Читатели на “Гласове”: Спете спокойно гладни деца на студено!

Читатели на “Гласове”: Спете спокойно гладни деца на студено!

Последвайте ”Гласове" в Телеграм.

"Нарича се деиндустриализиране на ЕС. Дърпат му шалтера, идеята е цялата му икономика да отиде в САЩ. Ще се сбъдне желанието на Чърчил да превърне Германия в едно огромно картофено поле. Освен, ако хората не се събудят"; "Не разбрах: Каква опасност има за българите в Русия? Защо се налага да се прибират от там?"; "Ами война е. Трета световна. България я набутаха между шамарите и сега ще има последствия"; "Хм, интересно за българите в Украйна какво съобщение имат от МВнР?!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Pontifex Maximus

Не разбрах: Каква опасност има за българите в Русия? Защо се налага да се прибират от там?"; ""Защо се налага да се прибират от там?" - Ами война е. Трета световна. България я набутаха между шамарите и сега ще има последствия";

 

WWIII

"Защо се налага да се прибират от там?" - Ами война е. Трета световна. България я набутаха между шамарите и сега ще има последствия. Българския народ с овче търпение само гледа как го насочват към унищожение.

 

Необичаен

Явно нашето външно разузнаване знае нещо до което и във Вашингтон не са се добрали.

 

Какво, казвате, наказание се полага

За всяване на паника?

 

smb

Хм, интересно за българите в Украйна какво съобщение имат от МВнР?!

 

Залозите растат

Войната навлиза в решителна фаза

 

Иван

Нарича се де индустриализиране на ЕС. Дърпат му шалтера, идеята е цялата му икономика да отиде в САЩ. Ще се сбъдне желанието на Чърчил да превърне Германия в едно огромно картофено поле. Освен, ако хората не се събудят.

 

Статията добре го обяснява

Нужна е добра подготовка, средства с висока технология и специално тренирани извършители. Това не е както цигани да отрежат кабел, да изкъртят лайсни от автобуси и вагони. Кабели и тръбопроводи в международни води са защитени с международни закони.

 

братът на Иван Георгиев от Попово

Най-вероятно руска подводница е взривила руските газопроводи, навлизайки абсолютно без да я усетят шведите в техни териториални води (виж ми окото). Така, както вече сума време Русия обстрелва собствените си войски, контролиращи запорожката АЕЦ.

 

Интересно е, че

саботираният участък е близо до границите на Полша. Само казвам.

 

Бай Иван

Нищо не е разбрала Дания, защото не и утърва! Иначе трябва да обвини САЩ, а те са им "партньори". Наистина на Европа САЩ им изключват шалтера, но европейците са така силно зомбирани (упоени), че нищо не могат да усетят!

 

Украина вече обвини Русия за саботаж

И … разбира се, западните медии застават зад Украйна. Когато по пътя стока се повреди или загуби, продавача губи. Купувача нищо не губи, защото нищо не е получил. Както се вижда на снимката, газ изтича и той е собственост на Русия, която губи от това.

 

Чудесна новина

Западна Европа ще мръзне и икономиката й ще се срине. Това бе основната цел на САЩ.

 

Путин цели промяна на глобалното статукво

Е, и? Не разбирам драмата. Много хубаво прави Путин, че го променя. Напоследък няма нужда да четем цяла статия; само като прочетеш заглавието и е достатъчно да ти се вдигне кръвното. Аман от клишетата на измамниците.

 

Иванов

И тоя не е разбрал думите на Путин,или ги е прочел от западната "свободна" преса.Всъщност Путин предупреди Запада да не употребява спрямо Русия някои оръжия,защото Русия има от същите,и то по-добри;и че розата на ветровете може да се обърне към тях и че това не е блъф.Но тревожнот е друго:Западът,злоупотребявайки с думите на Путин,може да разположи ЯО близо до Русия,вкл. и в България.

 

Оле Отвори очички

Статуквото официално бе сринато с намесата на Русия в Сирия и унищожаването на "ИДИЛ", създадени (!) от от т.н. Запад. Това което наблюдаваме сега е опит да се спре "тренда", да се обърне колелото на историята. Засега с гротесков провал. Предстои да видим продължението.

 

засега от "Газпром" няма отговор

А вие какво точно ги питахте?

 

тралала

Програмата е ясна - България е НАТО, НАТО е България. Спете спокойно гладни деца на студено.

 

Мислещ

ЕК ни спря евтиния газ.Председателят на ЕК Урсула ще открие газовата връзка по която ще тече скъп газ, който не могат да си позволят нито нито домакинствата нито бизнеса - резултат студ и фалити. Това се случва в деня за размисъл. Какъв цинизъм Господин Президент.

 

Анонимен робот

Германци да обвиняват италианци в липса на култура, а украинци пък да ги обвиняват в липса на морал - положението показва докъде е стигнала европейската цивилизация! Що се отнася до Мелони, предвиждам че ще бъде съставна част на тройката с Тръс и Лайен.

 

Мила от Марс

Като гледам какви времена се задават, тепърва май само джаза ще ни носи утеха.

 

Коментари

 • Научен

  28 Sep 2022 10:15ч.

  Децата ще бъдат не само гладни и на студено но и малтретирани като 2-годишното детенце в кома поради западна ценност като тази; https://www.wearelumos.org/Bulgaria/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи