Читатели на “Гласове”: Очакваме истината за оръжейни сделки на Нинова и сделките в енергетиката

Читатели на “Гласове”: Очакваме истината за оръжейни сделки на Нинова и сделките в енергетиката

"Подкрепям истината - необходимо е разследване на сделките за оръжие - на подписаните от Нинова 289 разрешителни за продажба и тъмните сделки на шефа на политическия й кабинет; а също така - особено важно - проверка на сделките в енергетиката"; "Ей няма да се научите, как да се изказвате. Започва се с мантрата, че не сте за Газпром и за Путин, защото газът не им е демократичен, а е носител на тирания и азиатщина, НО и т.н."; “Ако мине през Украйна , руския газ чудотворно се демократизира”; "Русия е с най-големи доказани залежи на природен газ в света и понеже сме много богата страна а нашите пенсионери не са бедни, ще купуваме четири пет пъти по-скъп природен газ от някъде другаде. Е това е да си евроатлантик а не българин": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

teridan

Винаги съм харесвал Гълъб Донев при управлението на предишните правителства - ненатраплив, интелигентен и компетентен. Първа противоположност на кировите променчици, които се опитваха да компенсират некадърността си с кресливост и арогантност.

 

Служебно правителство

Прекалено голямо внимание му отделят. Ще управляват малко над ДВА месеца. Разбира се, могат да сътворят много бели, както ПП го направи, само за ЕДНА седмица.

 

СЕРИОЗЕН СТАРТ!

Разбираемо е защо Президента се ползва с най-голям респект и има най-висок рейтинг. Липсата на крайности в поведението и пълното владеене на темперамента е причината Радев да изглежда като скала в океана от хаос - има един лидер на партия днес, който е с изключителни шансове да управлява, ако възприеме този тон. И ако разполага с министри.

 

ЗИП

Радев яко трича Нинова и евроатлантиците.Зарков, Гечев, Лечева.Стоянов на отбраната. Вълшебна политическа криза.ДАНО ДА Е ВЕЧНА! :))

 

Мечо Кух

С оглед на биографиите им интересните играчи са Росен Христов и Пулев.. Енергетиката ни явно е вече продадена, тез двамцата ще преструктурират дълга в собственост..

 

Гугутката

Много министри, много вицепремиери?! Почти всеки министър и вицепремиер?!

 

Grandi specialisti bulgari

Както винаги гледам само плюващи разбирачи са се наредили. Докато беше служебен социален мининистър Гълъб Донев ми изглеждаше съвсем приличен, нямащ нищо общо с Кирчо , Кокорчо и Еуглена . Сега ще видим как ще е.

 

Имам 10 на ум, но

Желая им успех!

 

Енергетик

Ами дайте шанс на новия екип да свърши нещо, пък после да критикуваме.

 

истината

Очакваме истината за лицемерните оръжейни сделки на Нинова. Не случайно Александър Маринов - председател на Стратегическия съвет при президента заяви по БНР, че е необходимо да бъдат проверени последните публикации за корупционни сделки за оръжие.

 

Подкрепям истината -

необходимо е разследване на сделките за оръжие - на подписаните от Нинова 289 разрешителни за продажба и тъмните сделки на шефа на политическия й кабинет; а също така - особено важно - проверка на сделките в енергетиката.

 

Ретранслатора

Ей няма да се научите, как да се изказвате. Започва се с мантрата, че не сте за Газпром и за Путин, защото газът не им е демократичен, а е носител на тирания и азиатщина, НО и т.н.

 

Rattrack

Ще ползваме руски газ от Газпром, ама с отвращение

 

Кладенецът в Южен Парк

И къде е този друг "източник" бе, Биков ? От американската амбасада ли ще го вземате газа ? Не рабрахте ли че НЯМА друг достатъчен като количества доставчик, освен Газпром ? Докога ще се правите на улави ? Знаете добре, че на 100 % запълнена тръбата от Азебайджан може да достигне 1/3 от нуждите на България ! А за "корабите" с газ да не говорим...

 

Рене от съпротивата

Русия е с най-големи доказани залежи на природен газ в света и понеже сме много богата страна а нашите пенсионери не са бедни, ще купуваме четири пет пъти по-скъп природен газ от някъде другаде. Е това е да си евроатлантик а не българин.

 

Когато фактите говорят

Цената на Газпром е най-изгодна.. Без да коментираме липсата на реална алтернатива..

 

Haho

Ама ако мине през Украйна , руския газ чудотворно се демократизира .

 

Костов

А това, дето танкерите били само три, а не седем, направо ме разплака. Сещам се за едни самолети F-16, дето ужким щяха да бъдат осем, пък се оказаха нула.

 

След като е по-скъпо

3 танкера е по-добре от 7.

 

Песимист

Ако лекар, инженер, шофьор... допусне фаталма професионална грешка, отива в затвора; ако политик на висок държавен пост лъже и прави фундаментални глупости, от които страдат милиони... просто се пробва на следващите избори.

 

Освен природно интелигентни

явно има и природно тъпи хора - и никакви дипломи не могат да променят това.

 

Yotta Watt

За N-ти път : топлофикациите могат да работят на въглища както работят германските и останалите. Който не е разбрал - да е.

 

Много лоша Русия бе, там няма демокрация, а Путин е диктатор

За разлика от Саудитска Арабия?

 

Да сложим бас на една кока-кола

ЕС е в състояние на практически разпад, за разлика от Русия, чиято територия тепърва ще се увеличава..

 

читател

Мин. пенсия в милата ни родина е 234 евро. 60% от пенсионерите разчитат на нея. Но ЕК никога няма да отдели 9 млрд евро помощ за тях.

 

Очевидец

30 години от съзнателния си живот слушах как всеки момент капитализмът ще рухне. За няколко месеца през 1989 г. рухна социализмът в Източния блок, а през 1991 г. се разпадна самият СССР. ЕС не е вечен. Със сигурност обаче ще прекрати съществуването си няколко десетилетия след разпадането на Русия.

 

Руснаците ще плащат

Ако се отърсиш от кремълската пропаганда, ще осъзнаеш, че войната се води между две държави, произлезли от разпадналия се СССР. САЩ подклаждат умело конфликта, тъй като той укрепва геостратегическото им предимство и им носи преки финансови ползи.

 

Руснаците грешат

Руснаците грешат, ако си правят сметката, че Вучич ще им позволи да го използват като маша срещу Запада. Вучич е усвоил отлично старите югославски номера да използва както Запада, така и Русия, без да се обвързва докрай нито с едните, нито с другите.

 

мара канибала

Днес им подменят документите и номерата, утре ще им забранят официалното използване на родния език, както бандеровците направиха в Украйна с руския език.

 

Соломон

Русия няма да допусне нова военна агресия срещу Сърбия и е готова да влезе дори във веоннна конфронтация с НАТО, в случай на атака. Китай разбира че е следващият по пътя на НАТО и ще подкрепи военно Руския отбранителен съюз, а и без това в южнокитайско море двете ядрени държави са се изправили седна срещу друга.

 

Тайванският гадател

Ако си мислите, че има нещо общо между убийството на лидер на Ал Кайда и напъните на Пелоси да кацне в Тайпе, в рамките на часове, сакън ! Това е чиста случайност. Билийв ми !...

 

по БайДъновски

Когато някой си признае, че е поръчал убийство, не трябва ли да го арестуват и съдят?

 

Когато атовете се ритат ...

Добра или лоша, Нанси Пелоси е шеф на долната камара на парламента в държавата с втората икономика и с първата армия в света. Прилича й някак си да мери мускули с държавата с първата икономика и с втората армия.

 

Ако започне и тази война,

няма ли да е доста"нанагорно" на американците - на два фронта??

 

ЗИП

Само за миг си представете какво ще стане с борсите дори при един изстрел между САЩ и Китай! Ще има въздушен десант от летящи от небостъргачите "бели якички" десетки пъти по-голям от "Голямата Депресия". Инфлацията вкупом ще стопи всички напечатани кинти.И тва май е целта на занятието! :))

 

Борсите са най-малък проблем

Огромна част от електрониката идва от Тайван и Китай. Всички заводи за леки коли по Света ще спрат производство. САЩ няма да могат да направят нито един самолет. Цял Свят ще се върне десетилетия назад.

 

Сметката

За американската икономика ще е катастрофа, ако КНР влезе в Тайван. Това означава пълно блокиране на електрониката, самолетостроенето, автомобилостроенето и всички хайтек индустрии, барабар с оръжейното производство. Затова радикалите в САЩ играят превантивно, като търсят повод да засилят американското военно присъствие в района.

 

Градски Либераст

Тежко и горко на тия дето живеят в интересни времена.

 

 

 

Коментари

 • Доротея

  02 Авг 2022 12:52ч.

  Колко селективно са премахнати всички мнения срещу посмешището наречено нов Ъ-Отбор на републиката от снимката горе и хвърчилото резидент. Браво Дачков, така Русия със сигурност ще спре САЩ, Тайван ще е горда част от Китай, а топлофикациите ще имат газ за зимата. Мхммм...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  02 Авг 2022 12:56ч.

  Institute for the Study of War https://ukraina.ru/20220802/1037213123.html Терорът продължава: Мини за мирните жители на Донецк - сапьори уничтожават укронацистките "Лепестки". Видео

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Касандра от Сусурлево

  02 Авг 2022 14:47ч.

  И да знаете, че Лена не била хванала Киро за......ръката! Обаче аз се чудя кой я публикува таз снимка и защо фотографката от БНТ вече три часа се обяснява, че било зрителна измама? М?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ZeЛЕвСКИ

  03 Авг 2022 5:48ч.

  ВИЖДАМ ОГРОМНОТО ТИ РАЗОЧАРОВАНИЕ, ЧЕ "Лена не била хванала Киро за......".... ПРЕПОРЪЧАМ ТИ ДА ГЛЕДАШ ......pornhub.com - ТАМ НЯМА ПРАЗНО... МУ-ХА-ХА

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до очевидеца

  02 Авг 2022 15:27ч.

  Соца не се разпадна за месеци, беше подготвено поне от 1 десетилетие. Разпада на Ссср беше цветна революция на запада. Не всичко, което се вижда на повърхността е цялата истина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Недоверчива

  03 Авг 2022 15:35ч.

  Какво ли ще ще ни сполети ако тия от ПП се завърнат на на бял кон.Първо Асен трябва да покаже дипломата си,тъй като за сега тя е неоткриваема.Кирчо е объркан и ще стане още повече.За Лена не ми се говори.Боже опази. Бог да пази България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи