Читатели на “Гласове”: “Умните" и "красивите" изхвърлиха лятото на 2013-та от своето времеубежище

Читатели на “Гласове”: “Умните" и "красивите" изхвърлиха лятото на 2013-та от своето времеубежище

Снимка: БТА

Денков бе избран за премиер с гласовете на 132-ма депутати, сред тях Карадайъ и Пеевски"1:0 за Долче и Габана и Сицилиевата долина"; “БРАВО, на чагъртачите ... браво!”; “Всички министри да си окачат великите думи на един случайник: "Егати държавата, щом аз съм министър!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

медиен експерт

1:0 за Долче и Габана и Сицилиевата долина.

 

smb

Сега е момента бившият правосъден министър в едно от правителствата на бибко Христо Иванов да отвори шампанското, защото правосъдната МУ реформа започна!

 

ММ93

БРАВО, на чагъртачите ... браво!

 

Лятото на 2013-та

Днес "умните" и "красивите" изхвърлиха лятото на 2013-та от тяхното времеубежище. Но както каза един графоман, миналото да стои в миналото. Бедно лято на 2013! Защо не отиде на море?

 

Ами сега?

Новото, европейско ориентирано правителство, даде куп обещания за светло бъдеще, а холандците казват, че кораба потъва

 

Анонимен робот

Свършват за популацията, за тия дето ги харчат има в изобилие.

 

Зодия Прасе

Парите на ЕС свършват. Изходът е само един и включва поредица от мерки - да направят отново локдаун, да забранят на редица предприятия да работят и да плащат на работниците за това, че си стоят вкъщи; да закупят още "ваксини"; да въведат още санкции срещу Русия, да продължат да въоражават Зеленски; въглищните и ядрените централи вече затвориха, но са пропуснали водноелектрическите. Да затворят и тях, тъй като смущават перисталтиката на сомовете. О, и да не забравяме насилието над жени. Да се насърчават голи паради под лозунга "На всеки мъж според възможностите, на всяка жена според потребностите".

 

Айде сега!

Майната им на парите на ЕС, важното е Украйна да победи Русия. Другото няма значение. Ааа, и ние да влезем в Шенген и в Еврозоната! Сън не спя и го сънувам тоя Шенген, будя се и пак наново. Добре, че Пеевски се захвана с Конституционната реформа, да оправим най-после нещата.

 

Ретранслатора

Може ли и дневният ток да поскъпне с 150%, ако това би повлияло за победата над гадният Путин. Тъй де, както едно време, да отделим 5 лева за победата на Сандинистите над американския империализъм! Ако не знаете за какво става въпрос, давам безплатни консултации!

 

Чиститоооу!

И, както каза някой по-горе, това е само началото. Да почакаме да дойде зимата. Тогава ще имаме един прекрасен балансиран бюджет, благодарение на финансовия кокор, който няма да се занимава с енергийни компенсации и пр. лигавщини. За по-неуките, които не разбират какво значи "балансиран бюджет", този същият кокор вече обясни термина преди време: значи "Да го д@хат бедните"

 

Коалицията "ала-бала" вони

«Войната до последния украинец може да стане война до последния европеец».

 

Честито!

Пожелавам на всички министри и желаещи да управляват да си окачат в кабинетите или за по-сигурно да си татуират на ръката великите думи на един случайник: "Егати държавата, щом аз съм министър!"

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

 • Даааа

  07 Юни 2023 16:44ч.

  Това уридливо недоносче коалициятаГЕРБ-ППДБ-ЛГБТ-ДПС сглобено в американското посолство ще има теи основни задачи. Първата да прокара истанбулската конвенция и да легализира еднополовите бракове чрез промяна в конституциятаВтората да вкара пряко във войната България като освен си дадем всичкото иръжие на уКрайна изпратим и жияа сила за пушечно месо ,защото укропския аскер руснаците почти го утилузираха И третата задача е да приключат България като дъежава,защото открай време България и българите са трън в окото на англо-саксите и ционистите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Красимир

  07 Юни 2023 18:10ч.

  То целия ЕС и целия Westworld напоследък е умопомрачителен от където и да го погледнеш, че нашите няма да стоят по-назад! Не напразно пиша Westworld (Западен свят) защото има филм от 1973 год. и сериал от четири сезона със същото заглавие. Който го е гледал знае за какво става въпрос, а който не го е гледал може би ще открие някои прилики с дннешния запдаден свят! За жалост и нас ни вкараха в него!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратен

  07 Юни 2023 18:22ч.

  Как тълкувате поведението на нашия президент?!...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • един истински горкичък човек

  08 Юни 2023 12:57ч.

  Вероятно, когато е напускал пленарната зала на НС преди още да е прозвучал края на Химна, се е чувствал също като Александър Стамболийски, когато е счупил с ръце писалката, с която е подписал по принуда (Ньойския) договор за капитулацията ни... Да пребъдат Явор Божанков и съмишлениците му (в ада)!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В Италия се борят

  08 Юни 2023 1:06ч.

  с мафията, в България си избираме мфия в Народното събрание, а тя съставя правителството.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи