Читатели на "Гласове": Такова некадърно управление България не е имала никога

Читатели на "Гласове": Такова некадърно управление България не е имала никога

Снимка: БТА

"Петков да се сърди само на себе си. Сам се свали от власт. Е и неговите дружки му помогнаха. А тази глупост, че Митрофанова го свалила, беше в повече. Тя, Митрофанова, имаше интерес наш Кирчо да стои още, та всички българи да станат русофили": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

чичо

"Продължаваме измамата" приключи. Накрадоха се, наместиха шайката си на сочната държавна трапеза, превзеха финансовите потоци на държавата и...... сега народа трябва да плати сметката.

 

Уилт

"Промяната" не е приключила. Борбата срещу мафията ще продължи.

 

Алекс

"Един вот на недоверие няма да ни спре". . . Луд човек и силен вятър нищо не може да ги спре.

 

Пияния майстор

Такова некадърно управление България не е имала никога. Бате Бойко със школата в Симеоново и Горанов с ПУЦа от Свищов изглеждат титани на управлението и финансите. Благодаря на Митофанова, че приключи тоя Херов кошмар.

 

кажете ми, моля ви

Нормално ли е един премиер да излезе и да заяви публично от трибуната на Народното събрание, че руският посланик го е свалил от власт? Такъв човек може ли да бъде нормален?

 

Чезаре Ламброзо

Защо да не е нормално, когато същия екземпляр в качеството си на премиер публично каза, че Русия е бензиностанция с ракети.

 

Пръстът Божий - винаги в последната минута преди гилотината да падне

Управлението си беше адски некадърно и в дисонанс с преобладаващите народни настроения, но чашата преля с отказа на коридор за самолета на Лавров. Явно някои от тези недъгави момченца на власт в колонията надцениха себе си и силите, които ги подкрепяха. И паднаха за три дни след тая колосална издънка. Бог никога не мож го излъга.

 

българин

Петков да се сърди само на себе си. Сам се свали от власт. Е и неговите дружки му помогнаха. А тази глупост, че Митрофанова го свалила, беше в повече. Тя, Митрофанова, имаше интерес наш Кирчо да стои още, та всички българи да станат русофили.

 

Лъжица

Излъгахте хората, за да си прокарате финансовите интереси. 6 месеца ПР и предизборна политическа кампания беше това управление. Най-хубавото е, че унищожихте БСП и те няма да влязат следващия парламент.

 

Мъка

Ще ни режат с тъп нож! Никой не става в този момент да управлява България. Нито опозиционните партии, нито новите партии “на промяната”, нито служебните кабинети на Радев. С тях и без тях, все сме си бедни и наритани отвсякъде. Европа не ни харесва, защото не сме педали, САЩ защото сме русофили, руснаците защото сме слуги на САЩ. Тъжна работа!

 

вила вилекула

Каквото и да си говорим, турската партия са играчите в българската политика. Голяма ирония -факт. Свалиха Киро и веднага след това внасят решение за приемане на френската помия. Типично в техен стил.

 

Костадинов

трябва да се научи да си мери приказките и да не действа толкова първосигнално. Смешно е да заявиш, че си си поставил цел да управляваш самостоятелно при това разделение на народа ни на фоби и фили. Такова поведение дразни и дори отблъсква. Възраждане ще има по-добър резултат на следващите избори, но никога няма да управлява сама. И не бива, защото Костадинов тотално ще се самозабрави.

 

очакванията ще бъдат оправдани

Няма шанс да влезе в НС партия, която настоява България да изпраща оръжия за Украйна, да взема страна в конфликта или да обижда Русия и руския посланик. Новото българско правителство трябва дипломатично да избягва да взима страна и в спешен порядък трябва да възстанови доставките на руски газ за България.

 

И кое от двете е за предпочитане ?

Русия е империя. Това не зависи от нас. Да й се зъбим , или да се подмазваме ? Ако се зъбим, защо да се зъбим ? Какви исторически основания имаме /нямаме/ ? Как завършват тези, които се зъбят на Русия ? /справката е близо/ ... Ако се "подмазваме" , или просто се държим нормално, и ако ни "подхвърлят" нефт и газ, не е ли по-добре ?

 

 

 

 

 

Коментари

 • бандеровка

  22 Юни 2022 23:48ч.

  Кирчо, защо,след като толкова хора го искаха, вкл. и от партньорите ти от ДБ, не изгони Мутрофанова, за която дори Радев призна, че е нагла, а сега ревеш, че те е свалила? Защо не подкрепи на дело с оръжия Украйна срещу рашистите, а само на думи се ежеше?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ето я кака, бе!

  23 Юни 2022 0:18ч.

  Банди, къде се изгуби, бе, пиле? Видя ли какви чудесии стават, докато си в отпуска?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за - 23:48ч.

  23 Юни 2022 9:14ч.

  Едно си баба знае, едно си баба бае.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Необичаен

  23 Юни 2022 6:51ч.

  Лошото е,че на "втора линия" винаги има още предатели - ГЕРБ, ДПС, ДБ и онези "спящи клетки" ( които ще докарат поредния спасител).Те винаги са готови да окажат съдействие на силните на деня -САЩ, ЕС, Русия и т.н. Спасението ще дойде, когато политическата класа бъде "прочистена". Така ще пази страх на тези след нея да се съобразяват малко или много с народа си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Одит на ПППП и преговорите им за подбалканския тунел!

  23 Юни 2022 7:50ч.

  Василев онзи ден отново спомена тунела под Балкана'. Кого са поканили за тази "чужда инвестиция"? Ако са преговаряли с Дънди ПМ трябва да се знае, защото ДПМ уж си прибраха в джоба 10-год. разрешително за "проучвания" в района на Сапарева Баня (на терен от 150 000 дка, благод. Борисов-3, но не са се отказали да разширяват дейността си у нас и да проучват/произвеждат каквото си намерят...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами Аурубис?

  23 Юни 2022 7:53ч.

  Каква е тяхната концесия? https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%83%D1%80%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%81_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F Колко дузини вагони-цистерни със сярна киселина има паркирани на гарата в Пирдоп/Златица?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Този вот

  23 Юни 2022 7:57ч.

  им забавя толкова напъпили свежи бизнес идеи и договорки за чужди "инвестиции" с неясна изгода за България, че май ще видим чростна борба "до дупка", както се изрази Кирчо неотдавна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  23 Юни 2022 9:46ч.

  Докато не сменим външното управление на страната винаги ще е така. Евроатлантизма изисква бедна страна, с необразовано и болно население, живеещо на външни заеми, като голяма част от тях официално се крадат от назначения "елит". А някога под егидата на СССР, пък и сега в Китай за безстопанственост и корупция са разстрелвали.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • НЕ ОЧАКВАЙТЕ ИЗБОРИ

  23 Юни 2022 14:34ч.

  Трънът в петата на това правителство е Корнелия Нинова. Тя поставя това Евроатлантическо правителство в невъзможност да си изпълнява всички евроатлантически задачи. Цялата тази суматоха е ново Евроатлантическо правителство с манадата на ПП, но без Корнелия. То ще може да вдигне ветото на РСМ, ще осигури и територията на БГ за военни авантюри.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи