10 хил. българи пият белина срещу COVID

10 хил. българи пият белина срещу COVID
Близо 10 хил. българи пият хлорният диоксид, известен още като CDS за да се предпазят от COVID-19, показва разследване на бТВ. Препаратът на практика е дезинфектант като белината. На опаковката му дори се посочва, че с него се почистват повърхности, но в две Фейсбук групи с общо 10 хил. потребители той се продава като лекарство и се препоръчва да се пие и дори да се впръсква по гениталиите.

Този човек се представя за лекар пред малко братство и дава препоръки за употреба на белината като лекарство.

 

100 мл от препарата се продава на цена от 47 лв., а един от най-активните препоръчващи лечение с него работи като шпакловчик.

 

"Тази информация е силно притеснителна. Такъв тип продукти могат да имат фатални последствия за организма", каза директорът на агенцията по лекарствата Богдан Кирилов пред бТВ. Той изрази надежда, че хлорният диоксид ще бъде обект на контрол и ще бъде ограничена информацията за опити за лечение с него в социалните мрежи.

 

 

 

Коментари

 • 10 хил. българи пият белина

  24 Яну 2022 10:06ч.

  Балъци, вместо да си бият безплатна ваксина дават пари за белина... Инак, и тези са същите хипохондрици. Вземат крути мерки срещу една обикновена настинка

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Qhioib

  04 Юни 2022 11:51ч.

  plaquenil 400mg usa - <a href="https://plaquepll.com/">plaquenil 400mg ca</a> baricitinib without prescription

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Lxxdnf

  21 Юни 2022 16:12ч.

  provigil medication - <a href="https://rbudesonide.com/">order budesonide</a> rhinocort oral

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Oghvat

  25 Юни 2022 1:17ч.

  cyclobenzaprine 15mg without prescription - <a href="https://rketorolac.com/">order toradol pill</a> purchase inderal without prescription

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kgshke

  19 Юли 2022 9:11ч.

  buy prilosec pill <a href="https://vafdlevit.com/">levitra price</a> medrol without prescription

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Много долна манипулация

  24 Яну 2022 10:10ч.

  Заглавието е изцяло лъжливо, надолу пише, че в две сураттефтер групи се ПРЕПОРЪЧВАЛО и ПРОДАВАЛ въпросният препарат. Пък дали някой е вързал и си го е купил и пробвал - естествено няма никаква информация. Дачков, обръщай платната, не виждаш ли, че вятърът е друг вече.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Грени Смит

  24 Яну 2022 10:10ч.

  Глупости на квадрат пак! Никой не пие ей така белина. Не са и чак толкова много последователите на Тръмп, които го дават за пример че правел същото. Има начин да се смеси едно друго вещество с хлора в някои препарати, които са общодостъпни и достатъчно чисти като съдържание и с това се получава друго вещество което действа превантивно или подпомага, когато си се разболял от COVID. Случайно ли мислите изтече тая информация за Тръмп? За толкова тъп ли го смятате, ако и да го мразите някои от вас? Всичко което може да помогне при среща с Covid-а и е леснодостъпно, евтино и ефективно се дискредитира и омаскарява. Правят се кампании като горната, излизат лекари, експерти, директори на агенции, които ви обясняват колко е опасно и как са загрижени, че няма да купувате от тяхната система и как джобовете им ще олекнат сериозно, което заплашва обществото! Сега ще изтрият всички сайтове, които намерят с информация и за боярищник. Ще оставят само тези препоръчващи хиалуронова киселина, защото тя е политкоректното вещество на новото време. Моля всички сини тролове на заплата при амабасадата до парка както и тези водени само от див ентусиазъм да се намажат с хиалуронова киселина, че да им върви седмицата, да им се поскрият бръчките и да се чувстват блажено! А да, сигурно скоро ще "открият" че хиалурона помага и срещу Covid!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еми така ще е с мантрата "ваксайте се, ваксайте се, ваксайте се",

  24 Яну 2022 10:18ч.

  Вместо да им препоръчате добри стари изпитани средства за дезинфекция на устната кухина и гърлото - гаргари със сода бикарбонат, с нишадър, с морска сол примерно. Обаче са евтини, не носят печалби на БигФарма, затова си траят все експертизи радки&подобни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дреалист

  24 Яну 2022 10:24ч.

  ""дори някои професионалисти - бъркат хлорния диоксид ClO2 с натриевия хипохлорит (NaClO - белина)"" ............. "'Белината е мощен корозивен агент и няма нищо общо с хлорния диоксид."' ...................."" идеален дезинфектант за третиране на питейна вода с отлична биологична съвместимост. "" .......... АМа, нека стажантите в Гласове да научат, че има Гугъл...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • цялото кралско войнство

  24 Яну 2022 10:40ч.

  Пишете глупости и дезинформации. Това че препечатвате глупостите от 24 часа, не ви оправдава. Търсене на новини във фейсбук групи е най-голямото падение на съвременната журналистика. За всяка написана лъжа един ден ще се плаща, от написалите я. Даже и да бяхте роботи. Помнете. Нямате никакво оправдание.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хахаха

  24 Яну 2022 10:47ч.

  Те тези май налазиха и този форум, съдейки по коментарите. Пак Биг фарма, пак конспирации... Ами не пийте лекарства за кръвно, сърдечно-съдови и др., тъй като от тях любимата ви Биг фарма печели още повече. Лекувайте се с белина и билки, може и да оцелеете. Вярвайте на шпакловчиците, а не на лекарите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами не пийте лекарства за кръвно, сърдечно-съдови и др.,

  24 Яну 2022 10:53ч.

  Храната е това което разболява или лекува, съответно. Съвременната фармацевтика е насочена към подтискане на симптомите, а не към преодоляване на причините за болестта. Генерира доживотна зависимост, в частност доживотни абонати на фармаиндустрията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Заглавието е лъжливо

  24 Яну 2022 10:54ч.

  Нали фейсбук беше родината на конспирациите -- какво търсите там сега ....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дреалист

  24 Яну 2022 11:02ч.

  "Храната е това което разболява или лекува, съответно. Съвременната фармацевтика е насочена към подтискане на симптомите, а не към преодоляване на причините за болестта. Генерира доживотна зависимост, в частност доживотни абонати на фармаиндустрията." .................... АПЛОДИСМЕНТИ, приятелю! .................................................. Това трябва да го пишат над вратите на медицинските вузове, ................ Както надписа за съединението, на къщата, в която онези се събират за да се карат и противопоставят....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • висок

  24 Яну 2022 11:11ч.

  Оставете ги, нека да се тровят и да умират, нека да си дават и парите за Провиотик на Кирето, кисело мляко от моркови със мед от кокичета.... давай народе...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хайдукът Софиянски

  24 Яну 2022 11:45ч.

  30 години капитализъм и пълна деградация на обитателите на подмандатната на чичо Сам територия. Нубийци, сър!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба ви от Горно Нанадолнище

  24 Яну 2022 11:54ч.

  Ако отворите справка за белината ще видите че химичната му формула е натриев хипохлорид . /натрий, кислород ,хлор. Справка за хлордиоксида - хлор, кислород. Употребява се широко в хранителната промишленост както и за дезинфекция на питейна вода. По възрастните сигурно си спомнят че при соца питейната вода миришеше на хлор. Не си спомням да е имало отрицателни последици/Сега не знам как дизенфикцират водата. Най-вероятно никак./ Така че писанията за хлордиоксида са пълна манипулация - не вреди на организма на човека. А дали лекува ковид - това всеки трябва сам да си прецени. Аз лично го употребявам за профилактика. Не съм в никаква група. Решението съм си го взела чсама.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желев Желязко - ваксиниран

  24 Яну 2022 12:01ч.

  Не се учудвам. Антиваксърите са изключително затъпели индивиди,които и собствените си акита биха яли,само и само да не се ваксинират. В името на запазването на живота на тези хора трябва да бъде въведена задължителна ваксинация!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Професор Ехуд Кимрон, ръководител на катедрата по микробиология и имунология в университета в Тел Авив

  24 Яну 2022 12:02ч.

  Професор Ехуд Кимрон, ръководител на катедрата по микробиология и имунология в университета в Тел Авив "Отказахте да приемете „Декларацията от Грейт Барингтън“, подписана от повече от 60 000 учени и медицински специалисти, както и други програми, апелиращи за здрав разум. Вие избрахте да ги осмивате, клеветите, изопачавате и дискредитирате. Вместо правилните програми и хора, вие сте избрали професионалисти, които нямат подходящо обучение за управление на пандемията (физици като главни правителствени съветници, ветеринарни лекари, служители по сигурността, медиен персонал и т.н.)." https://spisanie8.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5/2022/0113/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%80-%D0%B5%D1%85%D1%83%D0%B4-%D0%BA%D0%B8%D0%BC%D1%80%D0%BE%D0%BD-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%B5-%D0%B4%D0%B0.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желев Желязко - ваксиниран

  24 Яну 2022 12:06ч.

  https://anonybulgaria.wordpress.com/2022/01/22/deadly-batch/ Смъртоносни партиди от „ваксините“ (видео) Както предполагахме доста хора – ваксините за фалш-вируса sars-cov-2 също идват и в различни партиди по зони. Макар да става въпрос за щатите във видеото на г-н Рис, това ни дава ясна представа как оперира голямата фармацевтика.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бойно отровно вещество

  24 Яну 2022 12:19ч.

  Сам хлор и многие хлорсодержащие вещества, напр, хлорированные углеводороды (см.), токсичны. В годы первой мировой войны хлор был применен немецкими войсками против французской армии в качестве отравляющего вещества, обладающего удушающим действием (см. Удушающие отравляющие вещества). После первой мировой войны на вооружение армий империалистических держав были приняты новые, более совершенные средства ведения хим. войны (см. Химическое оружие), однако хлор продолжает использоваться в качестве исходного продукта при синтезе высокотоксичных ОВ. В условиях получения и выделения хлор может представлять значительную профессиональную вредность. Хлор как профессиональная вредность. По классификации Н. В. Сошественского, хлор относят к отравляющим веществам удушающего действия, то есть к веществам, вызывающим асфиксию (см.). Отравления хлором возможны на целлюлозно-бумажном и текстильном производствах, где хлор применяют для отбеливания, в фармацевтической и анилинокрасочной промышленности, при хлорировании воды, получении хлорной извести и др Концентрация хлора в воздухе 0,001—0,006 мг/л оказывает раздражающее действие, концентрация 0,1—0,2 мг/л при 30-минутной экспозиции опасна для жизни, концентрация 0,5 мг/л при 15-минутном воздействии смертельна; ЛД50 хлора равна 10 мг/л при минутной экспозиции.... Выделяют четыре клинические формы острого отравления хлором: молниеносную, тяжелую, средней тяжести и легкую. Для всех них типична резкая первичная реакция на воздействие газа. При молниеносной форме отравления, вызываемой высокими концентрациями хлора, появляются клонические сокращения мышц грудной клетки и стойкий рефлекторный ларингоспазм (см.). Отмечают выраженный цианоз, экзофтальм, потерю сознания, резкое вздутие вен на лице и шее, конвульсивные движения рук и ног, непроизвольное мочеиспускание и дефекацию. Пострадавшие погибают в течение нескольких минут при явлениях быстро нарастающего удушья. Предельно допустимая концентрация газообразного хлора в воздухе рабочей зоны 1 мг/м3. Большая Медицинская Энциклопедия Главный редактор Б. В. Петровский издание третье, онлайн версия

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бойно отровно вещество

  24 Яну 2022 12:30ч.

  Всички халогени са отровни за човека

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дреалист

  24 Яну 2022 12:39ч.

  "По възрастните сигурно си спомнят че при соца питейната вода миришеше на хлор." ...... тогава дезинфекцираха тръбопроводите с хлорамин, след спиране на водата, те засмукват почва и друго, каквото има наоколо, ... !!! ................... Та, миришеше на хлор и амоняк.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  24 Яну 2022 12:49ч.

  Пример за дезинформация и старание на полегналите мисирки е публикацията на тази фейк-"новина" в "24-часа". Дали е грешка или умишлено натягане пред "ваксинаторите", не е известно. Обаче е намерен добър начин за доказване на собствена необразованост и дори некадърност, без да се потърси достоверна информация. Тази "новина" се отличава не само с некомпетентност, а е и опит за прокарване на измамна и лъжлива "фактология": - Дрогаре, *"дори професионалисти - бъркат хлорния диоксид ( ClO2 ) с натриевия хипохлорит (NaClO - белина)"* ... Инак, ако погледнем под малко по-друг ъгъл тези ТВЪРДЕНИЯ, ЧЕ "АНТИВАКСЪРИТЕ" пиели БЕЛИНА, те са си надуване на бузи всред истеричната олелия на родени некадърници. Решени да ни/се изтрепят, но да изпълнят заповедите на господарите си. Никой не е против нормалните, традиционно произведени ваксини (но без живак вътре - спомнете си "турските ваксини"!), а само срещу много съмнителното прокарване на корпоративни и лични интереси и с неизвестен финал във времето: - Правят го дори чрез ЕС?! Отделна пък е ролята на СЗО и разни филантропи, както и явното въвеждане на диктатура ала Клаус Шваб/Давос. В тази връзка: - Дали вчерашните вълнения в Брюксел са така незначителни, за да не се отразят подобаващо из медиите?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  24 Яну 2022 12:53ч.

  Продължавайте с нелепите напъни... :DDD

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  24 Яну 2022 12:54ч.

  Щеше да е смешно, ако не се замисли човек, че става дума за народ, който гради бъдещето на България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Флуорната профилактика...

  24 Яну 2022 13:04ч.

  "По възрастните сигурно си спомнят че при соца питейната вода миришеше на хлор" ...А сега водата в София мирише на Chanel 5, откакто френската фирма Веолия, изгонена позорно от няколко мегаполиса, като Монтреал, се грижи за дезинфекцията на водата на софиянци и стерилизира 60% от младежите на България с флуорид, уж за да пази зъбките им от кариес....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Знаете ли, че фондацията на Бил & Мелинда Гейтс

  24 Яну 2022 13:33ч.

  е раздала през миналата година 319 милиона USD за грантове на медии по цял свят - CNN, NBC, NPR, PBS, the Atlantic, New York Public Radio, Al Jazeera... за мозъчни промивки (т.е. за да ги "стимулира" да пречат на "фейк" новини дискредитиращи ваксините, както и за да пуска такива димки, като по-горния текст, за да създава мнение сред населението, че антиваксърите са напълно изкукуригали)... Кой знае колко от тези грешни долари са се паднали на нашия "24 ЧАСА"... https://www.planet-today.com/2021/11/bill-gates-caught-funnelling-319.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ръсти Коул

  24 Яну 2022 13:34ч.

  Dosis sola facit venenum! - Дозата сама прави отровата! (основополагащ принцип на фармакологията, смисълът му е, че безвредно лекарство няма; Из ТЕХНИЧЕСКИ ДОКЛАД НА ECDC "Дезинфекция на средата във и извън здравни заведения, потенциално замърсени със SARS-CoV" Зоните в здравните заведения (стаи на пациенти, чакални, манипулационни, помещения за реанимация), в които е оценяван или хоспитализиран предполагаем или потвърден случай на COVID19, първо трябва да бъдат проветрени добре. След проветряване, гореописаните зони трябва да бъдат почистени с неутрален почистващ препарат, следвано от обеззаразяване на повърхностите чрез дезинфектант, ефективен срещу вируси. На националните пазари съществуват няколко лицензирани продукта с вирусоцидно действие и те могат да бъдат използвани в съответствие с инструкциите на производителя. Като алтернатива се препоръчва използването на разтвор от 0,05 % натриев хипохлорит (NaClO)1 (съотношение на разреждане 1:100, ако се използва домакинска белина, която, обикновено е с първоначална концентрация от 5 %). За повърхности, които могат да бъдат повредени от натриевия хипохлорит, могат да се използват продукти на основата на етанол (в концентрация от поне 70 %)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  24 Яну 2022 15:10ч.

  Тръмп наистина препоръча да се пие белина, някои го последваха по политически причини и хвърлиха топа. Пък той се ваксинирал тайно с три дози. Един път взе, че се изпусна пред привърженици и те го освиркаха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Антиковидисти, давайте да правим бизнес като в Австрия

  24 Яну 2022 16:02ч.

  Имам пълен курс поставени ваксини. За колко купувате слюнката ми, за да ви издадат злен сертификат? >>> https://nova.bg/news/view/2022/01/21/353938/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D1%8A%D0%B2-%D0%BF%D1%8A%D1%82-%D0%B2-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0-%D0%B0%D0%B2%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желев Желязко - ваксиниран

  24 Яну 2022 16:44ч.

  Жалко че Костя Копейкин от Вакс-раждане се оказа ваксиниран,иначе със сигурност щеше да покаже как се консумира белина. Но със сигурност такива като Айсблок замезват с белина между баярищника. Ще помоля модератора да изтрие фейка от 12:06.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до ваксинирания Желязко

  24 Яну 2022 16:52ч.

  Само онези които наричат РНК бъркочите ваксини, могат да объркат хлорния диоксид с белина. Най-вероятно същите са учили и химия дистанционно в Харвард

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  24 Яну 2022 17:54ч.

  По-горе споменах за вълненията в Брюксел. Ето ви нещо в тази връзка: https://www.youtube.com/watch?v=9YMuoEKMHOc и с коментар от "лошите": https://www.youtube.com/watch?v=Z0KX8tvhWgY

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock - Но със сигурност такива като Айсблок замезват с белина

  24 Яну 2022 18:12ч.

  Направо съм шашардисан! Как позна, Вакси? Но нека допълня: - трябва да се мие и един крак - от 5 см под коляното - до долу, обилно с 100% смес от капка вода (от язовир Кончето) и белина от магазин само на "Лидл"! Но заплатена точно в 12:00:21ч. с клеймо върху касовата бележка. Втора процедура, след това, се прави Точно в 18:31:21ч. но сега с Иригатор и смес от 250мл. горнобанска вода смесена с течността от едно шишенце ваксина Астра-Зенек. Но цвета на смеската да е обезателно с цветовете на Дъгата!!! Желаещите изпълнили указанията, ще добият умствените способности на нашият интелектуален Олимп, Желев Желязко - ваксиниран и ще се отучат завинаги да правят разлика между Хлорния диоксид ( ClO2 ) и натриевия хипохлорит (NaClO - белина).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хаха

  24 Яну 2022 19:49ч.

  Айсблок, "много сме, силни сме", типично извращение на демокрацията - охлокрация, при която демагози с користни цели водят тълпите:) Адвокат Фулмич трупа пачки и взима от всеки такъв дебил по 800 EUR:) За такива демагози - алармисти, които всяват паника, страх и внушения, че хората умират заради ваксините има чл/ 326 от НК ---> https://rashkov.eu/%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81/covid-19-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B2-%D0%BD%D0%BA-%D1%87%D0%BB-326

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock - хаха в 19:49

  24 Яну 2022 21:44ч.

  Всеки закон, както и измененията на даден параграф, направени поради конюктурни щения е/са и си остават нож с две остриета! В този смисъл нагнетяваната паника и морбидна пропаганда от страна на заинтересованите във властта с явните цели да се постигна силно непрозрачни за мнозинството, резултати - са едното острие. Изготвеното изменение или допълнение, използвано по Вашият смисъл *цитат: ...За такива демагози - алармисти, които всяват паника, страх и внушения, че хората умират ЗАРАДИ ВАКСИНИТЕ има чл/ 326 от НК... край на цитата*, може да счупи нечии амбиции твърде бързо - това е второто, реално острие. Напр. налудната акция срещу доц. Мангъров: - В същото време има доказателства за много повече жертви от ГМО "ваксините" отколкото в обвинението срещу него, се твърди, че бил казал. Отделно сайта на самото м-во, съответно сумарен сайт към ЕС и излезлии съдебни решения в страни от ЕС срещу фалшификациите в бройките и пр. - поставят нещата под солиден изглед за успех... Имаше също един маркантен случай с цитиране на данни пак на ЕС: - помня за бройки към 30 хиляди - появиха се заради един френски правителствен съветник, писал писмо до правителството и данните от него за смъртните случай само в ЕС, както и осакатените над милион, половината тежко... Този казус бе изнесен и тук - в този честен Онлайн Ежедневник "Гласове". Така, че трябва да се действа по-кротко със заплахите за репресии от към "слугите" на Народа. Предполагам, че тук няма да се осмелят да започнат такива срещу обществени и популярни фигури. Не, че това не се прави от западните ментори упражняващи видим терор върху населенията си. Но вчерашната демонстрация в Брюксел изписва и как биха се развили ответни действия срещу терора!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дори

  24 Яну 2022 22:28ч.

  В епохата на официализирания дебилизъм /цовид,цовид/ - препечат на подобни текстове би бил срам за всеки редактор. Гласове , не ви ли е срам от този препечат ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

  01 Фев 2022 19:58ч.

  едно време белината беше киселина...сега не знам какво е, но ако е киселина, онзи убавец на снимката трјабва да посети съда, това неговото е подтикване към самоубијство

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 10 хил. българи пият белина срещу COVID

  02 Фев 2022 12:02ч.

  На практика хлорният двуокис НЕ е натриев хипохлорид. Заглавието е възхвала на глупостта на създалия го.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цоко

  08 Фев 2022 20:05ч.

  В къщи използваме Domestos и сме много доволни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи