Игра на "руска рулетка" или европейска игра на "музикални столове"

Игра на "руска рулетка" или европейска игра на "музикални столове"

“Интересно, Ганьо като му спрат тока и автомобила, а хладилника е празен........... какво ли ще направи най-накрая?Ужас...... и социалните мрежи няма да работят! Къде ще си слагаме знаменцата?”; "Ха-ха, навремето ЗИПа разправяше, че "Война и мир" ще бъде забранена , ама никой не му вярваше. Но Те отмениха и Моцарт. Какви времена настанаха!": народният анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Ретранслатора

Абе Киро, погледнете се първо вие бе. Казваш, че Путин управлява чрез върхушката. Ами то вие сте върхушката бре! Назначават се хора от "Америка за България" на отговорни постове и започва "управлението", т.е. започват да те управляват!

 

Лесно е да се коментира отстрани

само че кое правителства досега е имало толкова предизвикателства? Вътре в страната борба с окопалата се мафия на Герб, отделно ценова и енергийна криза. Отвън натиск за поддръжка на военни действия в нашия регион, както и за отказ от руските енергоизточници при положение че други няма, освен на думи и празни обещания. Който критикува, да каже какво конкретно би направил в тази ситуация.

 

Slak

Стига сте рИвалиииии..... имаше избори.. избрани са... има коалиция.. тя е стабилна.... отговорността е на управляващите..... ще ТЪРПИТЕЕЕ!!!

 

helleborus

Точно този протест, с тези физиономии е толкова шокиращ, че само може да потвърди руските теории, че украинците се нуждаят от спасение. Наистина се нуждаят, като ги гледам. Не такова, каквото Путин им е приготвил, разбира се. Но как да изпиташ симпатия към хора на подобен дух? Все пак никой не заслужава война.

 

Дунав

А за знамената на фронта Ал Нусра и на Азов на митинга в София нещо? Покрай майките с децата пристигат нацистки елементи в БГ!

 

д-р Захари Бисеров

Голямо падение. И Македония се гаври с нас.

 

Газпром

Не е ли твърде странно Русия да губи по 300 човека дневно в Украйна, а Газпром да продължава да плаща на тази държава транзитни такси, с които тя да купува оръжие и да убива руснаци.

 

Идва лято

Путин пак сглупи. Сети се да иска рубли, когато зимата свърши и потреблението на газ рязко намалява. Европа може да изкара следващите 4-5 месеца на скъп неруски газ, но без дневните траншове от Газпром Русия я пиши бегала до края на май.

 

ММ93

Не виждам нищо ненормално в това да се плаща в рубли. След като им замразиха резервите във валута, вие какво очаквате ?

 

Дефолт на длъжниците в рубли

На фона на този цирк Газпром и руската хазна ще поглъщат жадно всяко доларче и евро от западните клиенти и там, където е текло, пак ще тече.

 

momo

Това за рекетирането сме го чували и чели многократно. Но какво ще прави Европа без суровини (Менделеевата таблица), без пшеница, без слънчоглед, как ще се отоплява? Дори да приемем, че намери от други страни суровини, то те на каква цена ще са? А за конкурентността да си чувал нещо?

 

Тоналд Дръмп

Щом сме много принципни и от солидарност с украинския народ, заложник на великоатлантическите интереси, редно е да прекратим функционирането на АЕЦ "Козлодуй" още днес каквото и да ни коства това. Нали знаем 2 и 200. Ще се справим, защото сме народ от най-принципни и жертвоготовни хора, скромни и човеколюбиви.

 

ПростоКиро не схваща такива нюанси

за него Русия е една бензиностанция, така са го учили в Харвард по икономика.

 

thenewone

"Целият цивилизован свят" - Кво е това? Както казва ЗИП-а: Васт ист дас? Там влизат ли държавите с най-древните цивилизации - Китай, Индия, Иран?

 

Ретранслатора

"Погледни гредата в собствените си очи, а не сламката в чуждите." Кой избиваше цивилни в Донбас и ги заравяше в масови гробове. Къде беше ООН, а да и Шолц според който няма никакви масови гробове в Донецк и Луганск.

 

С произход от дъното, израстнал сред бандите от задните дворове на мизерните домове за простолюдието, останали от царско време,

успял да се набута в КГБ заради изгодата, изкатерил се нагоре в мътното време на грабителска приватизация и вона на мутрите до президент, този човек няма нищо общо с каквато и да било култура. Написали са му го, изчел го е от аутокюто, а ние тук трябва да му се възхитим.

 

Вече Ще Спазваме Руската Политкоректност

Романът на Ал. Толстой вече ще се казва "Специална военна операция и мир", Великата Отечествена война - Великата Отечествена специална Военна операция, Кримската военна операция, Съветско-Финладска военна операция, Руско-турската военна операция, Руско-грузинската военна операция, Първа и Втора Чеченски военни операции и т.н.

Ако Визираш Романът "Война И Мир",

в памет на автора му, искам да те поправя, че не е написан от Ал., а от Лев Н.Толстой. Но човек не може да очаква познания от един трол. Установих обаче, че троловете имате ръководство, което ви препраща от сайт в сайт, като сили за бързо и не чак до там успешно реагиране.

 

Руската Култура Е Голяма Защото И Кръгозора Й Е Голям

за разлика от нашия провинциализъм. Само литературата да вземем, книгите на класиците ни взети заедно са колкото тези на един руски класик, това писателя Георги Радев констатира. Затова във всички големи университети има катедри по руска литература. Нямат желание нашите творци.

 

Doksan Dokuz

Хората правят балистични ракети, а ние вече и чушкопек не можем да произведем. И на кого точно се смеете?

 

Тихомир Томов

Дано лабораторията на Брендо да оцелее в тази вакханлия ............продукцията и е добра за подтискане на мъката !

 

old_beggar

политикът мисли за следващите избори, а държавникът - за следващите поколения...

 

Виктор

Европейският човек е изправен пред избора, игра на "руска рулетка" или европейска игра на "музикални столове" проблема е че при втората, има прекалено малко столове които вече са заети!

 

Интересно, Ганьо като му спрат тока и автомобила, а хладилника е празен........... какво ли ще направи най-накрая?

Ужас...... и социалните мрежи няма да работят! Къде ще си слагаме знаменцата?

 

Пияния Майстор

Ха-ха, навремето ЗИПа разправяше, че "Война и мир" ще бъде забранена , ама никой не му вярваше. Но Те отмениха и Моцарт. Какви времена настанаха!

 

Заимствано от нета:

"Добрата новина за всички, които не успяха да научат английски език, е: "Уже не надо!"

 

 

 

 

Коментари

 • Д-р Росен Борисов

  26 Март 2022 0:43ч.

  "Рим ке падне" - няма друг начин, сред масовия старчески маразъм и психопатия на тези западни, уж лидери.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Владимир Владимирович Путлер

  26 Март 2022 8:54ч.

  Говори се, че путиноидите получават по 18 стотинки на ред, затова масово пишат из нета. От любов към парите, а не към Путин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Че каква любов. Той и на любовниците си плаща. Разбира се, троловете са по-евтинки. И то много.

  26 Март 2022 9:07ч.

  И изобщо, безплатната любов е до време. Затова плащаш и получаваш. У нас поне минава евтино.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Товарищ Митрофанова

  26 Март 2022 9:35ч.

  Да,като чета сайта на товарищ Дачков,се уверявам колко целия български народ уважава товарищ Путин и Русия.А форумните герой Ретлансатора и Виктор ,ще ги включа в списъка и предложа за награждаване с орден от товарищ Путин,както той даде на товарищ Малинов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи