Читатели на “Гласове”: Обикновено тежката военна техника помага. Къде е?

Читатели на “Гласове”: Обикновено тежката военна техника помага. Къде е?

Царево, 4 септември 2023 г. Снимка: БТА

"Изказвам благодарност на момчетата от офроуд състезанието! Явно днес те бяха българската държава"; "Странджа я разсипаха от сеч, а така е из цялата страна! Иначе има безброй екоорганизации и всичките НПО-та които ударно усвояват средства!"; "Важно е да има оръжие за украйна.. другото е .... между другото": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Държавата е в бедствие

А политиците са неадекватни.

 

„Теренът е такъв, че като вали в големи количества, се стича по билата и оттам реката си тръгва по пътя и залива, докъдето стигне”, уточни министър-председателят.

Академикът...

 

Гост

Обикновено тежката военна техника помага. Къде е?

 

Къде са верижните машини и хеликоптерите на...

...Гражданска защита, а всъщност къде е и самата Гражданска защита?

 

Мдаа, а през изгнилият соц имахме ракети за борба с градушките........... даже!

А сега всеки по-силен дъжд е природно бедствие.

 

Иво

Изказвам благодарност на момчетата от офроуд състезанието! Явно днес те бяха българската държава. И ако никой от отговорните отново не понесе последствия за бездействието си, вината ще е на всички нас, че ги оставяме да каканижат и усвояват нашите пари безнаказано.

 

Бай Иван

Абсолютно вярно! Странджа я разсипаха от сеч, а така е из цялата страна! Иначе има безброй екоорганизации и всичките НПО-та които ударно усвояват средства! Ако някъде в градовете се отсече дърво, ще е гнило или пречи за някакво благоустрояване, вдигат врява до небето за да симулират дейност, но когато се изсича Странджа планина, Стара планина, Родопите, Рила или Пирин планина, те са си глътнали езика! За презастрояването не ми се говори! В София строят и небостъргачи и това е модерно, защото в САЩ или Япония имало такива! Глупци и идиоти! Това, което се случва си е единвид Божие наказание за нашето безхаберие! Лошото е, че страдат тези, които имат най-малка вина!

 

Природата

Е най-великия съдия, когато властта е прекалила с разширяване на правомощия.

 

Денков +

Дъждът отмина, всичко е шест ! Време е да се заемем с по-важното - НОВА ВОЕННА ПОМОЩ ЗА УКРАИНА !

 

Truman

Важно е да има оръжие за украйна.. другото е .... между другото

 

Тихомир Томов

Ето ви 3 март или 24 май. Всичко тук в Чалгария е фалш . Никакви наблюдения, компютърни модели, предварителни мероприятия . Където и да се пипне има голям проблем. Единствено трафика на дрога е стабилен !

 

Съдът в Страсбург задължи България да даде статут на еднополовите двойки

А за "Тройките" никой не мисли, дето се вика кучета ги яли. Шведска тройка - само в Швеция. Това е позор!

 

Ще дойде време

и за тройките. Сега трябва да решим проблема на двойките.

 

Българинът няма елементарна медийна култура

Не вярва на правилната демократична пропаганда. Срам голям, разплитам си чорапа.

 

Бай Иван

Не разбрахте ли, че ние отдавна вече нямаме държава! По точно имаме само фасадна такава! Цялата дъражава е превзета от сороспии, жълтопаветници и грантаджии и те се задържат във властта с "Ала-бала"!

 

Гражданин

Цялата държава е в колапс!

 

Стефан

В човешката история на власт винаги са били образованите хора и класи. Днес за първи път на власт са глупаците, а умните и културните не ги зачитат за нищо. Да припомням ли израза- като си толкова умен, защо си беден? Простотията ни залива от всякъде. Като чуете или прочетете,че филм е супер хит,чи книга е бестселър твърдо знайте,че това е боклук. Умните и културни хора във всяко общество са малко и те не купуват и гледат такива филми и книги- т.е те се четат и гледат от средно и нискокултурните. Аз продължавам да чета Достоевски в оригинал, да гледам филмите на Чаплин или филми като "Седемте самураи", " Гражданинът Кеийн" и др. велики и доказали се във времето творби. Слушам симфонична музика и рок, но само създаден до 1970-1971г.

 

thenewone

Векът на моралния потрес

 

The Man With No Name

Дайте да си говорим за нещо приятно-като глобалното затопляме...

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • читател/писател

  06 Sep 2023 16:20ч.

  Тежката военна техника помага /когато я има/ на умните. На оглупели хора и извънземните не помагат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Амара

  06 Sep 2023 22:39ч.

  Каква военна техника, когато в цялата Бургаска област не остана нито едно военно поделение, освен в Атия. Няма поделения в Карнобат, Айтос, Звездец, Поморие, Бургас и т.н. Предполагам че и в Ямболска област е същото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  06 Sep 2023 21:10ч.

  как къде е?! нинова, радев-мустафа и тагарчук вече 2 години изнасят танкове, БТР-и, булдозери и понтони за укрофашагите...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  11 Sep 2023 3:59ч.

  "Обикновено тежката военна техника помага. Къде е?" В Украйна...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи