Двойникът на Радев пред bTV: Поздравяваха ме за преизбирането

Двойникът на Радев пред bTV: Поздравяваха ме за преизбирането
57-годишният Дочо Моневски стана известен заради своята прилика с президента Румен Радев. Мнозина объркаха негова снимка като ловец в социалните мрежи и помислиха, че на изображението е президентът. Двойникът на държавния глава се съгласи да даде интервю само за bTV. Приликата му с държавния глава станала повод „за бъзици“ и „го поздравявали за преизбирането“.

Колаж: бТВ

 

„Известно време, след като беше избран президентът, хората почнаха да се спират и да се заглеждат. Даже питаха: „Дали това не е президентът?“. Казвах им: „А, не, не, не съм“, казва Дочо.

 

Едва след като започнали да го сравняват с Румен Радев, той се загледал в неговите снимки и видял прилика. „Имаме някаква прилика. Те хората най-добре го чувстват. Човек сам не може да прецени дали има прилика с дадена личност или не“, казва Дочо.

 

Дочо работи като пазач на Троянския манастир, занимава се и с гъбарство. Обича да се поддържа във форма като държавния глава и го прави „чрез работа“. В момента не би могъл да прави лицеви опри, защото има проблем с рамото.

 

Дочо казва, че има хора, които не харесват президента и угода не може да има за всички, но на не „му допада като човек“. Виждал го е само по медиите, но би се радвал да се види с него на живо, но отчита, че президентът е зает и не може да обръща внимание на всеки, с когото има прилика.

 

Вижте целия разговор във видеото.

 

 

 

 

 

Коментари

 • Helleborus

  16 Дек 2021 20:15ч.

  Вече имаме култ към личността? При Борисов това се случи след доста години работа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Abpogh

  12 Май 2022 11:11ч.

  bactrim 960mg sale - <a href="https://xviagrpill.today/">sildenafil 150mg ca</a> viagra 100mg pills

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мики Рурк

  02 Яну 2022 9:25ч.

  Вече имаме и новите Априлски тезиси на другаря Румен Радев. Ще бъдат включени в том 45 от пълните събрани съчинения под редакцията на Румен Гечев и ген.Решетников.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи