Читатели на “Гласове”: В Украйна работа нямаме

Читатели на “Гласове”: В Украйна работа нямаме

Борел поиска всички страни от ЕС, включително и България, да осигурят боеприпаси за Украйна"Борел сега иска снарядите ви. След два месеца, като рухне украинския фронт, ще поиска българско живо месо, да запуши дупките от името на НАТО"; "НАТО не е нападната от Русия, ЕС не е нападнат от Русия. България не е нападната от Русия, ние не сме във война с Русия, НАТО не е във война с Русия"; "Радев трябва да помни две неща ! Че е православен. Войната в Украина не е наша война !"; "Че той бай Тодор не беше чак толкова брутален. Караше го по-еваш: “Тая година полупроводници, догодина - цели”. Тия много серт, отиват директно на свръхпроводимост"; Мамата, мамата, както казва Стоичков на чист каталунски. Тоз би трябвало да разбира": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Булава

Такива,като Борел идват и си отиват. България е една ш тя остава . България е с много стара история. Войната в Украина е между два братски народа .Ние там работа нямаме. Да се разбират. Ние искаме мир .Това не е наша война. Да с хуманитарни помощи ще помагаме,но масло в огъня няма да наливаме.Тази война не е българска ценност. И няма какво да се плашим.Казваме НЕ и толкоз. Ако ще хляб ,лук и картофи да ядем,но в братоубийство няма да участваме. Когато сме влизали в ЕС и НАТО не сме се клели да се бием срещу Русия. Ако Русия ни нападне ще се браним,НАТО нали е отбранителен съюз . НАТО не е нападната от Русия,ЕС не е нападнат от Русия.,България не е нападната от Русия,ние не сме във война с Русия,НАТО не е във война с Русия . Трябва да се стремим към мир и руснаците и украинците да се разбират. Никой не може да налага на България да влиза във война с Русия. Достатъчно сме направили и правим.Но има граница ,която България не може да премине.

 

XYZ

Тези от ЕС са обезумели. Не е нормално да искаш война, където да загиват хиляди украинци за чужди интереси. Какви вина имат бедните хора, те за тях не са и хора. Гонят ги по улиците като животни да ги арестуват и изпращат на фронта. Сега и деца и старци. Ще има възмездие. Украйна ще бъде победена. Какво ще следва след това ?

 

Не се надявайте в БГ, че ще ви се размине

Борел сега иска снарядите ви. След два месеца, като рухне украинския фронт, ще поиска българско живо месо, да запуши дупките от името на НАТО. Не ви се вярва ?

 

Авангард

Ние Българите не можем да влизаме в грях срещу Русия ! Какъв Българин трябва да си, за да отидеш в Полша или Германия и да подготвяш сбъркани бандеровци , как да убиват руснаци ? Ако някой от нашите военни се реши да прави това да знае,че Господ вижда и ще съди лошо ! Руският народ за нашата България е пролял много своя кръв и ако ние имаме братя в този свят ,това са само мужиците ! Имаме една вяра, един Бог, пишем с едни букви , имаме едно Урраа , и костите на дедите ни лежат с тях в едни братски могили. За нас има една червена линия,добра лоша - това е Русия. Там е и нашата славна и обша история. В Руската земя лежи Българската история и времето е безсилно да я заличи тази връзка. Тя е писана с братска кръв. Всеки Българин страда защото сега се избиват два братски нам народа и ние искаме това да се прекрати. Може да помагаме с хуманитарна помощ ,но с оръжие не ! С войска абсурд ! Н.е може да се иска от нас да бъдем враг на Русия без значение кой там е на власт.

 

логото

Ако изпразнят складовете си, това е косвен намек, че НАТО губи войната, не просто Украйна. И неслучайно призивът иде от шеф в ЕС, защото ако го отправи шеф на НАТО, ще е неистов резил. Впрочем, ние нямаме снаряди с калиберъ 155 мм, а за стандартния съветски 152 мм отдавна ни утилизираха подарената на укрохунтата бойна техника на фронта братушките. Т.е. за сведущите по тия въпроси вече всичко е ясно - НАТО го закъса... а нека припомним, че на фронта официално е обявено унищожаването на вече около 10 000 наемници от натовските страни, което си е три бригади одма.

 

Стоичков

Мамата, мамата, както казва Стоичков на чист каталунски. Тоз би трябвало да разбира.

 

Това ли искахме, това ли е демокрацията?

Че той бай Тодор не беше чак толкова брутален. Караше го по-еваш: “Тая година полупроводници, догодина - цели”. Тия много серт, отиват директно на свръхпроводимост.

 

по скоро мир,това е решението

Радев трябва да помни две неща . ! Че е православен. ? Войната в Украина не е наша война !

 

Ясно е, че ще свива уши и ще вика сър, Йес, сър

Ще го призная Радев, ако им каже на всичките тия там в очите публично това, което говори на местна почва.

 

Форматът Б9 за политически диалог обединява страните членки на НАТО България, Естония, Латвия, Литва, Румъния, Словакия, Унгария, Чехия и Полша.

Аха, ето ги следващите "украинци"! Ако не греша, това бяха членовете на Три Морета. Сега Радев ще трябва да поправя грешките от преди няколко години, когато направи България един от най- активните членове на това Източно Европейско НАТО. Надявам се да събере сили да отстои животите на хилядите български синове, подготвяни от сценаристите в бейзмънта на Белия Дом за следващите жертвени агнета в Украинската месомелачка.

 

Факти

Колективния Запад беше сигурен, че ще победи Русия на бойното поле , но удари на много остър камък, та чак кърви. Даже и пропагандата, създадена, контролирана, манипулирана и подкрепяна от англо-саксонците - не успя. Културното наследство и успехите в спорта на Русия и Беларус са трън в очите на "демократичния" Запад. Като не успяха на бойното поле, се опитват да ги победят в спорта, като ги елемиират като противници. Пак с колективна манипулация. Но, все повече страни са против. Весела Лечева и Стефка Костадинова са били оломпийски спортисти и знаят какво означава да се подготвяш за Олимпияда и да ти бъде отнето правото да участваш. Западът е в агония, а на Западния фронт - нищо ново. Задава се социализъм (за който те твърдяха, че е непереспективен) - в най-извратения му вид. Не пожалиха и спорта.

 

Гледаме речта на президента Путин по CNN и DW

Срам за българските медии!

 

Анушка

Леко с олиото.

 

Козяшките тролове

нито знаят коя е Маргарита, нито как си е намерила Майстора.)))))

 

Ер_доган

Каква е тази Истанбулска конвенция която не е приета от Истанбул

 

Маги

От всичко написано по-горе идвам до извода - братя българи, бъдете умни и три пъти помислете, за кого ще гласувате! Кой ще защитава интересите ни, кой няма да позволи ЛГТБ то, кой ще се бори против войните срещу други държави, кой ще се грижи народът ни да е нахранен и защитен и кой ще защитава неговите права, а не тези на чужди държави! Мислете, братя, за това пари не се искат.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

 • Това разбрахме,

  22 Фев 2023 10:07ч.

  А Матушката каква работа има в Украйна не разбрахме.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Работата там на Святата Православна Россия е

  22 Фев 2023 10:10ч.

  да защити руското население на Донецк, Луганск и цялата така наречена Украйна от терора на бандеровските фашисти. Слава на Россията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Етое

  22 Фев 2023 10:24ч.

  За да помогнем да се разбере от тези който разбират само от консумация преди всичко както изглежда, ето само една от работата https://glasove.com/intervyuta/amerikanska-tv-voynata-na-baydan-v-ukrayna-ima-za-tsel-da-prikrie-nezakonni-laboratorii-za-bioorazhie-upravlyavani-ot-dalbokata-darzhava Независимият журналист „Clandestine” изложи доказателства в Туитър, посочвайки, че цялата операция е започнала през 2005 година, когато, тогава все още сенатор Барак Хюсеин Обама извършва пътуване до Украйна, заедно със сенатор Ричард Лугар, за да инспектират бивши съветски лаборатории за оръжие. На практика Съединените щати поемат контрола над тези строгосекретни лаборатории за биологично оръжие, ведно с целия арсенал от най-смъртоносните ядрени, химически и биологични оръжия на планетата. През следващите 15 години са провеждани строго секретни изследвания в тези лаборатории от американското правителство, без никакъв контрол или отчетност. По този начин Джо Байдън и синът му Хънтър успяват да се промъкнат през вратата с компанията на Хънтър...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Изказванията на "проводници" на рашистка пропаганда не са доказателства

  22 Фев 2023 12:07ч.

  Всъщност, досега Русия не е предоставила нито едно доказателство в подкрепа на своите твърдения за украински биолаборатории, в които се разработват биооръжия с помощта на САЩ. Публикуваните от Кремъл "секретни документи" се оказаха рутинни протоколи за действие на украински регионални центрове за контрол на заболяванията, които са обичайни за всяка една микробиологична лаборатория по света. ---> https://factcheck.bg/nyama-dokazatelstva-che-ukrajna-razrabotva-biologichno-orazhie-v-laboratorii-finansirani-ot-pentagona/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Православието в Русия не е религия и вяра, а агресивна политика за контрол и прочистване на миряните

  22 Фев 2023 12:18ч.

  Русия така защити рускоезичното население в Донбас, че провежда геноцид над него още от 2014 г., но най-вече със СВО. Сега бърза да заселва окупираните райони със съветски "другарЕ" - севернокорейци, чеченци, като на последните се раздават активи с ДНР напр. на "бизнесмена" Валид Корчагин, свързан със семейството на сенатора Сюлейман Геремеев, сътрудник на Кадиров. ---> https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/Blizki-do-Ramzan-Kadirov-biznesmeni-zapochnaha-razgrabvaneto-na-apetit_795272.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @ 22 Фев 2023 12:07ч. - ако не си попадал на документални кадри за биолабораториите

  22 Фев 2023 15:46ч.

  в Донбас и Украйна, погледни това. https://www.bitchute.com/video/xSbzoAF6KToT/ А и Виктория Нюланд потвърди пред Сената, че в Украйна имат около 30 лаборатории, които сега (след започването на войната) се опитват да изнесат, за да не попаднат в ръцете на руснаците... Каза си жената колко много се стараят да прикрият следите от биолабораториите...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 1234

  22 Фев 2023 17:01ч.

  А какво ще кажеш за разследванията на Диляна Гайтанджиева? И те ли са измислица, при положение, че вади информация от сайтовете на американски институции?!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @1234

  22 Фев 2023 21:55ч.

  Това не са разследвания, а внушения. Твърдението, че Пентагонът ще започне провеждането на "биологични експерименти" с български войници от март 2022 г., е невярно. Никъде в документите, на които се позовават твърденията на журналистката Диляна Гайтанджиева, не се откриват подобни планове. Трудно е да се нарече някой журналист, който прави внушения, непочиващи на доказателства, не спазва журналистическите стандарти за етика и бърка напр. понятия като приравнява "научни изследвания" с "биологичен експеримент". диляна гайтанджиева е меко казано необразована, а иначе манипулативна и внушаваща конспиративни теории. Многократно са опровергавани нейните внушения, но за всеки грамотен е пределно ясно и без това. Официалните позиции на българските институции, които имат отношение към казуса, също изключват възможността за провеждането на опасни „експерименти“ върху наши войници. От Министерството на отбраната подчертават, че подобни планове не са дискутирани по време на работните срещи. Това се потвърждава от директорката на НЦЗПБ проф. д-р Ива Христова, която в становище за БНР обяснява, че програмата предвижда единствено диагностика и изследвания на вече съществуващи в България заразни заболявания с цел да се намали заплахата за живота и здравето на българските военнослужещи. Повече по темата: https://factcheck.bg/ne-pentagonat-ne-pravi-bioeksperimenti-s-balgarski-vojnici/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @1234

  22 Фев 2023 21:57ч.

  диляна гайтанджиева е ученичка на Бареков:) И никога не е правила профеисонални журналистически разследвания. Правила е постановки, напр.: https://slivensega.wordpress.com/2014/07/07/%D0%B5%D1%85-%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%85-%D0%B3%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @1234

  22 Фев 2023 22:05ч.

  Диляна Гайтанджиева работи като авторка с "изразени проруски наклонности" и е срам за българската журналистика. ---> https://mythdetector.ge/en/profiles/gaytandzhieva-dilyana/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Съществуват ли наистина подобни лаборатории?

  22 Фев 2023 22:08ч.

  Основен аргумент, „изобличаващ” съществуването на лабораториите, е изказване ( https://www.c-span.org/video/?c5005520/senator-rubio-questions-undersecretary-nuland-biolabs-ukraine ) на заместник-държавния секретар на САЩ по политическите въпроси Виктория Нюланд от 8 март тази година. При изслушване в Конгреса сенатор я пита дали Украйна разполага с биологични или химически оръжия, на което Нюланд отговаря, че на територията на страната наистина има съоръжения за биологични проучвания и че САЩ са загрижени заради възможността те да преминат под контрол на руските военни сили. В публикации, разпространяващи твърденията за американските биолаборатории в Украйна, тези думи на Нюланд са извадени от контекст и представени като „признание” от страна на САЩ. В действителност Нюланд не твърди, че Украйна разработва биологично оръжие, нито че споменатите съоръжения са собственост на американската държава. От последвало уточнение от страна на Държавния департамент на САЩ става ясно, че Нюланд е визирала не места за разработка на биологично оръжие, а диагностични и биозащитни лаборатории на територията на Украйна, които работят за предотвратяването на биологични заплахи. Такива съоръжения съществуват и са частично финансирани от Програмата на Пентагона за редуциране на биологичната заплаха по силата на споразумение между САЩ и Украйна от 2005 г. Двете държави договарят сътрудничество в областта на превенцията на разпространението на технологии и патогени, които биха могли да бъдат използвани за разработката на биологично оръжие. В споразумението е записано, че за тази цел Военното министерство на САЩ се ангажира да осигурява подкрепа на Министерството на здравеопазването на Украйна. Повече по темата: https://factcheck.bg/nyama-dokazatelstva-che-ukrajna-razrabotva-biologichno-orazhie-v-laboratorii-finansirani-ot-pentagona/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Опасни "биолаборатории" в Украйна е дезинформация, повтаряна многократно от 2014 г. насам с цел страх и оправдание за нападението на Украйна от агресорът Русия

  22 Фев 2023 22:20ч.

  Несъстоятелно е да се разработва днес биоръжие, защото неминуемо ще засегне и двете страни на конфликта. Неграмотна е и тезата, че може да се направи биоръжие само срещу даден етнос напр. руснаци, което да не засяга напр. украинците:))) https://www.youtube.com/watch?v=Vm4cbYVQhXE

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • XYZ

  22 Фев 2023 22:56ч.

  Не е срам, а е гордост !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кобус

  23 Фев 2023 8:50ч.

  Интересно тогава защо "САЩ са загрижени заради възможността те да преминат под контрол на руските военни сили"? Нали са просто "диагностични и биозащитни"?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  27 Фев 2023 18:44ч.

  Айде, де! Мъ вий туй сирозну ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А разбра ли

  22 Фев 2023 11:27ч.

  каква работа има израел в палестинските “окупирани територии” ?? Е, значи и на палестинците ще пращаме военна помощ (и не само ние), така ли ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путьо си е признавал, че е имал "абсолютно нормални" отношения с гей подчинени

  22 Фев 2023 11:45ч.

  Той признава заслугите им за страната (а, може би и за самия него) и нарече преследването на гей активисти от страна на Русия преувеличено, обещавайки да не наказва знамето на дъгата на ЛГБТ общността със закон за забраната на гей пропагандата. https://www.reuters.com/article/orutp-putin-gays-idRUMSE98301W20130904

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путьо е на майка ти путката, от която си излязъл

  22 Фев 2023 12:10ч.

  А партенките на Ройтерс можеш да си ги хапнеш като сиренце на закуска - колкото по-миризливи, толкова по-вкусни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • патил

  22 Фев 2023 16:06ч.

  Колега, използвай медицински термини, иначе трият брат. Иначе съм съгласен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Афганистан

  23 Фев 2023 13:57ч.

  Нашите долни подлоги, дето искат да ни вкарат във война заради американските си господари, да прочетат какво стана в Афганистан. Че са най-простите у нас, начело с ДБ, най-простите са, но все пак да прочетат. След като американците използваха до дупка афганистанците за мръсните си цели, избиха маса ти население в кръвопролитни войни и заграбиха богатствата, а после ги оставиха да се оправят сами и си отидоха. Качиха се на самолетите и си отлетяха. Тия, дето вярваха на простотиите за "партньорство", за взаимопомощ, за ценности и прочие, като станаха слуги на американците в Афганистан, тичаха по самолетните, но никой не ги взе. За награда местното население после ги обеси. Не че казвам нещо, но да си знаят какво може да се случи...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  27 Фев 2023 18:43ч.

  "Булава Такива,като Борел идват и си отиват. България е една ш тя остава ." Много бих искал Булава да се окаже прав, но както сТе я подкарали, България може и да се спомине преди славния испански белоглав орел.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи