Читатели на “Гласове”: Рецесията отрезвява пролетариата

Читатели на “Гласове”: Рецесията отрезвява пролетариата

Снимка: БТА

Последвайте ”Гласове" в Телеграм.

"Рецесията отрезвява пролетариата и Маркс пак става актуален"; "Лошото е, че който и да избираш няма значение. Ние нямаме значение...": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

“Мерки за справяне с тежките кризи”. 

Както казвахме по времето на Т Живков: Партиите с успех ще се справят с кризите които сами създадоха.

 

Миналата година ни разиграваха

през няколко месеца да гласуваме и какъв беше резултата протежетата на Радев ,Кирчо и Асен Василев ,които ни доведоха до срив на държавата и милиарди заеми.

 

Р. Радев пропусна да каже

че "снарядите, които падат до урните", са натовски снаряди, изстреляни от Украйна. "Цивилизованият свят" твърде дълго въоръжаваше Киев и го подтикваше към война, Русия твърде дълго търпя това, но повече няма как да го търпи. САЩ са тези, които съсипаха процъфтяващи светски държави - Ирак, Сирия, Либия - за да крадат ресурсите им. Не Русия, а САЩ трябва да отговарят за престъпленията си.

 

Кутев,

България е създадена от с нарушаване на граници. И Съединението е нарушаване на граници. Няма да те пращам по-далеко - Австроунгария, ГДР и ФРГ, Чехословакия, Югославия, СССР, щото няма смисъл. Такива като тебе доказахте, че козящината минава само при много прости хора.

 

Александър

Това означава ли, че България ще оттегли признаването на Косово?

 

бизонитес

Не съм фен на Русия,но да знаете.че руския народ не може да се предаде,те обичат страната си,жалко ,че бащите наЕС казаха Европа от Атлантика до Урал,но наследниците им провалиха тази идея......койта не вярва да прочете Толстой..........

 

РОС

Г-жа Урсула да подкрепи думите си с дела и да изпрати на фронта седемте си деца!

 

teridan

А защо италианците имат наглостта да провеждат избори, след като Фон дер Лайен може да им определя кой да ги ръководи демократично.

 

Веска

Представете си как заповядват на българските властници, след като с такива заплахи се обръщат към Италия, Унгария, Полша!

 

Ще дочакаме ли такава реакция от български политик

на толкова високо ниво? :Да бъдеш или не – това е въпросът. Дали е по-достойно за душата да понесеш камшиците, стрелите на бясната съдба, или да се опълчиш сам срещу море от мъки и да им туриш край?"

 

диктаторите действат само със заплахи

на ес друго не му остана освен да си прогони членовете

 

Започнаха да се ядат един друг

А още не е настъпила зимата. След някой и друг месец не се знае какво ще се случи.

 

ес беше клуб на богатите

а сега вече е сива зона без адекватно демократично управление, подготвяна за деиндустриализация, ударно обедняване, ново заселване, свръхинфлация, колективни фалити, безработица и многобройни локални граждански конфликти.

 

геноцид

Трябва да спрем Путин, казва Йотова, но кой ще спре Зеленски с обстрелите над Донбас. И така осем години геноцид.

 

Ми явно там няма

Украински граждани бе госпожа. Нали ги обстрелвате всекидневно.

 

Аз предлагам да сме неутрални като турците

Да продаваме открито оръжение на Украйна, да призоваваме Путин да ѝ върне окупираните земи, но да си търгуваме с Русия и да не спираме туристическите визи на руснаците.

 

Мислещ

Господи , пази тази планета от хората , които я управляват !

 

Честна женица

Помня, че някой висшестоящ беше казал, че говорят с "Газпром", ама не знаел кой точно говорел. Друг беше казал, че никой не говори с "Газпром". Сега пък не получили отговор от "Газпром", което съм склонен да вярвам, защото вероятно никой не си говори с тях и няма как да получи отговор като няма запитване.

 

Истинската диверсификация означава ...

да имаш повече от един източник, а не да изгониш досегашния си евтин доставчик и да търсиш през девет планини в десета с какво да го замениш под чужда диктовка!!!

 

С търг или без втечнения газ е двойно по-скъп от тръбния

Няма нужда да отбелязвам кому е изгодно, важното е, че за държавата и в частност за потребителите, подобно действие е неизгодно..

 

За САЩ руският газ не е голям пролем

Проблем е силна Германия. Удара е по икономиката/индустрията на Германия и оттам по ЕС. Износа на Германия превишава този на САЩ и е предимно индустриално производство. За него е нужна енергия и суровини, които идват от Русия.

 

Америка е велика ! Тя може

Може да купи, понякога само да прелъсти утайката на всяко общество - чуждопоклонници, продажници без чест и достойнство, без чувство за национална принадлежност - и така да подчини цялото общество. Излиза ѝ евтино, а на нас скъпо. Дано скоро да се сложи край на този порочен световен "ред".

 

Sin

Америка е велика ! Тя може да скръцне със зъби на Китай. А Русия дори не може да си помисли за такова нещо. Усещате ли разликата ? Да я назовем заради ограничените русофилски мозъци : Най-силната държава в света, всъщност единствената световна величина, от една страна и Русия - не повече от васал на Китай. Или суровинен заден двор на последния.

 

Куци Коньов

Син-чо, "Америка не е велика", питай талибаните! След като едни неуки, без пари, босоноги създания не се уплашиха, какво остава за китайците, които имат и икономика, и образователна система и армия. Това не ти е Китай от 80те години, както и това не ти е слабаческата Елцинова Русия, че да са " придатък" на който и да е.

 

Делови Човек

Изтокът се обединява със страшна сила и обединени са най-могъщата сила. Има и някакво естествено и истинско отношение на лидерите един към друг, нещо, което западните празни души не могат да скрият зад милион фалшиви усмивки.

 

лалю

Ние сме най-тъпите, най-недесциплинираните, най-некултурните, най-лакомите, най-наглите. И поради това най-нещастни. Та има да пострадаме още доста, докато поумнеем мъничко. .

 

Рецесията отрезвява пролетариата

и Маркс пак става актуален.

 

smb

Лошото е, че който и да избираш няма значение. Ние нямаме значение...

 

 

Коментари

 • bodar4uk

  25 Sep 2022 13:30ч.

  Рецесията няма какво да отрезвява пролетариата, той винаги си е бил трезв , но е изпила мозъка на "елита", ако изобщо го е имал !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи