Читатели на “Гласове”: Кой има интерес от смъртта на Навални? Очевидно най-НЕизгодна е за Путин и Русия

Читатели на “Гласове”: Кой има интерес от смъртта на Навални? Очевидно най-НЕизгодна е за Путин и Русия

"След интервюто на Тъкър Карлсън с Путин, преди президентските избори в Русия, в момента когато руснаците затварят котела в Авдеевка, два дни след срещата с адвоката си който може и да му е предал някакъв подарък(например шоколадови бонбони) от някой приятел. Но всичко това може и да е просто съвпадение и да е просто тромб. А иначе всички ще си правят своя бизнес от смъртта на Навални. Който вече беше безопасна игла за Путин. Щото навремето се предполагаше да остане в Германия и да си гледа кефа, но явно водещите офицери са мислели по друг начин и го накараха да се върне в Русия за да може когато го вкарат в панделата да се вдигне демократичната Русия. Не познаха. С една дума тъмна Индия, но моментът на смъртта навява някакви мисли. Cui bono?": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Тихомир Томов

Властите в Чалгария ме кефят много. Те не знаят какво става в центъра на София, а призовават да се прави разследване в колониите на Сибир !

 

Факти

Единственият, които има нужда от кризисен ПР срещу Русия, след интервюто на Путин, е Колективния Запад. Смъртаа на опонента на Путин - Навални, идва точно на време. За един приятел питам - как западняците разбраха, че Навални е убит, след като няма официална експертиза и официално изказване на смъртта му?

 

Веднага Силен наглосаксонски юмрук

получава Путин след изказването си пред Карлсън,взривило и променило мнението за Путин и Русия пред света.Номерта на китайката наглосаксонска.Така е било и така ще бъде-Подлост,Манипулация,Убийства.Ако още има кой нормален и обикновен човек да вярва и подкрепя тези от Дълбоката държава /и апликацията им в България/ светът и ние сме напълно изгубени и умрели/децата ни също -да не забравяме най-важното/

 

Красимир

Ми6 няма как да не предприеме нещо след интервюто на В. Путин! Ето защо жертва бившия си агент навални, който вече е непотребен за тях жив, нямат възвръщаемост на вложените в него пари! Единствено само неговата смърт носи някакви дивиденти и то в затвора! Не би било зле нашите еквиваленти на навални да се замислят, че идва момента когато ще станат непотребни за господарите си! А тази вечер по бтв христо грозев щял да коментира смъта на навални. Негота е по-отчайваща работа, тъй като има издадена заповед на Руския следствен комитет за задържането му за Буча и други "разследвания" свързани с "престъпления"на Русия. Ще поживеем и ще видим!

 

Точно така

Убили са го чужди служби именно за да разкрякат жабетата.

 

Петър

Не е хубаво когато млади мъже си отиват от тоя свят. Навални обаче беше проект на ЦРУ, който трябваше да събори властта в Русия, финансиран изцяло от Запада, за да служи на тях и на техните ползи. Проектът е закрит!

 

thenewone

Хохлите убиха Дарья Дугина. Даже се похвалиха. Някой да им каза нещо? Застреляха в Киев Олесь Бузина - на улицата. Някой да им каза нещо? Даже освободиха убиеца от ареста.Нито морал, нито здрав разум трябва да се търси в Запада. За Одеса да си спомняме ли? Как реагира на Одеса свидният днешен покойник? Никак. Русия да си върши работата, другото е в божиите ръце.

 

съвпадение или не

Точно след интервюто на Тъкър Карлсон умира Навални. Кой има интерес!?

 

Чезаре Ламброзо

Cui bono? Кому е изгодно убийството на Навални точно в този момент. Риторичен въпрос. Очевидно, най-НЕизгодно е за Путин и Русия.

 

Ваня

По реакцията може да познаете кой има полза от смъртта му.Привържениците на Русия и Путин се увеличиха,Украйна губи подкрепа и сега трябва да помпат с други лъжи

 

Смъртта на Навални е нужна единствено на западняци и сие, да изкарат опозицията на улицата

Пореден опит за дестабилизация на Русия по мръснишки начин.

 

?????

Абе много навреме се спомина. След интервюто на Тъкър Карлсън с Путин, преди президентските избори в Русия, в момента когато руснаците затварят котела в Авдеевка, два дни след срещата с адвоката си който може и да му е предал някакъв подарък(например шоколадови бонбони) от някой приятел. Но всичко това може и да е просто съвпадение и да е просто тромб. А иначе всички ще си правят своя бизнес от смъртта на Навални. Който вече беше безопасна игла за Путин. Щото навремето се предполагаше да остане в Германия и да си гледа кефа, но явно водещите офицери са мислели по друг начин и го накараха да се върне в Русия за да може когато го вкарат в панделата да се вдигне демократичната Русия. Не познаха. С една дума тъмна Индия, но моментът на смъртта навява някакви мисли. Cui bono?

 

@Не само ГЛАСОВЕ...

+1 за Путин! Никой не обича предателите! От която и страна да го погледнеш тоя си бе точно такъв и като стана така, че везните се наклониха към Путин, веднага се намери силен бушон да изгори и да подпали де що жълт планктон има. Голям квич, голямо тропане ще е и няма да се чуе за Авдеевка, за Газа и т.н. Ами те от това се хранят.

 

Нашепвачите

Чел съм биографията на Навални на български ,английски и руски. На български е откровено политкоректна без смущаващите подробности за криминалните перипетии на фамилията му,както и неговите далавери по горбачовото и елциновото време. Сега биографията му на руски в Уикипедия е изчезнала. Все още сравнително нецензурирана стои на английски . Нашият триморец явно не чете ,а слуша какво му нашепват кураторите.

 

Коментар

Много ще ми е интересно какво ще стане със всички, които лаят сега, че руснаците са го убили и т.н.... И са за война с Рашката. Ми Нато се готви за война вече. Значи да се готвим и ние. И ако утре това стане, не си мислете, че някой ще дойде на ни пази. Ще има всеобща мобилизация (вече от 2 години в МО се вадят всички списъци на запасняци и резервисти). Та утре ако получите честитка да се явите в близкото в.ф. в 5ч. сутринта, какво ще казвате? Че фирмичката ви има нужда от вас, и не можете да отидете, че иначе няма кой да коди приложения и да вдига телефона ли?

 

Помнещ

Когато един човек попадне между двете машини на противоборство винаги го сполетява подобна съдба. И к'во руснаците да го пазят като зеница на окото за да не ги обвинят за смърта му? Винаги криминалистите задават въпроса: КОЙ има изгода/интерес? Още когато Западът поиска Навални да се лекува на запад (защото бил болен) се очакваше подобна развръзка. Интересно колко хора по времето на Царска Русия и Съветска Русия са лежали в Сибир, умирали са, връщали са се ( напр. Достоевски, декабристите), но всичко си е минавало тихо. Дали биха пуснали Асанж от лондонския затвор след 12 години неосъждан да се лекува в Русия? Откакто Русия започна да играе по "правилата на т.н. демокрация" все и се случват обвинения в политически убийства. Не че по света не се случват. То не бяха Политковская, Немцов, Березовски, скрипалите. Удобен злодей в информационната война. Има един път. Държиш се като Израел и да не ти пука какво ще кажат разните ООН-та , НПО-та и медии. Така правят силните. Явно Русия не е силна.

 

Поучително за всички,

които са се продали на англосаксите - винаги държат в ръцете си нишките на живота ти и смъртта ти. Извратените им умове на какво се надяват - да предизвикат протести в Русия преди изборите... или да покажат поредно плашило на марионетните си европолитици на Мюнхенската конференция? - Много мизерно и недалновидно. Всъщност, Навални нито за миг не е имал съществено влияние в Русия.

 

Смъртта на Навални

означава още 30-40 млрд. долара за Украйна и продължаване на войната с още 12 - 18 месеца.

 

?????

А колко беше просто. Не пипайте руския език на който говори 90% от населението. Търгувайте си и с Русия и с Европа. Но квото са си надробили това ще сърбат.

 

Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон!

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

 • Надушиха че го дебнат и преместиха в недостна уж зона

  16 Фев 2024 21:28ч.

  Но агентите им са навсякъде. Война.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 1,5г разследваха сев.потоци без резултат

  16 Фев 2024 22:21ч.

  А виновния за Навални надушиха за часове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И Борисов знае, че Навални е убит и то от Кремъл

  17 Фев 2024 8:42ч.

  Но не знае нищо ни за Къро, ни за Нотариуса, или за един от братята Галеви, а за Алексей Петров, той даже и не го познава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аква

  17 Фев 2024 10:07ч.

  КОЛКО УДОБЕН МОМЕНТ: 1. ПАДАНЕТО НА АВДЕЕВКА 2. ОТКАЗ НА СЕНАТА ЗА ПАРИТЕ ЗА УКРАЙНА 3. ПОЛОЖИТЕЛНИЯТ ОТЗВУК ЗА РУСИЯ ОТ ВЕЛИКОТО ИНТЕРВЮ С 300МЛН. ГЛЕДАНИЯ 4. УМИРАЩИЯТ ЕС 5. ИЗЛИЗАНЕ НА ИСТИНАТА ЗА УКРАИНСКАТА ВОЙНА 6. КОЛАПСЪТ НА БАЙДЪН 7. НОВИЯТ ТРЪМП 8 . ИЗБОРИТЕ В РУСИЯ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  16 Фев 2024 21:32ч.

  Потискащи ошити за оправдание на кървавото жуже. Сякаш иома някава логика в действията на садиста. Высокопоставленный чиновник Кремля, сказал, что российские власти планомерно доводили его до гибели: «Там [в Кремле] ведь хотели его гибели. Вот она и случилась».

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Навални пак поживя няколко годинки повечко

  17 Фев 2024 8:44ч.

  Че съдружниците му го бяха наели, ама на, руснаците го спасиха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Подлого, научи се първо на български език да пишеш правилно, а после пробвай с руски.

  17 Фев 2024 10:08ч.

  Послепис. Кажи нещо за идола си Киро умното.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  16 Фев 2024 21:50ч.

  Диктатура прошла точку невозврата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кой те диктатурва пък теб №34 пол

  17 Фев 2024 8:46ч.

  Гледай си там каквото ти е останало и не се грижи за нормалните хора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  16 Фев 2024 21:51ч.

  насилие Путина не нуждается ни в каких исторических или рациональных основаниях, ему просто нравится сам процесс.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ако не е путин, Русия щеше да е разпарчетена

  17 Фев 2024 8:48ч.

  Казват, наместника който си подготвя е на ниво също. Бог да пази Русия и България, и целия разумен свят!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • необяснимо

  16 Фев 2024 21:51ч.

  Необяснимо, как съпругата на Навални се появи веднага в Мюнхен и едва си сдържаше усмивката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Айде и ти така да се смееш,

  16 Фев 2024 22:11ч.

  когато убият най-близкия ти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да, необяснимо

  17 Фев 2024 0:34ч.

  Необяснимо, но в началото на речта се усмихва и това се вижда от видеото, излъчено по телевизионните новини.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • жорката

  17 Фев 2024 8:33ч.

  Сигурно е застраховала живота му на немалка сума и сега се облизва в очкване на премията. Как да не е доволна?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кадър от видеото

  17 Фев 2024 10:18ч.

  https://up.tsargrad.tv/uploads/16-02-2024/photo_2024-02-16_19-02-48.jpg

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  16 Фев 2024 21:55ч.

  Убив (допустив убийство) Навального, Путин показал, что единственным основанием его власти является неограниченный террор против людей, которые мечтают о мире для России и ее соседей.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе на тоза спамещ трол няма ли кой да му намали експозицията на форума/темата???

  17 Фев 2024 8:01ч.

  Човек почва да мисли, че темата е пусната само за него... Един съвет за Галя от Козяк - търсете една идея по-умни тролове, иначе язък ви за "инвестицията"! Колко му беще вместо 20 писания на "Капитан Костя Копейкин (ТМ) " да има 2-3 и още 15, НО С ДРУГИ НИКОВЕ !?? За това стига и образованието от прогимназията до 8ми клас, и манговците от Факултето по-добре ще изиграят ролята...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да Урсулка

  16 Фев 2024 22:03ч.

  щом злабаба урси каза ,на поклонението в япония от бомбардировките над хирошима и нагазаки,че не трябва да позволяваме на Русия ,забележете!!!!! да хвърли отново атомни бомби.... какво може да се каже повече за тази изродска паплач ,аз имам много идеи ,но нека всеки ,който има акъл ,сам да си прецня ,както е казал мъдрият Български народ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  16 Фев 2024 22:06ч.

  Стига си лъгал бе, троле: https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/speech_23_4539

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бомбардировките

  16 Фев 2024 22:07ч.

  над Хирошима и Нагасаки са по поръчка на Съветския съюз. Съюзникът САЩ е обикновен изпълнител на волята на Сталин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да Урсулка

  16 Фев 2024 22:11ч.

  трола вика ти си трол ,,хахахаха кой е наспамил бе бунак скапан ,е това сте изродите на америка за българия и сорос ,ама спокойно,не ме притесняваш ,преместих си го ТРОЛЕ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  16 Фев 2024 22:11ч.

  От вчера съвсем се оляхте с лъжите си. Предполагам, че Митрофанова ви е строила и инструктирала преди днешното събитие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  16 Фев 2024 22:12ч.

  Прочети речта. Постнал съм я.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лето

  16 Фев 2024 22:14ч.

  Млъкни бе, трол скапан! Фактите сочат достатъчно, а не брътвежите на малоумници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Опа

  16 Фев 2024 22:23ч.

  Абе Млоумен катил,сигурно и Руснаците са накарали Японците да атакуват и Пърл Харбър нали идиот

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мда

  16 Фев 2024 22:28ч.

  мисля, че е ирония

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жорко

  16 Фев 2024 22:30ч.

  А ти слушай речта - тя дори не направи пауза , когато каза за атомната бомба , а едно странно придихание преди да каже Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  16 Фев 2024 22:41ч.

  Ами да. И аз бих се запънал като стане въпрос за Буча: I am talking about your visit to the small Ukrainian town of Bucha. A symbol of Russia's brutality and of Ukraine's resistance.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  16 Фев 2024 22:47ч.

  Това безсмислено клане сигурно издига във вашите, купени с копейки очи, мужиците на пиедестал

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лъжата Буча

  17 Фев 2024 9:10ч.

  Това ти е професията на тебе, да клеветиш и да лъжеш. Достатъчно е да те познаем по ника. За нещо градивно не влизаш тук.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бензинджия

  17 Фев 2024 9:48ч.

  "Бомбардировките 16 Фев 2024 22:07ч." -- ти колко пъти си падал на глава като малък? сигурно е, че не един и два.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Някой

  17 Фев 2024 23:33ч.

  Чепухи! Кретен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  16 Фев 2024 22:29ч.

  С тия простотии върви да си получиш копейките от Драган Цанков, 28. Изчакай малко, докато свърши митинга в памет на Навални.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дистанционна манипулация на мисли и поведение от касиера към посолството

  17 Фев 2024 9:14ч.

  Копейкин, що си толкоз превъзбуден бе? Уплаши те, че идва и твоя ред ли? Виждаш как се отнасят с вас онези, които ви плащат грантове. Накрая ви употребяват, за да ви превърнат в светии на демокрадцията. Ама вий сте си такива наистина, не са виновни само те.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  16 Фев 2024 22:31ч.

  «В России любят повторять, что темнее всего перед рассветом. Похоже, начинает смеркаться. Солнце ушло»

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  16 Фев 2024 23:01ч.

  Агент (Кирил) Буданов, ти ли уби Навални? Защото поведението ти (френетичните коментари) е доста съмнително и май "Убиецът вика дръжте убиеца", за да отклони вниманието от себе си. Като при взрива на Северен поток.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ***///

  16 Фев 2024 22:54ч.

  Любопитни подробности за живота на Навални === https://www.youtube.com/watch?v=RGTNlsGHXqE

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами ако е жив, ще е невиждано голям шок!

  16 Фев 2024 23:04ч.

  Дарик цитира някакъв руски канал, който уверява, че новината е обявена 2 МИНУТИ след констатирането на смъртта му... Има нещо гнило. Както и прекалено много неслучайни съвпадения сочещи, че полза от задействането на "спящата клетка" има Запада обявил Русия за враг. И издаващи СТРАХ от ИСТИНАТА разказана от президента на Русия... миналия петък!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  16 Фев 2024 23:10ч.

  Утре ще излязат с новината "Сори, объркахме личните номера на затворниците. Починалият е съкилийникът на Навални, а самият Навални е жив и здрав"... Подобен сценарий е възможен, ама във филмите. Реалността обикновено е много по-банална и веднъж умрелите не оживяват отново, като в продълженията на филмите и сериалите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мда

  17 Фев 2024 0:32ч.

  баща му потвърдил

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  16 Фев 2024 23:05ч.

  Другари, или гайс, като гледах и слушах днешните реакции на "цивилизованите", както и активирането на троловете, се замислих над въпроса "Каква е вероятността Буданов и ГРУ да са ликвидирали Навални, а не руските или западните служби?" Като с Дугина...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Има логика

  16 Фев 2024 23:48ч.

  Освен това мисля, че е свързано с отложеното посещение на Макрон в Киев. Спомена се вероятен опит за убийството му, но бил предупреден от Залужни. Може би Навални е бил резервен вариант. Украинците имат нужда от казус бели, за да ескалират ситуацията и да вкарат НАТО директно във война.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Часовата разлика и обявяването на новината... Дарикнюз

  16 Фев 2024 23:08ч.

  Вестта за кончината му бе разпространена около 13:30 часа българско време. Три часа е часовата разлика с Ямало-Ненецки автономен окръг, което означава, че новината гръмва в световните медии около 16:30 тамошно време. Руският Телеграм канал VChK-Ogpu твърди, че съобщението за пресата, обявяващо смъртта на Навални е било публикувано само две минути след официалния час на смъртта му." ?! край на цитата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какво казва Скот Ритер за смъртта на Навални

  16 Фев 2024 23:09ч.

  https://www.youtube.com/watch?v=RGTNlsGHXqE

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Истински здравомислещи коментари под интервюто

  16 Фев 2024 23:36ч.

  Три от тях... 1. Да, именно так и есть мы знали что Навальный работает для Америки, а не для своей страны. Многие работали и ещё есть , сейчас Россия работает над этим и тихонечко выевляем предателей и коррупционеров. Спасибо вам Скотт за правду. Приятно когда есть такие люди в Америке. Да и ещё Россия никогда никому не мешало другим странам. // 2. Навального ЦРУ или кто там в США этим занимается, давно предназначили на убой. Думаю, что покушение на него было еще тогда, в аэропорту, но наши врачи его откачали. Потом его вернули в Россию именно для того, чтобы убить и заявить, что это сделал ВВП. навальный это понимал, и сделал все возможное, чтобы сесть в тюрьму. Он так вел себя на суде, оскорбляя судью, прокурора, публику, набрасываясь на ветерана, что его просто невозможно было не посадить:)). И какое-то время ему удалось свою смерть отсрочить. Но сейчас, после интервью с ВВП, эта сакральная жертва стала просто необходима. напомнить миру, что Путин - злодей и убивает своих оппонентов, - что может быть лучше, нет?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пламен Петров

  17 Фев 2024 0:26ч.

  Трябваше да се даде живец на войната. И Путин да се върне в руслото на кръвожадния убиец. Че след интервюто на Тъкър започна да придобива човешки вид.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Безутешната вдовица щастливо се усмихва

  17 Фев 2024 0:33ч.

  https://up.tsargrad.tv/uploads/16-02-2024/photo_2024-02-16_19-02-48.jpg

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Снимката е цензурирана

  18 Фев 2024 16:23ч.

  Не позволяват достъп до нея.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Навални го "уби" Такър Карлсон

  17 Фев 2024 8:53ч.

  Ако не беше взел интервю от Путин, Навални щеше да е жив.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Пут Ин

  17 Фев 2024 9:24ч.

  В тоя форум има най голяма съсредоточие на олигофрени в целия нет.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  17 Фев 2024 9:33ч.

  Ти затова ли идваш тук, че да си сред свои?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  17 Фев 2024 11:49ч.

  Всеки нормален знае на кого е изгодно да умре Навални! Той е агент на английската МИ6! На видео е заснет с камера, като иска 10 -20 милиона годишно да направи преврат в Русия! Гнусно е когато политически противник умре в затвора, но още по гнусна е гледката на която е заснет да иска пари за да организира преврат в страната ти! МИ6 са го ликвидирали, защото им е ненужен и вреден!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • MI6 според мен отдавна

  17 Фев 2024 12:31ч.

  му "кроят шапка", защото никаква работа не им свърши. Сега просто избраха някакъв според тях "подходящ" момент.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  17 Фев 2024 14:25ч.

  И аз мисля, че най-вероятния организатор и изпълнител са МИ-6. Навремето по много сходен начин се отърваха от нашият Георги Марков, след, като явно са му прочели писмо до негов приятел в България в което той откровенно споделя разочарованието си от западната "демокрация" и "свобода" на словото! Явно се страхуваха да не вземе да се върне обратно в България и да им развали добрата пропаганда! При това бяха избрали момента на убийството да съвпадне с рождения ден на Тодор Живков, та да няма "съмнение", кой е организирал и изпълнил покушението! Въпреки разследванията на "демократичната" власт в България, така и не успяха да намерят "убиеца" от нашите тайни служби, защото той естествено не бе техен служител. Въпреки, че не считам, че са чак толкова наивни, повечето от нашите "борци" за свобода и демокрация продължават да се пенят по медиите, когато стане въпрос за Г. Марков!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Според

  17 Фев 2024 14:39ч.

  Ми-6 му скрои шапка заради изпарилите се милиони от фонда му за борба с корупцията. Навални е издал в истерии когато Ми-6 го питали за парите. Навални никога не е имал последователни възгледи - от ултрашовинист и радост спрямо грузинците до центрист или последно либерастен соросоид... ,според който даде парите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Според

  17 Фев 2024 14:39ч.

  Ми-6 му скрои шапка заради изпарилите се милиони от фонда му за борба с корупцията. Навални е издал в истерии когато Ми-6 го питали за парите. Навални никога не е имал последователни възгледи - от ултрашовинист и радост спрямо грузинците до центрист или последно либерастен соросоид... ,според който даде парите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зеля

  17 Фев 2024 12:37ч.

  ЦРУ го ликвидира. Обичаен негов похват. Западът се издразни от високата репутация на Путин след интервюто на Карлсън и реши да смъкне ореола му с поредното убийство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Марго

  17 Фев 2024 13:01ч.

  Всеки път си мисля, защо вместо да коментирате тук, не се хванете и вкупом да отидете в "рая на Путин", че да ви прати на фронта и тогава да ви светне за какво става въпрос. И моля, проверявайте си правописа. Отнася се и за тези, които си мислят, че знаят руски. върнем в училище.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Марго

  17 Фев 2024 13:03ч.

  Ще трябва да ви върнем в училище. Макар че, едва ли някой от вас е учил руски, имайки предвид възрастта ви.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Президентът на Русия: За свободата на нациите! Неоколониализмът се превърна в бариера за развитието на цялото човечество!

  17 Фев 2024 13:18ч.

  „Неоколониализмът е срамно наследство от вековната ера на ГРАБЕЖ и експлоатация на народите от Африка, Азия, Латинска Америка и други региони на планетата. Неговите агресивни проявления виждаме днес в опитите на колективния Запад да поддържа по всякакъв начин своето господство и надмощие, ДА ПОДЧИНИ икономически други държави, ДА ГИ ЛИШИ от суверенитет и ДА НАЛОЖИ чужди ценности и културни традиции“, подчерта Владимир Владимирович, държавният глава на Руската федерация. Подобна политика на неоколониализъм се превърна в един от основните дестабилизиращи фактори в международните отношения, бариера за развитието на цялото човечество!"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Как успява неоколониализмът да работи и разрушава днес?

  17 Фев 2024 13:25ч.

  С пари, с подкупване на глупави жалки индивиди. Очевидци сме днес - според дадените или откраднатите пари папагалски се сочи посочения виновник. Трагедия за обществата покварени от отричането и обругаването на Православието и Християнството. Моралът прави обществата, не технологиите и парите, които без морал работят за "избраните", а не за всички.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ivaylo Malinov

  17 Фев 2024 13:55ч.

  Смъртта на Навални е подготовка за ликвидирането на Зеленски. Причините са няколко за скоропостижната кончина на "иконата" митологизирана от западните медии. Ето няколко: 1. Провалът на ВСУ, все по-о„евиден. Необходима е "заменяща" новина за потягане на радиците. 2.Мюнхенската конференция за сигулност, на която ще е необходимо отново да се дава помощ на режима, който се провеля като мениджър на антируския проект. Актуалното събитие ще послужи участниците да убеждават националните си аудитории, че трябва да стягат коланта и да наливат в кацата...зелена. 3.Безспорно и интервюто на Путин раздруса медийния Хоризонт. Трябваше някой нещо да направи по въпроса. 4.Разбутване на духовете в самата Русия. Привържениците на Навални и другите сподвижници на антируската идея ще имат повод и задача да клатят лодката отвътре. 5. При отстраняване на неефективния Зеленски (чрез атентат или друго действие) ще бъде прието от общественото мнение като Ръката на Москва, като примерът Навални ще послужи за аргумент. Алексей Навални си отиде както всички, които се доверяват на онези "които до край ще ги подкрепят". Май съвсем докрай!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мими

  17 Фев 2024 14:56ч.

  Убедиха ма... щом от запад грачат УБИЙСТВО значи знаят със сигурност убийство е!!!! Интересно... защо убийците избраха точно тоя неудобен за Путин и Русия момент, когато предстоят избори и ... веднага след убийственото за запада и масово одобрение интервю на Путин??!!!!. .. Да припомним .. ден по рано... Нахални е посетен от адвоката... какъв ли „АРМАГАН“ е донесъл от менторите му и водещия му офицер???!!! П.С. всеки агент има водещ офицер подаващ задачите и осигурява възнагражденията им!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • логичен

  21 Фев 2024 16:14ч.

  Хайде,бе.Използват смъртта на Навални,да натрупат още точки срещу Путин.Ама малко хора им се хващат.Санким на запад не убиват брутално.Абе търсят пиар ефекта на една смърт.Това е много гадно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи