Читатели на “Гласове: Тука има, тука нема

Читатели на “Гласове: Тука има, тука нема

"Леле Майко- красота!!! В кръчмата на коалицията пада кьотек. ПП и ИТН се млатят с маси и столове, кака Корни и ДъБъ се крият под масата....Викайте милиция( полиция- не, доказано не върши работа)....Във всеки случай Путин е виновен. И комунистите естествено": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Отче Ваш

Народе ПРОСТ, не ти ли омръзна 32 години да те правят на ЛУД ???Най – напред ДЯДОВЦИТЕ И БАЩИТЕ, ПОСЛЕ СИНОВЕТЕ И ДЪЩЕРИТЕ, А СЕГА И ВНУЦИТЕ, НА ТОЗИ НЕ СТАВАЩ ЗА НИЩО НАРОД !!!! Прав е бил дядо Славейков – НЕ НАРОД, А МЪРША !!! АНАТЕМА !!!

 

Няма такава държава. Има такъв народ.

Тука има, тука нема.

 

Doktor

Срам! Жалки хора!

 

Бай Милор от село Парамун социален антрополог

Огромната маса от снимката напомня за тази от Тайната вечеря на Леонардо да Винчи.

 

Те да гледат арнаутинът

как ги е хванал за задникот.

 

Завиждайте!

Петков фатен како ja допира Лена Бориславова по задникот?! - Заглавие в македонската преса.

 

teridan

Сигурен съм, че Петков разполага с поне три лъжи, с които да обясни случая...

 

Зодия Прасе

Много необясними явления от последните месеци биха намерили своето логично обяснение, ако приемем, че Кирил Петков може да става невидим. Може би именно той е бил мистериозният липсващ, с когото президентът Байдън се опита да се ръкува. Може би Киро притежава Единствения пръстен на Саурон?

 

teridan

ПП, ДБ и БСП загубиха коалиционния си партнор. Това от страна на Петков някакво самопризнание ли е?

 

Леле Майко- красота!!!

В кръчмата на коалицията пада кьотек. ПП и ИТН се млатят с маси и столове, кака Корни и ДъБъ се крият под масата....Викайте милиция( полиция- не, доказано не върши работа)....Във всеки случай Путин е виновен. И комунистите естествено.

 

проф. по право Даниел Вълчев и футболиста Димитър Бербатов вече казаха - не вярвайте, съмнявайте се!

Бих призовал да се мисли 10 пъти, преди да се обиждат хора извън ПП, тъй като не е ясно засега каква игра се играе, и ходовете на ИТН и БСП може да са постановка за отстраняване на проблема ПП. България е в много голяма опасност, в такава ситуация няма как да се действа честно, почтено и открито.

 

Observer

Ха! Купили му били депутатите. И ги отнесли. Пък те само чакали да се продадат. Абе, Слави, че ти как ги събра тия депутати, бе? Не ли по същия начин?

 

хахаха

чувал съм една приказка за българите...един българин - войвода...двама българи - войвода и знаменосец....трима българи - войвода, знаменосец и чета....четирима българи - войвода, знаменосец, чета и предател...

 

Наблюдател

Продажници. Коментар не е нужен

 

Виктор

Тази власт не може да бъде спасена, веднъж като се счупи "стомната на властта" няма как да се залепи... Вече са в режим оцеляване и постоянна самозаблуда и лъжа, това е изключително опасно за всички в държавата, но отброяването им е започнало! Лошо е че това "пазаруване" се плаща от народа с огромни лихви!

 

ввв

Ама смятай, просто 8 са им трябвали, и затова само толкова са купили. Направо като на битака ! :)

 

Леля Фанка

Вероятно това ще се превърне в практика в бъдещите парламенти, нещо нормално. Както футболистите ги договарят и продават, тъй и с народните представители ще е. Да не би феновете да имат думата кой да бъде купен, кой продаден. Футболна демокрация.

 

де факто политиката е другото име на корупцията

И тез осем корумпета ще гласуват закони срещу всякакъв вид корупция. Туй не просто е нонсенс, туй даже е слабо да се каже, че е абсурд.

 

Оле Отвори очички

Българи! Положението е много сериозно врид. управляващите во главе с предателя КП знаят отлично че хронометър цъка и нямат шанс за продължаване на грабежа. Това означава, че има реална опасност да забият ножа в гърдите на България - и да избягат. Вот на недоверие, БСП ако иска да съществува - веднага вън от това извращение!

 

Николай II

За толкова години не намериха воля да приемат закон срещу политическото номадство. Така се подменя вотът вече 30 години системно. Тези хора не са избирани като независими депутати и не е редно да остават в парламента. Като не са съгласни да напуснат, а ИТН ще вкара други хора от листите си. Така се прави в една цивилизована и правова държава. За колониите очевидно това не се отнася.

 

политически лобизъм

Самият Европейски съюз е прогнил от корупция (за США пък какво да говорим!) - същите работи стават и в европарламента. Западът приличаме на късната Римска империя, четвърти век - фаза разпад.

 

Наблюдател

Пари и пак пари. Англоамериканците провеждат политика по Света с пари. И не им излиза скъпо. Нужно е да подкупят малък брой продажници и получават цяла държава.

 

teridan

По скоро оставането на това правителство на власт може да се окаже национална катастрофа. Вчера журналиста, който интервюираше Слави, не спря да повтаря за небивалите приходи на България. За мен остана неясно защо при такива приходи вземаме огромни заеми. Може би задачата е да поставят България в зависимост - дълговете са най-сигурния начин за контрол.

 

тоя

Според Киро молекулите вече тръгнаха по тръбата, а ние договор сме нямали. Каза, че ще е 4 пъти по-евтино, а се оказа 12% по-скъпо. Каза, че е бил на среща от ЕС в Солун, а в списъка с присъстващи и на снимките го няма. Положи клетва като влезе като министър в служебното правителство, а в пълно нарушение на конституцията имал двойно гражданство. Абе той и Харвард май не е завършил...

 

Anonimen

Ами сега,защо Кирил друго говореше,че ходил,говорил и разрешили какъв хубав втечнен газ ще ни карат от САЩ.А нямало договор и то разписан.Значи новите да подновяват старите с Газпром и на поносими цени.Няма транспорт,такси,макси и т.н.Тръбите чакат.

 

Али Луя

Стига въпроси, стига мрънкане, ние сме на страната на цивилизаоваността, щяли да банкрутират бизнеси и да гладуват и студуват хора. Ако ще да измрем, ще е с гордо вдигнати чела, ние сме толерантни богоборци, демократични либерали, капиталът е нашият природен закон, банкерите и технократите са нашите водачи.

 

Схемата

Не питайте, ще ви излъже отново! Докато се усетите, ще мине време и после пак ще трябва да питате :(((. После пак

 

Petronius

Албанецът казва истината - той се е под играл на България, както всички други, защото няма страх от ответна българска реакция. Докато не проявим истинска национална политика, все така ще ни подиграват и подмятат.

 

Русофобската общност неправилно, според мен, определя за русофилство позицията на значителен процент българи срещу НАТО и ЕС в контекста на войната в Украйна и отношенията с Македония.

Позицията на тези българи е по-скоро неприемане на слугинажа като българска политика, наследен от соца. Парадоксът е, че именно някои от т.нар. прозападно ориентирани всъщност са усвоили комунистическия слугинаж на Бай Тошо.

 

Anonimen

Отговарям на оня,дето знаел всичко за хората в провинцията.Живея там,в едно село.Купуваме най вече хляб,сирене,олио,захар,сега за компоти,сладка.Рядко меса,колбаси,без това не знаеш какво има вътре.Но за дървата отделяме над 100лв.за кубик.Стигат но 10 куб.за зимата.Стискаме,за да оцелем.

 

 

 

 

Коментари

 • чой бал сан

  14 Юни 2022 7:16ч.

  слафиту не е чалгар,той е чалмар

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Месията

  14 Юни 2022 7:45ч.

  Народе ПРОСТ, не ти ли омръзна 32 години да те правят на ЛУД ??? Най – напред ДЯДОВЦИТЕ И БАЩИТЕ, ПОСЛЕ СИНОВЕТЕ И ДЪЩЕРИТЕ, А СЕГА И ВНУЦИТЕ, НА ТОЗИ НЕ СТАВАЩ ЗА НИЩО НАРОД !!!! Прав е бил дядо Славейков – НЕ НАРОД, А МЪРША !!! АНАТЕМА !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи