Читатели на “Гласове”: Путин знае имейл адресите на училищата? Вие за идиоти ли ни имате?

Читатели на “Гласове”: Путин знае имейл адресите на училищата? Вие за идиоти ли ни имате?

Демерджиев за бомбените заплахи: Водещата версия е за хибридна атака от Русия. "След като си взривиха сами Северен поток, сега и това със заплахите срещу училища, срама няма. Подучили са и накакъв трансджендър в САЩ са убива деца, за да принизяват джендър идеологията. Хибридомани"; "Хибридни са им кратуните"; "Че защо им е на руснаците пък това - при положение, че се разполагат ядрени комплекси в Беларус! Излиза, че имат "патрони", но ни плашат с "бонбони"; "Аз пък наивно мислех, че на някой не му се прави контролно": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

@Водещата версия е, че става въпрос за хибридна атака, свързана с Русия",

имах си яз да не е Русия. лично Путин пуска писмат и звъни по телефона

 

Никой

Колко удобна версия...

 

Али Луя

След като си взривиха сами Северен поток, сега и това със заплахите срещу училища, срама няма. Подучили са и накакъв трансджендър в САЩ са убива деца, за да принизяват джендър идеологията. Хибридомани.

 

Омуртаг

Хибридни са им кратуните.

 

Богомил Бонев по повод вчерашните бомбени заплахи в училища в редица градове в страната.

Аз пък наивно мислех, че на някой не му се прави контролно.

 

Ивайло

Че защо им е на руснаците пък това - при положение, че се разполагат ядрени комплекси в Беларус! Излиза, че имат "патрони", но ни плашат с "бонбони". Господин министре, кажете на европУртньорите ви отвъд Ламанша, че вече не ги бива в пропагандната война.

 

Щаб -веднага

Веднага да се направи Национален щаб за борба с имейлите на Путин. Искам щаба да ни уведомява сутрин, обяд и вечер за опасността надвиснала над нашата родина. Щаба да дава пресконференции в пълна бойна униформа и да се въведе комендантски час.

 

Аз пък се питам

От къде Путин знае имейл адресите на училищата. Тука има някоя партизанска структура, която му помага. Да се арестуват всички русофили и да се предадат на Международния наказателен съд.

 

Ретранслатора

Ако е от Русия то не е атака, а контратака. Все пак първи започнахме неприятелските действия. "Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

 

Гражданин

Балгарските управници са твърде дребни и жалки, за да се занимава Русия с тях! Боже, прости им, те не са виновни! Просто слугински манталитет!

 

Тези писма не ме плашат

Най-вероятно е някой пишльо. Плаши ме първосигналното отношение на властта към проблема. Трябва да си много глупав, за да даваш такива изявления с “водеща версия”. След като две години ни плашиха с щаба за Ковида, сега вече на никого не му пука за някакви имейли. Тези, които извършват истинските атентати, никога не пишат в Интернет. Такова нещо не се съобщава по селската радиоточка. Вие за идиоти ли ни имате?

 

Каруцата пред коня

И за какво ни е това образование, какво ще правим с него? Какво ще обучаваме? Сервизни специалисти (на какво?), филолози, "европеисти", икономисти, медици, джава драскачи, инженери (по какво?), научни работници по фундаментална наука? Каква индустрия е останала тук, че да трябва да се обслужва? Каква фундаментална наука имаме все още? Има ли си на идея г-н президентът какви инвестиции са нужни за "производства с висока добавена стойност"? Кой ще инвестира и кой и какво ще произвежда? Хайде първо да започнем с производствата с ниска добавена стойности? Има ли останали български такива? Кой и как ще осигури енергията за каквито и да е производства.... Много въпроси, никакви отговори. Ако искате да разберете как се прави наистина, изучавайте България в периода от 1945 до 1990г. Включително и в училище, може да върнете старите програми отпреди 1990. Съвсем сериозно.

 

bodar4uk

Образованието, превърнато в образувание, под егидата на джендъристката дъга, за какви ценнокти сега се пъне, освен за субсидии европейски и държавни, да може по-демонстративно да си вее достойнството по гей-паради и всякакви други паради за равноправие и нищонеправене! Светът се превърна в непоносима смрад и прокиш, от тия "правила" и нещата ще стават по-зле в бъдеще за бачкащите и надяващите се на нещо позитивно, нормални хора!

 

---

То е ясно че раята трябва да се уплаши от това и да не гласува, колкото по-малко гласоподаватели, толкова по-голям процент имат губещите партии!

 

Нещата натам отиват.

България все повече прилича на Украйна от началото на 21. век. Заради членството в НАТО обаче майданът в България ще е още по-успешен. По американски модел ще въведем Патриотичен закон и докато се усетят, отявлените русофили ще се озоват в арестите със запорирано имущество.

 

Помнещ

Наполеон: "Народ, който не храни своя армия, скоро ще храни чужда". Тагарев иска точно това. Да храним чужда армия. Малко е , че платихме за едни хартиени самолети, човека иска и да си дадем територията, небето и морето. Ще си позволя още един негов цитат: "Армия от овни, оглавявани от лъв, винаги ще удържи победа над войска от лъвове, оглавявани от овен."

 

бивши червени активисти,днес натовци

Този другар сега господин не беше ли съветски възпитаник ? Интересно всичките съветски възпитанци до един без изключение, сега са активни натовци и най силно крещят глупости срещу Русия. Това са бивши активни червени дейци ползува ли се от всички блага на комунистическата власт и доверени на комунистическата власт, днес са най активни натовци. Този феномен са обяснява с две версии,или са руски агенти или са превербовани агенти на ЦРУ . Във всички случаи не трябва да им се обръща внимание поради продажност и душевна нечистотия.

 

доц. Курабийков - експерт по уравниловъчните науки

Защо тъй тоз автентично широкопредставителен френски майдан не го обичат наште трансджендърни атлантици и подопечните им медии твърде? Кое във формата му е сбъркано... или май изначално не съответства на формулата?

 

Феликс Едмундович

Европейска пролет.

 

Контра

Много се надявам Путин и Си, когато са чертали салфетката оня ден, България да е от правилната страна не на историята, а на чертата.

 

PanAm

Пич, от 23 години живея в САЩ. Аз съм икономически, не идеологически имигрант. Всеки ден се смея, как "свободния" свят е в пъти по-малко свободен от света по времето на соца, от който хванах достатъчно. Днешен САЩ са почти идентичен образ на СССР от 1962 или зрелия соц от 1988. Колкото по-рано разбереш как работи света, толкова по-лесно ще оцелееш. С лозунги, идеологии, мантри и вяра в "доброто" всеки е обречен.

 

Vkvjvjvufufhchc

Тези от Амнести май не знаят, че финансираме трансджендърски оргии и то от парите за култура! И после- не сме били толерантни!

 

Фак Били ГейЦ

Хахахаха! а сега и на английски, да го разбереш - hahahaha!

 

 

 

Коментари

 • Откъде я изкопахте тая

  28 Март 2023 20:18ч.

  Снимка - др. Путин на фронта не е стъпвал, с др. Шойгу в казарма не са ходили.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • йосарян

  27 Апр 2023 8:14ч.

  това ли успя да роди орехчето между двете ти уши? похвално.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • KuKy

  28 Март 2023 20:32ч.

  Русия е православна страна.Залага на руската култура,език,изкуство и православие за да я има следващите години.България не залага на нищо,освен на крадливи типове които я съсипват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • актуално

  28 Март 2023 21:13ч.

  Расев предлага Български език и литература,История и География да се изучават в един предмет.Абе Радев защо не предложи направо да закрият цялата образователна система която е подложена на унищожение от Козяк 16

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Доби

  28 Март 2023 23:01ч.

  Българският народ залага (остана) се на себе си. Политиците назначени да управляват България на кого залагат незнам. По-скоро, заложилите на тях знаят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тъй ами

  29 Март 2023 7:31ч.

  Другият предмет да е ЛГТБИ обучение, вероучение и физическо и толкоз.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЧИЧО ВИЧО

  29 Март 2023 15:51ч.

  Правилно! Само дето кирилицата не успяха да създадат, щото братският славянски македонски народ ги изпревари!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • въпрос към Демерджиев и компания

  28 Март 2023 21:19ч.

  Защо човек, който е зает с изстрелването на 10 000 снаряда дневно в Украйна и да разполага ядрено оръжие в Беларус, ще седне да пише имейли до българските училища за несъществуващи бомби?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путин никога не блъфира

  28 Март 2023 23:28ч.

  Той като каже нещо го прави (за разлика от путьовците). Ако рече да хвърли бомба, няма да се хаби с училищата, а ще удари пиндосите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да бе,

  29 Март 2023 15:57ч.

  даже е измислил умна бомба - да гръмне комшията пиндос , а нас руските подлоги да пощади. Бе, що путьовците сте толкова семпли,бе?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стига клевети!

  28 Март 2023 22:35ч.

  Путин не ползва компютър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • яблочко

  28 Март 2023 22:51ч.

  Дали доставянето на оръжие за Украйна и бомбардирането на училища и болници в Донецк и Луганск ще остане без последствия за България!? Дали лъжите на нашите политици че не доставят оръжие а Украйна ща ви спасят от неизбежното отмъщение!? Кървавите ръце са кървави със или без посредник!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  28 Март 2023 22:54ч.

  Че що да ви имаме? Вие сте си...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Доби

  28 Март 2023 23:06ч.

  Аз питам! Защо при други ситуации се оправдават, че се води разследване и не може да се коментира, а сега ми натрапват руско участие? Не се ли води разследване?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  28 Март 2023 23:14ч.

  ANONYMOUS | RUSSIA МИД Болгарии, – Наша злость измеряется терабайтами Я надеюсь, что падение официального сайта президента Болгарии будет весомым аргументом отмены поставок?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Миловидна

  29 Март 2023 7:35ч.

  Ега ти простотията на министъра ,който навремето е бил точен с парите.Това че Русия била в дъното на нещата е не тъпотия а олигофрения.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нашето име

  29 Март 2023 8:57ч.

  до сега тук ни убеждаваха , че путин е всемогъщ , а сега -не знаел пощата на училищата!? значи не е толкова умен и знаещ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Хаджи Димитър

  29 Март 2023 11:35ч.

  Ние со воеводите айдути- Стефан БайКараджаоглу, бай Ристю Ботьов и Баш Капитан Петко Войвода решихме да съдействаме на руските другари и да им кажем, че хайдутлук само с пари се прави!!!! Значи нашта оферта е КГБ директно да отвори едно гишенце до руското ембаци и там всеки потайно да носи имейли на даскалото си, разбирате , че дечицата за 100 кинта, не само имейла на даскалоти ми и инфа за цялата рода ще продадат.... Да живей хайдушкото движение! Всеки българин- айдук по душа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи