Читатели на “Гласове”: Направо президентът да им прати мандата по "Еконт"!

Читатели на “Гласове”: Направо президентът да им прати мандата по "Еконт"!

Снимка: архив

“Всичките "управляващи" вкупом да се прегърнат и да се приберат на тихо и изолирано място и да се молят кротко и да не правят глупости. Да се молят България да я има, защото свят без България е за огъня? Великите сили имат България за територия , населена със туземци без право на мнение но както винаги си правят сметки без кръчмаря”: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Реалист

Ало, Нинова, когато имаше служебни кабинети, нямаше война в Украйна бе!

 

Нинова, дали помни

Кой беше министър на икономиката по това време? Щото неговия подпис стои задължително под сделката , която уж била отменила

 

Схемата

Големият въпрос е, Вие г-жо Нинова положихте ли поне формални усилия, поставихте ли предвидените в закона препятствия, които пречат на нарушаването на забраната на НС. Нямам никакви съмнения какви са били Вашите действителни намерения, съзнавам, че не е лесно да се сложи прът в колелата на "партньорите". Въпросът е, какво точно сте направили заради правилата!

 

MM93

Корни, на думи си силна, а на дела много, много слаба. Ти за това си против, за газа против, за оръжията за Украйна против и т.н. и т.н. Но с пълни гърди браниш и подпираш позорното правителство на киреца ... Безродници сте !

 

коментар

Конституцията е ясна, че Президентът определя реда на консултациите с парламентарните партии, а не обратното. Така че ПП и БСП да не се правят на много заети, а сега да се ,,фръцкат", че искат консултации. Свирено. Просто Киро да не се прави на интересен.

 

Haho

Направо да им прати мандата по Еконт .

 

Отвратен

Кои са тези, за да искат?! Господа НИКОИ! Персони в оставка! Колко пъти газиха Конституцията, а сега искат нейносто спазване!? Що за безочие!

 

Александър

Глупак, президентската институция в момента е единствената, която се ползва с обществено доверие. Ако тръгнат към импийчмънт, не само че инициаторите ще се самозатрият, но и ще повлекат цялата политическа класа със себе си. Така че давайте! България има остра нужда от обновление и истинска промяна!

 

Зла хлебарка

Кире ти си първенец . Ти беше първият премиер на България ял бой със снежни топки на Шипка. Ти си първият премиер чието некадърно правителство падна с вот на недоверие. Народното събрание те уволни на изборите ще те уволни и народа.

 

Песимист

Това правителство владее единствено изкуството да си създава врагове; по-точно - да ни създава врагове, следвайки чужди инструкции и чужди интереси.

 

Александър

Доживяхме да видим БСП да къса дипломатическите връзки с Русия. Честита да ви е Корнела! А иначе от това ще страдаме само ние обикновените хора. Тия от партийните върхушки ще си оберат чукалата след три месеца за САЩ и Канада и ние ще си останем да им сърбаме попарата.

 

Такова чудо не се е случвало...

...и във времената на монархо-фашистката власт в България през ВСВ, когато държавата е била съюзник на нацистка Германия?!

 

баба мара

не искаме никакви воиски в българия русия няма да ни напада не искам никакво укрепване на изт европа това означава нова провокация като тази в украина с русия сме съседи тук сме от векове за векове да не се поддаваме на ам внушения

 

Кисинджър добави, че Германия ще играе ключова роля по отношение на европейската сигурност с оглед на заплахата от нова руска агресия.

Браво на Кисинджър! Без преструвки - прямо и открито - пак подготвят война и пак германци срещу руснаци! За англосаксите това е несбъднат сън! Мечтайте! Мечтайте! Това ви остана!

 

Alex Nixon

Дано не се сбъднат думите на един полузабравен днес философ: противоречията между империалистическите държави по неизбежност водят до световни войни. Аз само бих го поправил и сложил "световни войни" в единствено число...

 

Pontifex Maximus

Половината свят харесва Путин защото Владимир Владимирович е всичко това, което западните лидери не са... Вова е умен, здрав, прям, честен, здраво стъпил на земята, не робува на измислени ценности, добре знае важното в живота.

 

ЗИП

Дългите войни са прекрасен вариант за Русия.Империите се градят чрез стомана и кръв, които променят чипа на хората и елита.Няма ли КАЛЯВАЩИ съзнанието войни големите държави се разкашкват ....

 

коментар

Ами ЕС защо не осъди така остро бомбардировките в Югославия над мирни граждани от страна на НАТО? Или ЕС може да осъжда бомбардировките само избирателно по тяхна преценка?

 

баба мара

а кои е измислил офшорните зони не маркс и енгелс а капитализма защо никои не иска финансов одит на украина да се провери къде са оръжията и парите и след това много трудно но не е невъзможно офшорките да видим кои колко е получил от воината защо никои не говори за мир

 

Глас

Европейските лидери, спрете доставки на оръжие в Украйна. Вие водите война с Русия. Вие сте безотговорни политици. Няма за какво да лъжите нас.

 

Лея Златкофф

Всичките "управляващи" вкупом да се прегърнат и да се приберат на тихо и изолирано място и да се молят кротко и да не правят глупости. Да се молят България да я има, защото свят без България е за огъня? Великите сили имат България за територия , населена със туземци без право на мнение но както винаги си правят сметки без кръчмаря.

 

 

 

 

Коментари

 • смях в залата

  28 Юни 2022 21:46ч.

  Поне един коментар срещу Зеления чорап и Путлер можеше да бъде включен за цвят. Това овче единомислие е позорно за уважаващ се сайт.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бандеровка

  28 Юни 2022 23:22ч.

  Ето тоя третият е пример за интелектуалния и моралния потенциал на форумния планктон, за който да мрази бясно Украйна и да ближе робски руския ботуш е смисълът на живота. Все пак подобни примитиви са една малка част от обществото, путиноидите са около 30%, и е задължително да се чува и мнението на хората, за които рашизмът е престъпен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ну Погоди

  28 Юни 2022 23:39ч.

  Това, че съм против Осрайна не означава, че съм за Русия. Разбра ли бе, красавчик?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОКО

  29 Юни 2022 10:46ч.

  Нинова е куку и срам за партията си - вън от БСП! Да кандидатства за Промяната! Тя и без това тръгна от СДС и след това се пребоядиса!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Илиев

  29 Юни 2022 11:13ч.

  Изгонването на 70-те служители от руското посолство,ще коства на К.Петков,по -малко поне с 34-40 хиляди бюлетини в "неговата" урна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи