Една украинска майка не се намери да им каже "благодаря"!

Една украинска майка не се намери да им каже "благодаря"!

Прибраха скулптурата "Викът на украинската майка" от Княжеската градина 

"Да не са ги подгонили за авторски права от властелина на пръстените заради Смеагол"; "Аз съм доволен, че са го махнали, защото се бях притеснил, че зеленски с нашата техническа помощ ще удари България, за да защити достойнството на украинките": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Статуйката дава ясна представа

за диагнозата на умнокрасивитета.

 

тралала

Тези "възпитани" по техните претенции господа настъпиха украинската котка по опашката. Аз съм доволен, че са го махнали, защото се бях притеснил, че зеленски с нашата техническа помощ ще удари България, за да защити достойнството на украинките.

 

хаха

Да не са ги подгонили за авторски права от властелина на пръстените заради Смеагол

 

Уилт

Е, сега вече "естетите" ще се поуспокоят. Че нежните им души се разстройват от грозотата на войната.

 

Песимист

По-малко украински майки щяха да викат ако не заливахме Украйна с оръжие. Сещам се за "Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" Войни винаги е имало, някой безумни и много жестоки с броя на жертвите, други предизвикани и неизбежни, като тази. Но съчувствието е очевидно политически мотивирано, а това не е истинско съчувствие. Мярката трябва да е една и съща.

 

Зодия Прасе

Хайде сега да издигнат една скулптура "Викът на българската майка" пред паметника на американските летци, бомбардирали София. Само ако може да е с по-стегнат бюст и да не прилича на обложката към албума "Стената". (https://imgs.dvdempire.com/product/500/8699/pink-floyd-the-wall-cover-art.jpg)

 

баба мара

къде е руската маика сирииската маиките от ирак иемен либия виетнам афганистан виетнам корея този номер не хваща декиш няма баланс

 

Вярно, това е абсолютна саркастична карикатура на истеричните украинки!!!

Започвам да я харесвам скулптората, да я върнат!

 

Ти остави естетите

Една украинска майка не се намери да им каже, благодаря!!!!

 

украинската бежанка за българите

„България е абсолютно неприветлива и проруска страна. Те (българите) са абсолютно тъпи и ограничени цигани, които не могат да работят. Ние, украинците, дойдохме и започнахме да работим, за тяхната нищета, но тях ги мързи, и за това ни намразиха. Те дори не разбират, че ЕС им дава пари, за да ни приемат. Те са толкова глупави… Всяка държава има своите изроди, но тук те са особено много“.

 

Наблюдател

Защо моряците от Черноморск не се прибират? Десетки хиляди украинци нямаха проблем да пътуват до България, а те имат.

 

ЕдНа

С всяко самостоятелно изказване Киро може да кандидаства за "виц на деня".Весело, ако не беше така притеснително.А мнението по-горе, че е избран съзнателно точно такъв енапълно вярно.И Байдън не е избран случайно от "милиони свободни" американци.

 

Бигот

Не е измамник, а измамен, той наистина вярва че ще се получи.

 

Haho

То Кирето само добри новини носи, ама въпросът е колко от тях са били верни?

 

бас държа,

че толкова пъти е гледал "Вълкът от Уолстрийт", че го знае наизуст и се пробва да го прилага на практика.

 

Д-р Любомир Денчев: Ако на 20 май Гърция не плати на „Газпромекспорт“, ни чака газова криза!

Сиреч, ние пазаруваме руски газ от Гърция с харвардско-приятелската надценка на Кики и Кириакос, транзитирайки го преди това през Кикиоландия до Гърция? Човече, Божи!? Няма ли в таз нашата държава някаква статия в НК за държавна измяна?

 

ЗИП

Тотално откровение.Всичко очакваха Русия да бъде цар на бойното поле а се оказа , че тя е изградила изключителна икономика, която размазва Запада.Инфлация, дефицит, бой за олио.Това е Запада сега.Русия си свирка и си води война... :))

 

j.jelevban-Инфлация,война ,дълг

САЩ и ЕС имат огромно дългово бреме.Инфлацията е начин то да бъде изтрито или поне намалено.Огромен проблем на САЩ и ЕС беше че не можеха да предизвикат световна инфлация.Е успяха.В чий интерес работи инфлацията?В интерес на длъжниците.Кой губи?Спестителите! Сега вижте търговските баланси на държавите и политическите им позиции по Украйна,САЩ,Русия!

 

"Имаме много сериозна инфлация, породена от инвазията на Путин в Украйна"

Инфлацията е от това, че Щатите напечатаха, дори не напечатаха, а кликнаха 11 трилиона долара без покритие, а Европа да не се прекара си кликна 9 трилиона евро по заемите за т. нар. План за възстановяване. Заеми, които никой няма намерение да връща. А Путин си им е дежурното извинение.

 

ориентирайте се към газа с рубли, по-изгодно няма да ви бъде

Катар вчера на преговорите по газа много жестоко е ядосал Германия. На свикналите да тропат с краче и да им се получава, тоя път са били поставени тежки условия, които са унизителни за изпълнение. Намерете, прочетете специално и ще разберете за какво става дума

 

 

Коментари

 • zaho47

  13 Май 2022 22:18ч.

  Статуята на този скулптор е жалко плагиатство от Едвард Мунк! Наистина е добре да се махне, защото е срам за българската култура и изкуство! Всякакви обяснения от страна на създателя й са несъстоятелни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Откачалки

  13 Май 2022 22:26ч.

  Тази статуя е най-точната оценка за истеричната шизофренична откачалщина на умнокрасивитета. Пълни откачалки. Даже украинците са шашардисани.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хем лъжат, хем си вярват.

  13 Май 2022 23:29ч.

  И веднага си спомних корицата на Погнусата на Сартр. Тази измислена и взаимствана творба на световно неизвестния български скулптор, не е създадена в името на украинската майка, а много преди 2020 година. Хем лъжат, хем си вярват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мони

  14 Май 2022 8:31ч.

  Чудесна статуя. Много добре изобразява укро фашистка майка орка на боклуци като Азов. По грозно нещо не бях виждал. Всичко в България е бутафория.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  14 Май 2022 9:33ч.

  След речта на др. Путин от 9 май фашизъм в Украйна вече няма, бе Мунчо. Има възвръщане на принадлежали на Русия в миналото земи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какво се оказа ?

  14 Май 2022 9:24ч.

  Орката-скулптура не е правена сега , а преди доста време. Няма нищо общо с войната в Окраина, просто грозотия, която не са успели да продадат, поради липса на купувач за такава уродлива "творба"... И сега пробваха да я пробутат в контекста на случващото се ... Бих го нарекъл "Арт-мародерство"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Циганин

  14 Май 2022 10:19ч.

  Върнете майката на Кокорчо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ииддвва

  18 Май 2022 14:00ч.

  кокорчо има ли макя ?/този е изваден от задник на прасе/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дедо поп

  15 Май 2022 20:13ч.

  Това е сукуб.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи