Ремонтираните танкове не са ли оръжие? Те няма ли да убиват руснаци?

Ремонтираните танкове не са ли оръжие? Те няма ли да убиват руснаци?

"Нищо не разбирате. Ако изнесем наши танкове, това е оръжие. Ако поправим украйнски танкове, това е хуманитарна помощ. Ако изнесем боеприпаси, това е военно-техническа помощ. Ако изпратим военен контингент, това е сакатлък и серсемлък едновременно т.н. (2 в 1)": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Ivanova

сега ,като пращаме техника,ще казваме ,че е отремонтирана. Продължават да ни правят на глупави

 

Джон Траволта

Само питам, щото съм прост (много прост). Значи така: Ако изпратим наши танкове и бронетранспортьори, изпращаме оръжие. Ако изпратим танкове и бронетранспортьори, които сме ремонтирали, това вече не е оръжие? Поне така казва Корнелия.

 

Нищо не разбирате

Ако изнесем наши танкове, това е оръжие. Ако поправим украйнски танкове, това е хуманитарна помощ. Ако изнесем боеприпаси, това е военно-техническа помощ. Ако изпратим военен контингент, това е сакатлък и серсемлък едновременно т.н. (2 в 1).

 

helleborus

Не е написано кой ще заплати ремонта. Но като цяло ремонт на оръжия е като доставка на оръжия. Внос на зърно и електроенергия не звучи нормално за държава производител на тези две стоки, като нашата. Украинците, ако не могат да водят тази война, финансово или военно, нека да я прекратят. Иначе излиза, че не те, а с ресурсите на целия свят се води война с Русия.

 

Келбечев

Ако тези оръжия са “легитимна цел” за руските ракети, заводите в които става ремонта не са ли?

 

Ние не сме идиоти?

Тези, ремонтираните танкове не са ли оръжие? Те няма ли да убиват руснаци? Във военно-историческия музей ли ще ги дуржат?

 

България нe може да повлияе върху бойните действия .

Нито мунициите, които изнасяме са толкова много, или нещо напреднало технологично, което да тормози руснаците... Натискът е имиджов България да бъде унижена! Да приеме официално да изнася оръжия против Освободителката си! Това е психологическа операция на САЩ да ни пречупят, унизят, да станем неблагодарници, специална операция срещу българите, това не е проблем при други източно-европейци...

 

Че какъв е проблема?

Ще свикнем да ни командори и Зеленски. Ние сме свикнали да ни командорят чужди още от преди 6 века. Даже, може да се каже, че сме свикнали да свикваме. Няма страшно.

 

Те и за това ни приеха в ЕС,

също и в НАТО. Да бъдем г-жа Никоя без лице, без глас, буфер между тях и Русия. Държава от послушници и умиращо население. Крайно време е да задействаме защитните си механизми!

 

Наблюдател

Забрана на руска телевизия и руски медии лишава акушерката от информация и затова живее в измислен Свят. Ако имаше достъп до информация от Русия, щеше да знае, че Путин вече забрани износ на всякакви суровини за недружески държави. Няма нужда от ембарго.

 

Въпрос към СЕМ

И сега след забрана на цели телевизии, на кое място по “свобода на словото” минаваме?

 

КОКО

Някой още да говори, че в Европа има свобода на словото? Щом се забраняват руски медии, значи вече има и забранени теми за европейските медии. Честито 91-ви място по свобода на медиите в БГ.

 

Haho

Ето това се нарича “демокрация” по брюкселски и евроатлантически. Всяко мнение което е различно от официалното се забвранява, всяка “неправилна” информация се заглушава. После преди 1989 било тотализъм, а сега било демокрация. П. С. Жалко че няма емотикони.

 

ввв

Помним ги ония времена. Ще трябва и интернета да забранят, щото има VPN-ни.

 

thenewone

А сръбска телевизия, ще може ли? Или домоуправителите ще слухтят?

 

1941, 1944 ...2022

Баба имаше (началото на 70-те) един стар радиоапарат "Филипс" , като сандък ! С вертикална скала и две големи копчета като кранове , които се въртят отпред ! Апаратът беше безупречен и хващаше без проблем "черни" станции по времето на соца... Но през 1941-1944 г. копчето за станциите е било пломбирано с червен восък от режима, да не хващат станции на антифашистките страни ...

 

Всичко, което идва от Запада е демократично и в наш интерес! В това НЯМА КАК да се съмняваме!

Даже е престъпно да се съмняваме в това!

 

Тарильома

ЕК като ЦК! Цензура и дефицит! Познато.

 

 

 

Коментари

 • Необичаен

  04 Май 2022 22:06ч.

  БСП умря като самотен наркоман на който са му дали последната доза.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами... тръгна след бръмбарите

  04 Май 2022 22:18ч.

  и се озова в л.....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мда

  05 Май 2022 11:36ч.

  БСП умря, да живее БСП - новата националсоциалиситическа българска партия! Интересни времена - фашистката партия БСП в конкуренция с нацистката партия "Възраждане":)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ремонтираните танкове не са ли оръжие? Те няма ли да убиват руснаци?

  04 Май 2022 23:22ч.

  Те това и заслужават. Също като войниците на Хитлер.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ето вредата, да се гледат само наши медии

  05 Май 2022 15:03ч.

  А мобилизираните украински мъже за кефа на шайката около Зеленски, те за какво умират, хвърлени ей така, в нищото. Или си за Нов Израел, както казва Арестович. И препоръчва на всички, които не са съгласни да отиват в Испания.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  05 Май 2022 0:13ч.

  Две неща са ясни, че това е прах в очите на народа и че България ще забатачи все повече и повече... Това управление е симптом за терминално заболяване на държавата и хората, които са зашеметени като добичета преди изтребление...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Floyyd

  05 Май 2022 0:55ч.

  Скоро не сме ставали свидетели на подобно падение на политическата класа в страната ни. Човек се познава най-добре в трудни моменти, а днешните "герои" се провалиха зрелищно. Проваляме се и ние, защото не съумяваме да изберем достойни личности.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не е каквото си мислите

  05 Май 2022 1:11ч.

  Някой сега да не си помисли, че ще пращаме оръжие в Украйна. Казвам го, защото знам какви извратени типове има.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  05 Май 2022 2:47ч.

  След 49 години живот в БЪЛГАРИЯ аз я напуснах.Ясно е защо четейки какво ставаше е става в Колонията.След 25 години опит като военен( професионалист ) съм готов и психически и с опит срещу колонията.На 48 часа път съм.Много сме.Само танк ,кораб и самолет не съм карал.И без това жената ми омръзна...синът е голям.Да се позабавляваме с войничета та от НАТО.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Z T.M.

  05 Май 2022 8:12ч.

  Никакви танкове няма да изпращаме. Ще получаваме техните (отстреляни) и ще изпращаме нашите все още неотстреляни. Само не знам как ще си го вземат от Донбас. Най вероятно ще получим само обещания за доставка на скрап в необозримо бъдеще. Политик, това звучи гадно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Минаващ

  05 Май 2022 9:19ч.

  Преди няколко дни давах обяснение за незнаещите. Танковете в УКраина в момента стават само за скрап-претопяване. Трябва да ремонтираме Полските танкове, раждясвали 20 години в Полша. А за ремонта ключово е ВРЕМЕТО! 200 танка могат да се ремонтират в Търговище най-малко 2 години, а не за 2 дни! До тогава я камилата, я падишаха. Кой е сигурен че 2024г ще има Украина???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Те няма ли да убиват руснаци?

  05 Май 2022 8:46ч.

  Не, те ще пречат на нахлулите в Украйна руснаци да убиват украинци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дедоф

  05 Май 2022 9:22ч.

  Глупостта е нещото което не може да Ви се отрече .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Те няма ли да убиват руснаци?

  05 Май 2022 9:36ч.

  ми що не, те кво търсят на чужда земя

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Окраина на Русия или Новгородска и Киевска Рус

  05 Май 2022 14:12ч.

  си е изконна руска земя още от началото на руската държава - Новгородска и Киевска Рус. Държавата Украйна е в резултата на Първата световна война и на сепаративния мирен договор между Германия и РСФСР на юдео-болшевиките, подписан на 03.03.1918 г. в Брест. Тоест, Украйна е изкуствена държава - раков тумор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за - 9:36ч.

  05 Май 2022 15:16ч.

  Нацистите си го търсят. На руснаците нищо не им трябва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  05 Май 2022 9:37ч.

  В Русийката дават вече само руски филми, гарнирани с путинова пропаганда. Който плаче много срещу западната цензура да отиде да място да пробва какво е фашизъм.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОКО

  05 Май 2022 10:34ч.

  Виждали ли сте повреден танк, който се транспортира в сандък на самолет от една държава в друга? Как си представяте неговото отремонтиране и връщане пак? Будалкат ни! Ще пристигат камуфлажно празни сандъци, а ние ще пращаме нова техника обратно! Идиоти! За това никога няма да гласувам за Промяната, пък и те са пътници, но забогатели пътници!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Anonimen

  05 Май 2022 11:10ч.

  а какво ще стане , ако първия танк за ремонт "бъде ремонтиран" и под брезента за украйна тръгне напълно работещ бг танк?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Ремонтираните танкове не са ли оръжие? Те няма ли да убиват руснаци?"

  05 Май 2022 11:34ч.

  Оръжие са и е КАРМА за всички рашисти. Западът + всички цивилизовани държави с демократично развитие няма да спрат да въоръжат Украйна, докато не бъдат изтребени рапистите до един. Дори вътрешните хора в Русия, самите цивилизовани руснаци започнаха да изтребват рашистите, справка уж случайни пожари от взривове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Камери са обществено наблюдение показват как "високоточните" ракети на рашистите бомбардират детски увеселителен парк в Лвов на 03/05 посред бял ден

  05 Май 2022 12:11ч.

  Трябва ли да се оставят такива изроди като рашистите да продължават това?! https://www.dailymail.co.uk/news/article-10783911/Vladimir-Putins-deadly-cruise-missile-blitz-turns-Ukraine-hell-Earth.html#v-6167808667792458355

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • колкото и да ревеш

  05 Май 2022 13:54ч.

  тва е дереджето.. Украйна ще престане да съществува до края на годината..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за - 12:11ч./ Арсенович питай

  05 Май 2022 15:14ч.

  Той иска Нов Израел там, по-голям и по-страшен. Препоръча на всички, които не са съгласни, да отиват в Испания, вече го писах.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  05 Май 2022 12:49ч.

  оставка и нови избори тези ще вкарат в конфликти планирани в едно посолство

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  05 Май 2022 13:37ч.

  Ще докарат някакви железа, и ще върнат обратно действащи български танкове Т-72. Могат да натоварят и Нинова!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • факт

  05 Май 2022 15:20ч.

  И как се отличава ремонтиран украински танк от български, като и двата са съветски образец? Смешниците от БСП предадоха фронта, за да си запази поста Нинова.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи