Читатели на “Гласове”: Ястребите използват Борисов и партията му, за да формират правителство на войната

Читатели на “Гласове”: Ястребите използват Борисов и партията му, за да формират правителство на войната

"Виждаме Борисов почти преобразен - хрисим, благ, омиротворен. Явно работата на чуждите посолства е била много интензивна спрямо бълг. политици. Под натиск отвън,  може би ще"сглобят" правителство, което ще функционира до пролетта. Малко хора обърнаха внимание на заплахата - ако няма кабинет-няма пари по Плана за възстановяване"; "Много хора гласуваха за ГЕРБ, защото си мислят, че Борисов ще им даде стабилност. Само че той е в нещо като политически домашен арест. Натовскит ястреби използваха него и партията му, за да формират правителство на войната"; "Чудя се върху този казус: ако ген. Атанасов иде в Украйна да превърне думите на партията си в дело, може ли генерал да бъде доброволец": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Страхотно

Страхотно изказване на Радев.Даже малко съм изненадан от категоричната и смела позиция,така нехарактерна за нашите ширини.Май ще има дърпане на ушички откъм "Козяк":)

 

Мила от Марс

Не мога да повярвам, насила ни вкарват във война, и това си е. Тези хора луди ли са, зомбирани ли са, дрогирани ли са? Ще гасят огън с бензин! Изключителен цинизъм е да внушават вина на "колебаещите се" и да ги карат насила да скочат в ада. Ако има трибунал за престъпления срещу човечеството, да се заеме с ЕК, ЕС и т.н. Само не знам кой ще го проведе.

 

Чудя се върху този казус:

ако ген. Атанасов иде в Украйна да превръне думите на партията си в дело, може ли генерал да бъде доброволец.

 

обективен

Предлагам ДБ, цялата им върхушка, ръководство заедно с най-изявените им лица и военолюбци, както и всички техни последователи и гласоподавателите им и подкрепящите ги в медии да си съберат мешките, и да заминават за Украйна да се бият. А ние останалите обещаваме, че еднопосочния билет за Украйна ще им го купим ние, както и пари за дебели чорапи и каски ще им съберем

 

както е казал народа

Запалиха си къщата, да изгорят на Путин плевнята..

 

ваксиниран веган

Дано вече бавноразвиващите се русофоби проумеят, че ако Русия престане да бъде глобална сила, България ще престане да съществува. Русия като глобална сила е най-големия гарант за съществуването ни, дори и да се водим формално врагове

 

лалю

Ще, не щем, ама Баце е най-големия български политик. Знае отлично как да се сложи и на Путин, и на Ердоган, че и на Тръмп и Байдън. Това народа обича и уважава. За това генерал Борисов е бил и ще бъде номер Едно в българската политика!. Всички избори го доказват!

 

Разлика между ГЕРБ и ПП - никаква

Защо тогава не могат да се обединят? Защото не могат да разделят кокала. Всеки го е захапал и не пуска.

 

Кирчо не иска да участва в правителство

В което той не е премиер..

 

XYZ

Хората не искат да ги виждат, те ще участват в съставянето на правителство. Такава безпътица, не е било в България. Отчайващо откъдето и да го погледнеш.

 

Коалиционната формула за правителство е неизбежна

Съответно, и катастрофата е неизбежна.

 

Теодора

Основната цел е да се "усвоят" милиардите от ЕС.

 

Тази зима

няма да има милиарди за усвояване.

 

Теодора

Иначе на всички ни е ясно, че политиците ни играят цирк. И тъй наречената "антипутинова коалиция" също е цирк. Само Киро и Асен не могат още да схванат, че са в ролята на клоуни.

 

colibri

Странно - виждаме Борисов почти преобразен-хрисим, благ,омиротворен. Явно работата на чуждите посолства е била много интензивна спрямо бълг. политици. Под натиск отвън, може би ще "сглобят" правителство, което ще функционира до пролетта. Малко хора обърнаха внимание на заплахата-ако няма кабинет-няма пари по Плана за възстановяване.А трябва да се приеме и бюджет на държавата-това е още по-важно.

 

Николай II

Иво Христов е прав, много хора гласуваха за ГЕРБ, защото си мислят, че Борисов ще им даде стабилност. Само че той е в нещо като политически домашен арест. Натовскит ястреби използваха него и партията му, за да форимират правителство на войната. А той им дава тазаи възможност, защото е тотално зависим.

 

съждител

Животът винаги е пълен с изненади. Изменчивата природа на пп ме подведе и мен. Говореха толкова крайно, категорично - дори след резултатите, че им се вързах за отказ от участие. Е, знайно е, че там има любители на каране с 200 (ама от обратния край), но при наличие и на други формули, просто не беше задължително. Като видяха, че не стават, козяк свали кировците.

 

Мила от Марс

И със, и без прокуратурата Нинова е свършена като лидер. И заслугата за това си е лично нейна, също като при Иван Костов. Жалко, защото тя можеше да избере друг път, но егото е голяма работа. " Правосъдието" се намесва на финала, само за да направи цирка пълен.

 

Не е мелез БСП, а

чисто атлантическа партия, подкрепяща Киро и Асен. Нинова я погребва. Изпрати оръжие на укр и се къса от лъжи, Асен за са премиер , заключила се е кабинета си и никой не може да я изкара, скандал след скандал в индустрията... какво даде на пенсионерите, голи думи за хляба, а отоплението , а тока?

 

Ама моля ви се, защо ни занимавате с тези глупости

Кой се интересува какво ставало в БСП? То няма вече такава партия, благодарение и на Кирето и на Корнелия.

 

КОРНЕЛИУС

Слушах коментар на проф. Иво Христов, който каза че през 2017г. когато се е явявал на парламентарните избори, БСП е получила 960 000 гласа а на сегашните скромните 168 000 гласа или почти 83% спад за 5 години..... Корнелия, очевидно иска да изгаси лампата и затвори вратата на БСП след себе си. Изглежда се страхува, че финалният бонус, ще бъде платен другиму и името и няма да остане в историята?

 

Куци Коньов

А Асандж кога ще получи Нобелова награда, а, скъпи борци за свобода, мир и демокрация? Той е затворен в Белмарш, където затварят най-опасните изроди в Англия, но за него не ревете, мили борци за свобода и мир...

 

Леля Фанка

На Ким Чен Ун да я присъдят, няма инициирани от него военни действия, смяна на режими, революции и т.н.

 

Като европеец

не харесвам нито САЩ, нито Русия. Все ми се струва обаче, че има мъничка разлика между политическите режими в последните две държави. Опонентите на Кремъл някак по-често падат от шестия етаж или се озовават в клиника по токсикология.

 

Акъла на шамандурите

Най-малко Мъск може да бъде нарочван в симпатии към руснаците. Обачее... Мъск има цялата предишна и текуща информация за хода на войната и вижда ясно,че човешкият ресурс на Украйна се топи като пролетен сняг. Тия шемети хохлите вместо да се вслушат,го псуват. Май накрая Мъск трябва да им спре визуализацията на бойното поле та да им дойде акъла.

 

"Акциите на Tesla се сринаха с близо 9%, след като Илон Мъск предложи мирния си план за Украйна"

Хм, явно "борсата" иска война, странна логика.

 

Мъск може да е всякакъв, но не и глупак, отделно разполага с информация, която е практически недостъпна за широките маси

Щом го е рекъл, значи знае нещо..

 

Тоналд Дръмп

И Мъск е купен от Путин, добре, че ние имаме Соломон Паси, който ще бабува на атлантическо правителство, жаден за ядрени ракети на наша територия.

 

най-интересното е

Че престъпната върхушка си поделя света и ресурсите, а идиотите викат за левски и цска, раздират си блузите и се бият в гърдите, че овесили на гол тумбак и чифте пищови. Смешни сте!

 

словоблудци

Абе къде се дянала тази демокрация, със свещ я търся, а никъде не я намирам?

 

 

Коментари

 • Ретранслатора

  08 Окт 2022 0:45ч.

  Мъск се завъртя за Русия, защото се говори, че руснаците в отговор на взривяването на СП2 са атакували и унищожили няколко спътника на НАТО. Смята, че идва ред и на неговите спътници още повече, че са граждански!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  08 Окт 2022 9:03ч.

  борисов се самопредлага

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • !!!?????????

  08 Окт 2022 9:42ч.

  На ББ е приложен "контрол на ума". Не е възможно да се случи тази метаморфоза за толкова кратко време.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Само мира си няма подгласници

  08 Окт 2022 9:27ч.

  Сутрешните телевизионни студия са препълнени от извадена от нафталина паплач, която лелее да развяваме американския флаг в ядрената пепел на войната с Русия. Вместо да им позволяваме, да ни палят чергата, трябва да им нахлупим по една каска и нека обясняват на Кадиров в Донбас кому и за колко сребърници са се продали.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  09 Окт 2022 6:32ч.

  предполагам под ястреби са визирани Паси и Плевнелиев. То, че тия двамата не могат да бъдат срванени ис най-глупавото пиле е добре звестне факт. Затова пък могат да докарат остатъчна България в ада. Аз предпочитам да видя тях там. Всички кретени на източния фронт. България на Българите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи