Читатели на “Гласове”: С тези европейски чиновници на Путин не му трябват нито тролове, нито пропагандисти

Читатели на “Гласове”: С тези европейски чиновници на Путин не му трябват нито тролове, нито пропагандисти

Последвайте ”Гласове" в Телеграм.

Фон дер Лайен: "Изпращайте сметките за ток и газ в Москва на истинския виновник!"

"Утре щях да плащам сметките (добре че не ги платих вчера). Ще им кажа да търсят направо Путин и да не ме занимават с глупости. А европесимистите още скачат, нямали сме били далавера, че сме в ЕС. Айде стига!";"Всъщност събитията от последните 7 месеца доказаха следното - целият просперитет, развити и добре работещи икономики на държавите от ЕС, са се дължали на евтините газ и петрол, доставяни от Русия. Спирането на тези доставки разкри цялата несъстоятелност на ЕС и неговите лидери": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Разгеле

Утре щях да плащам сметките (добре че не ги платих вчера). Ще им кажа да търсят направо Путин и да не ме занимават с глупости. А европесимистите още скачат, нямали сме били далавера, че сме в ЕС. Айде стига!

 

Мила от Марс

Сметките за ток в Москва - това е като да му пращаме на Путин военните му трофеи. Може да си ги сложи в златна рамка и да се хвали с тях. А на фон дер Лайен да й връчи орден за заслуги към Руската федерация. Наистина на Путин не му трябва да плаща нито за тролове, нито за пропагандисти, европейските чиновници я вършат прекрасно тая работа.

 

Komandir

Ами, пращайте ги, Путин ще ви ги върне с автограф!

 

Читател

Може Путин да управлява ЕС и без посредници.

 

хахаха

щеше да е смешно, ако не беше тъжно, че такъв индивид е начело на ЕС...явно и нейния чип е от миялна машина...

 

Сигналиста

Майчице мила... Ей сега я чух да го казва: "Руските войници крадат чипове от перални и хладилници, за да си поправят военната техника, защото нямат полупроводници.". След като го твърди, разчита, че й вярват? Това ли са умствените възможности на евроатлантическия народ? Радвам се, че съм станал човек откъм нашата страна на желязната завеса.

 

Не виждам разлика между Урсулесата и ПростоКиро:

И двамата са инструменти на външни сили. И двамата дрънкат все по-големи глупости. И двамата лъжат на поразия. И двамата за кратък срок съсипаха териториите, в които ги назначиха да се разпореждат. И двамата се облагодетелстват, тоест крадат на едро - той през газови посредници, тя през Файзер.

 

Отвратен

Каква безпомощност от хора с претенции да бъдат лидери! Боже, прости им!

 

teridan

Тази манджа сме я яли - свинското за политиците, зелето за простолюдието. Иначе като цяло за българския народ, в който има и политици и обикновени хора - свинско със зеле.

 

Обаче нямаме газ,

затова искаме да внасят газ, а житото да го пращат в Африка, там нямат какво да ядат. А те внасят тук жито и произведеното от българите остава непродадено. И какво ще правят зърнопроизводителите у нас, като не могат да си продадат житото, кой ще им даде пари да живеят?!? На държавата не и пука, нито на Урсула.

 

целяща да помогне на Украйна да се справи с последиците от войната

Ама тя войната свърши ли вече? На следващо място - това помощ ли е заем? А кой ще подпомогне стотиците хиляди граждани на ЕС, за да се справят с последиците от санкциите на ЕС и тази... госпожа? Очевидно печатницата за евро работи 24/7, ама това напомпва нечувана инфлация, която неминуемо ще доведе до разпада на измисления от САЩ ЕС.

 

Икономов

Ма, блуднице Европо, ще помогнеш ли на жертвите на потопа в Корловско? Днес решавате за поредните 5 милиарда евро помощ за Украйна за конфликт, който и вие подготвяхме. Пари имате и давате само за конфликти и войни, от които вие се обогатявате, особено банките ви, зад които стоят и елитите ви. Затова вън от EU.

 

bodar4uk

От повече от 30 години, българите се опитваха да припознаят някой, не да ги обича, а да направи нещо позитивно за тях, но уви не се случи, вечно бяхме излъгани от всички, и остаряхме излъгани, и не станахме Швейцария на Балканите, а деветата дупка на световния кавал.

 

Куци Конъов

Първо сами се хвалят, че спират вноса на енергийни суровини от Русия, после реват, че Русия била "ненадежден доставчик", щото им спира газа, който сами не искат... А енергийните пазари се манипулират от собствените им борсови играчи, които пълнят гушките, като цялата цена се плаща от обикновените хорица, които изнемогват в името на "солидарността".

 

коментатор

Най-добре е западна Европа да спрат да готвят, да спрат да се къпят, да спрат да се отопляват, най-добре да спрат да мислят / това вече са го започнали с пълна сила /, а още по-добре е да спрат да живеят в угода на отвъд океанските им партньори.

 

И таван и мазе да предлага

Газ НЯМА да има.

 

Поручик Ржевски

Как технически купувач налага таван на продавач. Сериозно не ми е ясно?

 

Налице е възможност Европа да се отърве от

- своята промишленост, - от отоплението през зимата, от редовното къпане, -от нормалното хранене, в крайна сметка Европа ще стане като магарето, което го научили да не яде🐴

 

Викт

Какъв кеф, да се отървем от руската газ, за сметка на американска, по-скъпа, но с демократични молекули.

 

bodar4uk

И като се оттървем от руските въглеводороди, ще минем на фотосинтеза, ама зимата и това не върви, но иначе да сме въоръжени до зъби, в подкрепа на закъсващата американска икономика. Това не може да са наши европейски ценности, а демагогия !

 

Наблюдателю,

Вълнени чорапи имаш ли? Ако нямаш бегай да плетеш..

 

зевзек

Всъщност събитията от последните 7 месеца доказаха следното - целият просперитет, развити и добре работещи икономики на държавите от ЕС, са се дължали на евтините газ и петрол, доставяни от Русия. Спирането на тези доставки разкри цялата несъстоятелност на ЕС и неговите лидери.

 

изчерпан кяр

Социален мир оттука нататък ще го удържат не с демокрация, а с цензура и военно положение. Днес впрочем шефът на НАТО предупреди - трябвало да сме готови за използване на въоръжените сили за справяне с масови безредици.

 

 

Коментари

 • Боби

  15 Sep 2022 8:36ч.

  Да мислят хората,когато избират политиците, защото каквото постелеш, на това ще спиш!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кой ти каза, че мислят ?

  15 Sep 2022 10:41ч.

  Аналена Бербок (министърката на вънкашните работи на Германия) се изпусна в Прага : “No matter what my German voters think !” (“Независимо какво мислят моите германски избиратели”)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • проблемите с газа са бял кахър

  15 Sep 2022 9:14ч.

  Да спрем пълзящия жълто-син фашизъм в Европа! Сега това е най-важното?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Най-важното за нас е да ПРЕУСТАНОВИМ приемането на еврото!

  15 Sep 2022 20:35ч.

  Днес българският евродепутат Илхан Кючюк (ДПС) е призовал в ЕС България да приеме еврото до края на ТАЗИ година, 2022! Естествено, че ДПС не милеят за бъдещето на България; лидерът им Мустафа Карадайъ достатъчно ясно изрази въжделенията им по време на аудиенцият си при R-доган по-рано тази година...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  15 Sep 2022 9:15ч.

  Пропагандата е на пълна скорост.1ви щях да крещя антиПутински и руски....но.....фактите са анти украински:държавна нацистка политика,възродителен процес, гражданска война,държавен преврат Майдан.....Не мога да съм про уСраински.А ЕС е загубена работа-гигантска англо американска колония.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 2345

  15 Sep 2022 10:25ч.

  Тази фон дер лайен някой от нас избирал ли я е? тя е просто американски чиновник

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • квинтесенциален армаментариум

  15 Sep 2022 12:06ч.

  Пускайте го по-често това тъпо парче, пък после се чудете защо все повече хора симпатизират на Русия..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Надежда

  15 Sep 2022 14:34ч.

  има. България докато е официално на страната на англосаксонците те ще има да мечтаят за победа на техните интереси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Урсула

  15 Sep 2022 14:57ч.

  е новия Горбачов.Перестройката на съюза ще е също толкоз успешна..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Навивайте се,навивайте се,

  15 Sep 2022 18:10ч.

  путлерастчета. Путя и Русия отиват на разруха.Една империя на глинени крака не може да се противопостави на 2/3 от цивилизования и демократичен свят. Руснакът ще си носи злото десетки години напред в бъдеще.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Милият

  16 Sep 2022 7:53ч.

  Ти май забравяш, че косвено нареченият от теб нецивилизован свят е около 90% от човечеството. Помисли си как е паднал Рим, умнико. И хората не се кефят на путята, а по-скоро презират и се страхуват от саксонските ти комирчета и измислената евроатлантида.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи