Щастлив петък, щастлив уикенд... и ще се видим...

Щастлив петък, щастлив уикенд... и ще се видим...

“Хаосът в държавата е нарочно установен и поддържан. Солженицин бил казал (непроверено) - 'най-лесният начин да погубиш един народ е да му прережеш корените'. Ето това се случи с нашия народ през последните 32 години. Раздухаха ни като глухарчета на вятъра, а сега се опитват и да узаконят кражбата на Историята ни, като ЕС ни извива ръцете да приемем фалшификацията”; "Два пъти четох Кирчовото съчинение, но пак нищо не разбрах. Кой отишъл, кой излязъл, с кого говорил, кога се върнал, па телефони, па завладял, па се оттеглили, един моряк, втори капитан, трети помощник, нашто разузнаване, руското контраразузнаване, украинското реконтраразузнаване..."; "Нашият съвместен призив е тази война да спре. Поради което изпращаме за войната оръжия и боеприпаси със самолети. Синергетична мерзавщина": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Сигналиста

Два пъти четох Кирчовото съчинение, но пак нищо не разбрах. Кой отишъл, кой излязъл, с кого говорил, кога се върнал, па телефони, па завладял, па се оттеглили, един моряк, втори капитан, трети помощник, нашто разузнаване, руското контраразузнаване, украинското реконтраразузнаване...

 

Наблюдател

Този още ли не е разбрал, че става дума за Донецка република, а не за Русия?

 

Канадски папуняк

Ако не бе Разузнаването и Кире, нямаше да бъдат освободени моряците ‘ А лошите руснаци са дали само час и половина на Кирчо , вместо един цял управленски мандат,..

 

Поручик Ржевски

Изглежда Дебе мечтаят за нов чл. номер едно на конституцията забраняващ други партии освен правилната. За новия народен съд чух че са подготвили списък с "боклуци", сега оставя само демократично да разкарат хората от неправилните партии и идеи. И в рамките на простоватия разговор на Дебе да кажа - не е г-н Путин виновен за слабия рейтинг на г-н Бидон в България.

 

"...разграждането на държавата ..."

Хаосът в държавата е нарочно установен и поддържан. Солженицин бил казал (непроверено) - 'най-лесният начин да погубиш един народ е да му прережеш корените'. Ето това се случи с нашия народ през последните 32 години. Раздухаха ни като глухарчета на вятъра, а сега се опитват и да узаконят кражбата на Историята ни, като ЕС ни извива ръцете да приемем фалшификацията.

 

Помощ от публиката

Днес няма да нарека скопския клан с обиди, гласовитите вчера ме изтриха, пробвах ги сега пак - внимават, макар и без правила! Четете и мислете! Някой тайно се е договорил с РСМ. Множество факти, обстоятелства, събития категорично постулират, че РСМ е напълно недоговороспособна страна. Едновременно заявяват, че са доволни от документа, който очевидно като минимум е парафиран.

 

Кики

Толкова ли не може да се намери българин във власта, който ясно да заяви на западните си партньори - няма да вдигнем ветото за РСМ, докато тази държава не промени учебниците си, изпълнени с неверни твърдения и изопачени факти и докато в нея медии и партии насаждат антибългарска позиция.

 

Необичаен

На българските политици не им дреме за вас или за нас. За тях историята е пречка, която създава изкуствено препятствие пред това хората да помнят и попитат предците си. Според неписаните парадигми това издига "граници" и създава излишни пречки за да върви далаверата. Те за едните паметници у нас не им пука и не отпускат пари, а вие очаквате да се бори за Македония. Друг път.

 

Германеца

Зеленски, не трябваше да се правиш на отворен на Германеца. Парите на Брюксел за помощи и издръжка на закъсали идват почти изцяло от немците. Бий коляно, наведи чело и се надявай в Берлин да не са много докачливи.

 

ММ93

А според мен, Германия търпи унижения не от Зеленски, а директно от САЩ. Зеленски не би си позволил това. САЩ, чрез действията на Зеленски дават знак на Германия, че е време да се откажат от руския газ и нефт. Идват тежки времена за обезумяла Европа, тежки ...

 

полския чичко посмъртно го детронират тия дни

Западът е нищо без милостта на Русия. по какъвто и да е въпрос, ако Русия не тръгне на консенсус, вкл. и в Украйна, доктрината "Бжежински" просто рухва. А без нея цялата стратегия на западната политика се оказва едно тотално безсмислие, защото е изградена на паразитизъм спрямо руската склонност към съгласие дневният ред да се диктува от "благия" Запад.

 

helleborus

Не се майтапим с Байдън, майтапим се с Президента на САЩ. Който една минута стоя с гръб и се озърта да търси къде се е скрил някой, който явно изобщо не е трябвало да е част от картината. Когато кандидатурата трябва да е от твоята сектичка, без значение способностите, се получава така. Щастлив петък, щастлив уикенд... и ще се видим...

 

волк

Свърши времето на кроткия и притворен западно-буржоазен консумеризъм. Дойдоха есхатологични епохалии, в които ще оцеляват и пребъдват само воините. Европейското колективно несъзнавано отдавна се е лишило от подобен архетип. Европа не е с Христа, а със сатаната, затова и съдбата й е предопределена - разтурване и банкрут.

 

Нашият съвместен призив е тази война да спре

Поради което изпращаме за войната оръжия и боеприпаси със самолети. Синергетична мерзавщина.

 

bodar4uk

Ама споко бе, дорогие друзья ! Ще влезем гарантирано в ИНФЛАЦИОННА СПИРАЛА, която ние на няколко пъти сме я надживели, само че тоя път ще я опита и целият ЕС !

 

Наблюдател

Инфлация означава надуване. Получава се при печатане на пари. Всичко е по-скъпо, но и доходите нарастват. Загуба отчитат спестяванията. В България няма да е инфлация, защото доходите не нарастват в унисон с цените. В България е най-елементарно поскъпване, в резултат на което - обедняване, а за някоя група хора - мизерия.

 

информатор

Ако инфлацията е двуцифрена - добре, само да не стане трицифрена. Иначе няма проблеми за България - произвеждаме си храната, земята ни е добра. Валутния борд пази лева да не отиде по дяволите. Основно инфлацията е продуцирана от нашите "приятели" на запад защото си напечатаха трилиони евра и долари без покритие.

 

Натовски индианец

При 50 % процента инфлация - 10 % процента повишение на пенсиите !!! Демократично и "човешко" от стратезите на “Дай България на американците”!!!

 

teridan

Само едно нещо винаги е водило до повишаване на пенсиите - избори. Преди избори, винаги си спомнят, че има пенсионери. Иначе ще обясняват как са вдигнали сериозно пенсиите, ама понеже са махнали ковид-добавката, ще взимате пак същото.

 

Floyyd

Всъщност винаги трябва да търсим Бог, но проблемът е, че често, когато сме добре, не се обръщаме към него. Затова са много уместни думите на един духовен учител, последовател и ученик на Петър Дънов: "Войната идва, за да излекува болния мир."

 

 

 

 

 

Коментари

 • Гастроентеролог

  16 Апр 2022 7:01ч.

  Проксите изпълняващи външни поръчки, очевидно защитаващи чужди интереси, нямащи нищо общо с България мухльовци. Йанки, Гоу хоум! Вашата маааа, разбираш ли.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи