Читатели на “Гласове”: Макрон плаче за ново Ватерло

Читатели на “Гласове”: Макрон плаче за ново Ватерло

Снимка: "Ройтерс", архив

Макрон заговори за изпращане на войски в Украйна. "Ахахахо, Макрон щял да праща войски срещу Русия, за да си гарантирал стратегическа победа... Абе либералните паразити с какво ГМО ги хранят хегемоните, че бълват подобни простотии? Банкстерът не може да си умири ислямските анклави, загуби всичките си африкански колонии, а тръгнал да се репчи на Владимирович...": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Ватерлоо

Макарон плаче за ново Ватерло. Начело на смелите франсета ще е педито избрано от Макарон. Цялата тази измет бюрократична се чуди как да угоди на САЩ.Тези политици:Шолц,Макрон,Лайен,Бербок,са едни чиновници,прости слуги на САЩ.

 

Прости хора сте рубладжиите

Макрон просто вдигна мизата. Тръмп ще я вдигне още повече като направи предложение на Путин на което той няма да може да откаже.

 

Гоуем Смех

Ахахахо, Макрон щял да праща войски срещу Русия, за да си гарантирал стратегическа победа... Абе либералните паразити с какво ГМО ги хранят хегемоните, че бълват подобни простотии? Банкстерът не може да си умири ислямските анклави, загуби всичките си африкански колонии, а тръгнал да се репчи на Владимирович...

 

Коба

“Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани - за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, - плачете! - лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!” От кого е?

 

Еманюел Тод

"Първоначално мислех, че Макрон е малко глупав, което със сигурност е така, не го оттеглям. След това, в “Les luttes de classes en France au XXI siècle” (Класовите борби във Франция през ХХI век) представих промяната на френската управляваща класа в ацтекски стил, с една садистична доминанта в тяхното поведение - усещайки своето безсилие в света и Европа, те се обръщат срещу голяма част от френското общество."

 

Deloptes

Страх ги беше от Льопен - прекалено дясна, т.е. нормална, щото днес нормалното се счита вече за дясно

 

Те и те не си вярват като го говорят!

Нали знаете, че: "Най-големите лъжи са преди сватба, по време на война и след лов!". Даже е Меркел ви го рече за Минските споразумения....

 

?????

Шолц почна с каски и се кълнеше че няма да праща оръжие. В крайна сметка прати и танкове. Така че щом той отрича вече са го решили че ще пращат. Надявам се че нашите ще са истински доброволци по зова на тъпанарщината си, та да ги поразредят из степите.

 

Куци Коньов

Шведите, които от над 200 години не участват във войни, и които не се набутаха дори в ПСВ и ВСВ, биват варени на бавен огън, за да ги превърнат в поредните "полезни идиоти", робуващи и умиращи за чужд имперски интерес. И то на империя, която даже не е на този който континент и дори чрез марионетките си да го запали целия, няма да бъде засегната. Явно толкова много мир и благоденствие им дойде в повече, и от скука започнаха да си унищожават държавата. Първо с мигрантите, сега и с НАТОвски слугинаж.

 

old_beggar

Логиката на развитието на фашизма е такава, че той неизбежно води до война: гражданска, регионална, световна – в резултат на разпространението на идеите и практиките на тази чудовищна идеология. И отново Русия е в челните редици в борбата срещу това глобално зло!

 

Втората Кримска война

е на път да прерасне в Трета световна война. От всеки един европеец, американец, канадец, жител на планетата зависи дали няма да стане късо съенинение и най-внезапно да бъде озарен от ядрени и термоядрени радиоактивни слънца. В този смисъл въздържаност и спиране на захранването на Втората Кримска война с оръжия е в основата на борбата за мир = живот. Знайно е, че Франция застана на страната на Британската империя и на Османската империя по времето на Кримската война от 1853-1856 г., заради едната лична обида на френския император Наполеон III, който бил нещастно обиден на руския император Николай I. Подобна обида таи и сегашният френски президент Макрон (бабоевски микрон) към Путин и още сънува преговорите на дългата елипсовидна маса в Кремъл. В резултат на Кримската война потърпевшо беше българското робско население, което не само робуваше на турските аги и понесе тежестите на войната, но благодарение на намесата на Френската и Британската империя и на държавата джудже Кралство Сардиния - все враждебници на православието, - не беше освободено от османското иго още тогава - през 1853-1856 г. Единственате загуби за Русия бяха, че загуби Черноморския си флот, потопен от адмирал Нахимов на входа на Севастополския залив и влиянието си като покровител на всички православни народи. Тези загуби бяха нулирани с Освободителната Руско-турска война от 1877-1878 г. - с освобождението на Балканите от турско робство и със създаването от Русия на целокупната Сан-Стефанска България на 03.03.1878 г.

 

адмирации

Адмирации за президента Радев, единствено той възрази на намерението на фашистката сглобка да се сключва споразумение с Украйна и изпращане на войски. Все още не сме чули какво мисли основният виновник за съществуването на фашистката сглобка - Борисов. Не сме чули и становището на Делян бей, нито на Христина мома, която седи в скута на Делян бей. Не знаем какво е станояището и на Кики, който смята, че Ники трябва да пътува. Да трябва да пътува, но към политическото бунище на историята.

 

Наблюдател

Няма значение кой обича и кой мрази България. При евентуална война на НАТО с Русия, всички сте пътници. България, след години, ще бъде заселена от африканци.

 

Тестват идеята

Прозорецът на Овертон в действие - тестват ни как ще възприемем идеята за ядрения канибализъм като нещо нормално.

 

Бай Иван

Населението на България се е стопило с 3 милиона за последните 33 години (през 1989 г. България при "лошия социализъм бе 8, 7 милиона, а сега сме 5,5-6 милиона)! Ако водехме война с някоя друга държава, тя щеше да бъде обявена, че извършва страшен геноцид над българския народ! Оказа се, че геноцида извършван от продажните български политици е по-страшен и от вражеския такъв! Всъщност нищо ново у нас! Не случайно Гео Милев пише за българските фашисти, потушили Септемврийското въстание: "Клаха народа си така, както турчин не го е клал!"

 

Отвратен

Топи се, защото имаме "чуден" жизнен стандарт, зравеопазване, образование, икономика и перспективи за младите хора!

 

Честито!

Земите на днешна Турция са били гръцки. Сега турците печелят пари от туристите, които се възхищават на древногръцките забележителности....След има-няма 2 века местните потомци на афганистанците ще печелят пари, показвайки древнобългарски забележителности.

 

Кой каза:

Евроооо Атлантическаааааа Интеграааациииияаааааа Щастие и благоденствие в света на елфите.

 

Давай край на мача

Айде Путин да приключва тая война, че вече не издържам на европотока от сълзи и сополи.

 

Не щем ядене на жаби

Моля ви, по-тихо! Ще ни чуят чекърите и ще ни разнищят плетката! И тогава ... пак ще отидем в изходно положение - грозните и кръвожадни росийци нападнали красивите, умни, бели и пухкави, беззащитни и напълно невинни човечета от политическата класа и олигархата на 404.

 

Миро

Мислех да изразя възмущението си от поредното дъно, но като погледнах коментарите, разбрах каква сила е Народ Български. Свалям шапка на читателите и коментаторите на "Гласове".

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

 • Безсилието на ВСУ изостря безумието

  27 Фев 2024 20:21ч.

  На повечето западни ястреби

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Крив Макарон

  27 Фев 2024 22:29ч.

  Явно баба му вече не става и го избива на простотии. Болен мозък !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба му

  28 Фев 2024 3:57ч.

  не издържам повече да ме лигави с мекия си парцал

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • D-r D

  27 Фев 2024 20:33ч.

  Не е така! Благодарение на Наполеон през 1812 светът придоби бистрото. Така казаците са викали на парижките кръчмари: быстро!, за да им носят вина направо на улицата без да слизат от конете. Знае ли човек с какво ще се обогати светът, ако и Макрото ги призове отново в Париж?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Chetan

  27 Фев 2024 20:54ч.

  Тоя макрон да ходи за задоволява баби изглежда там му е силата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  27 Фев 2024 21:41ч.

  Едва ли има сила за това! Той по ми прилича на пасивен пе....раст, който е щастлив да го оноди някой едър негър! (На времето имаше една снимка на която Микрон се кефеше на ердни яки тъмни млади момчета!)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читатели на “Гласове”: Макрон плаче за ново Ватерло

  27 Фев 2024 20:57ч.

  Изпедерастените елити на Европа плачат за ново Бородин!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Блага

  27 Фев 2024 21:26ч.

  Е, дебела глава!Веднъж Ватерло, втори път Хитлер на фона на Айфеловата кула, трети път Путин на Шанзелизе...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  27 Фев 2024 21:48ч.

  Като спомена за Хитлер и Айфеловата кула се сещам, как реагира федмааршал Кайтел, когато влиза да подписва капитулацията на Германия през Втората Световна война! Та влизайки в залата Кайтел вижда френски военни и се възмущава: "Тези пък, какво правят тук? Та ние ги победихме за 6 седмици още през юни 1940 г."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иване,

  28 Фев 2024 5:50ч.

  "Клаха народа си така, както турчин не го е клал!" - това са думи на писателя Антон Страшимиоров, а не на гениалния поет Гео Милев, макар че в поемата "Септември" казва същото, но с малко по-различни думи...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бистрото

  28 Фев 2024 9:01ч.

  Еее те казаците вече са пили кафе в Париж и така се роди френското БИИСТРО.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да, ще има ново Уотърлу, но този път готините държави

  27 Фев 2024 22:37ч.

  Ще се съберат на НАДРИСКАТ не Късия император, който хулиганстваше из Европа тогава - Наполеон Първи, а този път ще НАДРИСКАТ Късия цар, който хулиганства в Украйна. Ще го смачкат така, че да стане по-нисък от токчетата на обущата си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всичко е ясно

  27 Фев 2024 22:51ч.

  Без съмнение, идиот!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  27 Фев 2024 22:53ч.

  Макрон е пътник.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Evg70

  27 Фев 2024 23:07ч.

  Макрончо, баби с какво ти пържи филийките сутринта?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • снимката е прекрасна

  27 Фев 2024 23:11ч.

  Няма нужда да казва нещо, всичко е изписано на лицето му - панически, истеричен страхов комплес на човек, който усеща че губи почва под краката си, но не е готов да приеме поражението. Слабак!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • никита

  27 Фев 2024 23:24ч.

  странна идея за комплексирано джудже, дето арестува хора, които протестират и не може да удари дори шамар. съмнявам се, че тази идея е негова и ще остане безпоследствена. може би и прокарва път. или се прави на мъж на думи. той самият би избягал първи от бойното поле на такава конвенциална идиотия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ФРОЙД Д-Р

  27 Фев 2024 23:31ч.

  Моля ви, разберете нежната душа на Еманюел. Това е страстен вопъл към руснаците да бъдат агресивни, груби и напористи към него, АНал и Сежурне, както му се харесва!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тва рускити тролчита щи си молити да ви ликвидирами да не са мъчити повичи под Рускому

  28 Фев 2024 0:57ч.

  Помна на Вязма ка ви фъргахми хлебови от високо долу в котлето, където ви бехми упк ръжиле! Първо земаха съмуни криминалнити, посли пъртийцити , след тех кагибистити и накрая обикновените ватенски тролчета плескаха с голи ръце и го духаха пуд вуда. Краставото съвецко упштиство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Влади

  28 Фев 2024 7:26ч.

  Бабоебецът Макрон, къде е тръгнал да се мери с мъжете?! Как може да се сравнява с Владимир Владимирович? Цялата джендърска евроатлантическа пасмина, и той и шОлц, и фон лАйнен да заминават за Америка, за да са по близо до краварите и им лижат задниците!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • гггггг

  28 Фев 2024 8:18ч.

  странно колко много българи подкрепят агресора путин......дано не ни въвлекат във война. петата колона ще убият останалите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • УмрЕ му началника

  28 Фев 2024 8:53ч.

  УмрЕ началникът на Макароня - Ротешилдът/Червенощитникът/. Без контрол Макаронът веднага го изби на шизофрения.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • МИХАЙЛОВ

  28 Фев 2024 17:17ч.

  ...С РАЗРЕШЕНИЕ НА МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА НА БЪЛГАРИЯ - ТАГАРЕВ В ПОДЕЛЕНИЕ И ПОЛИГОН НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ТУК В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ БЕШЕ ПОДГОТВЯНА И ОБУЧАВАНА МАЛКА ГРУПА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ВОЙНАТА МЕЖДУ УКРАИНА И РУСИЯ КАТО НАЕМНИЦИ В РЕДОВЕТЕ НА УКРАИНСКАТА АРМИЯ.. ...ФИНАНСИРАНЕТО НА ТОВА ВОЕННО ОБУЧЕНИЕ, КАКТО И ВЪОРЪЖЕНИЕТО И СНАРЯЖЕНИЕТО И ПЪЛНАТА ИЗДРЪЖКА - НАСТАНЯВАНЕ, ИЗХРАНВАНЕ, ОТОПЛЕНИЕ, МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕДИ И ИЗСЛЕДВАНИЯ КАКТО И РАЗХОДИТЕ ЗА ТРАНСПОРТ НА ТЕЗИ БЪЛГАРСКИ НАЕМНИЦИ Е ОСИГУРЕНО АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО ОТ БЮДЖЕТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА НА БЪЛГАРИЯ - ОТ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, А ТОВА ЗНАЧИ ОТ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ - - ОТ ДАНЪЦИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ... ...НЯКОИ ОТ ТЕЗИ БЪЛГАРИ СПЕЦИАЛНО ВОЕННО ОБУЧАВАНИ В БЪЛГАРСКИ ВОЕННИ ПОДЕЛЕНИЯ И ПОЛИГОНИ ЗА ИЗПРАЩАНЕ В УКРАИНА КАТО НАЕМНИЦИ В УКРАИНСКАТА АРМИЯ С ЦЕЛ ДА УБИВАТ РЕСКИ ГРАЖДАНИ... ...СЕ ОТКАЗАХА ОЩЕ ПО ВРЕМЕ НА ТОВА ВОЕННО ОБУЧЕНИЕ..., ...А НЯКОИ ЗАМИНАХА В УКРАИНА И СКЛЮЧИХА ДОГОВОРИ И СТАНАХА НАЕМНИЦИ В УКРАИНСКАТА АРМИЯ И БЯХА ИЗПРАТЕНИ НА ФРОНТА ДА УБИВАТ РУСНАЦИ... ...ЕДИН ОТ ТЕЗИ БЪЛГАРСКИ НАЕМНИЦИ САМО СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ВОЮВАНЕ СРЕЩУ РУСИЯ НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ... ...БЕШЕ ТЕЖКО РАНЕН И СКОРО СЛЕД ТОВА УМРЯ... ...ИНТЕРЕСНОТО В СЛУЧАЯ Е ТОВА, ЧЕ ТОЗИ БЪЛГАРСКИ НАЕМТИК Е БИЛ ТЕЖКО РАНЕН УМИШЛЕНО..., ...НО НЕ ОТ РУСКИ ВОЙНИЦИ, А ОТ УКРАИНСКИ БАНДЕРОФАШИСТКИ ИЗРОДИ, КОИТО СЛЕД КАТО РАЗБРАЛИ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАЕМНИК ИСКА ДА СЕ ВЪРНЕ В БЪЛГАРИЯ ЖИВ И ЗДРАВ ИЛИ ДА СЕ ПРЕДАДЕ НА РУСНАЦИТЕ... ...ТОГАВА УКРАИНСКИТЕ БАНДЕРОФАШАГИ РЕШИЛИ ДА ГО УБИЯТ И ХВЪРЛИЛИ ГРАНАТА В ОКОПА МУ, А ПОСЛЕ КАЗАЛИ, ЧЕ ГРАНАТАТА Е ХВЪРЛЕНА ОТ РУСКИ ПОЗИЦИИ... ...ВОЕННОТО ОБУЧЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА НАЕМНИЦИ В АРМИЯТА НА УКРАИНА В ПОДЕЛЕНИЯ И ПОЛИГОНИ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ОТ БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕРИ, СЕРЖАНТИ И ВОЙНИЦИ И ФИНАНСИРАНЕТО НА ТОВА ОБУЧЕНИЕ / ВКЛЮЧИТЕЛНО НА ТРАНСПОРТА ОТ БЪЛГАРИЯ ДО УКРАИНА / Е ФАКТ... ...И ТОВА ВЕЧЕ Е РЕАЛНО ВКЛЮЧВАНЕ И УЧАСТИЕ НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНАТА МЕЖДУ УКРАИНА И РУСИЯ / НА СТРАНАТА НА УКРАИНА /... ...И НЕКА ВСИЧКИ ДА СА НАЯСНО, ЧЕ АКО БЪЛГАРИЯ ИЗПРАТИ ДОРИ САМО ЕДНА РОТА БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ НА ФРОНТА СРЕЩУ РУСИЯ... ...ТО РУСИЯ ЩЕ ПОЛУЧИ ОТЛИЧЕН ПОВОД И ПРАВО ДА ОТГОВОРИ И ЩЕ ОТГОВОРИ С МАСИРАНИ ЕФИКАСНИ ТОЧНИ РАКЕТНИ УДАРИ - С ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ВОЕННИ ЗАВОДИ И СКЛАДОВЕ, ПОЛИГОНИ, ЛЕТИЩА, ЩАБОВЕ, ПРИСТАНИЩА, МОСТОВЕ И НЯКОИ ВАЖНИ ИНДУСТРИАЛНИ И ДРУГИ ОБЕКТИ... ...МЕЖДУ ДРУГОТО САЩ ТОЧНО ТОВА ЖЕЛАЕ... ...ЗАЩОТО САЩ СА РЕШИЛИ, ЧЕ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ БРЪЗ И ЕФИКАСЕН НАЧИН ДА НАСЪСКА БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ РУСИЯ ТАКА КАКТО НАСЪСКА УКРАИНА СРЕЩУ РУСИЯ... ...ТАКА ЧЕ МНОГО ВНИМАВАЙТЕ В КАРТИНКАТА...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В. Владимирович

  28 Фев 2024 22:32ч.

  Много обичам Макарони на фурна :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • logik

  29 Фев 2024 20:35ч.

  Мисля че ентусиазма ще е до първите 100 ковчега на летището (язък за бъдещите лекари и архитекти). Губи ми се нещо - какъв е интересът на Франция? Както е казал Бисмарк - винаги гледай къде и кой има интерес. Навремето имах един професор, който казваше "...всички войни са или за ресурси или територия". Та да се върна на въпроса по-горе. И само не ми пробутвайте отговори от типа на "демократичните ценности".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  01 Март 2024 14:22ч.

  Дали не плаче за битката при Бородино! Четете класиката, мама му стара, "Война и мир"„ от едната страна Наполеон, от другата маршал Кутузов. И двамата гледат осеяното с трупове поле - безмислено!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  03 Март 2024 0:53ч.

  По-скоро за Елисейските полета или Пер Ла Шез.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • РУБЛАДЖИЯ

  14 Март 2024 16:24ч.

  Франция ??? Тия шматки пък къде се бутат в шамарите. Преди 84 години германците ги прегазиха за 10 дни. Сега на руснаците ще им са нужни само 3.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пенев

  06 Апр 2024 17:44ч.

  Този може да е хващал всичко друго,но пушка никога.Злобен комплексар,който си е изкривил физиономията от ненавист към нормалните хора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи