Читатели на “Гласове”: На Русия не ѝ прощават, че не падна в лапите на западния либерализъм

Читатели на “Гласове”: На Русия не ѝ прощават, че не падна в лапите на западния либерализъм

Парадът на победата на Червения площад в Москва, 9 май 2023 г. Снимка: АФП

"Маршал Жуков казва: “Ние освободихме Европа и това никога няма да ни го простят”. Така и стана"; "Честит Ден на ПОБЕДАТА . Българите ПОМНЯТ"; "Западът не може да прости на Русия, че не рухва, не фалира и не му предоставя ресурсите си на тепсия": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Мери

Да освиркваш възрастни хора, дошли с цвете да почетат загиналите руски, български и всякакви други войници, извели битката против фашизма, да почетат своите родители и прародители, да заглушаваш с тъпи сирени речта на посланик на велика държава.... Думи нямам за тази свинщина! Поклон пред загиналите , които ни отървха от фашагите и помогнаха на европейските държави, включително и на нашата, да си стъпят на краката. Срам ме е, че ходех на онези "сини" митинги, но никога не съм крещяла "червени боклуци"!

 

Мимето

Днес е Деня на победата над нацизма и фашизма и Ден на Европа - Ден на европейския мир и обединение. Защото Европа нямаше да има свой ден, ако Червената армия не беше разгромила Хитлеристка Германия на европейска територия. Някой прави всичко възможно историята да се забрави - защото е гузен акушер в създаването и разрастването на нацизма; защото е неблагодарен комплексар, който не иска да признае кой го е освободил от нацизма; защото злобее за руските ресурси; защото в исторически план винаги е мразил православното славянство... Европа не само, че не проявява уважение към Русия за освобождаването от нацизма, но днес подкрепя агресора, който иска да разруши руския свят, който руски свят цивилизационно е европейски. Честит празник на Победата над нацизма, мира и обединението!

 

Живял като човек в България

Булгаристан отбелязва деня на Европа. А БЪЛГАРИЯ ЧЕСТВА ДЕНЯТ НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМА !!!

 

Присъединявам се....

Честит 9 май -ден на Победата, на всички които празнуват днес.... На всички българи, които имат близки служили в Първа българска армия с численост 130 000 души под командването на генерал Владимир Стойчев, която осигурява крайния южен фланг и тила на Трети Украински фронт. Задачата на българите е твърде отговорна, но те не разполагат с достатъчно модерно оръжие и имат едва 25 танка. Драматичната схватка с доскорошния съюзник – Германия, записва с кървави букви славната Дравска епопея, обезсмъртила имената на хиляди български воини......В тяхна памет...! На моят дядо, участник там...и завърнал се!

 

Питащ

Аз и семейството ми НЕ отбелязваме никакъв ден на европа, ние отбелязваме Денят на победата. И четиримата ми дядовци са участвали във войната - Страцинско-Кумановската, Нишката операции, битката при Драва. Нямам никакво намерение да прекланям глава пред 30-40 000 педално-бутални умнокрасивитетни задноприводни лекета и да приемам безропотно сладникаво-тъпата им пропаганда. Ай сиктир.

 

Честит Ден на победата

над нацистка Германия! Вечна слава на воините на Съветската армия, отдали живота си за тази победа! А днешна Европа, както се вижда от дописката, е превърнала този героичен ден в плоско шоу от холивудски тип.

 

жалки са

Честит Ден на ПОБЕДАТА . Българите ПОМНЯТ.

 

Маршал Жуков казва: “Ние освободихме Европа и това никога няма да ни го простят”. Така и стана.

Русия никога вече няма да освобождава някого. Руснаците се бият само за своите интереси. И в Сирия и в Украйна. Така и трябва да бъде. Не бива войниците да загиват в чужди войни. Не бива и ние да изпращаме наши войници в Украйна. Това не е наша война.

 

Мила от Марс

Великата Европа не може да прости на Русия, че без нея беше загубена. Пълен абсурд е да се чества оцеляването на Европа след ВСВ, като се игнорира Русия.На Русия не ѝ прощават, че не падна в лапите на западния либерализъм, който щеше да я довърши, че успява да се защити и да си запази достойнството. Особено това последното не могат да ѝ простят българските евроатлантици. Западът не може да прости на Русия, че не рухва, не фалира и не му предоставя ресурсите си на тепсия, че продължава да се развива самостоятелно, извън неговия контрол. И не се чувства виновна. Това е особено нахално. Затова Русия винаги ще бъде "лоша".

 

Митето

Смелата Урсула пристига,смело раздава нашите пари и смело се прибира обратно в Брюксел,откъдето верноподанически докладва на Началника си във Вашингтон за добре свършената работ.А след това започва жестокото орязване на пари от различни програми за европейските данъкоплатци,наивници и най-обикновени глупаци,вярващи в някакви натрапени им мантри.Хак ни е!

 

./.

Ами то, след насилственото и безумно въвеждане на тези либерастко-джендърски "правила", с малки изключения, нищо свястно не е родило краварското кино, на което в миналото бях истински фен! Така, че вече и да искаме, няма какво да гледаме... Но така е, когато обществото боледува, за което признакът е, че малцинството агресивно успява да налага извратените си стереотипи на болшинството!

 

Какво да се прави ?

Пълен, тотален, световен бойкот на тази секта ! Не ги гледайте, не ги слушайте, не им плащайте за бозата ! Не им обръщайте никакво внимание ! Така те ще се капсулират, ще съществуват сами за себе си. БОЙКОТ ! ИГНОР !

 

>>>

Браво на чичо Ричи! Проблемът е, че "Old School" хората си отиват, а на тяхно място идват скопени духовно и интелектуално плоски, безлични и объркани индивиди, робуващи на съмнителни ценности и извратени разбирания за свобода и демокрация, които без съпротива, се оставят да бъдат консумирани от шепа сатанисти!

 

Имам въпрос за 5 копейки

Нашата държава към кои спада в момента, към проспериращите или към другите?

 

горд евро-гей

Важното е че Гейпарадите не забраняват ! Там сме всички от форума !

 

ценител

нсичко, което ми идва на ум, ще бъде изтрито на момента, ако го напиша.

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

 • Ким Чен Ун

  09 Май 2023 20:40ч.

  Интересно що Китай не страда. Интересно що Виетнам, който води война на живот и смърт в момента е с огромен износ за САЩ, а сал един Путин страда.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Киме, голям боклук си, и си го знаеш

  09 Май 2023 21:32ч.

  А какво империалистите от США "внесоха" във Виетнам, знаеш ли? Когато не им тровят съзнанието с гнусната си масова култура за дебили, им тровят джунглите и съвсем натурално убиват хората.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С С С Р

  09 Май 2023 22:01ч.

  Деды воевали - внуков закопали.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • моля се ВОЙНАТА ДА ЗАВЪРШИ

  09 Май 2023 20:42ч.

  СКОРО!!!и тогИви ЩЕ ПИША!!!!,но фоР ДЕ ЛАЙНЯН и за "другото" НЕ СТАВА!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • иЗкам да ПИТАМ тоз "кимЧеН МУН"..

  09 Май 2023 20:44ч.

  ТИ У КИТАЙ ХОДИЛ ЛИ СИ!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • читател

  09 Май 2023 21:52ч.

  Не му обръщайте внимание. Това е един необразован трол, който се подвизава на форума под много имена. Няма никаква обща култура, нито познания по история и политика, затова компенсира с известен брой обиди. Някои от тях е публикувал поне стотина пъти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Су-35

  10 Май 2023 0:10ч.

  Днес гледах парада в Москва в чест на победата над нацистите. Направими впечатление следното, че когато се поздравяваха между Президента,войниците и министрите официалното обръщение беше тавариш-другарю. Преди 2 или 3 г. си говореха на господин президент и т.н.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ангел

  10 Май 2023 0:29ч.

  Честит Летен Никулден, Честит Ден на Победата над фашизма!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ели Симова

  10 Май 2023 2:50ч.

  Вижте предложението на Бойко: глобалистко и соросианско. Тези млади, красиви жени, които пробутват за лидери, са невежи, необразовани, нищо неразбиращи послушни кукли, приятни за гледане от старите дядовци които дърпат конците зад кулисите Колко тъжно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • борба до край!

  11 Май 2023 12:12ч.

  В момента това ни се натрапва насилствено от вън. В политиката трябва да има само обратни, джендъри, кухи лейки, простаци, наркомани, корумпета, неграмотници, леки жени и други подобни. Те лесно се контролират и манипулират - както Зеленски в Украйна. Затова и у нас все искат да сложат начело ДБ, които олицетворяват горните категории. А другите партии им пригласят, защото ако си кажат истинското мнение, веднага ги порязват с някой измислен компромат от вън и купените медии у нас. Но не трябва да се отчайваме - борба на всички нива, и най-вече в семейството, сред приятелите, на работното място, в социалните медии. Навсякъде да разясняваме каква е тази продажна гмеж, искаща да затрие страната ни и да превърне децата ни в морални и физически изроди. А ако ни набутат във война, ще усетят много добре на чия страна ще воюва българския народ, защото до момента не съм чул нито един българин да заяви, че е готов да даде живота си за европедалските "ценности". Напротив!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи