Киро, остави Северна Македония, отивай да търсиш газ!

Киро, остави Северна Македония, отивай да търсиш газ!

"Кирчо, не си ходил в казармата, но там имахме един майор по прякор Хахата, който казваше така: първоначално няма да можеш, после по-малко ще неможеш, после още по-малко ще неможеш и накрая - ще можеш! Така че дерзай в неможенето. Иначе поздравления за бисера, че "Русия използва целия си лост". Ще си го приложа в колекцията с крилати фрази. И се пази от целия лост": народният анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

без имена

Киро, остави С.Македония, отивай да търсиш газ!

 

Ред Шухарт-сталкер

Сигурно по случай утрешния празник всички са се втурнали да лъжат кой както намери за добре.. От метрополията опровергават Кокорчо, от ЕК Кирчо, и разбира се Путин е виновен за всичко.. А народа кучета го яли...

 

и глей ся Кире,според твоята

велика мисъл,че Путин източил газа на Европата ,сигурно щот Европата се смята за собственик на газа на Путин и той се оказал на неправилното място.

 

Със затваряне на банковите сметки в долари и евро

ЕС наруши договорите. ......... Тия наистина ли искат Русия да има дава газ, а те да им плащат в затворените от тях сметки/ Това дори не е наглост, това е отношение към слуга, роб или нещо още по-лошо.

 

авантюрата на Путин

За авантюрата на Путин ще плащат най-малко две поколения руснаци така, както за авантюрата на болшевиките платиха предишните три.

 

Неам нерви

Абе вие се молете да не свалят Путин, че тогава ще дойде някой генерал с мустаци и ще захвърчи перушина по цял свят...

 

ЗИП

Има един вселенски основен закон: ЩОМ ЗАПАДЪТ Е НЕДОВОЛЕН ОТ НЯКОЙ РУСКИ ЛИДЕР ЗНАЧИ ТОЗИ ЛИДЕР СЕ ГРИЖИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ! :)

 

Ким Пу Тин

Газът с рубли, не е като водата - отваряме - затваряме. От другия край тази газ или я продаваш, или я съхраняваш, но обемите за съхранение са ограничени, или я гориш. Тази игра е от двете страни - кой ще мигне пръв. Путин е в по-неизгодната ситуация.

 

Еврото поевтиня

Рублата поскъпна. Доларът е на кантар. Европа умира, за да живее САЩ. Русия е самодостатъчна за храни и суровини, а каквото й липсва в електрониката, ще си го доставя от Китай.

 

Справедливост

Промяната в политиката на Германия ще струва на Русия между 1 и 2 трилиона долара през следващите 10 години. Това всъщност ще е най-тежката санкция, която ще претърпи руската икономика. Германците ще го направят умно. Без резки стъпки, но с тежки дългосрочни последици за самозабравилите се руснаци.

 

Мутра

Германия е мотора на Европа, основен инвеститор в самата Русия досега и потребител на нейните суровини досега. И всичко това на територия 30 пъти по-малка от руската и без никакви суровини.

 

В Германия - до 1л олио

Не можеш да си купиш с едно пазаруване повече от 1литър олио. Иначе германците са много умни! За миналото столетие само две световни войни загубиха!

 

България

България я няма в цялата схема . Според вас дали ще има държавник , който ще изведе България от блатото ?

 

Ха-ха!

На богатите парите са фетиш, а истински богати са онези, които имат реална промишленост и реално селско стопанство, а не вносно месо, плодове и зеленчуци, както е в България. За 32г. анти-комунизъм, от износител на храни се превърнахме във вносител на 80% от храните, които ядем.

 

Както писа някой наскоро тук, два народа обитават

територията България, един голям, другият малък, концентриран на жълтите павета, по луксозните квартали, вилни зони, затворени комплекси. Интересите, убежденията, целите им са противоположни и непримирими.

 

Мечо Кух

Някои хора, много скоро ще разберат, че парите не стават за ядене..

 

Зодия Прасе

Кирчо, не си ходил в казармата, но там имахме един майор по прякор Хахата, който казваше така: първоначално няма да можеш, после по-малко ще неможеш, после още по-малко ще неможеш и накрая - ще можеш! Така че дерзай в неможенето. Иначе поздравления за бисера, че "Русия използва целия си лост". Ще си го приложа в колекцията с крилати фрази. И се пази от целия лост.

 

Бай Милор от село Парамун социален антрополог

Бедата не е Андрей Гюров и неговата докторска дисертация, отличаваща се навярно с класическа ненужност. Проблемът е, че се нароиха безчет Гюровци - патологично амбицизни палячовци, алчни сивушковци, които сръчно се "входираха" в политиката. Сякаш са излети от един калъп, същински "деца на лейтенант Шмид".

 

Инфлуенсърката

За-лудо си дадоха живота и Великия Васил Левски и гениалния поет и утопист Христо Ботев! Майцепродавците никога няма да се свършат!

 

Зодия Прасе

Вместо да раздават калиев йодит направо да раздават калиев цианид да не се мъчим дълго.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Киро, газ!

  01 Апр 2022 14:42ч.

  Газ бате, търси от къде ще вземем газ, че лошо ти се пише! Проблемите на северните “македонци” са си техни, не ни набърквай в тая каша. Който е решил да прави глупости, трябва да може да понесе последствията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Газ има в изобилие

  01 Апр 2022 14:45ч.

  Само трябва да си я платим..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нема пари, действайте!

  01 Апр 2022 14:49ч.

  ..............................

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  01 Апр 2022 15:18ч.

  „Гласове“, изборът на снимка на Кирчо е перфектен! Като го видя на поредния „брифинг“ в тази характерна накокошинена поза, започвам да се смея преди още да си е отворил устата. А как обидено е подбелил очи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мутра

  01 Апр 2022 17:03ч.

  Тоя с ник Зодия прасе е ударил дъното.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  01 Апр 2022 19:52ч.

  Плувай!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи