Читатели на “Гласове”: Парцал с цинизми пред християнски храм! Безсрамници и безбожници!

Читатели на “Гласове”: Парцал с цинизми пред християнски храм! Безсрамници и безбожници!

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Не сме идиоти и знаем какво означава лозунгът "иди на хуй" . А в отговор на онези българи и антибългари, които организираха тази мръсна, нечестива акция пред православния храм в деня на неговия храмов празник, и на този чиято ръчичка го е написала, и устенца са го произнесли, нека да им пожелаем този лозунг да им пребъде вечно… Амин!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Неблагодарници!

Дойдоха в България, приехме ги като близки, хранихме ги и спаха в най хубавите ни хотели по Черноморието с месеци в най хубавия летен сезон и напълно безплатно за наша сметка, и сега дошли да протестират пред нашата църква и да правят сеири! Това си е наша българска земя!Не е прието да правите политически зрелища и намеса в нашите вътрешни работи!

 

Необичаен

Някой от тези кресльовци пред Храма, зададе ли си въпроса дали това, което правят днес е Богоугодно ? Дали това е мястото и то на Храмов празник, да сквернят с крясъците и виковете си един от най-почитаните, просияли светци в православието ?

 

“ Украинката Ирина, която е от Херсон, е дошла с малкия си син в България”

Изтриха ми коментара. Ще го повторя. Нали бе голяма радост в Херсон, че сега е под украински контрол? Какво търси тази в България?

 

malart

Парцал с цинизми по него пред християнския храм

 

Реалист

БЕЗСРАМНИЦИ и БЕЗБОЖНИЦИ!

 

colibri

Първо поздравявам с празника всички именници, като им желая много здраве, щастие и устойчивост в днешните, нелеки времена. Пожелавам им да запазят човешкото в себе си. По въпроса за това жълтопаветно- умнокрасиво събиране - хора, платени отвън+някакви чужденци, които си позволяват да ни нареждат кого да изгоним- тук не е Незалежната! И. от Херсон да си взема сина и откъдето е дошла- там упр. украинци- значи е в безопасност!Неблагодарни и нахални!

 

dedo

Не сме идиоти и знаем какво означава лозунгът "иди на хуй" . А в отговор на онези българи и антибългари, които организираха тази мръсна, нечестива акция пред православния храм в деня на неговия храмов празник, и на този чиято ръчичка го е написала, и устенца са го произнесли, нека да им пожелаем този лозунг да им пребъде вечно… Амин!

 

На стара коза яре

Жал ми е за обикновените хора.Но нали подкрепяха и преврата,марширува ха с вдигнати ръце,крещяха за руските на щикове те, смеха се когато нацистите избива ха хора в Донцас 8 години. И сега не е война.Ако е война ще е тотални удари навсякъде.Усрайна ще е изтрита за 1 седмица и ще е димящи дупка.Нали искат да са преден юмрук (плацдарм) срещу Русия? Е, тепърва ще си го получават.Скоро и по колонията ако продължава да се репчи.

 

Прасенко

"Нашите деца ще ходят на училище, а вашите ще гният в бункерите!"

 

Георги

Годината беше 1991. Само припомням: Служител на НАТО: Унищожаването на енергийната система на страната е законна военна необходимост | Руска пролет Унищожаването на енергийната система на страната е законна военна необходимост, каза говорител на НАТО през 1999 г. по време на нападенията срещу Югославия. И ако в същото време страда цивилното население, то това е единствено по вина на ръководството на страната. Тези думи на прессекретаря на НАТО Джейми Шей в Брюксел на 25 май 1999 г. припомни представителят на руското външно министерство Мария Захарова. ► „За съжаление системите за управление и контрол също зависят от електричеството. Ако Милошевич наистина иска неговите граждани да имат вода и електричество, всичко, което трябва да направи, е да приеме условията на НАТО и ние ще спрем тази кампания. ► „Докато не направи това, ние ще продължим да атакуваме цели, които снабдяват армията му с електричество. Ако има последствия за населението, това е негов (на Милошевич) проблем." ► „Водата и електричеството се използват срещу народа на Сърбия, ние ги „изключихме“ за постоянно или за дълго време в името на живота на 1,6 милиона косовари, които бяха прогонени от домовете си и чийто живот пострада значително щета. Тази разлика няма да се хареса на всеки, но за мен тази разлика е фундаментална.

 

ЕЗИКЪТ НА ОМРАЗАТА Е ДОБРЕ ПЛАНИРАН. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯН, ДОКАТО НЕ СПРАТ АКТИВНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ ЗА РАЗДЕЛЯНЕ НА ОБЩЕСТВОТО

Какво изпитва един родител, когато вижда как се атакува невинността на децата му? Какво изпитва един разумен човек, когато вижда загробването на страната му? Какво изпитва един нормален гражданин, който вижда, че представителите му в Парламента гласуват точно обратното на това, за което ги е изпратил там? Любов? Не - изпитва омраза!

 

Аз не съм оптимист за българската държава изобщо

Не отиват на добре нещата. Дано да няма редовно правителство поне година. Че предателите в парламента имат опасни нареждания за бъдещето ни.

 

Поморийски

Правителствата си падат, вярно, ще падат и преди март, но коренна промяна все още няма да настъпи според мен Рано е, защото още няма политически алтернативи и създадени към тях партии. Да не си представяме желаното за действително.

 

съждител

Запазване на лева е последното въже, което ни спасява суверенитета! Друго няма! И на фона на това, че се оказахме чужди и нежелани/невъзможни за вътрешния ЕС, СЕГА Е МОМЕНТЪТ, Утре може да е късно, да си поставим откровено и отговорно един въпрос: Ние искаме ли въобще да сме заедно, да съхраним нашата България, имаме ли въобще няаккъв съвместен живот за бъдеще! Всеки да даде своя отговор!

 

По генерал от тоя

По скоро България да обяви , че няма да изпълнява санкциите на ЕС до догодина. И да се държи мъжката като Унгария.

 

Гинеколожка

Тази година без Шенген, догодина без евро.

 

colibri

Макрон не помни, или не знае предупреждението на неговия сънародник ген. Дьо Гол, че винаги трябва да се помни- американците не са европейци! С приповдигнат тон обявяваха санкции- време е за плащане.

 

съждител

$Франция и други западни държави не се стремят към унищожаването на Русия" - казал президентът. Както винаги, той и те лъжат! Така са научени, друго не знаят! Обаче, стана грешка, унищожаването на Русия и този път се отлага! На Запад си въобразяваха, че ВСИЧКИ ТЕ вкупом ще могат да се хранят още няколко десетилетия от гниещия труп на победения враг и да вегитират в процеса на търсене на окончателно и стабилно решение за малцината избрани. При актуалните условия нещата се променят. "Спасение" ще има само частично и само за истински избрани. Президентът Макрон се усети, че за Европа, за Франция, за него лично, а вероятно и за част от личните му ментори по-скоро няма да има място в спасителната лодка. Ето я действителната причина за този вой! Нищо лично - само интереси! Предпочитанието, но и принудата карат харата, общностите, държавите, групи от държави да търсят спасение за СЕБЕ СИ, като бързо забравят вчерашните "приятели"! Г-н Президент, оказахте се слаб политик, не се погрижихте за своите, отказахте да видите явните сигнали (аукус и подводниците), нямате втори план, предоверихте се на водещия приятел, а сега се опитвате да ни пробутвате и лъжи. Ние сме заедно на потъващия Титаник, дори братчедите от рсм взехме, пак благодарение на вас. Ако имате възможности за въздействие, моля погрижете се поне оркестърът да свири по-дълго време. Да ни е по-леко на душите!

 

Войната не ви пречи

Пречи ви подчиненото ви държание спрямо САЩ. Въвеждате санкции които са санкции спрямо собствените ви народи. И всичко е за да угодите на САЩ. Русия не ви въвежда санкции и е добре да се замислите защо. Дали не е защото вие сами си вредите. Ще чакаме да видим до кога ще издържите.

 

без имена

Явно Макрон нищо не е получил при посещението си в САЩ освен една луксозна вечеря и сега ще бъде свидетел на западането на икономиката на държавата си. Да се утешава с мотото на другият си съюзник „…няма вечни врагове или вечни приятели, а само вечни интереси“.

 

"Европа ще бъде по-слаба "

По-слаба или по-бедна? Силен - слаб е относително понятие и много мъгливо за държава или обединение от държави. Истината е, че Европа (Западна Европа, защото говори за Западна Европа) ще е ПО-БЕДНА. И то значително по-бедна. Голям контингент от средната класа ще премине в класата на бедните. Ще се получат две доминиращи класи, на много богатите и на много бедните. Това го е имало преди години, но тогава само мъжете са работили. Сега ВСИЧКИ бедни ще работят и ще си остават бедни.

 

йас

Европейците или не четат история или са тотално превзети отвътре като елити, иначе няма как да са забравили, че това е предният опит на големия Батко да си запази позицията на световен хегемон. Като почнеш от едностранното развързване на долара от златото през август 1971, минеш през подбудената от Кисинджър Йомкипурска война с последвалото от нея 400%-но увеличение цената на петрола със съответните за времето последствия за европейската индустрия, свалянето на иранския шах и новия петролен шок, Пустинната буря точно когато Германия се обединяваше и имаше нужда от евтина енергия...та и ние го отнесохме тогава, тъй като ни спряха доставките на иракски петрол, а долари да си купуваме на свободния пазар нямахме. Примерите са десетки.

 

Дзопино

Тази СВО изкара на показ доста неща за западния свят. Двойните стандарти, лъжедемокрацията, липсата на свобода на словото ако не им е по вкуса, расизма, фашизма, пълния контрол върху медии и политици в европа, пълната икономическа зависимост на европа от сащ. Все неща които и преди се знаеха но сега лъснаха с прекрасен блясък.

 

това е четиво само за ДъБъ

дано го мернат, ама надали...

 

nan

бахаров, ако е умен да каже пред съда, че президента Зе му е кумир и от него взема пример. ще му се размине.

 

 

 

Коментари

 • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

  07 Дек 2022 1:04ч.

  Цинизмът е когато РПЦ подкрепя руските окупаторите в Украйна, представители на РПЦ да бъдат допуснати в БГ. Точно същият Антоний не бе допуснат във Великобритания преди месец и половина, а преди 3 седмици при посещение в Германия и скандал там Шолц попита службите защо са го допуснали в Германия и нареди Антоний незабавно да бъде изгонен. Заместникът на Антоний е протойерей Николай Балашов, бивш генерал от КГБ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • йосарян

  07 Дек 2022 8:16ч.

  или не си прочел, или не си разбрал какво са написали хората по-горе. залагам на третото - каквото са ти наредили, това си написал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • yyyyyyy

  07 Дек 2022 8:23ч.

  Тая фльорца овцата докига ще троли тука? Да не са докопали дебъджиите пак мангизи за раздаване?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тодор

  07 Дек 2022 20:41ч.

  Аман от пееераси !!!!! кучи сине !!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

  08 Дек 2022 0:54ч.

  до кога ще се толерират дебили като yyyyyyy 07 Дек 2022 8:23ч., Тодор 07 Дек 2022 , 20:41ч. и зеленски Олеся 07 Дек 2022 11:15ч. които се занимават единствено с лични нападки? Дори не са полезни идиоти, напълно безполезни са !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • отвратен

  07 Дек 2022 9:17ч.

  Тази сутрин по Нова Горан Блгоев каза, че с протеста си пред църквата, украинците измили срама на България пред Европа! Колко цинично изказване!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Z T.M.

  07 Дек 2022 9:45ч.

  Горанчо го познавам от малък. Рядко екскременто.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • минаващ

  07 Дек 2022 11:43ч.

  А кой плаща на Горан Благоев и

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами същите, които плащат

  07 Дек 2022 12:06ч.

  и на Калин Янакиев, и на Тони Николов, и на други екземпляри с претенции да бъдат съдници за "правилната" линия и на Църквата - да е успоредна на либералфашистката линия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тодор

  07 Дек 2022 20:42ч.

  Рядко но мноооого миризливо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  07 Дек 2022 9:54ч.

  Държава която избива в гражданска война част от народът си,няма никога да получи моята подкрепа.В случая това е уСрайна.Порошенко заяви -за нас бъръбъръ. ..за тях снаряди и в мазетата. Или го забравихте господа нацисти и фашисти?Слава на Русия в борбата с новият нацизъм и сатанистите от ФАЩ и слугите им.И понеже не Ви пукаше 8 години за кръвта на руските в Донбас, дано Ви се върне по същият начин един ден да разберете що е мъка.Слава на Русия и долу фашистката колония.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • НИКИ

  07 Дек 2022 10:16ч.

  НЯРКОМАНИТЕ ТУМБАТ ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРАМОВЕ В УКРАЙНА КАТО ЧЕ ЛИ СА.........., КИЕВСКО ПЕЧОРСКАТА ЛАВРА И ПРОЧИЕ , МРЪСНО ПЛЕМЕ !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  07 Дек 2022 10:58ч.

  Преди няколко месеца и аз гледах речта на Порошенко пред някакви като него. Не е за вярване, че в днешно време човешки мозък може да роди такива мисли и да ги изрече....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зеленски Олеся

  07 Дек 2022 11:12ч.

  сега разбирам,че хохлите и подкрепящите ги псевдо българи са живи помияри. Да не кажа идиоти.Интересно ми е колко им се плаща,за да се покажат с този жълто син парцал пред ТВ камерите.Или трябва да си хептен без достоинство и чест,или си пълен кретен,за да подкрепящ един измислен народ,като хохлите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Или трябва да си хептен без достоинство и чест,или си пълен кретен

  07 Дек 2022 13:16ч.

  Или и двете.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зеленски Олеся

  07 Дек 2022 11:15ч.

  до..."задунайска уфсъ с евразийски манталитет". Скъпа овцО-не ти знам сексуалната ориентация,но те моля да ми доидеш на гости в Димитровград.Тук има доста кочове и овни- и ще бъдеш задоволен/а/ с пълна програма по Кама Сутра

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Когато

  07 Дек 2022 11:16ч.

  Нефта падне до 20 долара за барел ще ви дойде акъла.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ще падне, когато се качиш на МАШИНАТА НА ВРЕМЕТО и се върнеш 60 години назад.., га си бил в яйчниците на майка си

  07 Дек 2022 11:47ч.

  Вече и за Трол се изисква някакво образование, а не само готовност да получаваш пари от Козяк

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Минчо

  07 Дек 2022 11:20ч.

  Ирина може спокойно да се връща в Херсон... Гледах репортаж по ФридомУА... Една жена с кученце в обятия каза.... че най -сетне има по магазините всичко за което е мечтала - банани, маракуя, дъфки Орбит и т.н. А злите рашисти напълниле магазините с хайвер -черен и червен, пилита без с вкус, есетри селски, месото не струвало, а сега имали вкусни пилешки ножки от Браилия и свежа говядина от Аржентина.. ама най вайжното , кученцето едва преживяло окупцията без любимата си ирландска гранула Ама и лошо имало.. Рашистите отвлекли 722 перални , толкова само тя броила, унитази 40-50 штук, и детски каляски около восмисот...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Минчо

  07 Дек 2022 11:38ч.

  Забравих --Женчина сказала, чи россияне уходя обезчипили стирални, тостери, млеоварки, яйцеварки , сушилки и так далее .. украли пятсот тисач чипи. А Полша послала яблоки домати и вкуснейши сир за 90 гривни килото..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Горанчо може и да е прав!

  07 Дек 2022 12:33ч.

  Значи според него е редно да превърнеш националното си знаме в парцал, на който да пишеш цинизми, а след това да си избършеш срама? Чий срам бе, горанчо???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лошото е, че имаше разпознаваеми българи сред тях

  07 Дек 2022 13:12ч.

  Е, от мене да мине, "българи"...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • стеф БГ

  07 Дек 2022 22:09ч.

  Аргументът е желаят ли повече от 70% от българите шенген и евро!!! Някой от нашите продажни политици дали се е запитал за това !!!! Т е защитават интересите на своите господари и гледат да напълнят и гушите си! Както казват старите хора - който и да е на власт, задникът на маймуната все ще е гол ! 22:01 07.12.2022

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Минаващ

  08 Дек 2022 20:09ч.

  А ЗАЩО ТАМ НЯМА ПОЛИЦИЯ??? ИЛИ пародията е била ОФИЦИАЛНО планирана от сегащното правителство или по-скоро менторите му от Козяк ??? Добре че Симеон КобургГотски се опита да позамаже положението... А иначе цялата политическа сган паднаха на нивото на най-долните пачаври в селските бардаци... До следващите избори ще стане ОЧЕВАДНО и за 80%те процента по Иво Христов - темповете на Евроатлантическия РАЗПАД напоследък са впечатляващи...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • остафффка на ффъндъкова

  11 Дек 2022 17:30ч.

  щом е разрешила тякъффф долнопробен митинг в софффия. срам, това мизерно гето не заслужава да бъде столица на БЪЛГАРИЯ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Tox

  11 Дек 2022 18:26ч.

  Темата е неизчерпаема. Но великата Франция ПРЕДИ Макрон, великата Германия ПРЕДИ Меркел, са само едно добро минало, и за жалост - невъзможно бъдеще!!!! А България винаги е била надупена в името на нечий интерес, но е факт, че по времето на "лошият" комунизъм - социализъм претърпя огромно положително развитие във всички области!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зеленски Олеся

  19 Дек 2022 10:58ч.

  не разабирам защо трябва да съжаляваме хохлите,които десетилетия наред тероризират българите и рускоговорящото население в Осрайна?Ншикои нее говори,че хохлите извършиха своебразен възродителен процес в Осрайна спрямо тези хора.А убитите десетки хиляди жители на Донбас от 2014 година?А неспазването на т.нМински споразумения,които излязоха бошлаф работа на Запада.А закритите стотици български училища-и това никаи не казва от родните ни пУлитици и пишман"джурналя." Защо ли?Защото по лесно е да ти дадат кинти от Козяк да сочиш с пръст и да обвиняваш Русия.На това аз каазвам-п едерастка държава

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи