Радев, като си казал А, кажи и Б! Време е за снемане на доверие!

Радев, като си казал А, кажи и Б! Време е за снемане на доверие!

"Бийте камбаните в село - България е в голяма опасност, ние сме пред ВОЙНА, въвлякоха ни във война -- слепи ли сме? - или не искаме да видим? ---залъгваме се с дребни ежби": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Бийте камбаните

Бийте камбаните в село- България е в голяма опасност, ние сме пред ВОЙНА, въвлякоха ни във война -- слепи ли сме? - или не искаме да видим? ---залъгваме се с дребни ежби.

 

България е в опасност

България е в опасност, децата ни в опасност.... каква демокрация, какви 5 лв....

 

Неам нерви

Десет компании от ЕС вече са открили сметки в Газпромбанк и си плащат по схемата в рубли. Значи само ние и поляците се оказахме единствените евроидиоти! Сега ще получаваме пак руския газ, но от същите тези еврокомпании със съответната пазарна надценка. Е, на това му се вика ювелирна сделка по хардвардски!

 

ДО ПУДЕЛИТЕ…

За всички не разбрали ТИКВИ ! Доларите и еврото се превеждат само по К-сметки в Газпром банк, която ги конвертира в рубли по курса на ЦБ на Русия !!! Иначе ще последват фалити и "ДЕМОНОКРАЦИЯТА“ в Булгаристан и останалият евроатлантически свят отива на кино !!!

 

Точно

Когато нашта коалиция отива в Украйна , да вземат да ни спрат руския газ. Не е за вярване какви съвпадения съпътстват правителството от първия му ден

 

геополитиката

Спрете доставките и подписвайте мир с Русия на изгодни условия (засега), защото сме обречени колективно на студ и глад заради иноконтиненталния ви инат. Има разумни начини да се действа, но вие винаги най-късно го разбирате, че и карате невинни да страдат заради малкото ви цивилизован акъл!

 

Не философствайте !

Гледайте конкретиката. Болници , училища и градини на студено ! Хлябът по 10-12 лв. София без парно… Това е НСР , голямото зануляване в българските условия. Поздрави от Клаус Швааб , докато загивате може да скандирате “ковид, ковид !” или новото “Слава Украине !”

 

Наблюдател

36% от газта в България се ползва от химическата индустрия, която изнася за 1.3 милиарда евро годишно. 30% е за енергетиката. Не е нужна за отопление през лятото, но ще искате топла вода. Производството на стъкло също гълта много газ. Но ще го преживеете. Е, някои ще могат, някои не.

 

bodar4uk

А като провиснат пещите в стъкларските и циментовите заводи, що ще си правим заводите, ще закриваме ли ? Тежката индустрия не е прахосмукачка и не работи на принципа тука има, тука нема !

 

vanko

Не се отчайвай народе , газ може да нема но ИТН , чалги , КукуБенд , скъпотия , беднотия ще има в изобилие . Станете и бодро поемайте към банката откъдето да дарите една заплата на бандерка и сие за благото на укараина . Продължаваме с Промяната .

 

Мандалото лопна

Ще се събудим в нови времена.

 

Га гласувахте за "младите, умните, красивите"

не ревахте

 

Развод ми дай!

Свърши се либофта между президента и комиците.

 

росен

Браво, Радев! Сбърка с тия харвардци, обаче поне го признаваш! И браво за позицията ти против изпращане на оръжие за Украйна!

 

Не се самозабравяйте, заслугата не е на нито на Радев, нито на Янев.

Не се самозабравяйте, заслугата не е на нито на Радев, нито на Янев. Истински българи стоят зад тази позиция, не се лъжете по физиономии.

 

teridan

Война с Русия, война с Радев, промяна на позицията на страната за Македония, покупка на самолети? Тия забравиха ли, че обещаваха и бяха избрани да правят някаква промяна, която трябваше да доведе до по-висок стандарт, където пари има за всичко, само трябва да се пребори корупцията и да се направи съдебна реформа? Лъжци!

 

Нинова пак избра най-неконструктивната позиция -

да се зъби на Радев. Нищо добро от това няма да произтече.

 

wizz

Бсп докога ще се позорят в тази коалиция? нинова не може да остане лидер.

 

хахаха

нинова съсипа БСП, сега, с участието си в това срамно правителство, съсипва България

 

Радев, като си казал А, кажи и Б.

Радев, като си казал А, кажи и Б. Махай ги тези неграмотници, че лошо им се пише.

 

Време е за снемане на доверие!

Интересно дали Радев мери с еднакъв аршин! Ако наистина е принципен, време е да снеме доверието си на президент от сегашното продажно правителство на Киро-лъжата и Асен-измамата, така както преди време сне доверието си от правителството на Бибитко Борисов.

 

Егати държавата

Държава в която деца събират капачки от пластмасови бутилки, за да се купят детски кувьози и хората пращат пари (една заплата) за да се купи оръжие за Украйна, не е държава! Това е бантустан! Украинците изглежда нямат нужда от храна, медикаменти и средства за оцеляване, а искат отъжие за да убиват още руснаци. Това е абсолютен кретенизъм!

 

Тази коалиция май ще угаси лампата след последния българин

На там движат нещата

 

 

Коментари

 • smb

  27 Апр 2022 21:50ч.

  Тази рубрика "Вашите гласове" е чудесна! Може да се използва и като банка за идеи, а най-доброто е, че идва съвсем публично за всички.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БZП

  28 Апр 2022 9:33ч.

  Много добра подборка, заслужихте си копейките.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БZП

  28 Апр 2022 9:35ч.

  А smb по-горе директно да отпраши към фабриката на троловете докато не си е забравил идеята.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Голямото Зануляване на България

  28 Апр 2022 10:05ч.

  Great Reset - Голямото Зануляване - тече в БГ с невиждан успех. Давоските господари гледат благосклонно и скоро Киро и Асен ще станат членове на Ордена На Депопулацията

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БZП

  28 Апр 2022 17:03ч.

  Няма страшно, слагайте металния гевгир или алуминиевото фолио на главата. Те пазят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи