Читатели на “Гласове”: Кое вписване е по-престижно - в "Миротворец" или в "Магнитски"?

Читатели на “Гласове”: Кое вписване е по-престижно - в "Миротворец" или в "Магнитски"?

Тъкър Карлсън е вписан в "Миротворец". "Тоя Тъкър се взе на сериозно и се подиграва с демокрацията, дава трибуна на един зловещ тиранин! но накрая ще му дадем да разбере, ще моли да дойде в България на море, но ние ще го пратим при руските попове да ги интервюира тоя авантюрист. Само СЕМ да даде официална оценка!"; "Миротворците се борят за място в Гинес. Рекордът им ще бъде ненадминат и би трябвало да включва 3/4 от населението на земята"; "Всяка права линия, която не върви успоредно с англосаксонската е крива и недемократична линия !!! Вервайте ми !!!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Тихомир Томов

Ех Радев, лошите резултати винаги са по време на преговори. Справка България - Берлин, Ньой, Париж, кораба Максим Горки !

 

Повтарят като халтави

Русия ще ни нападне ! Подготвяме се за война с Русия ! Русия ще нахлуе в Европа ! Русия ще ни превземе ! Да увеличаваме ударно военните бюджети ! Да увеличаваме военните сили по границите ! ... Много добре знаят че ЛЪЖАТ. Русия нито има намерение да напада Европа, нито има такъв военен ресурс. ЛЪЖАТ ! Но повтарят упорито, провокират, дърпат Меца за опашката, бодат я с остри железа, пускат й кръвчица. Всичко това правят не у дама си, а в гората, там където Меца живее. Пита се в задачата, как ще завърши цялата история ? Толкова ли искат Меца да се разяри и да разпери ядрените си нокти ? Има ли за всички лъжци места в бункерите ? Самолети до Нова Зеландия ?....

 

Абе, ЦИП,

Цип, разбира се, че така наречената "демокрацияТа" е западен тип начин на управление и колкото по-бързо се осъзнае този факт, толкова по-бързо ще дойде изтрезняването. Зад този етикет, "демокрацияТа", се крие една икономическа, а не политическа, система. Икономическата ѝ същност е елементарна, има пари за усвояване и харчене; и докато ги има, това се нарича "демокрация"; като свършат започва баналната тирания (наричана и фашизъм, но не съвсем уместно). Целта е отново да се съберат пари за харчене или за новата демократична вълна. И в тая демокрация свободата е свободата на харчене, колко повече глупости можеш да си позволиш да направиш с парите, толкова си по-свободен. Ерго, парите на западната "демокрацияТа" свършиха, а с това и тя. Последният напън беше със Сирия и мечтите за Иран; но истинската пързалка започна с "пандемията", за подтягане на редиците, която пък завърши с нападението срещу Русия, което трябваше да осигури още 10-15 години "демокрацияТа". Колко ли голямо трябва да е било отчаянието за да се предприемат тези две последни стъпки? Виждаме сега паниката, ами ако все пак не успеят да удължат агонията, какво ще стане? Много просто, ще стане това, което е трябвало да стане. И прасето завършва щастливия си живот по Коледа.

 

Папа Франциск: Никой не се скандализира, ако дам благословия на бизнесмен, но се скандализират, ако я дам на хомосексуалист

Хахахахаха, волно или не папата е описал за простите с просто сравнение същността и естеството на капитализма. Бъдете здрави!

 

За всичко Путин е виновен.

Вчера синът ми се върна с бележник пълен с двойки . Питам го: " Защо бе сине майчин ?" Отговори му беше : "Путин е виновен " . Веднага се съгласих с него и така избегна тупаника .

 

"с поток от директиви"

Когато новините в една "демокрация" се произвеждат и контролират по този начин, значи тя е фалшива. Впрочем, така беше и по време на "оня режим", с тая разлика, че властта се грижеше за поддържане на всестранната култура и хуманен облик на хората.

 

Европедагог

Тоя Тъкър се взе на сериозно и се подиграва с демокрацията, дава трибуна на един зловещ тиранин! но накрая ще му дадем да разбере, ще моли да дойде в България на море, но ние ще го пратим при руските попове да ги интервюира тоя авантюрист. Само СЕМ да даде официална оценка!

 

Оле Отвори очички

С две думи : Какво ще научи светът от това интервю, АМИ ИСТИНАТА!!! Досега Путин винаги е говорил открито, и жалко, че западните политици не го чуваха !!! Вече над 70 милиона гледания на анонса на интервюто с Владимир Путин в Туитър (Х) на Тъкър Карлсън. Дано издържат сървърите на X. Да не вземе да падне Интернета!!! Такър Карлсън уплаши фейкометите от „Соросоидна Правда“, „Реститутски Зов“ ,"Козяшка мисъл", "Гъдел нюз", “ Фекалий Нюз“ и "Каспичански устрем"!!! Интервюто на Тъкър с Путин ще унищожи Матрицата! Тъжна вечер за укро-натовските фекални блата. Целия свят иска да чуе и види интервюто с Путин!!!Българските мисирки, учете се на журналистика!!!

 

Митето

Кое вписване е по-престижно:В "Миротворец" или в "Магнитски"?

 

Миротворците се борят за място в Гинес

Рекордът им ще бъде ненадминат и би трябвало да включва 3/4 от населението на земята.

 

404

Искам да знам- тоя желязков попита ли мърлявият и дебел свой украински колега, защо Кристиян Вигенин - заместник-председател на НС,е включен в списък за ликвидиране от терористическият укрoпски сайт "Миротворец"? Или го досрамя? Нацистите заплашват с убийства над 10 бележити българи -политици (включително президент Първанов), журналисти, общественици, а управляващите престъпници ги снабдяват с оръжие?

 

Желязков

Всяка права линия, която не върви успоредно с англосаксонската е крива и недемократична линия !!! Вервайте ми !!!


Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон!

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

 • Taка е, този Тъкър ТРЯБВА да се учи от по-добрите, напр. CNN

  08 Фев 2024 12:11ч.

  https://www.bitchute.com/video/Nhw6kkdjLjmT/. (The "Hard-Hitting-Journalism" that CNN wants to see from Tucker Carlson)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  08 Фев 2024 19:04ч.

  Мале... Затова и не гледам/чета материали на CNN, но благодаря за линка. Много е показателен за нивото на тамошните "мисирки".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вчера синът ми се върна с бележник пълен с двойки . Пи

  08 Фев 2024 13:19ч.

  Хехехех... Такива няма поне от 5 години насам. Ехоооо... Клубът 65 +...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бензинджия

  08 Фев 2024 16:52ч.

  не си схванал иронията на автора на коментара. което говори достатъчно за теб. но се опитваш да го засегнеш на възраст. което вече е в повече.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какво му се връзваш

  08 Фев 2024 18:45ч.

  Все едно да се опиташ да му обясниш какво означава: - "Вятър му вее в главата".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Най-хубавото е,

  08 Фев 2024 16:23ч.

  че цитираните по-горе читатели на “Гласове” никога няма да видят Русия със силата и влиянието на бившия СССР. Руснаците (и ние с тях) загубихме Студената война. Опитите на Кремъл да се отметне от договорките в края на 80-те и началото на 90-те могат причинят само страдания на руския народ и на част от народите на разпадналия се СССР. За 15 години опити за империалистическа политика Русия не успя да създаде пълноценна федерация дори с Беларус, но за сметка на това погреба за поне 20 години напред възможностите за сближаване с останалите републики от бившия СССР.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бензинджия

  08 Фев 2024 16:55ч.

  "Опитите на Кремъл да се отметне от договорките в края на 80-те и началото на 90-те" -- ти... сериозно? примери? че това, което се знае, е за неизпълнени "договорки" от говедарите и слугите им. например, за неразширяване на натю.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • След като Русия не се меси в политиката на САЩ, ние също

  08 Фев 2024 18:48ч.

  Защо САЩ се месят у нас и в Русия. В Европа и по целия свят също. ........Тая демокрация разбомби земята, здраво място не остана.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • фръц

  08 Фев 2024 16:44ч.

  До Най-хубавото е. Баце, нищо не си разбрал от отминалите години. Къде си гледал бре , дъртол жалък? Ще намериш съмишленици в други сайтове. Във ФРОГ ще те посрещнат с отворени обятия. Там може да разтягаш подобни локуми на воля. Хайде, сполай ти, дребно човече!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вярваш ли в плоската земя,

  08 Фев 2024 16:51ч.

  или си убеден само във величието на Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 08 Фев 2024 16:51ч.

  08 Фев 2024 18:40ч.

  Важното е, че ти вярваш в държава без име. .... Някой събрал няколко щата, зачеркнал имената им и им сложил печат "Съединени щати".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Един от най-трудните въпроси за завършващите средно в САЩ

  08 Фев 2024 18:51ч.

  Е , да изброят всички щати на САЩ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не че завършващите

  08 Фев 2024 19:11ч.

  в Русия могат да изброят всичките субекти на федерацията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русский "освободитель"

  08 Фев 2024 17:36ч.

  списъци и др. списъци. Извадете петимата ДЕБИЛИ от голата вечеринка с оядените и самозабравили култур трегери се и се попитайте за останалите 45, някои от които се чудят какво са направили, за да са в списъка. Но за публикуване на такива списъци не плащат, а даже може и да спрат рублите:-) https://meduza.io/feature/2024/02/08/meduza-publikuet-novyy-spisok-zapreschennyh-rossiyskih-muzykantov

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русский "освободитель"

  08 Фев 2024 18:06ч.

  и още списъци: https://meduza.io/news/2024/02/08/filosofskiy-zhurnal-logos-ubral-s-sayta-publikatsii-neblagonadezhnyh-avtorov

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кой пък го вълнува голата вечеринка

  08 Фев 2024 18:53ч.

  "Парадите" са къде по многолюдни и извратени, за любители на перверзии.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русский "освободитель"

  09 Фев 2024 0:49ч.

  ама ти това ли разбра? Иде реч за списъци на забранени музиканти/певци, списъци на хора, чиито статии изчезват от публикациите, списъци на автори, чиито книги се свалят от продажби, а те самите са обявени за иноагенти или дори екстремисти, списъци на журналисти, които трябва да се спасяват от Путиновите копои и бягат в други държави. И всичко това остава "незабелязано" за нЕкои "журналя" в БГ, а за рашибозука дори и не ми се споменава

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи