Читатели на “Гласове”: Путин е дал гаранции за безопасност на Байдън в Киев, въпросът е Байдън какво е дал в замяна?

Читатели на “Гласове”: Путин е дал гаранции за безопасност на Байдън в Киев, въпросът е Байдън какво е дал в замяна?

САЩ предварително са уведомили Русия за тайното посещение на Байдън в Киев. "Ясно е, че Путин е дал гаранции за безопасност на Байдън в Киев, въпросът е Байдън какво е дал в замяна?": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Договорка

Ясно е, че Путин е дал гаранции за безопасност на Байдън в Киев, въпросът е Байдън какво е дал в замяна?

 

Не Путин, ние се нуждаем от победа, за да оцелее православния свят

Путин се е жертвал вече, той не се нуждае от оцеляване. Неговите цели са далеч по-високи. Светът се нуждае от оцеляване. Заплахата не е Путин, а англосаксонският елит. Ще бъде грешка ако кажем, че заплахата е от Западния свят. Хората там са манипулирани, дезинформирани и принудени да търпят това безобразие, но няма да е задълго. И да го няма Путин, остава Русия и това е непреодолимо! Слава Богу!

 

Разликата

Докато Путин се опитва да опази и защити държавата си, Байдън се опитва да завлече целия свят до Армагедон, заблуждавайки се, че САЩ ще продължат да бъдат едноличен собственик на Земята!...

 

Много се излагат ЕС...

Особено немците. Да ти смачкат по такъв арогантен начин икономиката, да ти унищожат стратегически проект в който си налял милиарди, цял свят да го знае, и ти да се правиш, че нищо не е станало...Голяма излагация, наистина...На български на това му викаме : " Те го плюят, то разправя че дъжд вали".

 

Спекулация, спекулация,

ама резултатът е налице! Няма Северен поток, няма газ за Германия! Има голяма продажба на втечнен американски газ вместо руски , огромни печалби за САШ и загуби за Германия и Европа! Кой е виновният, не ли който печели?? ...Танто за кукуригу...всеки от главата си пати!

 

Духът на времето

Поляците ги тресе мощна шизофрения. От една страна се борят на духовно ниво за запазване на традиционните ценности, на католическата религия, на нормалността, на суверенитета срещу глобализма. От друга, заслепени в яростната си русофобия и мераците си си за някакъв имагинерен геополитически статус, се поставят в услуга на същите глобалисти, които им сервират джендърство, разбиване на държавния суверенитет, религия и всичко нормално в обществените отношения. И то срещу Русия, която изповядва същите ценности, които те опитват да запазят. Шантава работа.

 

Василева

Ха, ха, ха.....Тцъ....комунизма се завръща с пълната си 'прелест' и нова обвивка. Каквото реши държавната бюрокрация и тук и в ЕС - това се прилага. Никой в демокрациите няма дума и контрол - колко да е ДДС, колко да са заплатите на държавните чиновници, колко на брой да са в Брюксел, колко да са данъците......А ако прибавим и незабравимата диктатура да налагат генно модифицирани инжекции......това и най големите комунистически сатрапи не си позволиха!

 

Мечо Кух

Русия се нуждае от "депутинизация“.. А Европа от "деамериканизация"...

 

Стефан

Искам да се върне старата БКП цензура. Тогава имаше само една цензура и против една партия и строй. Днес цензурата е тотална, но се нарича проруска пропаганда, говор на омразата, система от тролове, политкоректност, прогресивна ЛБГТ теория и трансджендър и т.н. Който каже нещо против тях е осмян, оплют и остракиран отвсякъде. Всичко това е посипано с дебел слой открита лъжа. Днешните проповедници на ЛГБТ не се замислят,че на практика прокарват лозунга:"след мене ако ще и потоп". Дали той ще дойде от тяхната дейност или глобалното затопляне е все едно.Впрочем потопа за първи път е описан в "Епосът за Гилгамеш" от преди 3 500г., но този епос още се чудят дали да го издадат у нас. Описаното в материала е свидетелство за днешната тотална деградация и регрес.

 

чуждестранен инвеститор - добър чичка с мангизи за крадене

само на 90 километра от София е пустош,ток от време на време, вода с уран, пътищата са леш, бедност, цигания, интернета и мобилната връзка са тука има ,тека няма,радио София се чува трудно ,за медицина и банки забравете, кино ,театър или нещо подобно , абсурд, тв слаб сигнал с цензура .Фронтови терен населен с диваци ,никому не нужен и не потребен. Ква еврозона , кве щети , това са глупотевини и тъпота. Та България е убита бе момче. Народа мре като мухи от ценности и изроди и луди . След няколко години тази територия ще бъде с население около 3\2 милиона души от тях диваци,болни и необразовани 70 /100 . Това ще е шенген с еврокритерийте и всички подобни глупости и безумия .

 

thenewone

Оруел нервно пуши в ъгъла.

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • да дадеш или да не дадеш, има сделка

  20 Фев 2023 19:37ч.

  в замяна Байдън НЕ ДАВА на украинците ракети с голям обхват

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хахаха

  20 Фев 2023 19:46ч.

  Путьо не е позиция да прави сделки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сделките на пазара

  20 Фев 2023 20:35ч.

  При Путин на колене!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Снимката е трепач...

  20 Фев 2023 20:08ч.

  Поздравления!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • според мен

  21 Фев 2023 1:24ч.

  Путин наблюдава с отвращение тази перверзна некрофилия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • САЩ предварително са уведомили Русия за тайното посещение на Байдън в Киев

  21 Фев 2023 1:23ч.

  Байдън се обадил на Путин: “Виж какво, ще се отбия в Киев тайно, само на тебе казвам, но недей да го разпространяваш”. Путин му казал: “Добре бе пич, ти си знаеш, дано не забравиш че е тайно и да вземеш да се издадеш”.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Байдън е дал обещание.

  21 Фев 2023 4:59ч.

  Въпросът е приключен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кога е годишната реч?

  21 Фев 2023 7:38ч.

  Някой знае ли кога е речта на Путин и как да се проследи?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 11:00, българско време.

  21 Фев 2023 8:23ч.

  https://www.1tv.ru/live

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи