Маршрутът на моряците казва всичко

Маршрутът на моряците казва всичко

"Питат Киро - как ставаше координацията, той - да не изпадаме в детайли! Питат го друго - било тайна! "Журналистите" и те големи спецялисти - "Ама какви бяха военните, руснаци или украинци?". Как какви бе, моме - етиопци!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

helleborus

От всичко прочетено синтезирам следните факти - българското правителство е координирало освобождаването на моряците с всякакви институции, нито една от които не е взела участие в реалното им връщане у нас, което дори ги е изненадало. До там, че мина време, докато се сетят да изпратят самолета. Добре дошли на моряците на българска земя, при техните семейства!

 

Чезаре Ламброзо

Лъжат и мажат, само и само да не кажат истината - а тя е, че спасяването и безопасното транспортиране по суша и въздух на бълграските моряци е станало в координация и сътрудничество с ДНР и Русия. В крайна сметка българските моряци се прибраха у дома, при семействата си живи и здрави :)

 

thenewone

Питат Киро - как ставаше координацията, той - да не изпадаме в детайли! Питат го друго - било тайна! "Журналистите" и те големи спецялисти - "Ама какви бяха военните, руснаци или украинци?". Как какви бе, моме - етиопци!

 

Чезаре Ламброзо

По думите на Генчовска операцията по извеждането на българските моряци била изцяло координирана от българското правителство без да се е влизало в контакт с ДНР. Излиза, че на чужда територия в която се водят военни действия, българското правителство не е влизало в контакт с местните власти на ДНР и с Русия и само е координирано безопасното транспортиране по суша и въздух на българските моряци.

 

тралала

Кирчо и министърката на външните сили пак извадиха кестените с чуждите ръце, в случая - руските. Те като не искат, ние можем да кажем едно спасибо. Украинците сто пъти можеха да ги евакуират, ако искаха. За съжаление, слоиха срамно петно върху своята си Украйна.

 

Пак Маги

За да не се смята, че българите сме неблагодарни, лично аз благодаря на войниците от ДНР за оказаното съдействие и помощ за запазване живота на нашите български моряци! Смятам, че мнозинството българи ще се присъединят към тази благодарност в мое лице.

 

Ретранслатора

На летището задължително, трябваше да присъства и Посланика на Русия!

 

Чезаре Ламброзо

Поздравления за коментара. Абсолютно съгласен - маршрута на моряците казва всичко.

 

Не трябва да се намесваме

в тази война чрез изпращане на оръжия! Господинът ако толкова иска, да си изпрати личен колет, но да не намесва страната ни в чужда война, ако пък толкова иска да помага, да се запише доброволец или да им прати пари, но да не намесва името на страната ни. Народното събрание не го е упълномощавало!

 

helleborus

Нямаш си на представа какво го чака света, ако на Байдън и онова зад него му се развържат ръцете да провежда политиките си. Ще видиш „Империя на Злото“ в действие. Когато по-големият звяр изяжда по-малкия, това за кого точно е добре? Затова Путин не биваше да влиза в този капан. Добре, че и на демократите рейтингът им пада, като на Кирчо.

 

и Путин и неговите хора са в играта

На мен също ми се върто това ... най-малкото Путин не води тази война за бърза и категорична победа. Води я сякаш да протака и да я направи "затегната" война, докато Русия реализира рекорди от износа на нефт и газ. А за цифровия НСР в Украйна - дай нещо конкретно ?

 

Майна

То затова Светльо Терзиев написа статия, че др. Путин действа като американски агент. С тая война Путята, постигна неща, за които и най-големи врагове на Матушката не са си и мечтали.

 

Финална права ?

Вие пак се шегувате. Тази война едва започва. И САЩ и Кремъл печелят от продължителна война. За САЩ е ясно. Русия печели от огромният ръст в цените на енергоресурсите - тази година само от експорт на газ и нефт ще спечели 320 милиарда !!! Тогава ? Какъв "финал" ?

 

Швабофоб

Горките шваби, скоро ще трябва да сменят и емблемата на OPEL, че да не им боде очите проклетият Z на всеки километър :))))))))))

 

Тоналд Дръмп

Също трябва да има преследване за всички, които са против всякаква форма на медийна или политическа истерия. А тия със Z може би подкрепят Зеленски или Зелената сделка.

 

Anonimen

Днес младо момиче,украинка обаче,говореше руски, влезе да си вземе помощта от 375лв.в пощата.Регистрирана в наше село,но живеела в града,по хубаво било.Идва,влиза и не обича да чака.А нашите 75лв.да сме чакали като се оправи системата на пощата.

 

Нека да е зор

Тежките времена раждат стойностни хора..

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • "...най-малкото Путин не води тази война за бърза и категорична победа. ..." За какви 5 лв става дума?

  18 Апр 2022 22:06ч.

  320 млрд. печалба е нищо спрямо мъртвата вече инвестиция, която Газпром направи в блокирания СП2 по дъното на Сев. Море. А сега големия зор е да се активира тръбата на ротшилд (от окупираните сирийски Голански Възвишения през Средиземно Море, Кипър, Гърция до ЕС)... Каква печалба са стотиците ежедневни жертви и мизерия за цял народ? Чуй съветника на Z. https://www.bitchute.com/video/hMeeyvL6QD0n/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не реви на чужди гробища, реститутко

  18 Апр 2022 23:24ч.

  Гледай си еврокочината и си грухти, но тихичко, под носа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  19 Апр 2022 9:20ч.

  Какво прави руският агресор в Мариопол, пленили кораба и освободили екипажа. Баси лицемерието! Значи Русия напада Украйна, обсажда Мариопул, ама велико било, че великодушието им голямо и не убили моряците. Ако нямаше агресия, нямаше да има казус. Цялата работа мирише на хибридка за оправяне на имиджа на Мутрофанова-Путлер-Копейкин в България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Що плачеш на чужд гроб?

  19 Апр 2022 11:03ч.

  Единствените, които имат нужда от оправяне на имиджа са сащисаните и назначенците им.. Единствено Костадинов увеличава подкрепата си, останалите се спихнаха скоропостижно..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • teridan

  19 Апр 2022 0:16ч.

  Някой някъде каза, че мнението на българите от коментарите и социалните мрежи трябва да се пренесе в медиите - виждам за първи път да се случва. Всеки, който безпристрастно наблюдава медийното пространство и медийното отразяване, би забелязал по отношение на Украйна рязко разминаване между мнението на обществото и медийните внушения. Поздравления за Гласове!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бандеровка

  19 Апр 2022 0:42ч.

  Обществените настроения са ясни. Само 20-25% от хората са за войната и за Путин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • teridan

  19 Апр 2022 0:19ч.

  Хубаво е "Вашите гласове" да стане рубрика. Мисля, че ще улучите десятката. Ще стане хитова рубрика.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бандеровка

  19 Апр 2022 0:39ч.

  Маги ужасно греши, че повечето от хората щели да благодарят на рашистите. 15% са за обвързване с Русия и 25% одобряват Путин. Да си благодарят тия проценти и да не го правят от мое име и на останалите 75%.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • teridan

  19 Апр 2022 1:20ч.

  Когато се давиш и някой ти подаде ръка и те измъкне от водата, му благодариш независимо какви проценти го харесват и какви проценти го подкрепят. Очевидно не ти достига интелектуален капацитет, за да направиш разликата и да проумеш, че хората са благодарни за спасяването на моряците. Тук нямат отношение процентите одобрение към Путин и обвързване с Русия, ако предположим, че са верни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  19 Апр 2022 10:01ч.

  Кой ти е подал ръка, бе робе ? тия майка си ли търсят в Украйна ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • старец

  19 Апр 2022 14:44ч.

  А натовските офицери и наемници какво търсят там? Е ще си го намерят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Tazhanka

  19 Апр 2022 22:25ч.

  Комбинация от три пръста тъ сят натовците там!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • глас

  19 Апр 2022 8:56ч.

  Както се вижда от коментарите горецитираните проценти не са верни … Дано ротшилд дето предрече че до 2030 година България няма да я има не е познал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  19 Апр 2022 10:00ч.

  Тука някакъв анонимен сиромах завидял за едни 375 лв., дадени на украински бежанец. Пиши ми, ще ти ги дам тия пари, бе нещастник. Между другото пари на ръка не се дават.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи