Читатели на “Гласове”: Вън от политиката, национални предатели!

Читатели на “Гласове”: Вън от политиката, национални предатели!

"Вие какво си мислите. Седем-осем процента са интелектуалците в България. Ако не бяхме направили ала-бала с президента, нямаше да стигнем и дотук....", казва Кирил Петков. Снощи Кирил Петков твърдеше, че краткият запис е манипулиран, днес не отрече истинността на краткия запис, искал да чуе пълната версия. Вън от политиката, национални предатели, сами си признахте, че сте манипулирали машинния вот!"; "Ало, президента! Тия те имат за лукова глава!"; "КОСМИЧЕСКИ ПОЗОР"; "Това е контролирания хаос, който приложиха в Африка, какво се вайкате"; "И ако след тая помия излъчат правителство, то ще е най-смърдящото от десетилетия насам, а ние ще сме одрали дъното": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Запис с микрофон

Обръщам внимание на важен детайл. Бягайки панически пред вятъра, очевидно ужасен от предстоящото, про100Киро се опита вчера да "подгрее" публиката с фалшиви изпълнения, внушавайки че става дума за МНОЖЕСТВО престъпно правени записи при ползване на специални средства, от голямо количество места - предимно служебни помещения. Следващото внушение, че събраните записи в количество 10 до 11 часа са били обработени в специални лаборатории, където демонично щъкат върховни специалисти по манипулации, които са резали и лепли до получаване на 4 минутен аудио файл, в който всичко е пълна манипулация, измислица, внушение. Всичко било лъжливо, извадено от контекста! Какво се оказва?! Простите са направили някакво онлайн обсъждане, при което никому не е минало през тъпата глава, че администраторът на събитието има пълната възможност и право да направи необходимите настройки, които да забранят запис онлайн. Това не е гаранция за нищо, де! ПОвече от очевидно е, че вероятността някой да започне да прави запис с микрофон, като ползва високоговорителите на компа, е слабо вероятно, макар и напълно възможно. Друг е въпросът за доказателствената сила на запис с микрофон, това е твърде специализирано. Резултатът днес е, че РВ ни пусна един напълно достоверно звучащ запис и АЗ ВЯРВАМ НАПЪЛНО НА СЪДЪРЖАНИЕТО и ЧУТОТО. РВ е бил поканен за участва и слуша и аз не намирам нищо укорително в това, че е записвал. Изнасянето навън има морална и законова страна. Ако е бил убеден, че присъства на престъпление, формално не може да бъде корен! След подобни събития, дори и само въз основа на приказките от вчера (фантасмагориите на киро за манипулации) , идиотите от Промяната вече трябваше да са взели самолетни полети за далечни и неизвестни дестинации. Вместо това - те стоят тук и нагло и дебелокожо се канят да правят правителство. Отделни граждани, дори тук в сайта, безумно твърдят, че нищо не се е случило чак толкова. Това е пълно падение! Многократно е изтъквано тук, че нашата страна е похабена и почти убита. Всичко започна с УБИВАНЕТО НА СМИСЪЛА, което беше дело на герб и лично на банкята. А по отношение на самия запис - да, специализираните, правоохранителни органи трябва да прегледат всичко много критично за множество потенциално възможни конституционни и законови ... специфики.

 

Затвор, забрана на мафиотските партии и тогава избори

След всичко това считам (с риск да ме сметнат за рашист, путинист, комунист и каквото там друго се сетят болните им мозъци), че не бива да се прави никакво правителство от тези идиоти. Всички са затвор с тежък режим. Не можем да допуснем някакво посолство да ни назначава правителство, изнудвайки с компромати хора като Борисов, Гешев, Петков и Василев. Преди да ги напъхаме вкупом в затвора, няма смисъл да правим каквито и да било избори. Ще е загубено време.

 

ПП-то и не само са си нагли до безобразие

Слушам целия запис в момента, голяма шурейбаджинащина. Това държава ли е изобщо? Събрали се някакви си алчни палячовци и решават съдбата на децата ни! .... Какво евро бе, идиоти! ............ Значи Вие всички сте предатели. Жалки, жалки, жалки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

не мога да повярвам, изслушах целия запис

Мой извод. Част от хората там, особено с по провинциален говор, са в силна заблуда, че Асен Василев и Кирил Петков са новатори. Половината са на път да се махнат от така наречения им Национален съвет ли, как е там. ............................. И за каква руска заплаха говорят, какви руски партии, толкова ли са зле наистина тия?

 

gelе

Това е контролирания хаос който приложиха в Африка д г е , какво се вайкате .

 

Най-смешното в цялата работа е злощастният опит на американците да ни направят съюзници

Това е кауза невъзможна! От нас американски съюзници не става. Трябва да го разберат вече. Нашите талибани са по-яки от афганистанските. Един ден тези аслани (американците) и от тук ще си тръгнат ….като от Корея, от Виетнам, от Ирак и от Афганистан. Тъжното е, че след тях остава само пепел и разруха.

 

Забележете, дори не одобрени, а “определени” от посолството

Ако Коцето каже, че чиновниците които ни управляват се назначават от колониалната администрация на Козяк, ще има рев до небесата. Ако Прост Кирил го изтърси, нямало нищо по-нормално да е така.

 

Пешо

Tия двамцата пичове за под една година направиха повече за отвращението на българския народ към американците, отколкото 45 години пропаганда на Живков! Путин трябва да ги накичи с ордени "Герой на Руската Федерация", а американското посолство да се отърве от тези негови недоразумения. Аз по-калпави съратници не съм виждал в която и да е сфера на живота. Ма на тия всеки ден им е гаф! Направо се чудя на жените им как са ги избрали? Къде са гледали? С кого са сравнявали? О, чакай, той единия май не е по жените...

 

Даа

Преди да дойдат тия “пичове”… русофилите в България бяха 80%. Към днешна дата са станали вече 95%. И заслугата за това е безспорно тяхна. Те засенчиха Иво Инджев, Огнян Минджев и всякакви други русофоби самодейци, които държаха висок процента. Направиха нещо повече, благодарение на тях, парламентарно представеното русофилство в лицето на “Възраждане” расте с часове и в следващите избори може да се окаже дори първа политическа сила. Американците напразно си харчат парите за тях. Справедливо е Митрофанова да се бръкне малко, те за нея всъщност работят.

 

Киро лъжеца

"... Вие какво си мислите. Седем-осем процента са интелектуалците в България. Ако не бяхме направили ала-бала с президента, нямаше да стигнем и дотук....", казва Кирил Петков. Снощи Кирил Петков твърдеше, че краткият запис е манипулиран, днес не отрече истинността на краткия запис, искал да чуе пълната версия. Вън от политиката, национални предатели, сами си признахте, че сте манипулирали машинния вот!

 

Куци Коньов

Ето тайната за печелене на избори - "наше МВР". За тези "умници" държавата е бащиния, с която да си правят каквото си щат, с което де факто нарушават чл. 1 ал. 3 от Конституцията и клетвата си по чл. 76 ал. 2.

 

Направихме леко "ала-бала" през президента

Ало, президента! Тия те имат за лукова глава! И май са прави?

 

Мила

Знаехме, че са продажни, но чак такава гадост не си представях.

 

леле

Чуйте целия запис. Страшно е. Как ГЕРБ са лазили на колене и са се молили с какви ли не варианти на мошениците от ПП-ДБ да има кабинет. Включително да им дадат цялата власт. КОСМИЧЕСКИ ПОЗОР.

 

Стратега от Банкя

Сега ще има известно безсмислено жужене, докато измислят нов план за действие и обществото стихне.

 

Въпросче

"България има нужда от правителство. Всички сме на това мнение" Кои всички? Аз не искам правителство от чужди агенти, лъжци и мръсници като вас.

 

Баба Злата

И ако след тая помия излъчат правителство, то ще е най-смърдящото от десетилетия насам, а ние ще сме одрали дъното.

 

бай шиле

Направо ми иде да ритна телевизора, нищо че е пет бона.. чуда се нема ли начин да се заглушат тез кАНАЛИ?

 

Ilinski

Ниски форми на живот. Нечовекоподобни.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

 

Коментари

 • colibri

  27 Май 2023 13:56ч.

  След чутото от записа, направен от Р. Василев и коментарите на политолози, блогъри, полит. формации в и извън парламента се откроява оглушителното мълчание от президентството! Защо?! Това снишаване, докато отмине бурята е озадачаващо и недостойно! Позорно е президентът и вицето да си мълчат, или още нямат инструкции от Посолството(знаем кое)?! Криенето и мълчанието не разрешават проблема, а само предизвикват нови въпроси!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Призвание

  27 Май 2023 14:33ч.

  То положението не е за приказки, а за действия. А който трябва да действа, е прибрал страхливо юмрука. Не НСНС, който няма да направи нищо. Извъпредно положение трябва да обяви!!! Защото въпросът е на живот и смърт! На карта е съществуването на майка България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пена

  27 Май 2023 20:21ч.

  Илияна Йотова директно каза, че се дели унищожаване на държавността. Всички медии го публикуваха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Закриването на разни проекти

  27 Май 2023 14:02ч.

  На позорни разкрития за себе си партийните меринджеи на ПП не вярвам да реагират, чуха се реплики на КП, че нещо там само с морал не става. Не разбирам и логиката на техните избиратели, които очевидно не са отблъснати на психологическо ниво от лидерите на тази партия. Има едно нещо обаче, което изглежда разумно като очакване. Създателите на проекта от посолоствоТО да го закрият от своя страна, защото позори тях. Гледам, че колегите по–горе са се изказали в този дух. Преди или след това се очаква да бъде закрит и проектът "Украйна" поради риска от имиджови и финансови damages.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Митето

  27 Май 2023 14:15ч.

  Единственото,което ми дава поне малко надежда е,че сред читателите на Гласове малцина са гласували за тия майцепродавци и убийци на Родината ни.Дано не се лъжа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Маги

  27 Май 2023 14:26ч.

  Предупреждаваха ни, и Нинова, и Костадинов, но се правехме на глухи! Добре, че се намери едно момче да каже на глас, че "царят е гол!...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • вижте им имената:

  27 Май 2023 16:16ч.

  про100Киро, тиквоний, кокорчо, цвъ-цвъ, гешата, "академика", руди-гела, лена- парапета и т.н. Е как да уважаваш и вярваш на подобни хора. Ужас е потрес за България , кога е имало подобни хора в България!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пена

  27 Май 2023 20:32ч.

  За един приятел питам - няма ли прокуратура която да ги подведе под отговорност? Всеки един изказал се юрист цитира нарушени точки от закона. Яно всичко е било подготвено с връчването на маната, видно и тайното прекратяване на делата срещу Боко, докато Гешев е в САЩ. Нещо обаче се случи в последния момент и записите илязоха наяве... Прекалената самоувереност на Кирето му изигра лоша шега. Сега ГЕРБ спокойно ще се оттеглят от споразумението, Гешев - най вероятно, няма да бъде пипнат. Сарафов е сготвен. Вземайте пукакнките и засядайте пред телевизора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Омуртаг

  28 Май 2023 8:21ч.

  Тая гмеж, даже не си струва коментарите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На този етап

  29 Май 2023 13:33ч.

  за страната ни е по-добре засега да няма правителство, което при всички случаи ще бъде заставено да влезем във войната и да си съсипем страната! Нищо не ни пречи да караме със служебни правителства временно, щом не сме в състояние и ни пречат да си изберем такова, което да защитава България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи