Читатели на “Гласове”: Немски танкове на руска земя - знаем как завърши миналия път!

Читатели на “Гласове”: Немски танкове на руска земя - знаем как завърши миналия път!

Киев обяви, че е загубил танк "Леопард 2" и няколко БМП "Брадли" в Запорожието и поиска още танкове от Германия. "Ами, ако контранастъпланието не успее? Има ли някой в щатите, който да подаде оставка, поради неумението си да предвиди и ръководи военните действия на украинците, някой, който да се почувства виновен за напразно похарчените за оръжия милиарди и стотиците хиляди жертви в името на лична доктрина?";"Мен лично ме притеснява, че вървим мотамо по украйнския сценарий.. Подменен вот, назначено правителство, подменен главен прокурор.. Нищо добро, не ни чака, за съжаление..."; "Тия са толкова добри перачки, че не разбраха как и Гешев изпраха"; "Начина му на отстраняване е същия, като и начина му на поставяне": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Така ли ще бъде?

Газейки правото, ще правим Конституционна реформа.

 

Кръчмаря

Тази сметка е невалидна! Един ВСС с изтекъл мандат не може да взема такива решения. Машева, Дашева и Кашева нямат никакво значение. Това ли е “правовата държава” която искаме?

 

Профилактика

Гешев плати цената на изпирането на ГЕРБ и съешаването на ПП-ДБ с мафията. Предстои мноо як грабеж на държавата.

 

Бързат, бързат

Гешев е главен прокурор докато Радев не го освободи. А тази госпойца няма да стане главен прокурор ако Радев не я назначи. Дали не се уплашиха затова бързат. Гешев се закани да иска имунитета и да ги съди. Знаете кои.

 

smb

Тия са толкова добри перачки, че не разбраха как и Гешев изпраха.

 

Начина му на отстраняване

е същия, като и начина ме на поставяне. Никаква разлика.

 

мога да се обзаложа

България ще има Главен прокурор. Конституцията няма да се промени. Тези кьорфишеци ще угаснат бързо, със скоростта с която ще се провали правителството на мафията и шарлатаните. Радев ще освободи Гешев, тогава когато той си свърши работата по Борисов. На война, като на война!

 

Мери

Следващия път този ще каже, че се надява да няма конституция.... Така тръгна, така ще я кара.

 

Зодия Прасе

Този вместо да се лекува в клиниката "Свети Безум" на 4-ти километър са го пуснали да ръси алабалистики по студията.

 

Народен съд

Айде пак руснаци. Няма руснаци майна всички ги изгонихте и съсипахте и подарихте всичко, което те направиха в България за да сме в най-жалкото си и окаяно състояние в историята. Кажи какво построи Запада в България, кажи ми едно предприятие, един енергиен проект поне.

 

Мечо Кух

Мен лично ме притеснява, че вървим мотамо по украйнския сценарий.. Подменен вот, назначено правителство, подменен главен прокурор.. Нищо добро, не ни чака, за съжаление..

 

Спиноза

Немски танкове на руска земя - знаем как завърши миналия път това! Германците да не са го забравили?

 

Читател

Шваби живеещи в днешна Германия. Питайте дядовците си,какво представляваше столицата ви Берлин през 1945г.Не забравяйте тази картина,за да не гледате още по жестока и зловеща!Всяко оръжие дадено на клоуна от киевския цирк,може като бумеранг да се стовари върху празните ви чутури.

 

ЕдНа

Ами, ако контранастъпланието не успее? Има ли някой в щатите, който да подаде оставка, поради неумението си да предвиди и ръководи военните действия на украинците, някой, който да се почувства виновен за напразно похарчените за оръжия милиарди и стотиците хиляди жертви в името на лична доктрина? Тук се говори, че ние сме били някакви байганьовци и не сме знаели как се подават оставки при очевидни провали! Ами в щатите, и ЕС, и НАТО? Или там са толкова стари, че не могат да се ориентират, от коя страна именно да напуснат международната сцена? Просто са открили как да превръщат човешката кръв в долари!

 

Ретранслатора

До къде я докарахме! Държави изповядващи Исляма да защитава изконни Християнски ценности, което трябва да бъде прерогатив на държавите с Християнско вероизповедание!!

 

По Сенека:

Това, което беше порок, стана обичай.

 

PARAGRAF22

O tempora , o mores ,o sancta simplicitas !

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • НАРОДЕ, СЪБУДИ СЕ!!!

  13 Юни 2023 14:00ч.

  Действително най-притеснителното е, че вървим на 100 процента по украинския сценарии. Това всеки българин трябва да го РАЗБЕРЕ. И в Украйна първо смениха законната власт с някакви техни харвардски мекерета чрез фалшиви избори, както у нас с машинките. После няколко години имаше анархия, докато си наредят сто процента тяхно правителство от Америка - чрез изнудване на политици, санкции, убийства. Точно както у нас. После смениха главния прокурор. После си сложиха за министър един военнолюбец. Ние вървим по стъпките на Украйна, защото за това ни готвят. Една малка провокацийка или инсценировка срещу Русия, и са ни набутали в " справедлива война за защита на България и евроатлантическите ценности". Това подготвят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  13 Юни 2023 15:10ч.

  Ал. Пушкин: «Так высылайте ж к нам, витии, своих озлобленных сынов. Есть место им в полях России среди нечуждых им гробов».

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  13 Юни 2023 16:19ч.

  След оттегляне на водата от Каховския язовир, са се подали хиляди скелети на фашистите от ВСВ, барабар с каските и снаряжението. Ще ги изпращат армаган на Шолци, а при изчерпване на капацитета и на Сащ и другите съюзници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Краси

  15 Юни 2023 8:27ч.

  Според автора, добре си си живеехме по времето на ГЕРБ. Прокуратурата работеше, корупция нямаше, хазната не се ощетяваше, парите стигаха за всичко и всички, народът беше щастлив. Сега някой злобен американец или друг западняк е наредил, свалете добрия, хрисимия, справедливия, работещия за закона Гешев и му потърсете сметка защо ББ има къща в Барселона , пък живее в Банкя и хоп, лошите недоволни от нещо българи се втурнаха да го свалят. Нищо че Гешефт обяви, че ще разследва приватизацията и получаваше за това огромна заплата, нещо че Гешефт сложи знакови дела на трупчета, нещо че гешефтатурната (подчинена на Гешефт прокуратура) се ослушва за всяко престъпление, независимо от огромните средства за тяхната издръжка! Нищо... Интересуват се само от заплатите (надминаващи 6-8 хиляди за редовия прокурор, от почивните бази, от кьорсофрите, маскирани под формата на семинари и обучения (след едно такова гръпна и кьорфишека по Гешефт) и от нищо друго. Ха, единственото, което съм запомнил като резултат от дейността на Гешефт е 8нимките с изнасилената баба в някакво село, преди години, а това беше толкова пошло, че ми се иска да забравя тази рекламка на дейността на гешефтатурата. Къде е разследването за КТБ, къде е разследването за неплатените данъци от Божков, къде е разследването за изнесените в чували пари от не помня коя банка, комисионни пари за ГЕРБ, кой дръпна курвата, обслужвала сексуално "единствения способен да бъде премиер в България", за да свидетелства, заснела ли е кюлчета и пачки в чекмеджето на разложилия се на леглото след оргията премиер? Кой? Кой бе, готвещ се за канонизация на Гешефт автор на горното издрискване?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Подмяна на историята като в “1984”

  15 Юни 2023 14:00ч.

  Все едно Великата отечествена война е била Германия срещу Руската федерация, а не срещу СССР и Украйна не е била част от него.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи