Германия оказва недопустим натиск и се меси в нашите отношения със Северна Македония

Германия оказва недопустим натиск и се меси в нашите отношения със Северна Македония

"Германия оказва недопустим натиск и се меси в нашите отношения със северна Македония"; "Това директно нареждане ли е? Апропо, някой може ли да ми обясни какъв е неистовият западен зор РСМ и Албания да бъдат приети в ЕС, и то сега и веднага?"; "Помни историята, българино. И нека българите не забравят, че германските нагли претенции и искания са причина за 2 национални катастрофи на България през 20-ти век"; "Ами ! Говорите си само… Народът български е доказал своята овчавост. За 487 години - 5 (пет) въстания ! Горе долу на един век - един бунт": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Ангел

Една държава от ЕС нарежда на друга държава от ЕС да се откаже от националните си интереси за сметка на външна държава ... така и НАТО ще ни защитава, когато имаме нужда, ако изобщо си мръдне...

 

Кой въвлича България във война

Германия оказва недопустим натиск и се меси в нашите отношения със северна Македония. Това не е четвърти германски еврорайх. Германия разпали две световни войни и България претърпя две нац. катастрофи. Сега отново сме с германците и това ще ни въвлече в следваща катастрофа.

 

Сигналиста

Тук е мястото Генчовска да се намеси и да обясни на фрауто, че не България, а Македония трябва да си изчисти проблемните въпроси, преди да започне да мечтае. Ама не вярвам да се намеси.

 

Moronic variant

Това директно нареждане ли е? Апропо, някой може ли да ми обясни какъв е неистовият западен зор РСМ и Албания да бъдат приети в ЕС, и то сега и веднага?

 

helleborus

На русофилите постоянно трябва да се напомня, че целта на България не е да спира Македония по пътя й към членство. Целта ни е да разкрием историческата истина за терора над българите, принудени от бившия режим да се самоопределят като нещо различно. Това е престъпление срещу човечеството, което трябва да бъде ОСЪДЕНО, а ние очакваме тази закъсняла справедливост, не просто вето.

 

teridan

Според мен външния министър трябваше да обясни, че да започнат преговорите македонската страна трябва да предприеме стъпки за гарантиране на добросъседството и да спре антибългарската кампания, базирана на фалшифициране на историята. Но чувам една безгръбначна позиция - ами той и Борисов козируваше, защо го сменихме с други, дето козируват.

 

Наблюдател

Вредата която ще нанесат САМО за един мандат ще е по-голяма от вредата която Бойко нанесе за 3 мандата. Затова не трябва да си доволен, че ще управляват само един мандат.

 

Модерни недоразумения

В последна сметка всичко се пише на главата на г-н Просто Киро. Той всячески издаваше сигнали, че също въобще не може да проникне под семплата повърхностна видимост, че имало там някакво неразбирателство. Напоследък се усети, че е чел някакви доклади и видимо е бил смаян от дълбочината на проблема, но не знам България ли го тревожи или фактът, че не може да реализира поръките

 

Tret

А какво зависи от Германия..какво общо има тя с преговорите ни с Македония???Разбрали се били...а каква е уговорката, какво ше ни вземат, щото е ясно че нищо не дават пъ и да дават България не е запродан или поне не е от гледна точка на народа. Министрите са ясни че си пазят заплатките и титлите

 

Помни историята, българино

И нека българите не забравят, че германските нагли претенции и искания са причина за 2 национални катастрофи на България през 20-ти век.

 

чичо

Как е на немски ,, Ай , сиктир " .

 

Ами ! Говорите си само…

Народът български е доказал своята овчавост. За 487 години - 5 (пет) въстания ! Горе долу на един век - един бунт …

 

Колкото и да триете

лакейското поведение на управляващите е факт..

 

Министър Атанасов чете книжки на деца в столично училище

И там ли е бил на забавен каданс?

 

Учител

Пълна трагедия! Това ли измъти за повишаване на рейтинга си? Падение. Страх ме е от културата на министъра, както казваше Радой Ралин.

 

kmk

Каква е културата на културния министър?До тука е докара България.

 

Каква прошка?

Тоя е публично лице! Да подава оставка. Прошката ще е, че ще се размине с катрана и перушината. Ако някой от служителите ми направи такова нещо в офиса, в работно време или не, на другия ден го чака дисциплинарно уволнение.

 

Haho

Къде сте видяли опит за извинение, не знам. Аз лично не виждам. Виждам само нескопосан опит за замазване на положението и после почват хвалби колко бил велик и колко много бил свършил. Като всичките от ПП .

 

братът на Иван Георгиев от Попово

И преди бях чувал израза "София не е България!". Мислех, че с него се опитват да изразят разликите между столица и провинция, факта, че хората в страната мислят по друг начин и други такива неща... След решението за побиване на чужд флаг над софийската община вече разбрах, че изразът трябва да се възприема буквално - София пнаистина няма нищо общо с България.

 

ние

Като член на ЕС право на глас имаме ли? А интереси? Унгария напусна ли,че да има право глас?

 

Честито!

Ама що така срамежливо? "Героите на Украйна"....защо не направо улица Степан Бандера или Роман Шухевич? Да се знае нашите десни на кого сепатизират всъщност.

 

Мечо Кух

Русофобията се превръща в религия, подобно на ковидизма..

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Степан Бандера

  12 Апр 2022 23:08ч.

  Русофоби според една част от нацията са лица, които не се кланят робски на един чужд народ като тях, русоробите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Mhyhla

  12 Май 2022 18:00ч.

  generic bactrim 480mg - <a href="https://xsildenafil.store/">viagra mail order us</a> sildenafil us

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Степан Бандера

  12 Апр 2022 23:13ч.

  В тоя смисъл особено големи русофоби са Захарий, Стамболов и ген. Иван Колев, а русофил е полк. Орлин Орлинов, написал великата творба "Ода за СССР".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • минаващ

  14 Апр 2022 8:04ч.

  Абе няма ли кой да обясни на горния трол, че името Степан Бандера е официално признато за военен престъпник още преди 70 години. И именувайки се така се записва или за гилотина или за бесило??? Можеш да си русофоб, да подпомагаш нацистите -военнопрестъпници в Украина, ама зашо кандидатстваш за Дарвинова награда?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С почит към русия

  13 Апр 2022 3:37ч.

  https://youtu.be/nK3LeveJjIw

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Необичаен

  13 Апр 2022 6:16ч.

  На българските политици не им дреме за вас или за нас. За тях историята е пречка, която създава изкуствено препятствие пред това хората да помнят и попитат предците си. Според неписаните парадигми това издига "граници" и създава излишни пречки за да върви далаверата. Те за едните паметници у нас не им пука и не отпускат пари, а вие очаквате да се бори за Македония. Друг път.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи