Прост въпрос: Защо има украински бежанци в Европа? В Западна Украйна няма война

Прост въпрос: Защо има украински бежанци в Европа? В Западна Украйна няма война

Мариана Тошева: Сред украинските бежанци циркулира информация да не се подписват за местенето

"Клета Мариана Тошева, моите уважения за госпожата! Това е невероятно тежка задача.... Не познавам украинци, но ги гледах няколко пъти на протестите, също и снощи, когато пискаха, че ги изпратили в Рибарица, спокоен и хубав курорт....как не ги е срам!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

прост въпрос

Защо има украински “бежанци” в Европа? Войната се води на територията на Източна Украйна. Бежанците от там отиват в Русия, а не в Европа. В Западна Украйна война няма, а бежанци има. ЗАЩО?

 

Мери

Клета Мариана Тошева, моите уважения за госпожата! Това е невероятно тежка задача.... Не познавам украинци, но ги гледах няколко пъти на протестите, също и снощи, когато пискаха, че ги изпратили в Рибарица, спокоен и хубав курорт....как не ги е срам!

 

Наблюдател

Пращайте ги в София. Нека се напълни с хохли, че софинци най-ги обичат и са евроатлантици.

 

Има почивна станция

на МО

 

?????

На нормалните хора всичко това им беше ясно от самото начало. Само че вие се разклечихте да показвате на началниците колко сте верни и послушни.

 

По скромните ми наблюдения

българите са почиващи постоянно (5%) и непочиващи никога (80%). Малката прослойка, която смуче кръв от непочиващите и я разпределя в тесен семеен кръг, са... ? хората с чиста съвест? ПС 15-те % не са грешка, клошари, старци изпаднали етс, те са зомби, ни почиват, ни работят.

 

Иванов

Егати държавата,щом едни бежанци и се качиха на главата.Кому е нужна,щом не защитава интересите на населението си???

 

Тихомир Томов

И все пак : колко сирийци и афганистанци са приети на работа досега ??!!

 

общество

Как се плащат такива сметки и защо? Русия дава евтин газ на Сърбия,а на нас не. Кой ще защити нашия интерес след като Петков е зает да се докарва пред САЩ?

 

teridan

Как ще се случи това за парното, като няма реални отчети, а пишат прогнозно потребление, т. е. колкото си искат. Като дойде време за изравнителна сметка, вече няма значение че си ползвал по-малко защото вече си платил по прогнозните им сметки.

 

енергетик

На сайта на eso.bg има графики за износа на ток. България изнася супер евтин ток за турция, гърция, македония , а за вътрешния пазар набива супер високи цени. Просто Ви правят на маймуни.

 

Вие вте най-загубеното правителство, което е уптавлявало досега

страната ни, най-некадърното, а и като бонус най-алчното и най-лъжливото! Прост "уникум", досега сме се лъгали, но такива лъжци като вас сме нямали...За Гинес сте, но в отрицателен смисъл. Ще си платите, няма да ви се размине.

 

Илияна - допълнение

Всеки читав народ пази земята си от чуждите. Но за това се иска силен народ, силна армия, силен ген. Кое от тези трите го има в България сега ?

 

Бай Иван

В момента кирчо показва на европейците, как се спират парите за Путин, като купуваме руски газ от гръцката квота, но на четворни цени! (добре, че гърците платха в рубли) Хвала на такива "специалисти-икономисти". Личи си, че е завършил Харвард!

 

Иван

Премиерът е канадски гражданин.Изпратен е да свърши едни работи, за благодарност ще изкара едни пари и ще си ходи. Нищо лично, просто бизнес. Въпроса е защо всички го крепят и само се възмущават. Срутиха икономиката, искат да доунищожат енергетиката, скараха ни с Русия, изтеглиха многомилиардни кредити, всичко поскъпна двойно, вдигат парното с 40% и всичко мълчи.

 

?????

А как ще е зимъска? Когато сняг забръска.

 

Песимист

В действителност, ЕС и НАТО имат нужда от (територията на) България повече, отколкото ние от тези перверзни организации. Ние би трябвало да ги изнудваме, а не те нас.

 

Христо

„Българите се учим да ползваме Telegram, VPN си теглим, за да гледаме руски новини, защото когато ви показват едностранно ситуацията, както се прави у нас и казват, че Русия е лоша, тогава това не е нормално. Освен това за нас това е противоестественно да ни се внушава.

 

Съгласен

Няма нищо срамно в това, че Русия освобождава българския народ от турско робство и му създава целокупната Сан Стефанска България, включваща Мизия, Южна Добруджа, Поморавието, Източна Румелия (Горна Тракия) и Западна Румелия (Македония), вкл. и Беломорието на Македония. Срамно е да си русофоб.

 

Стига!

Ах, колко била хуманна и невинна путиновата агресия в Украйна! Чий го търси в чужда държава джуджето, пък и се прави на хуманист!? Пък и наглеци, да обвиняват украинците за нахлуването и агресията на путин!

 

Защо?

Защо Путин няма претенции към беларусите и ги признава за народ с държавност, коренно противоположно на отношението му към украинците и украинската държавност?!

 

Мимето

А някой дава ли си сметка какво ще стане в Средна Азия, ако Русия бъде елиминирана като сила - страж в този регион. Тва Казахстан, Армения, Азербайджан, Киргизтан, Таджикистан, Узбекистан, Туркменистан - американците ще ги опоскат за нула време и така реално ще избухне Третата световна война, защото този регион е важен за Китай, Иран, Индия.

 

XXX

Никой не е по-сляп от този, който не иска да види!

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Майна

  30 Май 2022 19:23ч.

  копейкаджиите, абе вие не ревахте така срещу сирийските и афганистанските бежанци, колкото срещу украинците, бели хора, славяни и повечето православни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Dimitrov

  31 Май 2022 3:20ч.

  Тъпчо, Всички бежанци са следствие "добрата работа" на краварите по насилствено налагане на демокрация по краварски! Тези от покрайнината на Русия, наречена Украйна, са почти всички от Западната й част, където поне сега няма военни действия. И не са православни, ами са католици и протестанти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • путка ти Майна

  31 Май 2022 4:17ч.

  Защо да ревем срещу сирийците и афганистанците бе тъпанар? Данеби да са били настанени в петзвездни хотели, на първа линия по морето като наглите украинци?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Требе се издирят

  31 Май 2022 16:51ч.

  Геювете дето се кичеха с украински знамена. Да им се връчи по едно семейство хохли да се грижат за него. Дела трябват а не думи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SIMO

  30 Май 2022 19:27ч.

  Искам да пратят няколко "Искандера" в Младост, Люлин и Обеля, че да разберат няКОЙ за какво става въпрос.....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до Симчо

  30 Май 2022 21:04ч.

  А после ще питаш ли защо има бежанци, при положение, че Дружба и Надежда не са поразени?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Guest

  31 Май 2022 19:22ч.

  Браво! Започнахте да схващате как живееха 14 години в Донецк и Луганск.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Подбрани подлизурки

  30 Май 2022 20:11ч.

  Поне това можехте да спестите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Депортирането на цивилни вкл. деца е военно престъпление

  30 Май 2022 20:54ч.

  Украинските "бежанци", които УЖ отиват в Русия, са първо ФИЛТРИРАНИ, една част от които са незаконно хвърлени в затвор поради "неполиткоректност", а друга - насилствено ДЕПОРТИРАНИ. Принудителната депортация и незаконни осиновявания се прилага за осиротяли деца, чиито родители са убити. Депортират се и деца, чиито цивилни близки бяха задържани и пратени в плен поради субективна преценка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • читател

  31 Май 2022 8:13ч.

  Медиите в България си взеха поука от реакцията на зрителите и след такава информация добавят "според украинската страна".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Моско москала

  31 Май 2022 10:56ч.

  Не е вярно!никого не осиновяват и никого не пращат в затвора! Във филтрационните лагери лично злия Путин разпределя бежанците-по крехките,включително децата-за храна на пандите във зоопарка,по тлъстичките за храна на мечките и усурийските тигри,останалите за кучешка храна

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами, да!

  30 Май 2022 21:06ч.

  Прост отговор: Защото Русия се управлява от луд, и не е ясно утре какво ще му скимне!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пий си хапчетата.

  31 Май 2022 2:44ч.

  Или си намери друг начин да си набавиш 30-те сребърника - троленето не ти е по силиците. Или и двете.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  31 Май 2022 3:52ч.

  За да бъдат ваксинирани, затова! 40 млн. са много нещо, като нищо ще дадат отпор при насилствената ваксинация, която ни готвят!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прост въпрос

  31 Май 2022 4:10ч.

  Някой може ли да ми каже, защо в бежанските лагери в България има афганистанци, сирийци и други, но не и украинци? Нали тези лагери са направени за бежанци? Някой да е чул, че сирийци се настаняват по хотели на морето? И едните и другите са все хора. Защо украинците да са нещо повече от сирийците?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • от мен да го знаеш

  31 Май 2022 4:19ч.

  Простите въпроси винаги имат сложни отговори.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отговорът не е сложен -

  31 Май 2022 10:15ч.

  чист европейски расизъм.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Разликата

  31 Май 2022 6:59ч.

  Истински бежанци са тези от Източна Украйна и те бягат в Русия. Тия в Европа са гастарбайтери и туристи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поручик Галицин

  31 Май 2022 7:19ч.

  Защото К.П. се е заел да лиже дъртия анусите на НаеБайденът

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи