Шарлатани, ястреби и клоуни

Шарлатани, ястреби и клоуни

"Шарлатанин си когато отказваш да купиш руския газ директно от Русия, а го купуваш от други, които са си го купили от Русия с рубли и плащаш на посредници с които делите комисиона. На това аз му викам шарлатания"; "Определено президента вкара пръчката в колелото на правителството и оръжие няма да се изпрати, камо ли във война да ни вкарат"безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

ЗИП

Гузен негонен бяга? Генерал Радев не е посочвал кой е "шарлатан". :))

 

Гражданин

Колко трябва да си нагъл и да нямаш реална преценка за себе си, за да плещиш срещу президента!?! Та той единствен е избран пряко от народа, а такива като този са инсталирани във властта.

 

смях в залата

Тези с общо 10% електорална подкрепа ще ни вкарват във война. Вярват ли си?

 

Шарлатанин ли?

Шарлатанин си когато отказваш да купиш руския газ директно от Русия, а го купуваш от други, които са си го купили от Русия с рубли и плащаш на посредници с които делите комисиона. На това аз му викам шарлатания.

 

Кой е шарлатанин решаваме ние

Шарлатанинин си, когато обещаваш абсурдни, невъзможни неща: летище Русе, ледоразбивач, 5-6 моста на Дунав, 3-4 тунела под Стара планина, печеливши пътнически ЖП превози, а не си направил и не можеш да направиш нищо.

 

без имена

Кога започва строителството на тунелите? Два-три бяха май.

 

bodar4uk

А Тома Неверний попитал дедо Еконтий : И за глупец ли не ставаш бе сине, щом акълът ти е взела някяква война ?

 

Гражданка

Събев, коментирайте защо Български пощи е в това дередже, защото за това , слуга народна, получавате заплата!

 

конфликт на интереси

Събев продължава да бъде мажоритарен съдружник в "Еконт експрес" с предмет на дейност "пощенски и куриерски услуги". В същото време Събев като министър е принципал на "Български пощи". Докато "Български пощи" не работи повече от две седмици, "Еконт експрес" увеличи печалбите си. С какво се занимава ресорната комисия в парламента, няма ли журналисти, които да питат?

 

Слава богу, че има светли сили в България и това не е президента, а искинки българи

Определено президента вкара пръчката в колелото на правителството и оръжие няма да се изпрати, камо ли във война да ни вкарат. От три дни се изреждат всички военолюбци да свистят до полуда, че няма да им се получи шарлатанията. Е повече от доволни сме от такава развръзка. Плановете на нато на бунището!

 

Кой да не позволи?

Кой? Нали точно ти докара тия клоуни в правитилството? Нали ти бяха любимите чеда? А те взеха, че от клоуни се превърнаха във върли ястреби!

 

България в сърцето и ума

На вас не може да ви се угоди. Единият вика - синергетик (това значи марионетна, говореща глава на сащ), другият вика - резидент (чугуните наричат така кадрите на пенсионера др. Решетников). Не може и едното и другото! Боли ви, че отказва по пет пъти на ден да отправя молитви във възхвала на вашата любима световна сила. Синергетико/Резиденти - в главите ви има ли я България?!

 

г-н Лавров,

народът е про-руски, а елитът е про- евроатлантически

 

казват ни го в прав текст

еничарите ни предадоха, гответе се за война. Президентът не говори празни приказки, има достатъчно информация от службите. Нужни са незабавни действия - БСП да излезе от коалицията, вот на недоверие в НС и служебно правителство. Всичко това в спешен порядък!

 

ММ93

"Унгария и още девет държави са открили сметки за плащане на руския газ в рубли". ЗАЩОТО са рубладжий и агенти на Путин. А ние, свободните демократични хора зимъска ще мръзнем или ще плащаме за парно по 500 лева на месец ... да живее сЛободата !

 

Маги

Истината, която се премълчаваше досега благоразумно, вече излиза на яве -ще купуваме скъп американски газ, но "прогресивен"! Големите " патриоти" Киро и Асен се отблагодариха достойно на господарите си! Сигурна съм, че услугата не е безвъзмездна...А ние ще събираме вече десетолевки да за по-скъпия газ...

 

Мъдър и хуманен текст

Опасявам се че е глас на една отиваща си епоха. Вече сме в новото робовладелство - настъпва НСР , дигиталния контрол , трансхуманизма, САТАНИЗМА ! "Войната е мир..." От войната в Украина печелят директно и без уговорки трите суперсили - САЩ , Русия, Китай. Европа губи, но никой не я пита. Украинците се ресурс за всичко това, отиват в месомелачка и губят държавността си.

 

 

Коментари

 • Значи така

  01 Май 2022 23:23ч.

  Купуваш газ от Русия с посредници - не може. Проваш оръжие за Украна с посредници - може.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Nxhbom

  04 Юни 2022 8:56ч.

  lasix price - <a href="https://doxycyclinet.com/">oral doxycycline</a> ivermectin 6 mg oral

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Dbgyfu

  09 Юни 2022 1:00ч.

  lisinopril online - <a href="https://metoprololpx.com/">buy metoprolol generic</a> buy tenormin online

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Nwgkmn

  21 Юни 2022 11:45ч.

  sildenafil overnight shipping - <a href="https://rtadalafil.com/">cialis 5mg for sale</a> buy tadalafil 20mg without prescription

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Pjvlcm

  24 Юни 2022 22:17ч.

  order accutane 10mg pill - <a href="https://ramoxicillinp.com/">purchase amoxicillin without prescription</a> oral tetracycline 250mg

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Hbaylc

  19 Юли 2022 14:21ч.

  help with writing a paper <a href="https://deslorat.com/">purchase clarinex for sale</a> clarinex 5mg pills

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • АХА

  02 Май 2022 0:03ч.

  не си мислете, че всичко е приключило с коронавируса-на есен с песен-войната е за да се ускори плана на Клаус Шваб-великото зануляване-тази хипер инфлация е за това-да се вземат парите на хората-да се въведе елекртонна валута-плана е до2030година. Путин е ученик на Шваб-той сам го каза-както и Меркел, и Макрон и оня смешник от Канада Трюдо.....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  02 Май 2022 10:03ч.

  Изтритите мнение са къде къде по-интересни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • zzz

  02 Май 2022 22:31ч.

  След майдана в Киев правителството се редеше в посолството на една страна.И нашта сега е същатата.Въртят се сучат се нещастниците не им дават да напускат,лъжат измислят си,само и само да осребрят предателството си.Предатели на българския народ.За една комисионна за един жест от страна на ястребите и нашите са се насрали.Шанс да станат предатели на народа си за 30 сребърника.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи