Всичко, което не ни устройва, е дезинформация и пропаганда

Всичко, което не ни устройва, е дезинформация и пропаганда

"Сега остава да се докопат и душите ни, контролирайки мислите ни"; "Пиша не защото ми плащат, а защото това, което ни залива отвсякъде като дезинформация от официалните послушни медии без собствена позиция, надхвърля прага ми на търпимост": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Чекай малко

Чекай, чекай, никой не ти е спирал газа вие сами се отказахте от него по команда от САЩ. И ни направихте първите и единствени! малоумници в Европа които без алтернатива се отказаха от най-евтиния си и единствен доставчик. Тия с “Путин е виновен” ги разправят на 200 килограмовите в САЩ, тука знаем, че виновен е ПростоКиро.

 

хахаха!

Що му е на Путин да те сваля, като ти се справяш така успешно? Палячовщини, невежество до клинична степен, това са си твои патенти. В това отношение си единствен и неповторим!

 

тралала

Ако зависи от мен и доста мои познати, вече да си в Канада. Не сме се съветвали с Путин, а и няма нужда. Нас ни съветва хладилникът.

 

Божанов: ЕК ще може да се намесва в алгоритъма на социалните мрежи при дезинформация

Хахахахахахаха... При бай Тошо тази роля се играеше от Комитет по печата! Ми, що не, то в ЕК нали немците колят и бесят, та те имат генетичен опит натрупан след 1933 до 1945 г.

 

А от дезинформацията на ЕК, кой ще ни пази?

Божанов?

 

teridan

"Да се намеси в алгоритъма на социалните мрежи" е израз, с който да се замести думата "цензура". А при дезинформация, гражданите ще могат ли да се намесят в алгоритъма на медиите, щото напоследък големите медии май само с това се занимават?

 

123

министерство на истината ще има ли? ами ако ние спрем да четем "правилните" социални мрежи какво ще правят? ссср са жалки аматьори в сравнение с ЕС

 

?????

Всичко което не ни устройва е дезинформация и пропаганда. Всичко което ни устройва е информация и истина. Нещо познато ми се струва.

 

Отвратен

Да ти имам алгоритъма! ЦЕНЗУРА! Това е думата!

 

dma

Тоталитаризъм. По-страшно е от автокрация.

 

баба мара

каква е тази цензура някои ще ми казва как и какво да мисля ние зомбита ли сме няма какво да ни сравнявате с американските и други подобни зомбита ние сме народ които чете и се интересува

 

j.jelevban

Че българската журналистика е под мощна преса спор няма.Интересна ми е темата кой,как и защо въведе цензура над чужди източници/не само руски/.А е СМЯХ защото е такъв разнобой,че Ви е бедна фантазията. 1.С елементарни средства без никакви познание ТЯ ЦЕНЗОРАТА се преодолява 2.Некъдърност или какво?

 

Гласове

на предната линия в битката за свобода на словото!

 

Z T.M.

P.S. Пиша не защото ми плащат, а защото това, което ни залива отвсякъде като дезинформация от официалните послушни медии без собствена позиция, надхвърля прага ми на търпимост.

 

Z T.M.

Майка ми е разказвала, как преди 9.IX.1944 са дошли и са им запечатили радиото с червен восък. Аз помня заглушителните станции преди 10.Х.1989. Не искам да вярвам, че същото мракобесие ни чака в ХХI век!

 

Напиши Коментар

ЦЕНЗУРА! ЦЕНЗУРА! ЦЕНЗУРА! Битката за телата ни и за живота ни вече е спечелена. /Новите правомощия на СЗО, които и ние, разбирай министъра на здравеопазването, ще ратифицираме/ Сега остава да се докопат и душите ни, контролирайки мислите ни. АЛО!?!! Журналистутките?!?!?! усещате ли, как теорията на световната конспирация, става реалност?

 

Аааа ще анализират

тия ще подминат и Работническо дело, вервайте ми

 

Рошко Прошков

Само като мерна думата „звено“, и ми става едно такова тоталитарно. На водещите трололози бригадири ли ще им викаме? В е-кооперации ли ще броят петилетките на новия най-справедлив строй? Питам само, ей, не тролирам, да не вземете да харчите пара за анализ.

 

Анализиран

Анализът е събиране на информация. Как ще гарантират, че тази информация, сега или в бъдеще, няма да се ползва за недемократични практики или дори репресии? Не е ли това звено стъпка в създаването на Министерство на пропагандата и цензурата към Територия България/ТБ/.

 

Наблюдател

От Варна не се знае чия пшеница ще се товари. И нито дума закъде ще пътуват корабите. “Демократичният” западен свят печати пари, с тях купува украинска пшеница, вкарва я в свои силози и след това осъществява натиск върху бедните държави. Ако слушате - ще ви продадем пшеница. Ако нямате пари - ще ви дадем заем, който ще изплащате с поколения.

 

?????

А всичко беше толкова просто. Украинците трябваше да изпълнят подписаните от тях преди седем години Мински споразумения

 

zzz

САЩ ще наредят на Зеленски да прекрати съпротивата когато се напечелят,наядат и от Украйна остане само изгорена земя.Сега трупат пари от оръжие.

 

Виц от Нета

Путин се обажда на финландския президент и го пита: "Искате ли догодина вие да спечелите Евровизия?"

 

 

 

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи