Читатели на “Гласове”: Путин да събере най-яростните русофоби и да ги награди с най-високи руски отличия!

Читатели на “Гласове”: Путин да събере най-яростните русофоби и да ги награди с най-високи руски отличия!

“Тази зима ще бъдем свободни да стоим гладни, на студено и на тъмно за да им е гадно на руснаците!”; “Чесането по главите ще настане, когато не подновят лицензите на реакторите в Козлодуй”; “не забравяйте "въглеродният си отпечатък" моля!”; "Никой няма да ви чака, да си накъдрите терминалите, да се "отърсите" от зависимостта от руския газ. То газа добре, ами ако Жужо спре и нефта? Отиде ви химията! Отиде ви дизелът и бензинецът. Не ми го побира главата - как бе, умници, се прекарахте така, сами, бодро, с радост, с пламък в очите? Как?"; "Лято е - наслаждавайте му се докато го има. Печете чушки на двора или с чушкопек на балкона. Берете домати от градината или от чужда градина. Не мислете за зимата. Както виждате, политиците мислят за вас": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Бай Иван

Вече колко пакета санкции срещщу Русия приеха евродебилите и всичките се оказаха в тяхна вреда! Путин трябва да ги събере най-яростните русофоби и да ги награди с най-високи руски отличия! Така ефективно събориха икономиките, че е трудно да се повярва, че е истина! Само се питам, ако и руснаците започнат да прилагат санкции какво ще стане с европейските икономики?

 

Старите хора казват, че

икономията е майка на мизерията. Ей го и на живо, от първа ръка.

 

Observer

Много български пенсионери и сега стоят на хладно през зимата, а за климатици през лятото не си и мечтаят. Да му мислят обществениците в обществените сгради.

 

Бай Тръмп

Българския народ е по принцип мъдър народ. Не случайно имаме поговорка: "Това което сам си направиш цяло село не може да ти направи."

 

thenewone

Никой няма да ви чака, да си накъдрите терминалите, да се "отърсите" от зависимостта от руския газ. То газа добре, ами ако Жужо спре и нефта? Отиде ви химията! Отиде ви дизелът и бензинецът. Не ми го побира главата - как бе, умници, се прекарахте така, сами, бодро, с радост, с пламък в очите? Как?

 

Бай Иван

Това е само началото! А знаете ли какво ще стане с икономиките на западна Европа без евтините руски енергийни и материални ресурси? Просто ще изгуби конкурентноспособност на международния пазар и разглезените и дебилизирани западни общества дано се сетят, кой е виновен и да му потърсят сметка (както стана в Шри Ланка)

 

Лято е

Наслаждавайте му се докато го има. Печете чушки на двора или с чушкопек на балкона. Берете домати от градината или от чужда градина. Не мислете за зимата. Както виждате, политиците мислят за вас.

 

софиянец

не забравяйте "въглеродният си отпечатък" моля!

 

Сигналиста

Чесането по главите ще настане, когато не подновят лицензите на реакторите в Козлодуй.

 

медикобиологична ЕСесовщина

До януари ще свалят всеки месец температурата с един градус. Таман тогава няма да се издържа от студ в помещенията и всички ще ковидясаме. Ще пуснат медикомилиционерски тричленки по стъгдите и апартаментите да ни поставят насила ен-тия брой бустер.

 

братът на Иван Георгиев от Попово

Добрите новини днес не свършват, има и друга, освен че ще има газ за юли! Ще има и достатъчно Мерцедес Бенц S-класа за всички желаещи да си купят. Лошата новина е, че малцина ще могат да си го позволят. Горе-долу като с газа...

 

давате ли си сметка,

че цената на газа скочи със 70% спрямо цената през месец март 2022 г. Доходите ни не са мръднали с повече от 5-10%. Как мислите, че ще изкараме зимата при положение, че дотогава повишението ще е с повече от 100%? Не е сигурно, че и ток ще има достатъчно, така че да замени парното и топлата вода. Наистина ли Кирчо и Кокорчо ще се измъкнат невредими?

 

Народът

Петков и Николов да отиват в Кремъл на червеното килимче и да се извинят на ВВП и да кажат че съжаляват за идиотските си решения и да се молят да им обърнат внимание . Ако ги изгонят от там , да си направят харакири .

 

Добре де. Сменяме правителството.

А после скъсваме с ЕС и НАТО, молим Путин за прошка и чакаме. Боя се обаче, че той ще се изгаври с нас. Никога не ни е обичал. Ние сме малки, незначителни и бедни. Не сме например германци, не сме великите Китай и Индия, а също така великите Южна Африка и Бразилия. Не сме и фашисти дори. Дали ще ни даде газ?

 

А ти самият?

Ти живееш благодарение на Русия! Защото, ако не беше Русия, прабаба ти и прадядо ти щяха да са заклани, нямаше да има кой да направи баба ти и дядо ти, а те майка ти и баща ти! Не ти се мисли за това, нали? Тогава питай арменците, те знаят!

 

Александър

Тази зима ще бъдем свободни да стоим гладни, на студено и на тъмно за да им е гадно на руснаците!

 

Такава е целта и задачата,която им е

спусната.Трябва да стоим гладни и на студено за да сме правоверни евроантлантици.

 

Мирандола

Освен обслужващ персонал, днешните български евроатлантици са мотивирани от омраза в чист вид към Русия, без да има реална причина за това в конкретния исторически момент, защото, както написах, Русия не заплашва България.

 

Бензинът поскъпна, но захар ще има

Вестник "Дума" - по некое време през 1990-та...

 

bg-to

Държавата отдавна е фърлила топа.

 

Бай Иван

Нашите идиоти ликвидираха атомната ни енергетика (затвориха 4 доказано годни атомни реактора), унищожиха ни оръжията и армията, съсипаха селското ни стопанство и промишленост само да влезем в този "съюз на богатите", а се оказахме на-бедните не в ЕС, но ни изпревариха и страни от третия свят на които преди помагахме! Това ги чака и братята макета! С една дума няма да сме сами в нещастието!

 

Дзопино

А унгарците ще си седят на топличко, индустрията ще им работи имат си и атомни централи и газ. Гледайте сега какво местене на фабрики ще почне към унгария.

 

Идеалист

Македония не иска да се българизира, но в следващите години ще се албанизира, джамиите настъпват - големи с по 4 минарета до бедни селца. Да живее ЕС ! Боже, ако можеш опази братята ни, защото майка България ги предаде!

 

Ех, преди държавите се натискаха да влязат в ес, а сега ги натискат, едва ли не умоляват!

падение

 

Бай Милор, от село Парамун социален антрополог

Мълния! След Стив Ханке идва и съвет от Урсула - Дарете всичките си спестявания на Украйна и спрете да мислите за каквото и да е!

 

първи генерални изводи от провала

Идиотията на Запада произхожда от сляпо доктринерство и фатална зависимост от американския сатрап. Едното води към поуката, че твърдата идеология всякога е пълен боклук, а второто - че англосаксите никога не са си губили времето да утвърждават излишен хуманизъм, въпреки красивите медийни врътки за консумиращи масова информация балъци.

 

Kubis

Всеки разумен човек даже и да не одобрява Русия знае, че тази война е предизвикана от арогантното отношение и нежелание на САЩ и Запада да се съобразят със законните нормални интереси на Русия за своята сигурност! Е сега са валидни думите на наш известен кан “като не искаш мира, на ти секира“. Конфликта ще върви до пълната капитулация на Украйна! Няма друг вариант. А неразумни юроди има и тук!

 

Наблюдател

Те затова избягаха от Афганистан. За да вложат всичко във войната в Украйна. А в Афганистан похарчиха трилиони долара. Но за тях парите не са проблем. Докато печатницата работи, всичко ще им е наред. Лошото е, че стоката я няма.

 

Евровизия

Интересно как точно Западът смята да върне арабите на своя страна, след като изби милиони, разори и окраде половината арабски държави, а сега щедро им предлага единствено миграция, фалшиви мултикултурни ценности и полово многообразие? No way!

 

SIMO

Доктора каза: Да си пиете редовно хапчетата, преди да пишете коментари...........

 

 

 

Коментари

 • Мдаааа

  15 Юли 2022 4:09ч.

  Зор ке видим до кат не спрем санкциите и не започнем да се молим и да пращаме помощи за Русия за да победи по бързо Украйна и да се свърши със световните мъки!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ваксиниран веган

  15 Юли 2022 8:17ч.

  Кокорчо респектира агресора: https://www.youtube.com/shorts/_FeEtnT1T_0

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Касандра от Сусурлево

  15 Юли 2022 11:32ч.

  Не знам дали Путин ще раздава награди, но ПП и ДБ да гледат Путин да не им довърши реформите, включително незапочнатите!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тиква

  15 Юли 2022 15:03ч.

  Каквото има да събира, щего го събира до Нова година. После него ще го събират, за да го вкарат в ковчега.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • аслъ

  16 Юли 2022 11:02ч.

  Последния коментар на SIMO направи кърти!:))))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  16 Юли 2022 16:41ч.

  А за баба Урсула да се търси почетен кандидат за връчване на най-висшата награда, с брада или без брада.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи