Читатели на “Гласове”: Май се получава Организирана парапетна група

Читатели на “Гласове”: Май се получава Организирана парапетна група

Сдружение "Да запазим Корал": Кирил Петков и Лена Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може Петков да стане служебен министър. Те са за затвораЛично "иконата" на Подмяната с ФАЛШИВО ПЪЛНОМОЩНО ОТ МОЕ ИМЕ внася всички фалшиви документи в Агенцията по вписванията с електронния си подпис. Ред извършени престъпления според Наказателния кодекс. Ако живеем в нормална държава отдавна щяха да са в затвора, както предвижда законът”: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Защо

Лена и Минчев не завеждат дело срещу Биволъ за клевета?

 

:-(

Само да питам, тези които твърдите, че подписите са им фалшифицирани, дали не са били съгласни с поставянето им? Защо не са оспорили този акт, когато са се запознали? Тази раследващи журналисти, имат ли опит с практиката на адвокатите по изготвянето на типовите документи по фирмените дела, по които не се изисква нотариална заверка и задължение за саморъчно изписване на имената на подписващото лице???

 

Куци Коньов

Прочетохте ли изобщо цялата статия? Или другите, свързани със същата тема? Ето какво е написал Атанас Русев, председател на "Да запазим Корал": "Не само аз мога да потвърдя, но и 10 члена на сдружението, на които също са им подправени подписите. Арогантна наглост, фалшифицирани документи и подписи, с които се сменя Управителния съвет на сдружението! Лично "иконата" на Подмяната с ФАЛШИВО ПЪЛНОМОЩНО ОТ МОЕ ИМЕ внася всички фалшиви документи в Агенцията по вписванията с електронния си подпис. Ред извършени престъпления според Наказателния кодекс. Ако живеем в нормална държава отдавна щяха да са в затвора, както предвижда законът”.

 

ФРОЙД Д-Р

ДАНС го атакували, Биволь били несериозна медия, Лена била честна и невинна, самият Киро бил умен... И НИТО ДУМА ЗА ТВЪРДЕНИЯТА И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ОТНОСНО ФАЛШИВОТО МУ МИНИСТЕРСТВАНЕ!!! То и Конституционния съд е несериозен съд, щото го осъди, че е с двойно гражданство!

 

Бай Дън

Киро протича общо по 3 прокурорски проверки, за които не се говори, в т.ч. свързани с Националната сигурност, както и за укривсне и унищожаване на документи; Лена е вътре по още 2 случая. Доказстелствата са железни, включително и пратени от партньорски страни и служби. А защо нищо не се прави и се крие тук???

 

forsvaret

Напишете името на прокурора пратил всички документи по измамата на Киртака и Лена ..... в 18-ти глух коловоз чак в Бургас???

 

Тихомир Томов

Прокурора си вдига мизата с изчакване на удобния момент за подарък !

 

Мимето

Хахаха... Е, нали са "умни и красиви" - за престъпленията си използват новите технологии, няма да се излагат с молив и "тривка"

 

Зодия Прасе

Какъв съспенс, драги зрители, кибици и други гъбари. Интригата става все по-заплетена като във филм на Дейвид Линч. Дали ще узнаем кой уби Лора Палмър, пардон, крепеше ръката на Лена, докато тя фалшифицираше документите? Аз лично се съмнявам. Едно обаче е сигурно - до края на сериала предстои да видим, както се казва, всичкото яйце у баницата. Утре ще разберем, че самият коши Кольо Академичето лично е измил ръцете на Лена, преди тя да хване химикалката. Човешката психология е такава, че тя подсъзнателно ни кара да изпитваме състрадание към падналите и ританите. В един момент може да се окаже, че това е брилянтен PR, целящ да активизира електорат в полза на омазалите се до уши ПП.

 

Май се получава ОПГ.

Организирана парапетна група (структурирана група от три или повече лица)?

 

Северомакедонец

Изводите от сценкта са следните: политическият стартап на милениалите си сменя акционерите с риск да закьса. В Данс има звено явно или законспирирано , управляващо политиката в Бьлгария....

 

Боги

Едно не разбирам, как при толкова доказателства за престъпление, прокуратурата още не е повдигнала обвинение на извършителите?!?!?

 

Минчо Николов

Политически чадър?

 

За нищо не ги бива

Да са почтени хора, честни и принципни не ги бива. Да казват истината не ги бива. Обаче и да лъжат и да подправят документи не ги бива. Винаги ги хващат и когато лъжат и когато крадат и когато подправят документи. Тези нещастници трябва да разберат, че за всяко нещо, абсолютно за всяко нещо и за почтеното и за непочтеното трябва акъл.

 

fiba

Въобще не съм изненадан. Менторите на тези красавци гръмнаха газопровод за милиарди на своите партньори и се правят на улави. Това тук са семки и бонбонки в сравнение с глупостите, които бяха направени в енергетиката, чийто последствия ще започнем да теглим в бъдещето.

 

Важното е

Важното е, че Киро ще бъде в листите за гласуване, както и Асенча, както и Бойко Рашков. Важното е, че ще се разминат само с мъмрене по медиите, а иначе ще си харчат парите на воля (на островите, както някой в някакъв запис, с който Киро и Асен много се гордееха, беше казал).

 

 

 

Коментари

 • ПП-ДБ са просто средство за удоволствие в ръцете на сексуален доминант!

  29 Апр 2024 10:30ч.

  27 март 2024 г. "Не възприемайте сериозно ПП-ДБ. Те са просто средство за удоволствие в ръцете на сексуален доминант!" Това написа бизнесменът и бивш министър на транспорта в кабинета "Кирил Петков" Николай Събев в социалната мрежа. Коментарът на милионера буквално подпали социалната мрежа и започна масово да се споделя и коментира. Именно като коментари Събев направи още няколко уточнения за ПП-ДБ: „Мафията с красиво лице и мазен гръб?“, „Лакомия“. По-надолу ексминистърът става още по-красноречив: „Само "вибратор" дали ще е по разбираемо?", пита той.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ник Събев: Не въприемайте серизно ПП-ДБ. Те са просто едни секс играчки!

  29 Апр 2024 10:36ч.

  Разбра ли се кой е този голям майстор маниак - сексуален доминант?! Цитат прелюбопитен от вчерашния отличен анализ на г-н Дачков: "След като Никола Минчев бе отстранен, годеникът на Бориславова стана шеф на парламента, а тя контролираше едновременно И ПАРЛАМЕНТА, И ПРАВИТЕЛСТВОТО. Последното не е хипербола, а факт."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Най-силният нагон - сексуалният, подчинява всичко!, д-р Фройд

  29 Апр 2024 10:44ч.

  "Едно разследване на Антикорупционния фонд ще се натъкне на мейлите на Бориславова, която ЕДНОЛИЧНО одобрява законодателната програма на Народното събрание, спуска нареждания до министрите и се меси в тяхната пряка работа и на практика КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА." (цитат от отличния анализ на г-н Дачков) ... Обаче?!?! .. Кой и къде обучи, това явно силно комплексирано лице, да действа по този нагъл арогантен циничен начин? Няма по-силен нагон от сексуалния, д-р Фройд, и този нагон надделява над всичко. Реалността пред очите на всички в последните години.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Най-силният нагон e сексуалният, но най-силният "кристал" е властта

  29 Апр 2024 14:09ч.

  Както казваше навремето (май) Шкумбата - храната праи борбата, а борбата носи пАре. А ако има пАре, ше си напраиме и храна, и борба. Е и с властта е така.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  29 Апр 2024 10:53ч.

  и защо социологията дава второ място на парапетите те трябва да изчезнат от лицето на земята как може да отидеш да пуснеш гласа си за подобни идиоти аз затова не гласувам защото ми писна

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @ баба мара - ами дават 2-ро място, защото са обучени да лъжат

  29 Апр 2024 11:18ч.

  Перфектно обучени да лъжат и да заблуждават публиката! Те всички за освиделстване ужасно психично разстройство причиняващо висока степен на опасност за българското общество и българската държава. Факт 1. Крадат пред очите ни и лъжат, че не е вярно! .... Менторите са същите, които за 25 години ликвидираха 2 милиона българи - фактите - вижте ежегодно разширяващите се гробищни паркове във всички градове на България, това е убийство на 2 милиона българи ставащо пред очите на всички и лъжат, че не е вярно! Страшно бедствие над държавата, баба мара, много страшно! И затова излизайте да гласувате, дори за тези най-неизвестните, но гласувайте да объркаме сметките им! Без нещастните машини.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  29 Апр 2024 12:06ч.

  Всеки държи някого за нещо - за шлифера, за кюлчета, за подписи, за пудели. И го показва когато му е удобно. Изводът от последния скандал е, че явно все още няма читави хора, които биха искали да управляват държавата. Ще траем докато се появят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЕдНа

  29 Апр 2024 14:29ч.

  Нека не забравяме, че дължим появата на днешните Герои на времето и пласирането им във възможно най-високите етажи на властта, на няколко личности. Г-н Президентът на РБ, представил ги на обществото с най-окрилящи думи; г-н Борисов, преотстъпил им "кавалерски"задължението си да управлява по волята на избирателите; Сорос и син за финансовата подкрепа; Галка от посолствоТО...Не можем да не благодарим и на Хардварската школа, отворила им очите за света, в който е важна амбицията и няма невъзможни неща!Ех, евроатлантически и всякакви други предимно западни ценности!Брависимо!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Интересен

  03 Май 2024 14:25ч.

  подбор. Ши каиш, че е стъкмен от професор цоциолог.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Недей, че Дачков ще се засегне.

  04 Май 2024 20:55ч.

  Социолог е мръсна дума, а Дачков от всичко разбира.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи