Читатели на “Гласове”: Май ще има повсеместен африкански Майдан

Читатели на “Гласове”: Май ще има повсеместен африкански Майдан

Войници вдигат на ръце генерал Брис Олиги Нгема, обявен за „преходен президент“ от участвалите в метежа военни в габонската столица Либървил 

"Виктория ще кацне в Либервил, ще размаха укоризено пръст на превратаджиите, ще си поговорят конфиденциално, и ще си замине по живо и здраво... Ха сега ругайте французите , ва-зи, ва-зи ! Или да е по-родно за булгаристанците - ха бакалъм !"; "Куриоз - Африка се опитва да се отърве от западния колониализъм, а ние се натискаме да заемем тяхното място ...": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

онуфри

Има много "българи", които не говорят български. Във и извън България. Имат гражданство, но думичка не могат да обелят. Не само от етносите, а и родени в България, но израстнали в чужбина. И с тези отворени граници стават все повече. Новото нормално. Какво ги правим? Нека да учат, нека да знаят!

 

Ретранслатора

Продължаваме да се затриваме!

 

Аха!

Включиха поредното прозорче на Овертон и следят за реакциите на обществото! Много маймуни се събраха на този прозорец обаче: ЕВРОТО, ПРЕМАХВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК, СЕГА И БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК... Голяма каша забъркаха вътре в страната. Дори не искам да си мисля какъв тюрлюгювеч ще забъркат във външната политика!

 

катастрофата е необратима

малка територия, шепа народ , а толкова много малоумие и простотия. Ужасяващо и отчайващо.

 

The Man With No Name

Зов за помощ Пуснете шапката-трябват ми 3 милиона да пратя тъщата в Буркина Фасо. Мъжете знаят защо.

 

Май ще има

повсеместен африкански Майдан и в следствие неоколониална власт.

 

онуфри

Време е Викрория Нюланд да ги посети и тях.

 

Взехте ми думата

Виктория ще кацне в Либервил, ще размаха укоризено пръст на превратаджиите, ще си поговорят конфиденциално, и ще си замине по живо и здраво... Ха сега ругайте французите , ва-зи, ва-зи ! Или да е по-родно за булгаристанците - ха бакалъм !

 

CMEXXX

Куриоз - Африка се опитва да се отърве от западния колониализъм, а ние се натискаме да заемем тяхното място ...

 

онуфри

Горката Франция! Вече не може да им смогне. То не бяха Мали, Нигер, Алжир... Сега и Габон. Я вижте с какви ли природни ресурси е богата? А и има излаз на море.

 

>>>

Чак сега Африка започва да се отърсва окончателно от колониалното робство. Процесът започна и явно е силно заразен и не може да бъде спрян, в положителен смисъл, разбира се! Една епоха си отива и идва нова. Някои по-будни и умни глави дори на Запад го разбраха, но все още има и много неадекватници, които битуват в измисления свят на собствените си заблуди...

 

д-р Гилотен

"Какво ще правим, ако преврат като в Нигер се случи в България или Румъния?" Първо-това се случи в Европа през 2014 г. и ви виждаме какво правите. Второ-защо не започне само Френската Република едно потушаване на преврата и възстановяване на статуквото. Трето - това в Либия през 2011 г. какво беше?

 

В Украйна е разрешен преврата

В Нигер не е.

 

Макаронът е бесен,

защото Нюланд прецака и руснаци, и французи, като се договори с превратаджиите за урана.

 

Путин още 2007 ви го каза официално

США не търпят конкуренти. Само васали.

 

Тоналд Дръмп

САЩ да подкрепят първо демокрацията в САЩ.

 

Прасета в космоса

Украйна все повече изглежда като полигон за всякакви експерименти - социални, политически, психологически, етнически, военни, биологични, дигиталноикономически.

 

Вярваме във парите и материалните им благини.

За демокрацията ни е през.

 

"Вярваме във парите"

Това е политиката на САЩ и е доста успешна. Чрез всичко се насажда в кратуните на младото поколение колко важни са парите и задоволеният живот. Отдавна не се споменават думи като: чест, достойноство, морал. А думата суверенитет е съвсем непозната. Превръщат хората в свине и овце, които биват хранени, живеят на топло и са щастливи. Е, отвреме на време някоя отива на заколение, но докато не си ти, всичко е нормално.

 

Митето

Нищо чудно,защото мобилизацията в украински вариант води до могилизация.

 

Поручик Ржевски

Тагаренко, запиши се доброволец в украинската армия и бъди истински мъж. Не ни замесвай нас, ние не сме с теб.

 

Брат Пит

Първо, Тагарев и Костадинов едва ли четат този сайт. Второ, повечето от пишещите тук са от един стар и вече закрит форум на в. Сега, много преди създаването на Възраждане. Трето, голямата ви грешка е, че се вземате прекалено насериозно и сте си въобразили, че коментиращите тук им пука какво си мислят соросоидните простаци и искат на всяка цена да им докажат нещо или да променят мнението на платените лентяи.

 

Ретранслатора

По признания на самите руснаци танковете от Германия и Англия са остарели. Една от целите на последните е утилизацията им да се извърши в Украйна, т.е. без пари, защото за утилизацията в държавите им ще са нужни средства. Другите цели са тестове, до колко са боеспособни независимо от остарелите вече технологии, а най-добрия тест е срещу армията на РФ! Следваща цел е стимулиране на ВПК на държавите от НАТО за стартиране на нови високо технологични въоражения и т.н. За съжаление "тестовия полигон" е рускоговорящото население с пълното осъзнаване на този факт от руската Ставка!

 

Помнещ

Не вярвайте на данайците, дори когато ви подаряват "сдъвкана" информация. Не се превръщайте в кучето на Павлов

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи