Читатели на “Гласове”: В Слънчака как се интегрират?

Читатели на “Гласове”: В Слънчака как се интегрират?

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Стотици украинци протестираха в Слънчев бряг срещу преместването им от хотелите в държавни бази"Бедните" украинци на курорт, а "богатите" българи във фургони ! Новата социална политика на милата ни татковина"; "Това не са бежанци, а европейци, и е толкова зелено да живееш във фургон"; "В Германия ги настаняват с хиляди в спортни зали-завеси и легла на 2 етажа. Кво става ако войната продължи до 2030, както се изказа Виктор Орбан?": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

teridan

Защо не настаняват всички бежанци в държавни бази? Не само украинските? Как така почнахме да делим бежанците на ВИП-бежанци и третокачествени беженци? Това поведение е подло и безчовечно.

 

colibri

Кое е точно "спонтанно" в демонстрацията им и "подкрепата" на заинтересованите хотелиери? Още вчера се знаеше, че това ще се случи днес-не искали в станциите- свободни са да си тръгнат във всеки един момент-пътища много...

 

teridan

Как ще се интегрираме, ако не ни настанят в хотел от класа на Хилтън - питат украинците? А другите мигранти как се интегрират като са в "общежития от закрит тип" (разбирай вид затвор)?

 

malart

В Слънчака как се интегрират?

 

име

И да не вземете да ги накарате да си купуват винетки праз новата година - бежанци са това, хора в нужда. Повечето са грабнали по един джип, за няколкостотин евро и беж от руската агресия по морските и планински курорти на европата...

 

А българите в наводнените райони?

А българите в наводнените райони протестираха ли че няма достатъчно фургони където да ги заслонят? Българското правителство трогна ли се за тези българи? ЕС изказа ли някакво състрадание към тях? Колко хора страдат на тази земя, тези неща с тези украинци минаха всякакви граници.

 

Необичаен

"Бедните" украинци на курорт, а "богатите" българи във фургони ! Новата социална политика на милата ни татковина. Да назначите на украинците по един масажист,че от такава почивка ще се схванат....

 

тралала

Това не са бежанци, а европейци, и е толкова зелено да живееш във фургон.

 

Луй XIV

Гостите от Украйна струват над 550 милиона лева на България. ЕС дава само 150 милиона. Всичко останало за наша сметка! В Германия ги настаняват с хиляди в спортни зали-завеси и легла на 2 етажа. Кво става ако войната продължи до 2030, както се изказа Виктор Орбан?

 

Доминик

Гостите се съобразяват със домакините. Така е във всички светове. Извратеното "гостоприемство" на запада им създава проблеми и те искат да прехвърлят тези идиотски проблеми и върху България.

 

Пред кого протестират?

Ако знаят, да кажат и на българите, за да можем и ние да протестираме за нашите нужди.

 

И аз протестирам, защото...

Не ми харесват подаръците за рождения ми ден днес.

 

 

 

 

Коментари

 • пинокио

  31 Окт 2022 22:50ч.

  Да ги настанят и българите в тези хотели, какъв е проблема. Само в Слънчев браг има 350 000 легла, с телевизори климатици и всичко необходимо. Украинците сами си се грижат за себе си , готвят си ,м разтребват, чистят и всичко останало. Без пробле могат да сложат още 10 000 българина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Слагат хора, които

  01 Ное 2022 12:02ч.

  са бежанци и нямат дом, еех мъко рубладжийска.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • mathur

  01 Ное 2022 12:07ч.

  Тва са паразити бе промит краварски мозък. Що не отидат в хамерика бе,щот и там не им трябват тея паразити.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  31 Окт 2022 23:44ч.

  Драги сънародници, подавайте молби за украинско гражданство!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мила от Марс

  01 Ное 2022 0:19ч.

  Ама моля ви се, това са жертви на Русия, тоест, те са по-жертви от всички останали и заслужават несравнимо по-голяма помощ и по-добро отношение. Това да не са някакви си сирийци, афганистанци или българи, които не са имали привилегията да пострадат от най-голямото световно зло - Путин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • четете момчета

  01 Ное 2022 8:31ч.

  как се спасява туризма

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нали изкараха Лятото на море

  01 Ное 2022 8:31ч.

  Какво повече искат?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • vitory

  01 Ное 2022 10:44ч.

  Защо в бедна България украинците са по хотелите, а в Европа- в обикновени общежития ? На тези хора трябва да им бъде показано как в приелата ги страна да се оправят сами, да търсят работа, училища, да си пазаруват сами в магазините... По хотелите е лесно- всичко им е предоставено на тепсия. Това го няма никъде в Европа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  01 Ное 2022 12:01ч.

  Копейкаджиите, предедите на тези също са ви освобождавали.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ей, как знаеш?

  01 Ное 2022 12:57ч.

  Да, на планетата Мелмак. Жалко, че избухна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • и още нещо

  01 Ное 2022 12:58ч.

  Такова нещо като Украйна и украинци не е имало по онова време.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  01 Ное 2022 14:25ч.

  "Украинец живёт на украине, а хохол, там где лучше!"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Снежка Добрева

  02 Ное 2022 17:29ч.

  А защо не останат и живеят през зимата в тези хотели срещу съответното заплащане. Нали половината свят изпраща пари на Украйна. Милиарди. Зеленски да се погрижи за сънародниците си. Как може най-бедната страна да ги издържа месеци наред.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи