Читатели на “Гласове”: Помпео да не е в предизборния щаб на Киро?

Читатели на “Гласове”: Помпео да не е в предизборния щаб на Киро?

"Помпео да не му е в предизборния щаб? Пуска партенка с нареждането бързо да я обори, че да си оправи имиджа! На бас, че идея си няма що е туй шистов газ! Това в Харвард не са го учили. Или той е отсъствал. По уважителни причини, разбира се"; "Помпео му е казал да се прави на еманципиран от САЩ, все пак идват избори"; "И тоя Помпей работи за Възраждане!"; "Докато поколението на стражари и апаши, ластик, народна топка, бой на гълъби с прашки и яки мачове сме активни, ще борим успешно евро-антло-джендератстията. Имаме едни 20-25 години да смачкаме ненормалното в живота ни": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Схемата

На Помпео му е напълно безразлично, че ние можем да направим някаква глупост и да унищожим земята си и да изтровим хората. Дори геостратегически нашите верни съюзници ще бъдат доволни от едно подобно равитие. Без точни сметки, но за да хванете порядъците. ЩАС има 90 пъти по-голяма територия, но 30 пъти по-голямо население. С други думи имат земя за унищожаване.

 

този извод е политнекоректен и е против евроатлантизма и демокрацията

къде блеят правилните органи??

 

Грешиш

Господарят не иска България да купува газ от Русия за да купува от тях. Затова всеки друг източник на газ освен от САЩ е неприемлив. Не се лъжи от изказването на Помпейо. Той сега е нищо и никой.

 

Касандра от Сусурлево

Е, то е ясно, де! Помпео беше държавен секретар на Тръмп, а Киро се кълне в деменцията Байдън! Дето един колега е написал по-горе "какво знаете вие", ма той Киро се бара в големата политика!

 

Леля Фанка

Помпео му е казал да се прави на еманципиран от САЩ, все пак идват избори.

 

Помпео да не му е в предизборния щаб?

Пуска партенка с нареждането бързо да я обори, че да си оправи имиджа! На бас, че идея си няма що е туй шистов газ! Това в Харвард не са го учили. Или той е отсъствал. По уважителни причини, разбира се.

 

"Доброто" и лошото ченге

Кирето ще играе "доброто" ченге в ПППП, а ако отново се докопат до властта, Асенчо ще бъде строгото и неумолимо лоше ченге. Филмът ще се завърти отново. Старият филм на нови обороти.

 

Браво:

И тоя Помпей работи за Възраждане!

 

Observer

Друг напълно безинтересен момент е, че българинът продължава да опитва да намери, кой да го оправи най-сетне. То не бяха Жорж, Волен, Слави, Отровните, Мая, Царят го оправи за 800 дни, сега и Костя. А също така и още от същото, българският национален герой, олицетворението на бай Тошо - Барба Ганьос. Също като бабите дето хвърлят пари от балконите.

 

Иван

Ако изборите променяха нещо, щеше да ги забранят! Марк Твен

 

зевзек

Към днешна дата Газпром води със 100%.

 

Мислещ

Неморално е да се получава газ от Русия. Следователно Германия, Франция,Италия, Австрия, Гърция, Унгария и други държави от ЕС са неморални. Морално е да получаваме руски газ през посредници и всякакви други мошеници с 30% и повече надценка. Морално е да получаваш тлъсти комисионни от същите, без дори да се криеш. Морално е да обречеш икономиката на фалит , а населението на студ.

 

В нашия случай

Валутният борд е по-малкото зло от Еврозоната. От валутния борд можем да излезем, ако си оздравим икономиката и си запазим лева, след което да водим що-годе суверенна парична политика. От Еврозоната няма излизане освен с краката напред. Днес Еврозонота не е нищо друго освен клуб на солидарните длъжници.

 

Именно!

Ще ни набутат в клуба на солидарните фалирали длъжници без да ни питат и ще искат да им благодарим за това. Ползата в България ще е само за шепа преяли олигарси, банкери... Сметката ще плащаме до живот и пра-пра-внуците ни ще я плащат до живот. Защото това е новото робство - не 500-годишното, - а хилядолетното робство под властта на Мамона.

 

Докато поколението на

стражари и апаши, ластик,народна топка , бой на гълъби с прашки и яки мачове сме актини, ще борим успешно евро-антло-джендератстията. Имаме едни 20-25 години да смачкаме ненормалното в живота ни.

 

това перверзие се започна още когато

на децата започнаха да им слагат каски и наколенки да карат колело, вместо да ги оставят на свобода да си играят и да си правят кефа... Ние сме израстнали с ожулени колена и лакти, с игри на фунийки и горене на жаби с лупа, и лигавата лицемерна джендър-либерална-политкоректна идеология не върви при нас! Пример - не се оставихме да ни набодат с неясни експериментални, безполезни "ваксини".

 

Мила от Марс

Това с филите и фоби те е наистина ужасно. Постоянно те вкарват в подобни категории: хомофоби, русофили, антиваксъри. Човек не може да си каже мнението, без да го квалифицират и да му лепнат етикет. Или да го изкарат платен от някого. Това явно е начин да го обезценят напълно.

 

модерни времена

Моралът не е това, което беше. Днес нищо не е каквото беше. Днес да си предател, родоотстъпник, лъжец, крадец и пед...ст е модерно. Просташко е да си почтен и мислещ човек. А навремето скачахме, скачахме...

 

може пък

да е дошло времето за развръзката?

 

Mamavi

Все едно сме 1984та...шпиони,доноси,идиотията става все повече

 

thenewone

"започнало разследване, след като други служители ... са споделили съмнения срещу двама висши функционери." Демек, другите служители са доносници, стукачи. А тва е връхта: "Подробен анализ на разговорите на двамата служители, извършен от разузнавателните служби, показва, че един от тях е бил на стаж в Русия. Освен това двамата са поддържали "емоционална близост" с руската страна"

 

Новото Средновековие!

Ловът на вещици е открит!

 

Лора Дан

Да изключат изцяло и уличното осветление. Така ще повишат производителността на бандите мюслита, с които е пълен Брюксел.

 

Колективно да се самоубият. Здраво ще икономисат.

И въглеродния си отпечатък силно ще намалят. За престъпленията си в Африка ще платят... Полза голяма ще има за всички...

 

не разбрах

Защо тези демократи не дават думата и на другата страна в конфликта? Не трябва ли на всеки кинофестивал, спортно състезание, концерт и т.н. да включват на живо Зеленски и Путин? Що за демократи са това?

 

Иван

Заради неговото решение Украйна да влезе в НАТО, дотук 200000 украински трупа, над 20% загубена завинаги територия на Украйна, унищожена икономика на страната, десетки милиарди безсмислени заеми за оръжие без никакъв резултат. Наистина един ден ще има филм "Кървавия клоун", може и Оскар да вземе.

 

bodar4uk

А кой е в ролята на Октопода и кой изпълнява Куррадо Разкатани ?

 

 

 

 

Коментари

 • на "Пример - не се оставихме да ни набодат с неясни експериментални, безполезни "ваксини"...."

  01 Sep 2022 11:22ч.

  Ваксините освен "експериментални и безполезни" са направо ВРЕДНИ. На мой познат след третата игла (по съвет на личния му лекар, защото имал проблеми на имунната система!!!!) му се активира Болест на Бехтерев! Друга позната с глаукома напълно ослепя, дори и силуети не вижда вече... А колко хора си отидоха от рак, миокардити, инфаркти и тромбози...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • а изпълнителната власт на ПППП

  01 Sep 2022 11:28ч.

  при нашия възрастов състав на населението подлъгаха хиляди пенсионери чрез... добавка от 75 лв, на игла! Такава гавра с хората, които цял живот са работили, а сега броят стотинките на мизерните си пенсии! Ами ЦИК - които заставиха да се ваксинират членовете на секционните изборните комисии? Това пък каква гавра беше!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Възраждане

  01 Sep 2022 11:36ч.

  Целта на ГЕРБ, ПП , ДПС и ДБ е да разрешат фракинга и да унищожат житницата на България.Помпео е дошъл да ги строи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • и какво излиза

  01 Sep 2022 11:45ч.

  САЩ (Шеврон) ще добиват шистов газ в Добруджа (България) и ще го продават на нас (българите)-изгодно....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Докато поколението на стражари и апаши, ластик, народна топка, бой на гълъби с прашки и яки мачове сме активни, ще борим успешно евро-антло-джендератстията. Имаме едни 20-25 години да смачкаме ненормалното в живота ни"

  01 Sep 2022 12:35ч.

  Това поколение, основно извън столицата, ще гласува за Възраждане. Този читател на Гласове много успешно дефинира профила на поддръжниците на Възраждане. Българите, които поне до 40-та си година изживяхме живота си в Родината, получавайки шанса да се научим да обичаме със сърцата си, а не с умовете си. УСПЕХ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  01 Sep 2022 12:53ч.

  След 2-3 години сте в Орладовци, бе дърти комунета.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Неведоми са пътищата, злобен глупако,

  01 Sep 2022 14:32ч.

  внимавай да не стигнеш преди тях. Да се чуди човек кои майки са ви родили и възпитавали - хем тъпи, хем нагли.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Простото Киро,рпуския скрит кавал,

  01 Sep 2022 13:08ч.

  да спре да лъже безогледно и прокарва руските опорки и на петата руска колона в България.Големите количества шистов газ са около Чирен,Етрополе,Плевенско.Никой не е споменавал,че ще се разработва шистов газ в Добруджата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Костов

  01 Sep 2022 16:35ч.

  Читателите на "Гласове " настоятелно демонстрират, че не са по-интелигентни от аудиторията на ПИК.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  01 Sep 2022 20:46ч.

  Е, не всички.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коко

  02 Sep 2022 8:19ч.

  Нагледна илюстрация са глупаците криещи се зад никове като Костов и уилт. Явно електорат на Дай ми България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не си прав, Коко

  02 Sep 2022 21:14ч.

  Електорат на Продай България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А.Г.Лукашенко 01.09.2022 г.

  01 Sep 2022 17:16ч.

  "Пытаясь удержать контроль, из мирового полицейского США превращаются в мирового террориста. Они всё разрушают, что и является явным признаком кризиса и слабости. Мы это наблюдаем в сегодняшних истериках - афганской, украинской, тайваньской и прочих. Это не политика. Это мародерство, причём по всему миру"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • badfinger

  01 Sep 2022 18:48ч.

  Дъщеря ми живее във вододайна зона край Ню-Йорк - там добивът на шистов газ е забранен .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • По вампирски дела

  02 Sep 2022 22:09ч.

  Вижте долната челюст на Помпео. В двата края му стърчат два зъба досущ като на Вампир. В България е дофтасал по вампирски дела.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи