Читатели на “Гласове”: По нашия край всички ракети са руско производство🤣

Читатели на “Гласове”: По нашия край всички ракети са руско производство🤣

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Байдън оспори твърдението на Зеленски, че ракетата, паднала в Полша, не е била украинска": "Че ракетата е изстреляна от украинци вече е ясно. Не е ясно само технически ли е проблемът, или украинците нарочно са я изстреляли с надежда да задействат чл.5 от устава на НАТО"; "Хубаво, и къде е руската ракета, гонена от украинската? Или е пуцано сватбарската?"; "Сега по неспазения от България договор с Газпром, сключен по условията Тейк ор Пей, ние ще бъдем осъдени да заплатим невзетото от нас количество газ. Сумата трябва да я заплатят Простокиро и съучастниците му"; "Интересно дали нямаше хора, които можеха да предвидят това стечение на обстоятелствата? А, вярно, имаше, ама ги обявихме за руски агенти, фенове на "Путлер", "Рашистан" и т.н. Имаше и жълтопаветни протести по време на служебното правителство да не би случайно доставките от Газпром да не бъдат възстановени": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

111

Че ракетата е изстреляна от украинци вече е ясно. Не е ясно само технически ли е поблемът, или украинците нарочно са я изстреляли с надежда да задействет чл.5 от устава на НАТО. Има и един друг проблем, тази ракета би трябвало да е изстреляна в противоположна на Полша посока. Русия все пак е на изток.

 

Su38

Хубаво, и къде е руската ракета, гонена от украинската? Или е пуцано сватбарската? Или пък искат да окървавят НАТО?

 

Наблюдател13

А руската ракета като видяла, че С-300 благополучно удря хамбара прави плавен завой на обратно и отива къде? Правилно. Скрила се е в някой трафопост и ни лук яли ни лук мирисала.

 

мислещ

Напълно точно, ракетата е руска, защото по това време Украйна имаше само руски ракети. Но съдът не събра никакви доказателства относно траекторията, а експертиза установи, че ракетата е изстреляна от Украинска територия .

 

Разследващите не си направиха труда да

отидат на мястото на катастрофата и да разгледат отломките, които бяха събрани от местните хора. Ракетата е изстреляна от място, контролирано от Киев. Малайзия и Русия не бяха допуснати да участват в разследването. Киев е отклонил самолета от траекторията, за да мине точно там, където могат да го свалят.

 

рукола Z

По нашия край всички ракети са руско производство, а вие сте жалки и смешни 🤣🤣🤣🤡

 

Вуйчето

Ние дадохме и продадохме достатъчно оръжия през миналите месеци. Това не доведе до нищо добро, освен още разрушения и мизерия за народа им. Това очевидно не е верният път. Ще им помогнем с дипломация и търсене на мир.

 

Gen Gurko

Сега по неспазения от България договор с Газпром, сключен по условията Тейк ор Пей, ние ще бъдем осъдени да заплатим невзетото от нас количество газ. Сумата трябва да я заплатят Простокиро и съучастниците му. Ако не да я изработят принудително.

 

colibri

Заради ината на харвардци +дб и подобията им, ми се струва, че руснаците отново ще ни осъдят, а т.н.от политиците"обикновен народ" ще плати сметката с лихвите! Политиците не носят отговорност за колективните си решения-отговорността винаги е индивидуална.

 

Това беше ясно още тогава, през април

и нашите експерти им го казаха. Ама какво им пука на кирчовците, каквото и да стане те от джоба си няма да платят нещо. Поредните измамници представящи се за "спасители" на народа от предишните му "спасители". Затова сега спорът между двете генерации "спасители" коя повече е овътрила народа български и съответно няма право пак да го овътря. Да се смееш или да плачеш, а може би е време за сопата?

 

Керпеден

Първото предложение на Путин винаги е най- добро! Ако бяхме преминали на схемата "Газпромбанк" и вълкът/ЕС/ щеше да е сит, и агнето/РБ/ цяло! Плащаме в банката във валутата по договора, а банката трансферира в рубли по сметката на Газпромекспорт. Да ама не ! Правителството на Про100-то е атлантическо и предпочете личните комисионки незабавно от американския газ, който така и не дойде!

 

Отвратен

С нетърпение чакам реакциите на българските политици с евроатлантическите ценности, какви ще ги дъвчат. Ако и България ще плаща, то това ще е огромна щета за българските граждани и някои трябва да бъдат наказани жестоко.

 

Честита "диверсификация"

Освен по-скъп газ, сега се очаква да плащаме и неустойки. Интересно дали нямаше хора, които можеха да предвидят това стечение на обстоятелствата? А, вярно, имаше, ама ги обявихме за руски агенти, фенове на "Путлер", "Рашистан" и т.н. Имаше и жълтопаветни протести по време на служебното правителство да не би случайно доставките от Газпром да не бъдат възстановени. Искам сега депутатите от евроатлантическите партии (ДБ и ПП) да платят неустойките от джобовете си.

 

Н.Н.

За Белене платихме не милиони, а милиард и нещо, след като ни осъдиха. Тогава поне "Атомстройекспорт" ни достави реакторите, след като получиха плащането (които ние все още не ползваме по политически причини). Докато сега няма да получим абсолютно нищо в замяна, само ще платим неустойки.

 

старецът и реката

В Родината ни, връх взеха полезните идиоти и наглите мерзавци, готови да продадат и майка си! Наблюдава се, че за тези хора, род, Родина, бъдеще на децата ни нямат никакво значение.

 

без имена

Е, момченца, наиграхте ли се на "политици" и "икономисти"?

 

 

Коментари

 • Иван

  17 Ное 2022 20:46ч.

  Анджей Дуда се обадил на Гълъб Донев да не даваме С-300 на Украйна, че ще потрошат цяла Полша.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дейвид

  17 Ное 2022 21:57ч.

  +++ Ей човече, браво!!! Не се бях смял така от доста време. Браво!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • The Pied Piper

  17 Ное 2022 21:26ч.

  Колко пъти настъпваме едно и също гребло? Приличаме на кийстоунските полицаи или на тези с предводител сержант Крюшо...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  17 Ное 2022 22:51ч.

  Проблемът е че тези които го настъпват печелят, но удря по челото всички останали, вкл. мекерета, които и сега биха гласували за първите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ново поле в следващите бюлетини

  18 Ное 2022 7:38ч.

  тя ще гласи: лустрация на евроатлантиците от политиката на България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читатели на “Гласове”: По нашия край всички ракети са руско производство🤣

  18 Ное 2022 11:22ч.

  A по нашия край всички ракети са съветско производство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи