Читатели на “Гласове”: Майкопродавците ще предадат и продадат България

Читатели на “Гласове”: Майкопродавците ще предадат и продадат България

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Стефан Янев: Бихме гласували за изпращане на оръжие на Украйна: "Проектът на едно посолство "Вълк в овча кожа"; "Янев, това ще е последното ти влизане в НС!"; "Да ги изпращаме на война, като толкова много искат да помагат": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Отвратен

"Български възход" щял да гласува за изнасяне на оръжие за Украйна, вика онзи с измислената усмивка. Как е възможно в 21 в. да се говори за оръжие, да се мисли първо за украинците и през ум да не им минава на тези в парламента, че са избрани от български граждани, които не желят дрънкане на оръжие и войни!?! Янев, това ще е последното ти влизане в НС!

 

Загрижен гражданин

Янев, Янев и Вие се оказахте един безсмислен елемент в българската политика. Искрено се надявам в следващите избори да ста извън нея. От Вас и вашата ,,партия" няма никаква полза, а само вреда. Като ви чета изказванията, направо ми се повдига.

 

Антиянев

Златният генерал от Турско-украински възход ще спасява положението, след златните пръсти доживяхме да видим и златен генерал в парламентата. Аз се чудя как затриха българската армия, а то генералите са я предали без бой, сега пък ще предадат и продадат и България.

 

Вълк в овча кожа

Проектът на едно посолство "Вълк в овча кожа". Преди изборите говореше, че е безсмислено да се праща тежко въоръжение, защото ще бъде унищожено от руската армия при влизането му в Украйна. Колко много хора се излъгаха и гласуваха за него. Абсолютно неприятен кариерист, влезе в парламента по поръчка на едно посолство, за да оглави правителство.

 

bodar4uk

Украйна оръжие има всякакво Натофско, но закъса с човешкия фактор и минасамо на чужди наемници . Що не вземеш да оглавиш и забереш българския батальон от доброволци добропожелатели парламентаристи - Герб, ПП, ДБ и възходниците и хайде да се възвисявате на бойното поле! Освобождавайте листите за следващите мераклии.

 

j.jelevban-партия не знам коя

Украинската армия има остра нужда от артелеристи и ракетчици.Цялата партия на Янев во главе с шефа си да заминава в Украйна.И без туй е скалъпена от бивши военни.

 

Даже за миг не сме се съмнявали във Вас!

Времето е нато и ние сме във времето, а?

 

j.jelevban-дилемата

За съжаления здравият българин не е пред дилемата в коя купа сено да се наспи.Той здравият и прав българин е пред дилемата срещу кого да се изправи.Срещу майкопродавците днес или срещу руските войски утре.Ясно е срещу кого има минимален шанс и срещу кого никакъв.Още по лошото е че на фронта могат да се окажат синовете му.А че руските войски скоро ще са на Дунав нямам съмнения

 

Мани

Само се ядосваме по форумите, няма никаква полза, керванът от предатели си върви към целта. Да ги изпращаме на война, като толкова много искат да помагат. Желязото не трябва да се изпраща в Украйна, то струва пари.

 

Мила от Марс

Смисълът на този натиск за даване на оръжие не е самото оръжие. Точно ние едва ли можем да помогнем реално . Смисълът е официално да се позиционираме на "правилната" страна, официално да козируваме на когото трябва. Затова натегачите от красивитета не могат да си намерят място.

 

Мила от Марс

Президентът се опитва да запази малко по-достойна позиция, но не му позволяват. Гледах как Даниел Митов едва си намираше място от яд и нетърпение. Наистина такова слагачество е трудно за понасяне.

 

Helleborus

Войната в Украйна е най-сложно организираната цветна революция до този момент.

 

bodar4uk

Неслучайно Сащ винаги избират за президенти ментални дъртаци, щото така е най-лесно истинските кукловоди-милитаристи да се крият зад гърба им и да заработват от всяка криза, създадена лично от тях по света! Това не е нещо ново, стилът винаги е бил същия, с провокации към едноличен прогрес, жертвите нямат значение!

 

Рада Госпожина

Защото европейските народи бяха излъгани,че просто помагат на Украйна.Всъщност те ,като колонии на САЩ водят война срещу Русия.

 

Su38

Мдааа... Ако Вашият син е насилван от хулигани в училище, отивате ВИЕ да се разправяте с хулиганите или родители им, но не давате пистолет на сина си, нали?

 

квинтесенциален армаментариум

Добре че е той, че ако беше някой див хистерик ала Зеленски, Блинкен и пр. щеше досега да е финито ла комедиа. Путин се оказа държавник,колкото и да им е неприятно на масоните. Разбирам ги ама трябва да преглътнат истината. Путин стои и чака.Той не бърза. Просто чака...

 

 

 

 

 

Коментари

 • борба

  27 Окт 2022 8:41ч.

  От Записки по Българските въстания от Захари Стоянов, До голямо въстание революция не се стигна заради подлоста и предателството На СЕЛЯНИТЕ.Да бяха избити и опожарени граждани и градове. от 30 год. ни управляват само СЕЛЯНИ. Нищо добро не ни чака.освен УНИЩОЖЕНИЕ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тогава Бенковски се покачи на едно възвишено място, изтегли саблята си, което той правеше завинаги, щом има да се решават някои трудни въпроси, и извика колкото му е силата:

  27 Окт 2022 10:51ч.

  — Петричени! Мечени, и вие, муховци с мечкарските шишинета! Тук ли сте, братия? Дойдете ми, ако не на помощ, то поне да се простим за последен път!… Аз отивам! ... — Тук сме! Тук сме! — се чуваха гласове наоколо из гората и всички като вихрушка тичаха да се приближат около Бенковски.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Добри и

  27 Окт 2022 8:54ч.

  смислени коментарии.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иво

  27 Окт 2022 8:55ч.

  И за Янев, вече ще се говори в минало време. И този се оттече.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  27 Окт 2022 9:07ч.

  На консултациите с ГЕРБ-СДС президента Радев е задал един важен въпрос към участниците:"Какво внесохте в бълг. армия, за да изнасяте сега"? Отговорът е ... Мисля, че този въпрос трябва да бъде зададен и на другите парл. групи и Радев да настоява за отговори/не, че не знае.../. Не мисля,че трябва да даваме "подаръци" на У!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  27 Окт 2022 9:09ч.

  Съгласна с Борба 27 Окт 2022 8:41ч. А съселяните им съсипаха селата, сега рушат градовете. Най-много бели нанася простият човек!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • борба

  27 Окт 2022 10:46ч.

  Да така е ,дори си докараха и животните.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Верно Лозенец е пълен с кучетии

  27 Окт 2022 10:53ч.

  които водят робите си на разходка. А за Кучешкия парк да не говорим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хамалин

  27 Окт 2022 9:30ч.

  добре е да прожектират до втръсване на народъ как се ръкувъхъ Буци и янеff при поемането на канцлерското кресло: kak успокоително генералъ Я. потупъ ръката нъ ген Буци и каква усмифкъ му отпра. *ставъ думъ зъ най обикновен мъзник,посредственик,като повичито воени,а днес се виждъ чи е помияр и мръсник

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Демек ако си руски агент си

  27 Окт 2022 10:02ч.

  патриот, ако си американски - си майкопродавац. Най-пропадналите в България са руски рубладжии.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пешо

  27 Окт 2022 11:41ч.

  Цъ, мръсна продажна свиня е всеки политик, който не поставя интересите на на собствения си народ, пред тези на държави с имперско поведение, на които им е важна територията ни, а не хората. Ако не го разбирате, мога да ви го предам в картинки, за по-лесно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А вашия

  27 Окт 2022 13:09ч.

  Копейкин какъв български интерес защитава ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пешо

  27 Окт 2022 13:23ч.

  При вас и картинките не биха помогнали.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  27 Окт 2022 20:20ч.

  Дори и да му го потретиш бавно - файда никаква...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Демек ако си руски агент си 27 Окт 2022 10:02ч. е поредният ...

  27 Окт 2022 20:42ч.

  ... форумен идиот.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мила от Марс

  27 Окт 2022 15:09ч.

  До "борба"-8,41. А вие сигурен ли сте, че сред гражданите няма прости и продажни, защото аз имам други наблюдения. Особено сред тези с най- високо самочувствие и претенции. И не забравяйте, че във войните след Освобождението загиваха най- много селяни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тралала

  27 Окт 2022 18:45ч.

  Всички сме българи, просто някои от нас са калпазани меко казано.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хвани Бойко Мустафа Борисов и удари Румен Мустафа Радев и Стефан Мустафа Янев! На вниманието на предстоящия НАРОДЕН съд

  27 Окт 2022 20:37ч.

  И янев, както и радев са били „ухо и око“ на Портиера на американското посолство. „Бивoлъ“ цитирa нeпубликувaни дoceгa грaми нa бившия американски пocлaник в Coфия Нaнcи Мaкълдaуни, кoятo днec e cъвeтник пo cигурнocттa нa вицeпрeзидeнтa Кaмaлa Хaриc.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Румeн Рaдeв, зaeднo c кoлeгaтa cи o.з.гeн. Cтeфaн Янeв, ceгaшeн cлужeбeн Прeмиeр, ca били oбeкт нa нaблюдeниe, кoнтaкти и кoмуникaция c aмeрикaнcкaтa диплoмaция у нac.

  27 Окт 2022 20:38ч.

  Документи: https://bivol.bg/wp-content/uploads/2021/11/Cable01.pdf ... https://afera.bg/wikileaks-%d0%be%d1%89%d0%b5-%d0%be%d1%82-2009-%d1%82%d0%b0-%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%be%d1%87%d0%b5%d0%bd-%d0%be%d1%82-%d1%81%d0%b0%d1%89/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи