Вярваме само на очите си - като не сте давали самолети, покажете ги!

Вярваме само на очите си - като не сте давали самолети, покажете ги!

Украйна е получила 14 самолета Су-25 от България

 

"Какво казват от МО е без значение, защото вече сме гностици и вярваме само на очите си. Ще е по-лесно просто да ги покажат на комисия, не да ми заявяват"; "Може и да не е пращала,но преди два-три дни пресмятаха свалените Су-25,общо 25 бройки. Украйна разполагала с 17 броя /всичко/,останалите са чужди.Един от свалените е български": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Вярваме на случайни непознати, но на правителството никога

И после хвърляме пари от балконите на измамници.

 

Дунав

Какво казват от МО е без значение, защото вече сме гностици и вярваме само на очите си. Ще е по-лесно просто да ги покажат на комисия, не да ми заявяват...

 

И ние да ви вярваме като на Господ, така ли?

Какво като сте казали? Снимайте ги, покажетре ги, пуснете журналисти (не журналя!) да ги видят! Фуражките казали "не е вярно" и това изчеврпвало въпроса! Хайде де!

 

Su38

А за трета страна давани ли са?

 

Hdhchchchc

Като не сте ги давали ги покажете!

 

Да ги покажат незабавно, в такъв случай.

Още по-добре - Костадинов, в качеството си на депутат, лично да инспектира на място в Безмер наличието на всички български СУ-25.

 

Иванов

Може и да не е пращала,но преди два-три дни пресмятаха свалените Су-25,общо 25 бройки. Украйна разполагала с 17 броя /всичко/,останалите са чужди.Един от свалените е български.

 

Наблюдател

България се разваля и никой не знае какво става. И отгоре на това, ВСИЧКИ лъжат. Според информацията на Русия за свалени украински самолети, отдавна Украйна би трябвало да ги е свършила. Но в последните дни продължават да свалят самолети и то СУ-25. Единствено България все още има(ше) на въоръжение.

 

На бабата фърчилото

Не сме изпратили нищо, те дойдоха да си го вземат с АН 124.

 

Truman

Няколко детайла: 1. България не е предоставяла щурмови изтребители Су-25 или части за тях на Украйна ---- вярно е... на части са дадени - т.е нито цели ..нито части... 2. Информацията не е коректна - т.е има някаква истина, но не е точно тази...

 

Наблюдател

Ето какво е имала в началото на тази година: https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Air_Force Общо 17 СУ-25 и е казано: "Неизвестно колко е получила от НАТО по време на войната".

 

Су-25 НЕ Е ИЗТРЕБИТЕЛ

за информация

 

Подаръци ще има ...

обновлението на самолетите струваше на държавата 85 млн. лв.

 

Пияния майстор

Когато Русия започне да продава зърно на арабите и африканците срещу природните им ресурси, тогава на нас от златния милиард ще ни се наложи да отидем с паничката в Кремъл на килимчето щото нашите на печатани хартии и за тоалет хартия няма да стават. Така, че другари соросоиди и американци за България учете руски и купувайте рубли - новото нормално!

 

bodar4uk

Само американците и англичаните са "винаги прави", когато демократично душат света , за да са безспорния велик хегемон !

 

teridan

Нямам особени симпатии към ИТН, но когато вчера в "Гласове" публикуваха информацията за проекта на закон, думата "фашизъм" беше първата, която мина през главата ми. Вече в България е имало "Закон за защита на държавата" в едни минали фашистки времена.

 

MM93

Вече няма значение какво подкрепя БСП и какво не. Защото БСП подкрепящо престъпното правителство на киро и кокоро, вече е политически труп. На следващи избори -3.1%

 

Читател

Корабът потъва! Къде ще влизате? Инфлацията и без това е галопираща, цените вече са непосилни за хора и фирми. Пенсионерите са на ръба. Мерките ви от 1 юли не могат да компенсират и една стотна от това, което тъпрпим месеци наред.

 

Веска

Защо другите държави не приемат еи нямат намерение да приемат еврото, а било се знаело, че след като влезем в ес, то значело, че ще приемем и еврото? Защо англия не прие еврото, след като толкова години беше в ес? Защо не поискате референдум за това, дали българинът иска евро или лева? Защо пък, след като мнозинството министри ще решават, а вие не сте от тях, то не напуснете това правителство?

 

Профилактика

Пак ще стигнем до банкноти с три нули. Преди това обаче ще ни шльопнат еврото.

 

народен психолог

Българския народ не е тъп , а оцеляващ. На кръстопът само така се оцелява над 600 години - с упорство, инат и злоба. И ПОЕДИНИЧНО. Другите народи на завет оцеляват групово като стадо.

 

На протест

Защо протестите са толкова малки на брой, а коментарите са много силни? Къде сте, когато дойде време за протест?

 

баба мара

истината е че от 1878 се управляваме от цървули винаги на грешната страна и не вземаме поука от нищо затова ще има да си патиме

 

MM93

Продължаваме промяната ... към дъното.

 

Масови наивници сте

а изборите се "решават" от машинките, а не от вашите гласове

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • БАЦЕ

  28 Май 2022 11:23ч.

  шанса е да ги свалиме тия преди на ни ..........

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Софиянец

  28 Май 2022 11:26ч.

  аз едно нещо се чудя - нали сме имали само 3 работещи (летящи) самолета. Как така сме дали 14 на Украйна? Някой или лъже, че имаме само 3 летящи самолета, или трябва да се върне в първи клас и да учи математиката отначало.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оставка и Затвор

  28 Май 2022 20:51ч.

  Оставка и затвор!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никой не ви е задължен

  29 Май 2022 19:58ч.

  в качеството ви на наемници по форумите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи