"Свободните медии" блокираха Тръмп, че един Радев ли няма да блокират!

"Свободните медии" блокираха Тръмп, че един Радев ли няма да блокират!

"Сериозно? Амчи къде останаха "свободата на словото","евроатлантическите ценности","другата гледна точка"?А?": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Мисли логично

"Свободните" медии блокираха Тръмп, че един Радев ли няма да блокират !

 

сериозно?

Амчи къде останаха "свободата на словото","евроатлантическите ценности","другата гледна точка"?А?

 

Дзопино

Май само българите не са разбрали че със свободните медии, демокрацията и правото на друго мнение западния свят приключи. Западът влезе във война и сега всички медии са във военнен режим на пропаганда. Само някои наивници си мислят че медиите сега са свободни. Само разни малки медии като Гласове все още са независими докато не ги хакнат, затворят, забранят за достъп и т.н..

 

Цирка и пропагандата вървят с пълна сила.

А високоплатени клакьори "смазват" активно челюстите на военната машина.

 

Плурализъм

вече е мръсна дума

 

teridan

Странно е да се отървеш от нещо, за да го замениш с 5 пъти по-скъпо и да бъдеш щастлив от замяната.

 

майор Майор

Искрено се надявах, че тъпотията ни ще стигне само до там, че да се простреляме в крака, но явно съм грешал. Очевидно сме решили да се гръмнем право у десетката. Интелектуалното ниво на "стратезите" ни е потресаващо.

 

Лицемер

От диктатура на пролетариата се телепортирахме в диктатура на Европейските бюрократи. Та ме налегнаха едни мисли.

 

За политиката, особено външната,

няма писани правила, там успяват само много умните, находчиви и най-вече патриоти. Ще бъде признат за успешен само този, който успее да наложи интересите на собствената си страна над останалите. За това се изискват много качества и не всеки ги притежава.

 

Значи не купува газ за сладкарницата нажена си и да пази ТАЙНА името на фирмата и цената!

Кирил Петков твърди, че купува за държавата, за обществото газ с ПАРИ на обществото, с обществени пари, а не с лични пари за да пази в тайна фирмата и цената. Обществото пита чрез медиите, чрез депутатите, чрез президента обаче назначеният за минпред мълчи като Матросов. Може би г-н Главния прокурор трябва да попита ОТ ИМЕТО на обществото?

 

Нищо не разбрах от тия несвързани брътвежи!

“Няма да я кажа компанията, щото ни продават много по-евтино, отколкото на другите” Ха сега де! И що ни продават по-евтино, бе Кире, отколкото на други? За черните ти очи ли? Какво им обеща в замяна?

 

баба мара

ще доиде един танкер по ниска цена ние обаче трябва да пуснем македония в ес и вторият танкер ще бъде на цена каквато частната фирма предложи така че българия да не хваща на тази уловка

 

Модифицирана Тиква

Еквивалентно на коя точно руска цена?

 

Леля Фанка

Американската компания дали продава американски газ?

 

четящ

България получава газ от дъщерните фирми на Газпром, които си го менкат и вдигат цената

 

Z за победа

Диверсификацията на газ е само блъф за пред месното туземно население в Булгаристан !!! Газа, от където и да „идва“ е ВСЕ РУСКИ, за по – „простите“ за които ви вземат !!! ЗАЩОТО, ТЕЗИ 240 АЙДУКА НИ ДОКАРАХА ДО ТУКА!!!

 

Наблюдател

“ които вероятно ще са на цени 3-4 пъти по-ниски от последно договорените с "Газпром".” Тази народа за глупаци ли го има? Може би наистина са глупаци, след като им даде да ги управляват.

 

Поморийски

Касае се за напълно безотговорен субект, политически неграмотен, управленски несъстоятелен, който е дълбоко убеден, че със защитата на Вашингтон може постоянно да се проваля и пак да го държат на власт. Хората у нас нищо не могат да сторят, защото живеем в колонизирана страна.

 

Не можа да мине номера да получават газ

без да плащат. Плащането както досега в долари и евра, но през руската банка, с нищо не променя досегашния начин на плащане, освен в едно - няма как парите в руската банка да бъдат откраднати! Руската банка може да си ги обърне сама в рубли когато реши, без посредници, и така кражбата става невъзможна.

 

Русия ще се опита да вземе под контрол алтернативните източници на газа за ЕС

Москва е заинтерсована да инвестира в строителството на най-дългия в света подводен газопровод Нигерия - Мароко. Проектът е част от европейските планове за намаляване на зависимостта от синьото гориво от Русия за сметка на доставки от Египет, Израел, Сенегал, Ангола и Нигерия, отбелязва Абдел Хаким ар-Рувейда.

 

буров

Аз живеех с мисълта до май 1940 година, че на света само три страни, да не превият врат и коляно пред противника си. Русия, Англия и Франция. Обаче като видях, че Франция преви врат и коляно пред немеца, загубих тази вяра в нея. Само Русия и Англия са двете страни на света, които са готови да умрат, да загинат, но да не позволят враг да се гаври с тях.

 

bodar4uk

И за догодина, победителят в Евровизия е предопределен още от сега -Северна Македония. Само песента и певецът да не са български или поне с българско самосъзнание.

 

Лицемер

И аз искам на хотел, обаче ми искат пари. Викам им : Аз съм бежанец в собствената ми Родина, защото правителството не полага достатъчно заинтересованост към собственият си народ. Предатели.

 

teridan

Те просто не знаят какви хубави центрове за емигранти от затворен тип има. Да попитат сирийци и афганистанци, ще останат очаровани от условията.

 

дискрими

Абсолютно срамна дискриминация на бежанците в България, едните по лагери, другите по хотели. Просто трябва да има места с приемливи условия на живот и докато бежанците не желаят да работят, да живеят там. Този двоен стандарт само ни излага.

 

Ники

Скоро,ама съвсем скоро ще разберем истината по трудния начин.Ноември и декември идват,а след Нова година живот и здраве гладните ще поискат сметката на всички предатели на България.

 

forsvaret

Що ревеш? Нали махнахте тирана, ето по-добро ли дойде? Помниш ли: "Който и да изберем ще е по-добре от тиквата". Нали така стана?

 

Тихомир Томов

Дали Канадската диаспора у нас ще разбере написаното ?!

 

 

 

 

 

Коментари

 • Майна

  20 Май 2022 8:41ч.

  Ако Митрофанови вести беше в Русия и плюеше по цял ден властта отдавна никой нямаше да помни, че имало някакъв си Дачков.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гласове

  20 Май 2022 8:46ч.

  на предната линия в битката за свобода на словото!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До forsvaret

  26 Май 2022 0:05ч.

  ми поне не е по-зле! Или мислиш, че Тиквун щеше да поеме друга линия на поведение (ако въобще може да схване какво е това)? Сякаш вече не ти е обяснявал, че решенията ги вземат "началниците"! Хвани единия, че удари другия, все ибрици и подлоги

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи