Военната помощ ще убие много повече хора!

Военната помощ ще убие много повече хора!

Време е да направите избор, обърна се украинският външен министър Дмитро Кулеба към българите Снимка: БТА

 

"Тези които изпращат оръжие и не участват са абсолютни садисти. Като тези които плащат много пари, за да гледат бой между животни или хора. Това са съвременни гладиаторски войни": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Тарильома

"Хора умират, докато траят дискусиите ви за военна помощ". А военната "помощ" ще убие много повече! Извод- никакви дискусии и никаква помощ!

 

Да това е правилно

България НЕ трябва да изпраща оръжия и никаква помощ на украинците. Това че сме приели бегълци, е напълно достатъчно. Стига сте форсирали напрежение в обществото. А тези които изпращат оръжие и не участват са абсолютни садисти. Като тези които плащат много пари, за да гледат бой между животни или хора. Това са съвременни гладиаторски войни. Римляните дават оръжие.

 

Омуртаг

Тов. Кулеба,не ни казвай кои да чувстваме и мислим за братя.Твойте причини са си твой причини,защо не допуснеш,че ние си имаме наши причини за да се държим по този начин.В една друга одая вече казах,не се опитвайте да поучавате народа на най-старата дуржава в Европа.

 

teridan

Данийл Медведев не е нахлувал с оръжие в Украйна, нито в Ирак, нито в Сирия, нито в Либия, нито в Афганистан, нито е бомбардирал Белград. За какво военно престъпление го преследват?

 

helleborus

Целта на войната е, което става все по-ясно, промяна на геополитическия курс на народите по целия свят. Да съучастват с едните или с другите. Докато се довършат взаимно или единият надделее или се обединят. Нещо не мога да избера между Путин и Байдън, обаче. Най-добре е да се обезкуражават враждебните страни, а не да се насърчават. Време е за мирен договор.

 

Мимето

Нормално е за независимостта на една страна да се бие собствената й армия. Чужда армия, освен за пари и за интереса на своята държава, за чужда държава не воюва. Ако някой си мисли, че чужди натовски войници ще мрат с устрем и жертвоготовност за България и българите, дълбоко се заблуждава.

 

thenewone

А ако някоя държава нападне друга, не съседна, тогава тя не е фашистка, а е демократична, нали? Колкото повече напада и окупира, напр. Югославия, Либия, Сирия, Ирак, Афганистан, тя е толкова по-демократична. Ей това ми липсваше за вътрешната хармония и подредени чакри,

 

Иванов

Зеленски,един простичък съвет:Само с оръжие няма да стане,искай да те снабдяват и с украинци!

 

Не съм фен на Радев,

Но се радвам, че чух най-накрая едно мъжко изказване от български политик.

 

... и накрая

Пълни наивници са тези , които не схващат че тази война е договорена между САЩ и Русия, така че и двете суперсили да са на печалба. Затова се води "странно" от руска страна, и целта е да се проточи максимално дълго. Войната е втора серия на "Ковди 19" по пътя на установяване на НСР.

 

Zu83

Украйна може и да загуби войната, но Русия със сигурност ще се прости с най-желаното от подивелите руснаци - с величието си. През следващите 50 години руската икономическа и военна сила ще отслабват, а Московията ще се превърне в изолирана и презирана от нормалния свят деспотия.

 

Ала_Бала

Русия губи краткосрочно и печели за в бъдеще, САЩ печелат в момента и ще загубят в перспектива. Масрафа ще плати гейския ЕС, слугите на САЩ, които пропуснаха момента да се еманципират. Турция е бъде посредника между двата свята след тази война м/у САЩ и Русия.

 

Защо наистина млъкнаха за Краматорск ?

Защото ги заковаха с фото и видеодоказателства ? Ракетата изстреляна от територия на ВСУ. Партиден номер на ракета Точка У от арсенала на ВСУ. Дори посочиха украинският командир, наредил масовото убийство... И какво стана? Млъкнаха !

 

teridan

Някой някъде каза, че мнението на българите от коментарите и социалните мрежи трябва да се пренесе в медиите - виждам за първи път да се случва. Всеки, който безпристрастно наблюдава медийното пространство и медийното отразяване, би забелязал по отношение на Украйна рязко разминаване между мнението на обществото и медийните внушения. Поздравления за Гласове!

 

 

 

 

 

Коментари

 • Тихомир Томов

  21 Апр 2022 22:30ч.

  Приемането на военна помощ ще убие първо това хилаво правителство !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кирил Алексиев

  21 Апр 2022 22:58ч.

  Да ходят тия от дб,пп,итн,герб и всички жълто-сини клакьори..тази помощ даваме от сърце..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бандеровка

  21 Апр 2022 23:07ч.

  Пак се налага да припомним, че няма никакво разминаване в отношението към Украйна в медиите и обществото. Три изследвания показаха, че обществото ни е категорично против войната, която се дължи само на Русия. 15% избиращи Русия срещу 63% за НАТО и ЕС, 25% одобряващи Путин срещу 61% неодобряващи са ясен знак, че обществото ни е солидарно с Украйна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До ... и накрая

  22 Апр 2022 8:10ч.

  Едва ли. Ако ще разсъждаваме в тази посока, то Путин е предател и изпълнява послушно глобалистки заповеди за разпад на Русия. То, това беше ясно още когато прегърна с все сърце глобалистката лъжа за някаква си “пандемия ”от Ковид-19.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мислиш ли?

  22 Апр 2022 8:23ч.

  Ако е така, ще бъде ужасно. И на мен ми минават чат-пат такива мисли през главата. Ако е така, ще бъде ужасно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво ,Яворчо,браво Дачковче

  22 Апр 2022 9:53ч.

  Изби рибата в морето за нула време."Подбрал" си "разсъжденията и тъпните" на отявлените путлеристи като тебе. СЛАВА УКРАИНА !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прост мързелан!!!

  22 Апр 2022 12:12ч.

  нещо си изпуснал урока! Нанси Пелоси каза: "Сава Ухани"! Каква Украина те е патила???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • УкраинЕ !

  29 Апр 2022 18:28ч.

  Слава кому ? Дательний падеж. Уважавай малко украинците, защото техният език е руският.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  22 Апр 2022 10:19ч.

  Миризливи зелени чорапи с по 20 ника какво могат да кажат ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи