Умните мируват - Австрия, Германия, Италия щели да се откажат от руския газ към 2030 г.

Умните мируват - Австрия, Германия, Италия щели да се откажат от руския газ към 2030 г.

"Другари управляващи. Позицията ни трябва да бъде като към две наши отрочета, които са пораснали и възмажали. България е дала писмеността и религията (с Византия). Ето защо не върви на едното да даваш оръжие за да се бие с другото. За съжаление Турция ни изпревари, като посредник. Тази роля ни се пада по право!": народният анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Докато лудите се налудуват,

умните мируват. Австрия, Германия, Италия щели да се откажат от руския газ - но кой към 2025, кой към 2030... когато заработят "зелените централи" (на куково лято)... А богата и процъфтяваща България си реши проблема на бърза ръка.

 

Наблюдател

Имаше система, преди години, с нафтовите печки. Всеки ден, в студ и сняг, хората се редеха с туби да купуват нафта за печките. Дори измислиха и песен: “До кога ще мъкна топлина за всяка вечер”. Това ще стане без договор.

 

Уважаеми

мурзилки. Вденахте ли сега за какво иде реч. Не, не е денацификация на Украйна и свобода за Донбас. За зелената сделка става въпрос и за превръщането на Русия от бензиностанция с ракети, в нищо с ракети. И да, ще е скъпо и трудно, но избавлението от всякакви изнудвачи си струва.

 

helleborus

Точно това е жалкото при умните и красивите, че всичко, което искат, те го налагат за правилно, по причина, че те го искат. Това е, искат го и трябва да стане. Че няма основания, че има други мнения, никога не ги е интересувало. Затова те са новите комунисти на нашето време.

 

Наблюдател

В Света има 4 произвеждащи държави. Китай, Южна Корея, Япония и Германия. За да произвеждат им е нужна суровина. Русия разполага със суровини. Прекратяване доставките за Германия, ще е крах за Германия. Но това е и целта на САЩ.

 

специалист по темата

Прав е идейният опонент г-н Хр. Иванов! Изцяло в наш интерес е! Логиката е проста - или ще дадем, или ще ни бият и ще дадем. Същото важи и за Македония, и за грядущата война със Сърбия, в която ще се включим с ентусиазъм, или ще ни бият и ще се включим с ентусиазъм.

 

Su38

И защо да е в наш интерес? Какви са предимствата пред един неутралитет, поне що се отнася до пряко или непряко участие във военни действия? Дали може Христо Иванов да изброи евентуалните печалби, които водят до пряко изпълнение на някои интереси? И какви са тези интереси?

 

Байгън

Путин вика - операцията върви по план, американеца вика - операцията върви по план, даже и много бързо върви, а форумният планктон вика - руснаците буксуват, патроните свършили, ракетите свършили и даже хляб и вода нямали. Да се чуди човек на кого да вярва - на Путин ли, на офицера от САЩ ли или на форумния планктон? Направа да паладееш. Ако за заложа на форумния планктон дали ще сгреша?

 

Българоид

Що толкова припирате и се възпалявате, бе?! Вие - Носители на ценности, истина и светлина! През 99-а година Белград беше бомбен в продължение на около 80 дни. Нежно и отдалече! Не се е налагало да влиза пехотински ботуш, което прави нещата несъизмерими. Дайте поне още два месеца време, пък да преценим какво и що.

 

Ретранслатора

Другари управляващи. Позицията ни трябва да бъде като към две наши отрочета, които са пораснали и възмажали. България е дала писмеността и религията (с Византия). Ето защо не върви на едното да даваш оръжие за да се бие с другото. За съжаление Турция ни изпревари, като посредник. Тази роля ни се пада по право!

 

helleborus

Липсата на помощ за Украйна дали ще спре войната или ще помогне на Путин да превземе Украйна? А помощта за Украйна дали ще направи войната само още по-продължителна и кървава? Трудни въпроси, все пак е сигурно, че свободата е поне положителна кауза.

 

До всички коментирали

Глупци ! Прочетох всеки коментар внимателно. Толкова ли не разбрахте, че колкото повече се делим на "фили" и "фоби", толкова по лесно ще попаднем в камапана ! ? Братя и сестри, обединете се !

 

ivan

vzemeta na baidan sina da opravi gazta kakto v ukraina belkim toi svali glavnia prokuror kakto tam

 

Интересът към Боко

и носталгията по него рязко ще скочи в следващите седмици, когато бумерангът на санкциите трасне нашите милозливи украинофили по тиквите...

 

Шекспир: "Целият свят е сцена."

А България е цирк Балкански.

 

Немезида

Ти закъсняваш понякога истино, но винаги идваш, идваш при нас.

 

 

 

 

Коментари

 • СМЕХХХ

  20 Март 2022 20:59ч.

  Ние сме колония! А колониите не ги питат, те изпълняват!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Син зелен

  20 Март 2022 23:49ч.

  Когато защитаваш чужди интереси резултатите са такива, каквито са в момента. Справка - почти всички правителства на България от обозримото минало. А когато си тъп, това е завинаги. Проксита без акъл. Това е то.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Владимир Владимирович Путлер

  20 Март 2022 23:50ч.

  Обединението на коментиращите, което предлага един,е много лесно, но няма да стане, защото промитите мозъци са страшно много. Иска се само да бъдеш човекофил и маймунофоб и да осъдиш войната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За коя война говориш?

  21 Март 2022 11:36ч.

  за тази в Йемен ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мутра

  21 Март 2022 9:35ч.

  След войната само ЕС ще купува руски газ без индивидуални договори при строго определени условия за срок от 5 години след което ще прекрати всякакви договори за внос на суровини с Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  21 Март 2022 15:21ч.

  Mitteleuropa не е утопия, тя е съществувала под управлението на австрийците... И старата им мечта е на път се изпълни – та нали в миналото те управляваха България, Хърватия, Словения, Унгария, Чехия, Словакия, Западна Украйна, Южна Полша (+ Северна Италия, Холандия, Испания, Бразилия, Мексико, че даже и Англия /в момента/...)...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПсиxоПатология

  23 Март 2022 11:43ч.

  Доктoрe, вижте kak гледа Асен -- не е сaмо Kokoрko, определено псиxoпатология в OЧИТЕ....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи