Читатели на “Гласове”: Винаги трябва да има само една гледна точка - тази на поредния Голям Брат

Читатели на “Гласове”: Винаги трябва да има само една гледна точка - тази на поредния Голям Брат

Доц. Георги Лозанов: За съжаление победи гледната точка, че има две гледни точки за войната в Украйна“Тоя прост български народ пак не ще да слуша цвета на нацията, която го води в хилядолетния рай и фермите на инклузивния капитализъм”; "Не само това, ами от 1878 година e все така ! Това българско общество все на страната на Русия ! 145 години несъмнена хибридна руска война ! Лошо българско общество, лошо общество...": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

кирчо

Типичен пример за АЗ,АЗ и само АЗ СЪМ ПРАВ. Няма преврат, няма геноцид в Донбас, няма живи изгорени повече от 90 човека в Одеса, само защото се смятат за руснаци. Това според папионката са все лъжи

 

Bacho Кольо

Как е възможно да се докараме дотам, че в България да има хора, които не мислят като Г. Лозанов.?!? От 2 седмици обикаля телевизиите и се оплаква, че съществувала втора гледна точка, при условие, че е заповядано да има само една. Няма ред в тая държава, няма...

 

Ангел

Ааууу. Истина има само в диктатурата… и цензурата. Поредния англосаксонски българофоб!

 

Миро

Гледната точка, г-н Лозанов, може да има, ако на българина му се позволява да получава не редуцирана информация (тази която искат медиите на Сорос и подобни), а цялата информация, от руска телевизия в това число. Но фон дер Ляйн е забранила да се излъчват руските канали. Затова имаме оскъдна информация за причините на войната и за това как тя протича. Освен свирепите желания на Евросъюза да наблъска Украйна с повече въоръжения няма нищо смислено в ЕС политика и позиция. Нито ЕС, нито САЩ искат мирни преговори. Украйна е като полигон за жива плът. Само совалки до Зеленски да се покаже и да се усмихне я Урсула, я Барозу, я Байдън. С това мир не се постига. А причините за войната са дълги 8 години избиване, изнасилване, унищожаване на руснаците и украинците, живеещи в Донбас. Цели 8 години! Войната не трае една година, а цели 9 вече. Някой европейски политик да е повдигнал този въпрос? Да, има само един - Орбан. Той заема доста адекватна позиция (и заради унгарците, живеещи и страдащи в Украйна).

 

рукола Z

"пропагандата успява да внуши на голяма част от българската аудитория, за една година по време на войната, че причината за войната не е Путин, а тя е предизвикана от НАТО" След като Меркел сама си призна, че са излъгали с минскте споразумения, то кой е виновен за конфликта?

 

рукола Z

И кой въобще ще седне вече да гледа телевизия, като там само може да го дезинформират?! ?

 

Иво МОЧА-та

Така, е винаги трябва да има само една гледна точка - тази на поредния Голям Брат...

 

Читател

Няма как да е само една! Това би означавало диктатура на пропагандата - не, че агресивната посредственост и сругинските медии не я налагат. Но, все още има образовани хора, говорещи не само на матерния си език, можещи да четат, да сравняват и да анализират!

 

пропагандна линия започна да има много големи поражения в мисленето в българското общество

Ужас, комик ! Не само това, ами от 1878 година e все така ! Това българско общество все на страната на Русия ! 145 години несъмнена хибридна руска война ! Лошо българско общество, лошо общество... :-)

 

Гочо от таксито

Тоя прос български народ пак не ще да слуша цвета на нацията, която го води в хилядолетния рай и фермите на инклузивния капитализъм.

 

Хехеех...

Това е адски забавно - простолюдието срещу догматиката на официалната църква, която в природата си е тоталитарна институция.

 

песимист

За българските медии истината няма значение, защото тя не плаща заплати!

 

Коментар

Некой да обясни на този хибрид, че дори при бруталната пропаганда и демагогия на социализЪма, хората си имаха различно мнение, от това на тогавашните казионни медии. А нямаше интернет, свободни медии и възможност да си кажеш, каквото ти е на душата. За един политически виц, можеше и в панделата да се озовеш, и при все това хората намираха начин да се ограмотят и доколкото беше възможно, да не казват на бялото черно. Надявам се палачинката да се обърне и то скоро! Ще ми се да чуя какво ще говорят тогава ястребите, умно-красивитета и такива, като този.

 

Глас

Радев трябва да се замисли, че миналия петък по време на митинга украинците си позволили да му искат импичмънт. За какъв орден се говори при едно неуважение към българските институции и самия Президент? И наистина какви заслуги има украинския посланик?

 

Анонимен робот

Чакай да видиш какъв орден ще получи сексоложката!

 

Как все преди избори бутат паметника

Винаги преди общински избори, темата за бездомните кучета става актуална. След избори проблем с бездомните кучета нямаме. Сега ще си обсъждаме до втръсване - да остане, да се махне, да се премести паметника - и ще разчитаме на късата памет на хората. По-добре Кирил Петков да каже защо излъга българския народ с оръжията за Украйна? Защо ни постави при воюващите с Русия страни, а не запази неутралитет? Петков да каже нещо за галопиращите цени на стоките - разликите в цените на енергоносителите ги плащаме с всяка полупка. Какво мисли за нашите украинци - македонците? Как ще се развиват отношенията ни? Обаче къде по-лесно е да се дискутира за паметника.

 

Питащ

Защо този толкова ,, морален" човечец защо не се е възмущавал от украинските издевателства над руснаци в Одеса, Донецк и Луганск след 2014г. ??? Защо този толкова ,, морален" човечец не се е възмущавал така видимо срещу американската намеса в различни суверенни държави ??? А, да забравих, извинете, те се намесват ,, демократично", както в Корея, така и във Виетнам и Камбоджа, Югославия, Ирак и т.н. и винаги ,, демократично". Защо не се възмущава, така явно като щатските посланици се намесват директно в нашите вътрешни работи??? Аман от такива псевдо ,, свободо мислещи" люде като тази персона, по-горе.

 

Даам

Китай не прави нищо просто така! Първо, това не е план, както се опитаха много медии да го представят! Това е Позиция! Ще попитате каква е разликата? Голяма! Планът се състои в конкретни точки / не ми се обяснява.../, а позицията е израз на отношение...! Второ, нищо не е толкова провокативно, колкото подобна позиция изразена от Китай! Това според мен е заявка за ново преструктуриране на международните отношения, в които на първо място стои безопасността на човечеството! Пак не ми се обяснява, но вярвам, че мнозина ме разбират какво имам предвид. Въобще, уважаеми съфорумци, това е историческо изявление от китайска страна, който умните и красивите тепърва ще си блъскат главата какво всъщност ни предлага тази велика цивилизация! Но началото е положено! Това вече е факт!

 

Отвратен

Днес Европа е анти-европа!

 

 

Коментари

 • ужас

  28 Фев 2023 8:56ч.

  Тоя бацил защо го показвате? Сега покажете и злобното Ленче Милийончева.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чичо

  28 Фев 2023 9:05ч.

  Гледай ти, част от изкукалите старчета от форума на "Сега" са се преместили тук. Ще взема и аз да влизам, беше забавно да ги подгрява човек.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • виж СЕГА

  28 Фев 2023 9:22ч.

  СЕГА сепродаде и вече не съществува, кът така че, да пие СЕГА една студена вода!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • смешник

  28 Фев 2023 9:24ч.

  Какво е това карикатурно човече от снимката?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Василев

  28 Фев 2023 9:28ч.

  Не е тъжно, радостно е, че има две гледни точки! Тъжното е, че вече няма свобода на словото от такива изказвания за гледните точки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  28 Фев 2023 9:35ч.

  нацистко парвеню с папионка. никога не съм разбирал какво "работи" този човек.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  28 Фев 2023 9:41ч.

  Работи "цвят на нацията"... какво нещо е, сами си го произведоха този термин ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПЪЛНО СЪГЛАСИЕ С КОЛЕГАТА ОТНОСНО КИТАЙ

  28 Фев 2023 12:43ч.

  Т.нар. План е всъщност официално деклариране на Новия Световен Ред, в който хегемонът е вече един от няколкото други. Но това, което става в Китай, този тотален дигитализиран контрол и това абсолютно елиминиране на свободите на човека, редуциран до един Кю Ар код, съвсем не ме прави оптимист относно този нов ред, дори и без хегемонията на САЩ. Ако Западът не се беше обърнал срещу Бог, той би продължил да има моята пълна подкрепа на обикновен човек. Сега и двете страни на конфликта са в надпревара за пускането на дигиталните валути на централните банки, което ще ни вкара в абсолютен концлагер и ще ни отнеме всякаква свободна воля, т.е. ще ни отдели напълно от Бог. Къде е разликата?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Н.Н.

  01 Март 2023 2:15ч.

  Хубавото е, че Китай засега не се меси във вътрешните работи на държавите, с които има взаимоотношения и не си налага собствения модел на управление. Знам, че винаги има опасност това да се промени, но засега китайското управление проявява мъдрост и разбира, че различните държави имат различни народи, култура и т.н. и ги уважава. Китайците също така са много добре образовани и познават целия свят, за разлика от американците. Ако хванеш случаен китаец от улицата, сигурен съм, че ще успее да ти посочи вярно местоположението на повечето държави на картата, включително България, докато американеца не знам дали и със собствените си щати ще се справи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • предложение

  01 Март 2023 9:02ч.

  Предлагам на редакцията на Гласове да разпечата коментарите за този индивид, да ги подвърже в луксозно томче /може по глави и по теми/ и да му ги подари. Да види какво мисли за него БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи