Читатели на “Гласове”: Мила родна картинка! Остана ли още нещо за съсипване?

Читатели на “Гласове”: Мила родна картинка! Остана ли още нещо за съсипване?

"Остана ли още нещо за съсипване, или е време последният да загаси лампите?Явно децата на децата ни ще получат изтърбушена и разсипана земя.А наужким, само за тях мислим!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Духът на времето

Трудно е вече да се различи кой е полицай, кой бандит, всички с татуировки, жените като фолк-държанки, мъжете остригани, напомпени и брадясали. Така се получава, когато самата държава се превърне в бандитска, няма подземие, няма криминалитет, няма бели якички, всичко е канцерогенно.

 

Александър

Не желая да защитавам шофиращите под въздействието на опиати, но в последните години затворите се напълниха с такива, а смъртността на пътя не намалява. Явно проблема не е само там!

 

Честен малък бизнес - добри големи печалби

Цяла София, а сигурно и другите по-големи градове са пълни с едни ведри млади хора, които имат малки бизнесчета с чудодейно големи печалби. Имат и едни коли, които по правило струват поне пет пъти колкото самия бизнес. Автомивки за комплексно пране на каквото има за препиране.

 

Pontifex Maximus

Този отвратителен нещастен случай дава невероятна възможност на Рашков да извърши чистка. Но той няма да го направи. Защото първо ще трябва да изчисти себе си.

 

4444

Боже, пази ни от полицаите ! От мафиотите сами ще се опазим.

 

ивайло

Мила родна картинка...

 

Иванов

Това не е държава,това е територия в която властва Хаоса.Само виж историята с изгонването на руснаците - това е такъв бардак във всяко едно отношение,че се чуди човек в какво обществено образование пребивава.

 

ЕдНа

Остана ли още нещо за съсипване, или е време последният да загаси лампите?Явно децата на децата ни ще получат изтърбушена и разсипана земя.А наужким, само за тях мислим!

 

Наблюдател

Да се говори за проблеми с газ в средата на лятото, това не е проблем. Това е катастрофа.

 

haho

1. Няма да има газ ,2. Този който дойде ще е много по-скъп (ама някои ще спечелят много от това), 3.Ще кажат- пускайте отоплението 1-2 часа дневно и се навличайте с пуловери, 4. Дебилоидните овци ще следват верно "началниците" каквото и да стане.

 

nan

не разбрах кога от прости русофоби, някой българи станаха и българофоби. това противопоставяне на 'фоби' и 'фили' е умишлено, наложено отвън. докато се карат по форумите, хората пропускат най-главното - тази зима ще бъде тежка.

 

Ятак

КРЕМЪЛСКИ ЗОМБИТА.... глей са професоре. аре да са чуем зимата. Искам тогава да разискваме темата за Кремъл и зомбитата.

 

Кирчовците използват България,

за да предизвикат нетърпимо Русия и ние, българското "стадо", според тази антибългарска партия ПП, не само ще гладуваме, но и ще станем изкупителна жертва на техния господар САЩ!

 

Необичаен

Значи са готови с тържествените арки за посрещане на руснаците. На "Орлов мост".

 

OTЛИЧНИК по БПП

Всички вицове за СССР и българските подлоги може да си ги разказваме , но те са като приказки от махалата в сравнение с това , което сега ни се случва. Защо вече няма вицове... не ни е смешно вече!

 

Слънчице

СТРЕС му е майката - пЛандемии, финансови и енергийни кризи, инфлация, войни, ограничения и готово. Една част ще се самоубият, други ще се сдобият с различни онкологични и психични проблеми, трети ще изпаднат в ступор...Краен резултат - депопулация и тотален контрол над останалите живи.

 

народеее

Русия ни пречи, без нея сме отлично? Историята какво показва? Македония освободихме? кога как, къде е Егейска Мацедония? къде е розовият живот без Русия? Три национални катастрофи без Русия, и четвърта сега.

 

СМЕХХХ

Всички нагаждачи и подлизурковци, са наскачали по медиите да си бранят хранилките! Явно предстои сериозна промяна!

 

Дезинформацията внушава, че либералната демокрация е по-лоша...

И не само ! Същата тази дезинформация внушава, че хетеросексуалният секс бил по-добро нещо от педерастията ! Безобразие !

 

плачещ смях

А смяната на пола на 14 годишни деца какво внушава? Отвратителните ви гей паради сигурно са дезинформация. Наказанията за инакомислещите също. Сегрегацията на неваксинираните е фалшива новина. Долни продажници, тази държава няма бъдеще.

 

А най-голяма ценност е

На всеки 2-3 години да си сменяш пола.

 

Ретранслатора

Добре е в тези тежки времена да има повече изявления от този род, да ни е по-весело!

 

 

 

Коментари

 • bg-to

  07 Юли 2022 20:52ч.

  Държавата отдавна е фърлила топа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Моско москала

  09 Юли 2022 23:00ч.

  имаше 1 комунистическа номенклатура-ген.Семерджиев.Ама предполагам е съвпадение на имената.Въпреки,че сигурно не е.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кан Кан

  07 Юли 2022 21:38ч.

  Проблемът не е само в наркотиците или в алкохола. Проблемът е, че полицията не само закриля рецидивистите, а даже е вподчинено положение на психопати като Семерджиев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Добре де как

  07 Юли 2022 22:42ч.

  Добре деее... как да различим кой е полоционер и кой крими мутра. Та те татуировките им еднакви.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мила

  08 Юли 2022 0:07ч.

  Няма никакъв смисъл да ги различаваме, ролята им в живота, поне в българския, е почти една и съща. Реда и справедливостта у нас нямат нищо общо с полицията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тиква

  08 Юли 2022 9:53ч.

  Всъщност икономиката има ръст от 3 %, а дългът е 25 % от бвп. Никакво съсъпване няма, има само копейкаджийски рев, че България се отби от Матушката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тиква -икономист

  08 Юли 2022 16:50ч.

  по съвместителство и балетист

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  11 Юли 2022 14:02ч.

  Метафората на този убиец са намира в татуировките му, прилича на ходещо гробище, те нямат никаква християнска стойност, просто в социопатичното му съзнание се е отпечатало нещо свързано със смърт некролози и гробища... и се е превърнал в носител на смърт, Гошо некролога!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи