Слави в скеч преди 6 години: Не подписвай нищо със Саня Армутлиева

Слави в скеч преди 6 години: Не подписвай нищо със Саня Армутлиева
Номинацията на Станислава (Саня) Армутлиева за министър на културата в проектокабинета на "Има такъв народ", представен от Слави Трифонов, предизвика много коментари. Появи се дори петиция, инициирана от културни дейци, артисти и общественици, които се обявиха категорично против тази кандидатура. Армутлиева, от своя страна, заяви пред Нова Телевизия, че предложението е изненадващо за самата нея и отказа да коментира повече. Един от скандалите, с който е свързана Армутлиева, се случи след фалита на КТБ, когато стана ясно, че операторът на авторски права за музика ПРОФОН има депозит от 10 млн. лв. в банката. Според нейните обяснения парите били от непотърсени от артисти отчисления за авторски права.

Цялото видео можете да видите ТУК.

 

Саня Армутлиева е музикална продуцентка. Създава и управлява "Вирджиния рекърдс" от 1991 г. насам. Компанията е ексклузивен партньор за България на "Юнивърсъл мюзик" и лицензиант на "Сони Мюзик" за страната ни. Поради това Армутлиева е била упреквана много пъти в монопол над аудио съдържанието в българските електронни медии.

 

Тя е председател на Управителния съвет на Българската асоциация на музикалните продуценти и част от УС на ПРОФОН.

 

Участва и в ръководството на сдружението за авторски права "Музикаутор" чрез компанията си "Вирджиния Пъблишинг" ЕООД.

 

Един от скандалите, с който е свързана Армутлиева, се случи след фалита на КТБ, когато стана ясно, че операторът на авторски права за музика ПРОФОН има депозит от 10 млн. лв. в банката. Според нейните обяснения парите били от непотърсени от артисти отчисления за авторски права.

 

 

През годините Саня Армутлиева е имала различни съдебни спорове, но сред най-обсъжданиете беше именно този с певицата в бенда на Слави Трифонов Невена Цонева. Навярно по тази причина през 2015 г., в "Шоуто на Слави Трифонов" по бТВ е излъчен скеч, който по никакъв начин не представя Армутлиева в добра светлина. В него Трифонов се обръща към Евгени Димитров с думите:

 

    "Не подписвай нищо със Саня!"

 

Началото на скеча започва със споменаване на традиционните ценности и сексистки шеги за сметка на Жана Бергендорф. Шегата поема в посока, че Саня Армутлиева ограничава правата на артистите, които менажира. Небрежно Трифонов подмята:

 

    "Тя нали не е робовладелец?"

 

"Говори със Саня Армутлиева обаче не подписвай нищо, от мен да знаеш", отсича в крайна сметка Слави Трифонов.

 

Цялото видео може да видите ТУК.

 

Източник: momichetata.com

 

 

 

Коментари

 • Памет

  15 Юли 2021 16:33ч.

  Много успешен ход на нашия гръб - миналото си минало, дай да видим настоящето. Какво като го е казал, той каза и много други "прекрасни неща", но това не попречи на хората да гласуват. Безплатен обяд няма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  15 Юли 2021 16:35ч.

  Нищо не е съзадала, завъртя главата на бишият мъж на Камелия Тодорова и получи правата за България! Стига сте създавали бели образи на мутресите от 90-те години!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  16 Юли 2021 12:23ч.

  "Вирджиния рекърдс" не е създадена от нея.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи