Интимен гел за правилна хигиена

Интимен гел за правилна хигиена

 

Интимната хигиена е от изключително голямо значение, както при мъжете, така и при жените. Тя е наша ежедневна отговорност и задължение и трябва да заема първостепенно място в грижата за тялото и за доброто здраве. Ежедневните душове с топла и хладка вода са изключително важни, но мнозина не знаят как да се грижат за интимната област правилно.

 

Не използвайте сапун

 

 

Сапунът не е подходящ продукт за поддържането на интимна хигиена. Неговото използване вреди на мъжете и дори още повече на жените. Активните съставки в сапуна са способни да унищожат напълно важни за здравето ни бактерии. Това може да доведе до много лесно проникване на опасни вируси и бактерии, които след това на свой ред да причинят инфекции и поява на неприятна миризма.

 

 

Какво трябва да се използва вместо сапун

 

 

В аптеките се предлагат голямо разнообразие от продукти за интимна хигиена, както за мъже, така и за жени. Интимните гелове имат много добри миещи свойства, но в същото време са изключително щадящи и не позволяват да се наруши здравословната микрофауна в тялото.

 

 

Те неутрализират вредните бактерии, но не унищожават полезните, като стимулират поддържането на здравословен баланс. В аптека Медея можете да намерите голямо разнообразие от подобен тип продукти, като можете да избирате измежду различни марки.

 

 

Има ли значение марката

 

 

Макар че периодично се появяват и нови брандове с много високо качество, те лесно стават популярни и трупат почитатели, ето защо може да се приеме, че марката е в известна степен гаранция за качество.

 

 

Ако сте склонни да експериментирате с продуктите, непременно пазарувайте от аптека, където всеки артикул е с гарантирано качество и произход, който лесно може да бъде проследен до източника и до производителя, ако това е необходимо по някаква причина.

 

 

Поръчайте онлайн

 

 

Ако предпочитате да пазарувате онлайн с доставка до дома, на AptekaMedea.bg ще имате тази възможност, като ще можете да се ориентирате изключително лесно измежду голямото разнообразие от продукти, които се предлагат в тази област.

 

 

Ще намерите единствено продукти от световни брандове с изключително високо качество и на топ цени, като периодично се организират и промоции със сериозни намаления и отстъпки на стари и нови продукти.

 

 

Коментари

 • Zgqkcr

  22 Май 2022 22:06ч.

  buy ampicillin 250mg sale - <a href="https://ciproflox.store/">ciprofloxacin 1000mg tablet</a> tadalafil online

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи