Читатели на “Гласове”: Външно да обясни на украинската посланичка, че се намира в България

Читатели на “Гласове”: Външно да обясни на украинската посланичка, че се намира в България

Украинската посланичка Олеся Илашчук и зам.-външният министър Костадин Коджабашев

Посолството на Украйна: Изказванията на Костадин Костадинов са неприемливиКостадинов в отговор на украинското посолство: Колкото по-скоро се освободите от нацизма, толкова по-добре за вас и народа ви. "Не е зле външно да привика тази пишман посланичка, нека да и обяснят, че се намираме в България"; "Когато каже нещо рускинята я осъждат, когато каже същото украинката -и ръкопляскат!...това ли ви е демокрацията?"; "Само вдигат рейтингът на Коцето… нека си приказва"; "Защо най-вече посланиците на USA и UKR в България си позволяват да коментират така остро вътрешната ни политика? Демокрацията забранява ли различното мислене и позиция? Какво ги прави по-различни, че си го позволяват? Защо посланиците на други държави у нас не си позволяват такъв нагъл PR?": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

colibri

''Демократичното''посолство е ограничило коментарите под съобщението-толкова по въпроса за свободата на словото! Загрижена съм, че този посланик/чка също си позволява език на омразата към част от бълг. граждани, които не споделят нейните възгледи! Вие госпожо сте гост, а не домакин!

 

медиен експерт

Не е зле външно да привика тази пишман посланичка, нека да и обяснят, че се намираме в България. Никой не е канил луксозни просяци в България.

 

И българите считат

изказванията на посолството на Украйна (и не само) за неприемливи и дълбоко неприятелски.

 

паф

когато каже нещо рускинята я осъждат, кагато каже същото украинката -и ръкопляскат!...това ли ви е демокрацията?

 

Да,

Дошлите в България украинци са почти изцяло рускоезични, разбира се, обидени са, че са нападнати, но не са яростни отрицатели на собствената си руска култура. За да дойдат в България, значи имат някакво отношение към руската връзка тук. На морето бяха настанени в частни бази, изградени с руско–украински пари. Съзнават обаче, че не споделяме западния разказ за войната и си траят. Посолството няма какво да каже по въпроса. В Германия ги караха да си продават скъпите коли, за да поемат частично престоя си в страната. Тук никой нищо не иска от тях. Относно бесарабските българи – прочетете идеологически редактираната статия за тях в Уикипедия. Приазовските са под тежкия гнет на руснаците – последните не им дават да учат езика си, изкупили им зърното на безценица и ги оставили да гладуват. Наказват ги един вид, че са българи. Украинските посолства обичайно се изказват в стила на ЦИПСО.

 

Абсолютно съгласен с Костадинов !

Пълна подкрепа за всяка казана от него дума ! Жалко е че с наглите си изказвания украинските власти сякаш искат да настроят българите срещу украинските бежанци у нас. А впечатленията са че мнозинството от украинците се държат коректно и тихо. Оценят гостоприемството което сме им дали като на хора от братски народ. Срам за украинските власти !

 

рис

Е, във фейсбук всеки може да говори каквото си иска, друг е въпроса дали едно посолство трябва да прави политика в своя полза на чуждо място.

 

Гост

Не ни ли стига една амбасада която ни дава наклон на пръчката? Те Баце и Киро ще се видят в чудо кой да слушат.

 

Алексий Слав

Твоята глава е чемадан. България е свободна страна и ние можем да изразяваме мислите си. Ти и твоите партньори от натО форсират цензура и преследване на самостоятелно мислещи граждани. За мислещите от нас, не е необходимо да сме русофили за да мразим цензурата.

 

За АГ посланичките

Защо най-вече посланиците на USA и UKR в България си позволяват да коментират така остро вътрешната ни политика? Демокрацията забранява ли различното мислене и позиция? Какво ги прави по-различни, че си го позволяват? Защо посланиците на други държави у нас не си позволяват такъв нагъл PR? Кога сте чули нещо например за гръцкия, бразилския, японския или който и да е друг посланик у нас, който редовно да коментира политиката от първия ден на назначеншето си? А да сте виждали техни снимки по домашни халати в медиите или помпозност в посрещането им? И никога няма да ги видите, защото това са дипломати от кариерата с история, интелект и морал, а не безмозъчни кукли на конци за еднократна латексова употреба!

 

рукола Z

Само вдигат рейтингът на Коцето… нека си приказва.

 

Чудещ се за кого да гласува есента

Браво на Костадинов. Ще гласувам за Възраждане, ясна е работата.

 

Митето

Поддържам напълно!Намери се поне един политик,който на висок глас да извика,че Царят е гол!!!Сега ще гледаме сеира на свободните,демократични и претъпкани с евроатлантически ценности медии

 

Борис Тодоров

Това трябва да бъде в главните новини. Поздравления за достойния отговор!

 

С.А.М.

Отиди за малко в някой от другите новинарски сайтове, да речем "ДНЕС" и ще се хванеш за главата до каква степен опростачването и масовата деградация е обхванала България, много от пишещите коментари срещу "Пут*ин", "рашъ" и т.н. са напълно дрогирани и пияни, те дори са опиянени от собствената си злоба срещу Русия. Тази деградация на обществото е умишлено създавана за да се предизвика оскотяване и за да може след време единствения поминък на България да стане подготовката на войници, които да бъдат хвърлени срещу Русия.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

 

Коментари

 • Няма никакво значение, какво бил казал този или онзи посланник

  20 Май 2023 22:11ч.

  Тези посланници не са тук да ни оценяват или поучават, а да докладват в собствените си страни какво казват за тях българите, независимо дали им харесва или не.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лима

  20 Май 2023 23:21ч.

  Марш от тука,че не знам какво ще става.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  21 Май 2023 8:08ч.

  На Коджабашев вратовръзката по кой протокол е? То бива смотаняци... ама когато се съберат български с украинка с неособено тежко поведение кашата е пълна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  21 Май 2023 8:42ч.

  Нашият как се е засмял до ушите, верно и връзката му е шик, лъскава като физиономията му. Коджабашев, я по-сериозно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Омагьосан от синеоката

  21 Май 2023 15:51ч.

  Трудно се владее, както и всички в помещението факт - фотографа дори не е забелязал че вратовръзката му е "хвръкнала" да беше му казал да я прибере. Опасна работа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  21 Май 2023 11:47ч.

  Брей, как ни се отблагодаряват... България е на 6-то място в света по помощ за Украйна: https://obektivno.bg/balgariya-e-na-6-to-myasto-v-sveta-po-pomosht-za-ukrajna/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  21 Май 2023 12:00ч.

  българия не трябваше да приема този индивид в българия

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • doro

  21 Май 2023 12:22ч.

  Подходяща снимка. Жена приличаща на мъж и мъж приличащ на жена.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  21 Май 2023 13:06ч.

  Кой е този шут на снимката с отровно зелената вратовръзка до жената-вамп. Няма вид на дипломат. Не изглежда и на английски денди, въпреки напъните му, а по скоро на нещо друго...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пенсионер

  21 Май 2023 13:16ч.

  Тия много си въобразяват! Нещастни укри!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • в ръката на злобна женка

  21 Май 2023 14:27ч.

  Само на мен ли ме дожаля за вратовръзката му?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тунингован индивид

  21 Май 2023 15:54ч.

  И ако се остриже нула номер ще е лице на супер мъж. Чудно как липсата на професионализъм не извиква чувството на неудобство и срам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи