Икономиката... глупако!

Икономиката... глупако!

“Колкото по-големи компенсации - толкова повече напечатани пари без покритие. Колкото по-дълго време компенсации - толкова по-дълго време пропадане в спиралата на инфлацията. Колкото по-дълго продължава инфлацията - толкова по-голяма бедност за всички, които не печелят от инфлацията.. Отказът от руския газ е смърт за икономиката. Умрялата икономика не се компенсира”: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

мдаа

Няма Великден, няма Гергьовден, само глад, студ и стрес за народ, който така и не проумя, че Путин е агресор и диктатор, а газът и петролът му са вредни за околната среда. Такъв народ е неблагонадежден и освен, че му взеха ресурсите и се настаниха на територията му, трябва да бъде окончателно унищожен. Кирчо и Кокорчо ще довършат тази работа.

 

квинтесенциален армаментариум

Ами какъв парад? Та вие харизахте де що има желязо. Нямаше Благодатен огън, няма Гергьовденски парад- всичко само и само да се смачка и без това смачкания фасон на православния ни сънародник.

 

Cicero

Да не би случайно тайно да са изнесли за Украйна и малкото останала годна техника на армията и затова да няма парад?

 

не разбрах

От кого ни бранят Заков и българската армия? Аз имам нужда някой да ме брани от несъстоятелността на /анти/българското т.нар. "правителство".

 

тралала

От цялата работа разбирам, че аз ще стягам здраво колана, тези ще ги компенсират, онези по европейска програма, а ние с гайдите трябва да бачкаме. Уви, работодателите и те не са цвете за мирисане, да те говорим за кирчо и асенчо.

 

облак

Нещо май си изпускат нервите говорещите глави от правителството. Да внимават, защото хладилника ми започва да крещи по-силно от телевизора.

 

the Witcher

Управляващите в България ако раздават пари на корем ще фалират цялата държава . Няма ли кой да им обясни този факт ? Всъщност на средностатистическия гражданин на България му е все тая дали управляващите са Сулю, Пулю или марсианци. Българинът е като бедуина - оцелява и във оазис и във пустиня.

 

Икономиката...глупако! Всяка една компенсация се заплаща с цената на инфлацията. Колкото повече компенсации - толкова повече инфлация.

Колкото по-големи компенсации - толкова повече напечатани пари без покритие. Колкото по-дълго време компенсации - толкова по-дълго време пропадане в спиралата на инфлацията. Колкото по-дълго продължава инфлацията - толкова по-голяма бедност за всички, които не печелят от инфлацията.. Отказът от руския газ е смърт за икономиката. Умрялата икономика не се компенсира.

 

ММ93

Няма страшно. БенДзина и 10 лв. да стане Ганьо е богат, ще плаща. Вижте как хвърчат цените и инфлацията, на 5-то място в Европа сме по ръст на инфлация, а Ганьо си "кюти", всичко е точно, няма митинги, няма протести. Не виждам проблем, да поскъпват горивата (и всичко останало с него).

 

Anonimen

очаквам още спрени централи у нас и внос на скъп ток от чужбина. същото като газа. това е то промяната.

 

Ваксиниран Веган

Златно време за "наши" фирми прекупвачи-комисионери. После като мине пушилката и се нагушат, ще се набележат още по-правилни мерки за премахване на прекупвачите от веригата и поевтиняване на горивата за благото на народа.

 

газовата схема

По глупашки назидателен и агресивен начин Василев още на 18.03 при наличен и действащ договор до 31.12. излезе надут като пуяк и заяви, че след тази дата ние не искаме нов договор и се отказваме от отношение с Гпром. Кому беше необходим този етюд и чий интереси обслужва той. Схемата е замислена още към момента на формирането и инсталирането на ПП.

 

топ 10

Налагането на политически забрани над бизнеса беше една от либералните опорки, с които свалиха комунизма. Стана като в приказката на Ран Босилек - "Имал си, дал си". Заради такава бодряческа вяра в "ценностите" на Запада, си унищожихме строя, вместо мъдро да го реформираме. А всичко се оказа една лъжа, както ни предупреждаваха препатилите възрастни хора, още на 10 ноември. Направо ни изпързаляха.

 

Eisblock

На фонът на икономическият Армагедон очертал се пред ЕС и пред най-бедната и юрната най-отпред България, въвеждането на еврото е сравнимо с заковаване капака на Ковчега за Държавата! Бързат, защото така им е наредено всички да потънат дружно, развявайки ЕС-знамето и пеейки Одата на Радостта! Дали имате обосновани съмнения, че няма да е така?!

 

helleborus

Ако в момента на света са нужни преговори, включително силен политически натиск, то е за спирането на войната в Украйна, между Русия и САЩ. От нея страда цяла Европа, освен украинци и руснаци. Забелязвам, че само американците печелят от нея. Американците вече казаха, че подкрепят Македония за членство в съюз, който не ги засяга, започват да се повтарят. Ако искат, нека да ги приемат за щат.

 

ЗИП

Вече казах, че войната е доста полезна за Кремъл. Повече войни по-силна рубла !

 

тралала

зеленски казал на европейците - "А вие мен обичате ли ме?" и в ЕС направили проучване. Сега ще ни разделят по признак обичаме ли зеленски или пък не. Предлагам оленка, която беше еленка, да си го обича, а ние да си гледаме нашите проблеми в България.

 

Вариния

Украинците бягат от войната и като дойдоха тук видяха, че ние сме по-зле от тях и без война.Така, че то ние самите сме за съжаление.

 

асе

Много са се загрижили американците за Македония и България. А след това? След това правят региона гореща точка с див национализъм както стана в Сърбия и косово, Русия и Украйна да не говорим за Сирия и т.н. И насъскват два народа с общи корени в братоубийствена война. Позната схема

 

Шаман-лекар-вещер

Извинявайте , но носете си новите дрехи, пийте си хапчетата редовно и не изпадайте във тревоги. Всичко върви по план. Даже има филми по темата : Зетата световна война със Брад Пит, 12 маймуни ... Кой разбрал-разбрал.

 

Когато си роб,

нямаш съзнание, а чакаш телевизора да ти каже къде е истината

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Каква е смъртността сред ваксинираните стана по-строго пазена тайна даже от истинската раждаемост и изборната активност

  07 Май 2022 16:56ч.

  Живеем в свят-фалшификат. Западния свят. Фалшификат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  09 Май 2022 19:01ч.

  И историята също не може да се изтрива, ГЛУПАКО ! За Безсмертного ПОЛКА ! Ето день ПОБЕДЬИ !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи